Локо с Гигов в А-група или Локо без Гигов в А-окръжна?
Иди на страница Предишна  1, 2
 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  

Кой е по-добрият вариант (ако чисто хипотетично само това са двата варианта)
Локомотив с Гигов в А-група
57%
 57%  [ 12 ]
Локомотив без Гигов в А-окръжна
42%
 42%  [ 9 ]
Общо гласове : 21

Автор Съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Вто 10 Яну, 2012 20:24    Заглавие: Отговорете с цитат

бойкот на анкетата на Женя ,
и аз не съм гласувал

така поредната тема за храна по Кайчо...

решение на Министерски съвет от 16 юни/2011 г.
стенограма:

Точка 26

Проект на Решение за частично прекратяване на Договор между Министерството на отбраната на Република България и Компания "ЮРОКОПТЕР" – Френската Република, за придобиване на вертолети за Военновъздушните сили и за Военноморските сили
БОЙКО БОРИСОВ: Внася министърът на отбраната.

ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ: Господин премиер, госпожи и господа министри, ние съзнаваме деликатното състояние, в което се намира Министерство на отбраната по повод на договорите, които се изпълняват, свързани с доставката на въоръжение за Българската армия, но не можем да подкрепим точка 6 от проекта на решение, в който се предвижда над разходните тавани на министерството да бъдат осигурявани средства за изпълнение на този договор. Точка 6 от проекта, който сте представили за протоколното решение, предвижда необходимите средства за изпълнението на решението през 2011 г. да се осигурят в рамките на бюджета, а за 2012 г. да се планират по бюджета на Министерство на отбраната същата година. Самото решение нищо не поражда. Ако четете доклада, който сте внесли, се иска допълнително осигуряване.

АНЮ АНГЕЛОВ: Не искаме.

ТРАЙЧО ТРАЙКОВ: Това е нещо, което обсъждахме вече с министър Ангелов. Става дума за индиректния офсет. Ние предлагаме редакция, която ще заздрави преговорната ни позиция на Министерство на отбраната, така че да може да се договори подходящ индиректен офсет, като не се допуска на този етап като алтернатива десетократно намален директен офсет. Моля да бъде отразено в проектодоговора.

АНЮ АНГЕЛОВ: Предлагам да го приемем на вносител. Ще отразим тази бележка, аз съм съгласен.

БОЙКО БОРИСОВ: Приема се на вносител точка 26
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Вто 10 Яну, 2012 20:28    Заглавие: Отговорете с цитат

офтопик от същата стенограма,
как се случват нещата в наща държава:

Точка 50

Доклад относно допълнение на решението по точка 23 от Протокол №32 от заседанието на Министерския съвет на 7 октомври 2009 г.

БОЙКО БОРИСОВ: Внася заместник министър-председателят и министър на финансите.

ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ: С предложения проект се добавят за финансиране няколко допълнителни проекта, няколко допълнителни обекта, които се финансират във връзка с депонирането на отпадъци на Столична община, добавя се проектиране и изграждане на помещения, реновиране на трибуните и монтаж на 6000 седалки, подмяна на електрическа инсталация и ВиК мрежа и осигуряване на достъпна среда за хора с увреждания на стадион "Христо Ботев" в град Пловдив, район "Източен", бул. "Източен" №10 по УП І - спортен терен, кв. 16, нов план на "Първа Каменица".

Предлага се да се включи обект демонтаж на съществуваща, доставка, монтаж и нов вид табло в УПИ ІІІ, Гребен олимпийски канал, съоръжения, зеленина и обществено обслужващи дейности, кв. 1 (първи) - нов по плана на Спортен комплекс "Отдих и култура" във връзка с предстоящите Европейско първенство по гребане през 2011 година и Световно първенство по гребане през 2012 година и проектиране и изграждане на система на стадион "Локомотив", находящ се в гр. Пловдив, ж.к. "Тракия", УПИ VІ - 575, кв. 1 (първи) по плана на "ВСИ-МО", гр. Пловдив.

БОЙКО БОРИСОВ: Тотев, по тази точка ще кажете ли две думи.

ИВАН ТОТЕВ: Благодаря, че днес се разглежда тази точка. Това са част от средствата, които са предвидени с решение на Министерския съвет във връзка с депониране на столични бали в сметището на Цалапица. Траншът, който правим, е за спортни обекти, целево плащане за двата стадиона, които са в Пловдив, публична общинска собственост – стадион "Локомотив Пловдив" и стадион "Ботев Пловдив", като за стадион "Локомотив Пловдив" предвиждаме изграждане на ново осветление, а за стадион "Ботев Пловдив" е за реконструкция на 6000 седалки и други дейности, които са по решение на общинския съвет в град Пловдив.

Третата част от това предложение е изграждане на табло за Гребен канал – Пловдив във връзка със световното първенство по гребане през есента, така че това решение е много важно за град Пловдив и се надявам, че ще бъде прието.

АТАНАС УЗУНОВ: Искаме да ви благодарим и разчитаме на вашето доверие, тъй като Пловдив е един футболен град и двата стадиона са в окаяно състояние. С лични средства на президентите на двата клуба бяха доизградени в представителен вид, но ние смятаме, че ако изградим електрическо осветление на стадион "Локомотив", той би добил статут и ще бъде лицензиран от УЕФА и ФИФА, където могат да бъдат проведени срещи от международен мащаб. Това е що се касае до ФК "Локомотив Пловдив".

МАРИН БАКАЛОВ: Искам да благодаря на Министерския съвет и на господин министър-председателя. Нашият отбор също имаме многобройна публика, но за съжаление условията, при които сме принудени да ги настаняваме, за да наблюдават нашите срещи, са в много лошо и окаяно състояние. Мисля, че клубовете, като социална политика, която би трябвало да провеждаме, чувствам и задължение към тях да подобрим условията и още веднъж искам да ви благодаря, защото за първи път някой се обръща и откликва на нашите проблеми.

Имало е случаи през годините, в които са ни казвали директно "Кажете с какво можем да ви помогнем, пари няма", а ние всъщност имаме нужда от средства, с които да подобрим базата, както за мъжкия отбор, така мислим в перспектива и за децата.

Още веднъж искам да ви благодаря.

БОЙКО БОРИСОВ: Искам да ви помоля така да работите с агитките на двата клуба, че в Пловдив да направим за първи път това, което е в Милано, защото бившият "Девети септември", сега се казва градски стадион, той трябва да се разруши. От съблекалните като се погледнат има половин метър отвори. Той е опасен и да не падне сам и да убие хората, и стои така от 1991 година.

Сега работим активно по изграждането чрез публично-частно партньорство на един нов стадион на негово място, където и двата отбора да играете като "Интер" и "Милан" – едната седмица единият, а другата седмица другият, и да бъде направен по абсолютни европейски правила, а може би там ще може да играе и националният отбор.

Така че, помагаме сега за двата клубни стадиона да се направят, но като цяло за Пловдив ми се струва, че можем спокойно като най-футболен град да направим като в Милано един модерен хубав стадион, на който да играят и двата клуба. А казвам защо между агитките – за да го пазят. Така, че от сега да помислим и по тази тема, а иначе виждате, че се стараем на всеки спорт да помагаме с това, което можем и то в условията на изключително тежка финансова криза. Да ви е честито.

Приема се точка 50.
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 10 Яну, 2012 20:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Точка.Назначен си...А?Киде бееееееее???? biggrin boredom boredom boredom
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
tseko



Регистриран на: 02 Сеп 2008
Мнения: 1735
Местожителство: СОФИЯ

МнениеПуснато на: Вто 10 Яну, 2012 21:00    Заглавие: Отговорете с цитат

АНКЕТА!АКО ЧИСТО ХИПОТЕТИЧНО САМО ТОВА СА ВАРИАНТИТЕ КОЙ БИХТЕ ИЗБРАЛИ?ДА СЕ САМОУБИЯ С:
1-КАЛАШНИКОВ

ИЛИ

2-ЧИКИЙКАТА НА ПРАДЕДО МИ


БАТЕ СТИГА БЕ,СТИГА БЕ........СТИГА БЕ
_________________
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum