loko sf - info (Бр. 4)
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Вто 20 Дек, 2011 10:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Jenia LCI написа:
максимум половин час наистина...
и може да бъде разнообразено малко:
примерно 10 минути разговор на някаква тема...

Значи, по темата толкова време не е говорено в публичното пространство, че не може да бъде обхванто всичко в десет минути. Друго, да не говорим в момента каква е обстановката в клуба, нещо което също не може да обясни с пет приказки как се стигна до там, макар че вече четири броя диплим горе-долу едно и също, макар и с различни хора, всеки който собствен особен мироглед/поглед (не можеш да сравниш този на Търо с този на Дебелия, то и затова става интересно за слушане, защото макар и с различен мироглед/поглед изводите до които се стига са едни и същи).

Jenia LCI написа:
... 5 минути интервю с някой извън агитката (играч, шеф, журналист, фен на друг отбор, какъвто щете)...

Това много ми се ще да стане, но не съм аз човекът в тази агитка/публика, който има контактите за да го направи/уреди това. Отгоре на всичкото отново ще припомня за (не)нормалната ситуация, в която се намира ПФК АД-то. Вярвате ли, че някой играч или еди-що си ще каже "нещо по-различно"? Аз не. Интервюто с момче от школата, смятам, се получи добре в тази насока, просто защото той и е там и не е там => можеше да си позволи да каже по-остри неща.

Jenia LCI написа:
... 5 минути спомени, смях или нещо от тоя род...

Ъммм... това ще го пропусна за секунда...

Jenia LCI написа:
... после продължава разговорът...

И някой ще си спомня за какво се е говорило 20 минути по-рано? Особено като има и тези "спомени от старите ленти"? Нещо, междувпрочем, за което сме говорили вече, но това си е за отделно предаване.

Искам да не забравяте, че тук не говорим за чисто новинарско предаване или дори информационна емисия, ами по скоро един по-детайлен преглед на/поглед над дадена тема. Предаването е доста по-различен формат от това. За да има детайлен преглед/поглед на дадена тема трябват детайлни анализи и погледи върху нея. Неслучайно разглеждаме повече от една новинарска статия на брой, а за да я разгледаш реално, рядко можеш да я опишеш с две думи... особено когато е пълна с малоумия, гигоблизство и т.н.

Та, говорех за теми - в момента просто има много за говорене, най-вече защото толкова години нищо не се е говорило. Сигурен съм, че ако нещата около клуба се успокоят и времето за говорене ще падне от самосебе си.

Със сигурност има много какво да се чисти и оптимизира, не казвам, че няма но:
Metala написа:
Искам тия дето дават акъл за съкращаване и оптимизация на времето да седнат поне по веднъж да направят едно предаване и да видят дали така стават нещата...

Това.

Отново - като седнеш да говориш с някого за дадена тема, просто трябва да оставиш човека да си изкаже мисълта. Аз примерно след четири броя вече нямам какво толкова да кажа (по някои теми), освен да кимам с глава и с "Да" подкрепя с да (примерно), но различните гости? Трябва ли да се "режат" просто за да бъдат "рязани"? Никой не ни гони с ефирно време и рекламен блок. Има изнесена извадка за това какви теми са засегнати във всеки един брой, като смея да твърдя, досега винаги има нещо което е ново и изненадващо (шотовете на проекта за стадиона в последния брой, като пример).

Това което ме притеснява е, че никой (неутрален или редови запалянко на Лкомотив, мани ги "журналистите", те са ясни) не коментира засегнатите теми. Не тук, ами примерно във форума на Гонг. Някой който да повлече крак с дискусия, защото в момента тези, които правим този проект сме малко или повече глас в пустиня. Появяват се само някакви лица, които псуват и хранят проекта (щото не е чорбарски, говежд, селски или каквото там). Само Прайд къде направи тема и качи шотове от проекта за стадион... които си останаха във форума на Гонг и не достигнаха грам в никое "спортно" предаване, което да ги покаже.

Друго, което мога да измисля е да се раздели предаването на две части с "музикална пауза", така че на който един час му е много, да знае, че е слушал половин до "музикалната пауза" и след това може да изслуша втората половина, па макар и да скипне песента. Или да се направи рекламен материал/рекламна вметка, в която да се рекламира артикулите, но кой се наема да го запише това? Моят глас (очевидно) не става за тая работа.



И още нещо, което се опитвам да разбера - искате предаването да е по-кратко само за да е по-кратко или защото ви става скучно?




ПП Нов брой... не знам, трябва да се събера малко след тия дни. black_eye Преди Нова година със сигурност ще/трябва да има поне още един.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 20 Дек, 2011 11:47    Заглавие: Отговорете с цитат

ПцулютнУ!!! Това не са кратки радионовини е така за парлама, а преди всичко коментарно предаване тип "Панорама" за актуални и наболели теми...А такива бол...

Тва с музикалния брейк ми хареса...Аз отдавна казах че трябва да има и рубрики с музикални шапки...е така за купон..

Казах ти и миналият път за загадката с наградите...Искаш обратна връзка /не връзна с обратни biggrin / - ми ей ти де...барем да имат стимул за единия мейл blum2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Вто 20 Дек, 2011 11:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Ся загадка с награди добре, ама как да стане? Месечно, седмично? Щото не сме цъфнали финансово, да хвърляме мърч е така. И ако така, как ще се взима награда след това?
Ще се праща по куриер (не)?
Ще идват до кафето да си я вземат (по-скоро не)?
"На следващия мач" (звучи ми най-добре/достъпно)?


Това с паузата само трябва да... не знам, в смисъл да има точен момент в който да стане, ще видим за следващия брой дали може да се завъртят нещата.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 20 Дек, 2011 12:03    Заглавие: Отговорете с цитат

По куриер много ясно...Един в път месеца няма да обеднеем толкоз, споко agree
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
georgi
Гост





МнениеПуснато на: Вто 20 Дек, 2011 12:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,

Първо малко "off topic". Фен съм на Локомотив от как се помня, вярно е ходя на мачове рядко, и спрях от как отбора няма домакински мачове (не е похвално - знам, но ....). Но въпреки това Локомотив ми е бил винаги на сърце и сега това което се случва с отборът .... angry2
Този форум го посещавам от близо 2 години (когато научих за него) за да чета мнения и коментари различни от "червено-сините" журналисти". Може ли такива неща да се случват с най-великият отбор в България, а те да усмиват ситуацията и да пишат "извънредни" новини с пияни футболисти (голяма част и такива не са) и да прави трагедии.

Та ... по темата - lokosf-info определено ми харесва като идея и още повече - в този си формат. Както бе казано в по-предно постове - ако времето се намали, ще се намали и информацията ... а коя точно да каже за сметка на друга е сложен въпрос. Особено когато по медиите няма как да разчитат фенове като мен на коректна информация.

Ако много се държи на скъсяване на времето ще си позволя да дам една идея.


Цитат:
В този брой: коментар от един от най-крайните привърженици на Локомотив относно случващото се в клуба, за процесите в публиката и агитката през последните години, кратък поглед върху българската ултрас сцена като цяло, както и за първи път в медийното пространство - мистериозните проекти на Гигов за обновяване на стадион "Локомотив".

Би могло едно издание да се раздели на 3 епизода (части) по 20-тина минути (примерно):
Коментар от един от най-крайните привърженици на Локомотив относно случващото се в клуба:
1-ви - процесите в публиката и агитката през последните години
2-ри - кратък поглед върху българската ултрас сцена като цяло
3-ти - за първи път в медийното пространство - мистериозните проекти на Гигов за обновяване на стадион "Локомотив"

Разделени на няколко чести и по конкретни теми ще улесни слушането (на хората които им идва много пълната форма), а в същото време ще позволи даже темите да се коментират и по-подробно.


Поздрави!
Върнете се в началото
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 20 Дек, 2011 12:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Ефала на човеко и добре дошЕл!!! clapping clapping clapping Ега има повече такива хора дето от слушатели и читатели станат активни писатели и градивни критици!! Това е основната идея да обединим повече хора макар и с различни мнения bb
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Вто 20 Дек, 2011 12:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре, нещата започват да (ми) се поизчистват, благодарим. clapping



Последен ъпдейт около следващия брой: ако не стане за утре, ще е НАЙ-РАНО в петък, а ако не е в петък... понеделник-вторник, сори. Като анонс ще пусна, че гост ще бъде едно момче от "младото поколение", някъде набор '93, което също е било част от ДЮШ, но поради една или друга причина животът го е отвял от професионалната му футболна част, но не и от чисто фенската. То само прояви желание да говори по темата, имаме набелязани някои точки (настрана от последните новини), но ако някой има нещо, което би питал едно такова момче, да се чувства свободен да пише... най-добре да ми пише лична бележка, а в краен случай (ако не е регистриран тук) в някоя от посочените пощи на предаването от първия пост.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 20 Дек, 2011 13:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Айдеее...чекаме...сакамее.... clapping clapping boast
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Вто 20 Дек, 2011 19:36    Заглавие: Отговорете с цитат

кво ше кажете част,примерно 10 минути (много са) "Легендите не умират"

"днес ще си спомним и ще Ви представим един легендарен треньор на Локомотив София и националния отбор, Белия Орел"

примерно....
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 20 Дек, 2011 21:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Става...особено сеа по време на паузата... acute
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum