Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 22 Сеп, 2011 11:53 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Общественополезен труд за футболните хулигани
Лицата между 16 и 18 години, извършили дребни хулигански прояви, ще бъдат наказвани с 40 до 160 часа безвъзмезден труд в полза на обществото. Освен че ще работят безплатно, младежите с хулигански наклонности ще бъдат задържани до 15 денонощия в Районните полицейски управления. Освен това ще трябва да плащат и глоба между 100 и 500 лева.
Наказанията за хулиганите ще се привеждат в изпълнение от кмета на общината по постоянния или настоящия адрес. Работата, която ще трябва да вършат, също ще се определя от кмета – в зависимост от възрастта, образованието, здравословното състояние.
Според Наказателния кодекс за дребно хулиганство се смята ругаенето, сбиването – въобще всяко нарушение на обществения ред.
Ако лицето откаже да изтърпи наказанието „ безвъзмезден труд в полза на обществото” , кметът на общината незабавно трябва да уведоми съдията, който го е наложил.
Досега общественополезен труд полагаха лицата, осъдени на пробация. Осъдените на пробация вършат всичко, свързано с поддръжката на паркове и градини, стига да не изисква работа с машини. Метат градинки, окопават цветя, орязват храсти и дървета, боядисват пейки и кошчета за боклук. Най-любопитното е, че повечето от тях не роптаят срещу работата, а я приемат отговорно.
Срокът за обществено полезен труд досега най-често варира между 5, 10, 15 или 20 дни. Той обаче облагородявал. Оказва се, че по-голямата част от осъдените на пробация се чувстват полезни, вършейки такава работа. |
А може ли да им еба путката лелина на тия дето са го замислили това!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 22 Сеп, 2011 12:04 Заглавие: |
|
|
Цитат: | ... Освен че ще работят безплатно, младежите с хулигански наклонности ще бъдат задържани до 15 денонощия в Районните полицейски управления. Освен това ще трябва да плащат и глоба между 100 и 500 лева... |
A ключ от апартамента, къщата на село и свободен достъп до банковата ми сметка няма ли да искат да им дам? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jenia LCI

|
Пуснато на: Чет 22 Сеп, 2011 20:49 Заглавие: |
|
|
и пак казвам - някой юрист да провери дали това важи за мачовете!
щото аз си мисля, че не... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 27 Сеп, 2011 12:35 Заглавие: |
|
|
кой да ти каже бате?
как един адвокат нема в наще редици,само пиянки и пройдохи...
тука гледам след лайната изядени от ЕНИЧАРИТЕ,тоталния им рейтинг ударил дъното
нещо Пи Ар акциика ми се чини,"ето вижте ни колко сме принципни и ченгета ебаваме",айде моля ви гласувайте за нас на изборите....
ми ядете кура
Цитат: | Задържаха 12 служители на МВР
17 служители на МВР са задържани при специализирана операция "Палките 2", насочена за противодействие на корупцията в МВР, заяви заместник-градският прокурор на София Роман Василев. Продължават процесуално-следствените действия.
Операция "Палките 2" е продължение на операция "Палките", която беше проведена преди няколко месеца. Работата се провежда под ръководството на Софийска градска прокуратура и служителите от отдел "Вътрешна сигурност" на Министерство на вътрешните работи и служби от МВР.
Досъдебното производство е свързано с корупционни прояви на служители в МВР. "Това е част от изпълнението на плана за противодействие на корупцията в системата на МВР и като цяло", каза заместник-градският прокурор Роман Василев.
|
_________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 27 Сеп, 2011 14:04 Заглавие: |
|
|
АдвокаНти има ама не пишат тука и много много не ги ебе за нас...така че ако искате директно да ви дам скайпа или телефона на Б. да си го питате.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 28 Сеп, 2011 13:59 Заглавие: |
|
|
СНИМКАТАААААААААААААААА
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 28 Сеп, 2011 15:25 Заглавие: |
|
|
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 06 Окт, 2011 13:16 Заглавие: |
|
|
Тия са мнооого напред в тия безредици мамка им. Ако гледате и другите снимки не само че са много паплач ама и как са екипирани...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 06 Окт, 2011 20:04 Заглавие: |
|
|
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 12 Окт, 2011 10:23 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Ситуацията с ULTRA - движението в Италия
Италия, страната, където е роденo ULTRA движението, в последните няколко години феновете страдат от големи репресии от страна на властите.Цял свят се наслаждава на хореорафиите на италианските ултраси и всички ги копират.Днес обаче, ситуацията е различна и по-специално за тези, които пътуват с отборите на гостуванията.Трибуните изглеждат тъжни и пусти.
Полицията и правителството забраниха на истинските ултраси да влизат на стадионите.През 2009-та се въведоха, така наречените "tessera" карти. Това е един вид лична карта на фена, която се дава от полицията и клубовете само на тези, които нямат провинения по стадионите.Само с тази карта може да се пътува и на гостуваниата на клуба. " Tessera" има микрочип за да може полицията да проследява всяко движение.Също така, през 2007-ма се въведе задължително преминаване на всички банери през полицията и само с тяхното одобрение могат да се излагат на трибуните.Глобите за използването на пиротехника станаха страшно високи!
Разбира се ултрасите в Италия са против тази система и на среща в Катания преди 2 години решиха да не приемат " Tessera" правилата . Имаше и голям пртотест в Рим през 2009-та година(вижте видео материала).
Но, не всички групи подкрепят недоволството.Фракции на Интер, Ювентус и Верона приемат картите и смятат, че те ще върнат феновете по трибуните.Миналото лято на протеста на ултрасите във Верона, групи от Милано дойдоха въоръжени и създадоха хаос по улиците.По този начин, феновете са разделени на два фронта.
От този сезон, всички мачове са забранени за хора без карти "tessera".Правителството има право да забранява гостуваща агитка на мачове с повишен риск от сблъсъци.Преди феновете купуваха билети за домашните трибуни, но сега те могат да бъдат закупени само срещу документ за жителство в града и полицията не позволява жители на други градове и области да посещават стадионите, освен в гостуващите сектори.
Положението за ултрасите в Италия никак не е леко.Трудно е ,да не можеш да пътуваш с отбора си на гостувания.
Разединението между ултрас - групите няма да помогне в борбата, но със сигурност италианските фенове няма да се откажат!
Източник : ultras-tifo.net
Превод и редакция : ultras.bg |
Си ебало майката ей...
Между другото ми се ще да си направим едно такова подобно знаме,щото така или иначе АСАВ-а не можем да го влачим навсякъде...
Пърци!?
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Сря 12 Окт, 2011 10:34 Заглавие: |
|
|
Цитат: | ... Фракции на Интер, Ювентус и Верона приемат картите... |
Тия ли точно смехари бе? То верно, че са си жалкари по-принцип, ама чак път толкоз.
Иначе в момента май има по-важни неща да се правят. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 14 Окт, 2011 13:03 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Първият осъден за расова омраза във Фейсбук
По материали от: BTV
Първа присъда у нас за насаждане на етническа омраза във Фейсбук - десет месеца условно и обществено порицание. Пред съда застана 23-годишният Слав Жечев от Варна, който създаде група в социалната мрежа с призив за физическо насилие срещу ромското население.
Младежът създава групата „ Клане на цигани" на 28 септември - четири дни след размириците в село Катуница. Само след два часа профилът му е изтрит, но за това кратко време събира 76 поддръжници.
Майката определя сина си като кротко момче. Направил го, защото бил афектиран. Жената отказа да се съгласи с идеята, че е действал умишлено.
В групата Слав призовавал хората да се вдигнат на оръжие срещу ромите. " За мен това е криворазбран патриотизъм, защото нито е бил първият, нито е последният" , коментира адвокатът Михаил Петров.
Момчето категорично отказа да застане пред камерата, но сподели, че се чувства като изкупителна жертва и че тази присъда е за назидание на участвалите в протестите.
Полицаите конфискуват компютъра на Слав, успокояват майка му, че няма за какво да се притеснява. Обясняват, че синът й е попаднал в неподходящо време на неподходящо място.
По закон наказанието за насаждане на етническа омраза е до четири години затвор, но тъй като призивът не е дал реален резултат, съдът наложи наказание под минимума - десет месеца условно и обществено порицание. |
Комунизмът се завърна....спете спокойно децаааа...
Навремето се пускаха анонимни доноски в ОФ кутии, сега фейса ти вкарва у киреча...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 14 Окт, 2011 13:08 Заглавие: |
|
|
още циклете в тоя тъп фейс
създавайте групи,убивайте цигани,
бутайте правителства . _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 14 Окт, 2011 13:20 Заглавие: |
|
|
Ндааа..навремето за един виц отиваше "вътре" сега за един фейс...Тенденцията е същата, само името е друго  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 14 Окт, 2011 13:21 Заглавие: |
|
|
КУР ЗА ФЕЙСБУК !
Тия мърши още малко и в тоалетната ще влязат , за да видят какво си тананикаме.....
...гласувайте за Бойко, гласувайте и ще Ви бъркат у гъзъ за десерт, да не сте скрили нещо там.
Кур за всички политици !
A.C.A.B. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|