Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Pride
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Сря 15 Фев, 2012 22:46 Заглавие: |
|
|
да бе пред В сектор,има достъп откъм Владимир Вазов. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Чет 16 Фев, 2012 11:54 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Локо Сф и Ботев Вр играят от 12 ч. контрола в Сандански
Локомотив Сф и Ботев Враца ще изиграят контрола помежду си днес от 12 часа. Проверката е на изкуствения терен в Сандански. Главен рефер на срещата е Христо Ристосков.
ЛОКО СФ излиза в състав: Галев, Коев, Гаров, Върбанов, Добрев, М. Димитров, Св. Петров, П. Петков, Пеев, Велев, Атанасов
БОТЕВ ВР ще играе в следния вид: Митов, Куанг, Ванков, Альошев, Найденов, Валериев, Чалъков, Илиев, Костадинов, Коконов, Владинов.
Ще следим по-интересните моменти от двубоя в нашия сайт. |
Контрола! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
georgi Гост
|
Пуснато на: Чет 16 Фев, 2012 12:15 Заглавие: |
|
|
Докато натисна refresh .... то вече 1:1 |
|
Върнете се в началото |
|
|
brat4eda
|
Пуснато на: Чет 16 Фев, 2012 13:43 Заглавие: |
|
|
Локомотив София и Ботев Враца изиграха контрола помежду си днес по обяд, в която врачани спечелиха с 2:1. Мачът започна в 11.50 часа на изкуствения терен в Сандански.
Столичани откриха резултата – 1:0, още в 7-ата минута, когато точен беше Васил Велев. Той оползотвори с крак добър пробив по крилото и центриране на Кристиян Добрев
Врачани бързо отвърнаха на удара. 1:1 направи Бранимир Костадинов 16-ата минута с глава след изпълнение на ъглов удар.
След почивката и в двата отбора бяха направени много смени. Играта вървеше равностойно.
В 81-ата минута Николай Маринов с лек удар успя да преодолее вратаря Михайлов и изведе Ботев напред - 2:1. При този резултат приключи срещата.
ЛОКО СФ: Галев, Коев, Гаров, Върбанов, Добрев, М. Димитров, Св. Петров, П. Петков, Пеев, Велев, Атанасов /Михайлов, Бранеков, Стоев, Ю. Петков, Манчев, Монолов/.
БОТЕВ ВР: Митов, Куанг, Ванков, Альошев, Найденов, Валериев, Чалъков, Илиев, Костадинов, Коконов, Владинов /Ценовски, Д. Пенчев, Балтанов, А. Петров, Раденцов, Н. Христов, Рангелов, Н. Маринов/.
мачкаме нареддддд |
|
Върнете се в началото |
|
|
krasi
|
Пуснато на: Чет 16 Фев, 2012 15:33 Заглавие: |
|
|
Е това ли е мачкане, да те бие Лъчко Балтанов, ами той не е изтрезнял от Нова година!
Лично аз съм оптимист за представянето на отбора през пролетта! Загубите в контролите не трябва да ни плашат! Бием на 5 март майните и нещата ще потръгнат! Трябва пълна мобилизация в редиците на Агитката, СТЯГАЙТЕ СЕ! _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
brat4eda
|
Пуснато на: Чет 16 Фев, 2012 18:40 Заглавие: |
|
|
Ръководствата на Локомотив (София) и Локомотив (Пловдив) постигнаха съгласие да преместят мача си от 17-ия кръг на "А" група за 03.03.12 (събота), съобщи административният директор на ‘'смърфовете'' Атанас Узунов пред plovdiv24.
Очаква се в началото на следващата седмица спортно техническата комисия на БФС да разгледа предложението и да го приеме тъй като в София в същия ден няма други мачове.
Припомняме, че първоначално срещата бе насрочена за 05.03.12 (понеделник) от 15,30 часа.
ама на кой стадион това е след 2 седмици почти |
|
Върнете се в началото |
|
|
АКАДЕМИК София
|
Пуснато на: Чет 16 Фев, 2012 22:25 Заглавие: |
|
|
Здравейте. Разбрах, че на 18ти февруари (събота) ще играем контрола с вас. Имате ли представа къде ще състои, както и в колко часа?! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
lifes
|
Пуснато на: Чет 16 Фев, 2012 23:22 Заглавие: |
|
|
АКАДЕМИК София написа: | Здравейте. Разбрах, че на 18ти февруари (събота) ще играем контрола с вас. Имате ли представа къде ще състои, както и в колко часа?! |
Лично аз от теб разбирам |
|
Върнете се в началото |
|
|
tseko
|
Пуснато на: Пет 17 Фев, 2012 1:37 Заглавие: |
|
|
АКАДЕМИК София написа: | Здравейте. Разбрах, че на 18ти февруари (събота) ще играем контрола с вас. Имате ли представа къде ще състои, както и в колко часа?! |
Информацията ти е грешна/или стара/.Няма да има такава контрола! _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
АКАДЕМИК София
|
|
Върнете се в началото |
|
|
ЖСК СОФИЯ
|
Пуснато на: Нед 19 Фев, 2012 15:46 Заглавие: |
|
|
Току що се връщам от Герена. Не лош мач за Локомотив, особено през първото полувреме. Второто, след смените беше по-слабо, но определено имам оптимизъм за този състав. Доста публика се беше събрала, имаше и не малко познати наши физиономии. Левски изпуснаха дузпа второто полувреме, Маджо пък удари греда от перфектено изпълнен фал през първото. Първата част определено стояхаме много по-добре от Левски, поне според мен. _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
|
DenK@7a
|
Пуснато на: Нед 19 Фев, 2012 16:05 Заглавие: |
|
|
Много говеда бе...човек не може спокойно да си изгледа мача
За отбора определно съм оптимист! Все още липсва малко сработеност, но по нищо друго не отстъпвахме на Левски. Като цяло всички играят с голямо желание и много се борят. Хареса ми момчето с дългата коса,което влезе накрая (май е Кондев).Манчев отново голямо разочарование...в края изпусна 2 много чисти положения. |
|
Върнете се в началото |
|
|
stormbringer
|
Пуснато на: Нед 19 Фев, 2012 22:30 Заглавие: |
|
|
DenK@7a написа: | Много говеда бе...човек не може спокойно да си изгледа мача
За отбора определно съм оптимист! Все още липсва малко сработеност, но по нищо друго не отстъпвахме на Левски. Като цяло всички играят с голямо желание и много се борят. Хареса ми момчето с дългата коса,което влезе накрая (май е Кондев).Манчев отново голямо разочарование...в края изпусна 2 много чисти положения. |
Гледах контролата по СПОРТАЛ-а. Определено не лош мач за отбора. Говедата са мъртъвци без лица - добре, че им влезе Калво през второто, който вкара един гол и определено срещу него и Велков и Коев изпитваха много трудности. Нашите изтърваха много положения: през първото - греда на Маджо от фал /и вратарят реагира де/; през второто - Манчева-А на два пъти сама срещу вратаря не можа да вкара и Андрей Атанасов - също сам срещу вратаря би в страни. Оптимистични са нещата, но ни трябва добър нападагел определено. Марчо не беше на линия за този мач - мисля си, че с него нещата ще изглеждат много, много по-добре. Интересно и според мен полезно играе Юли Петков като централен халф - определно му се получава. Марто Димитров пък направи не лошо второ полувреме. Въобще отборът стои не лошо, според мен даже по-добре от първия полусезон. Дано да тръгнем добре срещу смърфиетите и да мачкаме наред! |
|
Върнете се в началото |
|
|
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 20 Фев, 2012 14:28 Заглавие: |
|
|
© Gong.bg
Контрола с лидера в Югозападната „В” група Пирин Разлог уговори отборът на Локомотив София. Проверката е предвидена за четвъртък, 23 февруари, в санданското село Дамяница.
Тази зима на два пъти Локо Сф стигаше до договорка за спаринг с този отбор, но той пропадаше по различни причини. Сега такава среща е на път да се осъществи.
Локомотивци заминават в понеделник на 5-дневен лагер отново в Сандански, където вече проведоха два свои лагера. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|