Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 23 Мар, 2012 0:07 Заглавие: |
|
|
За победа и за ВАС ?
хаха
А за нас ,а за нас ?! АНАНАС ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пет 23 Мар, 2012 1:07 Заглавие: |
|
|
Гледам записа от мача сеа..2-рия гол...ОЧЕВАДЕН фал ма чичо мангуста тип избутване...При третия гол Бандаловски си печели топката от единоборството с ръка...И това е видно за всички..но не и за Педеросков _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
парци
Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пет 23 Мар, 2012 1:35 Заглавие: |
|
|
Видя се днеска явно - срещу двете Държавни Поръчки нема как да се бориме. Ама, какво да го правиш, то и приоритетите на "държавата" ни са такива - лайно да е, на клечка да е, че и с гарнитура - мензис.
Мен пък ми харесаха наш'те до втория гол как играха, въпреки бруталното съдийство (да, спокойно мога да го нарека такова). Не знам няма ли най-накрая да излезем с една декларация останалите отбори, Цески и Лески да си направят една група от самите себе си, да си играят по 30 мача на сезон помежду си, да си им свират Ристосковци, Каубои, Баничи и пр. и да оставят останалите все пак да играят футбол и да се мъчат да правят нещо. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
dido burgas Гост
|
Пуснато на: Пет 23 Мар, 2012 8:07 Заглавие: |
|
|
niama takova parvenstvo kato nasheto pi4ove , tozi sadia e s vruzki stanal sadia, ako biah na stadiona stiaha da go smajkam dori i v zatvora da me vkarat . pri vtoriat gol vsijki mluknaha a se juvashe sami A LOKO EEEEEEEEEEEEE A LOPKO EEEEEEEEEEE EVALA NA AGITKATA NA SOFIAAAAA TOVA E OTBORA NA SOFIAA A NE SMESKOVZITE KOITO KATO ZIGANITE I TURZITE IZLAGAT BULGARIA PO EVROPA LOKO SOFIA E RELIGIA A NE PODLOGA HAIDE MOMJETA VSIJKO STE SE OPRAVI VIARVAME I PRODLJAVAME |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пет 23 Мар, 2012 9:48 Заглавие: |
|
|
След нашия и еврейския мач мога да кажа,че в БГ има два богопомазани отбора, а всички други са ЛАЙНОНАМАЗАНИ _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
lokoman
|
Пуснато на: Пет 23 Мар, 2012 10:44 Заглавие: |
|
|
Съдията се погаври с нас. Но и ние не трябваше да допуснем да ни вкарат още 2 гола. _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
|
tseko
|
Пуснато на: Пет 23 Мар, 2012 13:55 Заглавие: |
|
|
Венци и Брунчев-нищо лично,ама въобще не гледате реално на нещата.Не мога да разбера защо си мислите,че отбора ни е легнал на боклучарите.
преди 2-3-4 години със Генков,Асамоа и въобще с отбор в Европа сме падали на армията с 3-4 гола та сега ли не може да стане.
Истината е че с 18 играчи ,които дойдоха в отбора преди няколко месеца и въпреки аномалното ни управление и све отбора се бори колкото може поне до втория несъществуващ гол на боклучарите.Рядко на тоя стадион сме удържали един гол разлика толкова минути и то на фона на корумпиран съдия и другите неща ,които по-горе споменах.
Отбора заслужава и ще получи подкрепата ни до откат.каквото можем трябва да го дадем.
САМО ЛОКО,САМО НИЕ!НАПРЕД ЖЕЛЕЗНИ , НИЕ СМЕ С ВАС! _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
voyagerx
|
Пуснато на: Пет 23 Мар, 2012 14:39 Заглавие: |
|
|
Аз, за да съм контра на всички, не мога да се съглася изцяло, че съдията ни е порязал. Даже останах с впечатлението, че ни спести доста картони, като цяло.
Аре стреляйте. |
|
Върнете се в началото |
|
|
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 23 Мар, 2012 14:50 Заглавие: |
|
|
Убивайййй ! хаха
АБЕ ПИЧОВЕ ЗАНЕСЕТЕ СИ ЗАДНИКА НА СТАДИОНА БЕ ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
EDS
|
Пуснато на: Пет 23 Мар, 2012 19:19 Заглавие: |
|
|
като цяло много слаб мач за нас.а и не разбрах защо футболист картотекиран 3 часа преди мача се пуска титуляр ,та той не пипна топката.Педерасков няма да го коментирам ще му го кажа лично какво мисля за него другия път като се видим |
|
Върнете се в началото |
|
|
venci
|
Пуснато на: Пет 23 Мар, 2012 19:49 Заглавие: |
|
|
voyagerx написа: | Аз, за да съм контра на всички, не мога да се съглася изцяло, че съдията ни е порязал. Даже останах с впечатлението, че ни спести доста картони, като цяло.
Аре стреляйте. |
абсолютно съм съгласен,съдията ни спести поне две изгонвания......и айде стига сме се оправдавали с някой друг,значи броите от този кръг до края чорбата дали ще вкара общо 10 гола,от Локо ми харесаха Юли Петков,Вальо Галев и особенно Коце Велков.Другите не желая да коментирам,както и самия мач.Просто думата е една ТРАДИЦИОННО!!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
tseko
|
|
Върнете се в началото |
|
|
admin Site Admin