Медиите за нас 2012
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 73, 74, 75  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 14 Ное, 2012 17:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Опааа...започнаха да се разбягват правейки се на болни...Ясно е накъде отива шоуто bye bye
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Pride



Регистриран на: 28 Сеп 2006
Мнения: 6717

МнениеПуснато на: Чет 15 Ное, 2012 13:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Болни ли или кой знае, но Върбанов последните мачове бе един от малкото дето не криеха на терена.
_________________
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Veskoloko



Регистриран на: 01 Сеп 2006
Мнения: 1514
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 15 Ное, 2012 19:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Закво да си крие ???Той толкова си може.... biggrin boast
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
milanelo_1929



Регистриран на: 23 Яну 2007
Мнения: 217

МнениеПуснато на: Нед 18 Ное, 2012 14:00    Заглавие: Отговорете с цитат

http://gong.bg/view_article.php?article_id=310991 bye bye bye
_________________
I LOVE AYIA NAPA-CYPRUS!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пон 19 Ное, 2012 9:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Гигов, чиновете не правят войската
Най-слабата година този век, най-слабият Локомотив завинаги

ЯВОР ГЕШЕВ

В природата съществува процес, при който се наблюдава еволюция на определен вид организми. Те се развиват и променят. По-слабите видове умират и дават път на по-силните. Това е естественият подбор. Дори във футбола съществува такъв подбор. В България има доста клубове, които навремето са имали успехи, велики футболисти и публика, а сега нямат нищо. Един от тях е Локомотив София. Колкото и да е тъжно на привържениците, естественият край на техния любим отбор е близо. И не защото някой е решил да го затрие, а просто защото естественият подбор в живота премахва по-слабия и дава път на по-силния, на този който се е приспособил към новия начин на живот, към новата футболна философия.
В момента всички в Локо София са за оплакване. Отборът си няма нито треньор, нито футболисти, да не говорим за фенове и стадион. Тимът от Надежда е поел курс към „Б” група и едва ли през този сезон Железничарите ще успеят да запазят мястото си в елита. Просто се вижда, че те не притежават футболните аргументи да го направят. Дори отбор като Ботев Враца, който бе погребан от всички специалисти след първите 5 кръга, сега надигна глава и лека-полека започва да се изкачва нагоре в класирането. Преди началото на сезона в Локомотив мечтаеха дори за класиране в тройката, въпреки че през миналата кампания едва отърваха кожата. Сега обаче в Надежда е ясно, че няма надежда за никого.
Промяната в Локомотив София е повече от наложителна, а най-големият проблем в клуба обаче са прекалено многото... директори. От вчера сред тях се нареди и Антон Велков. Собственикът на отбора Николай Гигов раздава ръководни постове като топъл хляб. Явно в Надежда не са чували поговорката – "Много баби - хилаво бебе". А може би Гигов смята, че с раздаването на чинове ще успее да вдигне армията. Едва ли.
Тимът трябваше да се освободи от треньора си Антон Велков. И го направи след унизителната домакинска загуба от Черноморец. Но пък за сметка на това веднага му даде нов пост в клуба – спортно-технически директор. Никой не отрича, че Велков е голям локомотивец, но треньорските му виждания са доста противоречиви. А в България се прехласнаха по него, след като преди няколко години воденият от него Миньор Перник разгроми с 3:0 ЦСКА насред „Българска армия”. Но това е и един от малкото успехи, с които може да се похвали Велков. Другият е една победа над лидера Черноморец! И дотам. Сухата статистика за 2012 г. показва, че под негово ръководство Локомотив София има записани едва 4 победи от 28 мача.
Най-слабата година този век, най-слабият Локомотив завинаги. Вместо равенството срещу Левски да е апотеозът на треньорските умения на Велков, то се превърна в неговата лебедова песен. При това Тони имаше пълната подкрепа на ръководството, сам си направи селекцията. Това, че му дават директорски пост, означава, че и босовете са доволни от новите играчи. Което вече е смешно.
Но колкото проблемът е в треньора, толкова е и у самите състезатели. Голяма част от тях нямат място в отбора. Веднага се набива на очи, че футболистите с червено-черни фланелки са изключително бавни и мудни. Такива неща като креативност и острота пък са табу в Надежда. На почит е безцелното изритване на топката в предни позиции, пък там каквото стане. Срещу Черноморец атаката на Локомотив бе толкова беззъба, че тримата бранители на бургазлии спокойно можеха да си сипят по един горещ чай, за да се сгреят в ноемврийския следобед.
Да, в Локомотив има много опитни футболисти, но повечето от тях вече са на възраст. Освен това Железничарите разполагат с един куп еднотипни футболисти, които само си пречат. Наско Борносузов е много далеч от формата си, затова се налага рендето Даниел Гаджев да се наема с организационни функции в средата на терена. Мястото на Димитър Телкийски пък изобщо не е на крилото, тъй като Мечо е по-бавен от сибирска мечка. В защита пък е престъпление да залагаш като бекове на футболисти като Кристиян Добрев и Йордан Върбанов, които имат сили да тичат едва по 20-ина минути на мач. През останалото време компенсират липсата на физически качества с опит. Но ако противникът разполага с бързи футболисти, то Добрев и Върбанов влизат в ролята на колчета, които просто трябва да бъдат заобиколени.
Все пак виновни за калпавата селекцията са както треньорът, така и всички директори. Затова в Надежда първо трябва да си избистрят организационно нещата, а чак след това да си поставят цели. Всъщност тя целта е ясна – да направят чудо и да не изпаднат.

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пон 19 Ное, 2012 10:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Гигов започна с промените
Локо Сф със 101-и шеф

Живко Сребрев

Собственикът на Локомотив Сф Николай Гигов от вчера започна с промените в клуба. В събота червено-черните записаха поредна загуба в първенството, след като бяха разгромени в столицата от Черноморец (3:0). След мача треньорът Антон Велков си подаде оставката. Вместо тя обаче да бъде приета, се оказа, че в Надежда дават нов пост на старшията и го правят шеф. Досегашният наставник на столичното Локо Тони Велков от вчера е спортно-технически директор на отбора. Това не е единственият с нов пост в Надежда. Изпълняващият досега функцията на спортно-технически директор Чавдар Цветков става главен мениджър. Бившият капитан на Локото Георги Марков остава изпълнителен директор, а Бойко Величков ще е мениджър. Въпросителна единствено има за поста на старши треньор. Собственикът на тима Николай Гигов заяви, че се обсъждат няколко варианта.
- Натоварил съм този екип да избере старши треньор, има няколко варианта, ще ги обсъждаме тези дни – накратко сподели Гигов.
Най-вероятно до края на полусезона функциите на старши треньор ще вземе помощникът на Велков досега Явор Вълчинов. Другите спрягани имена за наставник на червено-черните са Емил Велев и Вили Вуцов.

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 19 Ное, 2012 11:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Плачете ли над чужди гробища майка ви деба ухапанааааа!??!?! angry2 angry2 angry2 angry2 Плачете, ама да не се наложи на вас скоро да ви изнасяме 40 дни aggressive2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
brun4ev



Регистриран на: 14 Авг 2009
Мнения: 674
Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Пон 19 Ное, 2012 14:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Гигов: Нужен ни е човек с по-остър характер
Светослав Табаков / 19 ноември 2012 13:34 Президентът на Локомотив Сф Николай Гигов проведе съвещание с останалите клубни шефове Георги Марков, Антон Велков и Чавдар Цветков. След това в тяхно присъствие обяви на журналистите името на новия наставник на тима – Емил Велев. Той започва работа с отбора от утре.

Първо ще започна с промените, които последваха в тези два дни. Антон Велков става спортно-технически директор, Георги Марков остава изпълнителен директор, а Чавдар Цветков е главен мениджър. Това е ръководството на клуба. Новият треньор се казва Емил Велев, който ще започне работа от утре. Това са промените, които бяхме провокирани да направим от ситуацията. Аз на Тони му предложих този пост още миналата година лятото, но тогава преценихме, че трябва да остане да води отбора. Сега е нормално да има някаква промяна и той да заеме този пост.

Как преминаха преговорите с Емил Велев?

С Еми Велев преговорите преминаха нормално. Неговият договор ще бъде за година и половина първоначално с опция за продължаването му.

Защо се спряхте на Емил Велев?

Ние имахме много предложения и мислихме много. Аз познавам Емил Велев от много отдавна. Излишно е да ви казвам, че сме отраснали заедно и играехме един срещу друг. Смятам, че в момента ни трябва един човек с по-остър характер, не казвам груб, а остър, защото това е нормално в днешно време.

Появи се информация, че Георги Марков е лобирал за Вили Вуцов, а Чавдар Цветков за Емил Велев. Вие ще кажете вярно ли е?

/Смях в залата/ Това са абсолютни глупости. Това сме го решавали в този състав. Предлагаха ни и много треньори. Това е изборът, на който сме се спрели.

Кои ще бъдат помощници на Емил Велев?

Това, което Емил Велев ми каза е, че ще остави Христо Коилов и Владо Манолков от досегашния треньорски състав. Явор Вълчинов става скаут към първия отбор със запазени всички права като помощник-треньор.

Други нови хора в щаба му?

Любомир Симов ще бъде негов помощник, а също и един кондиционен треньор, който той ще обяви утре.

Предполагам сте говорили за целите?

Емил Велев първо трябва да стабилизира отбора. После да вземе най-оптималното от оставащите 5 мача, включително и купата, до края на полусезона. И освен това да променим някои неща около селекцията, тъй като ние вече сме започнали да работим по нея. Той има нещо предвид, ние също. Важното е това да се случи до Нова година, а след нова година вече той да започне работа със състава, който иска.

Вие сте хората, които най-добре знаят, защо така се получи в Локомотив?

Можем да извадим от девет кладенци вода, ако започнем да търсим. Ние се вкарахме в тази лоша ситуация и самите ние можем да се извадим от нея. Няма смисъл да правим анализи. Във футбола най-хубавото е, че идва следващ мач. Другото вече е минало. Всеки отбор по света може да изпадне в криза.

Ще има ли някакви санкции за отбора?

Аз не съм мислил за санкции, понеже имахме по-важна работа. Отборът се самосанкционира. Ние няма да го оставим така. Ние сме се старали те да бъдат в една добра кондиция и предполагам, че на фона на „А“ група те са именно в такава.

Кога можем да видим Емил Велев, да го представите?

Емил Велев ще бъде представен утре и започва незабавно работа. После заминава за мача за купата.

Какви са последните новини, свързани със стадиона?

В момента ние направихме всичко възможно от колегата от спортния клуб Даме Стойков. Това е един човек, с когото сме в непрекъсната връзка и се стараем да преодолеем направеното от стария ми колега в спортния клуб Локомотив. Не обичам да говоря лоши неща за хората и за миналото. Но до такава степен беше забатачено всичко, че стадионът трябваше да остане склад. С колегата ми се видяхме в чудо в последните 4-5 месеца. С помощта на премиера сме намерили една част от парите за ремонта. Има чисто техническа част. В момента е за съгласуване в НИСИ. Ако се одобри този последен план, можем да стартираме връщането на стадиона. Това може да стане тази година или през следващата. Но нашето митарстване по стадионите приключва с този полусезон. Това ни костваше много. Донесе ни огромни вреди. Разбирам напълно и публиката, тя също избесня в последните три години.

Споменахте публиката, с която не сте в добри отношения напоследък. Какво бихте направили, за да се стоплят тези отношения?

С една определена част не съм в добри отношения. Аз никога не съм воювал с публиката си и няма да воювам. Напротив, смятам, че е много важно да се обединим. Това, че съм си мълчал за стадиона тези три години, не значи, че аз съм виновникът. Но аз съм на върха на тази пирамида и отговорността я нося аз. Не обичам да се оправдавам.

В тази криза замисляли ли сте се да се оттеглите от Локомотив?

Много пъти съм казвал, че ако дойде човек, ще се откажа. Но такъв човек не се появи и аз ако се оттегля знаете какво ще се случи. На другия ден ще спре да съществува.

Мислите ли вече за селекцията?

Яснотата – от утре. Но при всички положения ще има доста промени.

Кой ще има решаващата дума?

Решаващата дума ще има старши треньорът и екипът, който е пред вас.

А накъде ще бъде насочена – към България или към чужбина?

Вече сме поработили в тази посока имаме виждане за България, но каквото и да ви кажа сега ще бъде доста рано и неточно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пон 19 Ное, 2012 14:49    Заглавие: Отговорете с цитат

brun4ev написа:
... Аз никога не съм воювал с публиката си...

comando comando angry2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
voyagerx



Регистриран на: 01 Май 2007
Мнения: 427

МнениеПуснато на: Пон 19 Ное, 2012 15:33    Заглавие: Отговорете с цитат

pa®tci написа:
brun4ev написа:
... Аз никога не съм воювал с публиката си...

comando comando angry2

Па сигурно си има някаква негова си - това директори, мениджъри, скаути... biggrin biggrin
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пон 19 Ное, 2012 19:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Гигов: Нужен ни е човек с по-остър характер


еми тогава назначи Метушката бе,глупак.Не ставата Велев.[/quote]
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Turo_Bufera
I.B.U.U.


Регистриран на: 12 Сеп 2006
Мнения: 8504
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 20 Ное, 2012 15:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Велев покани Мартин Камбуров в Локо (Сф) (видео)
20 ноември 2012 | 14:461


Емил Велев бе представен официално като старши треньор на Локомотив (София). Бившият наставник на Левски, Славия и Локомотив (Пловдив) бе категоричен, че отборът, намиращ се в зоната на изпадащите, няма да се раздели с елитния си статут. Кокала обаче подчерта, че се нуждае от нови футболисти във всички линии и сподели още, че свободният в момента Мартин Камбуров е "добре дошъл” в квартал "Надежда".

"Имах няколко разговора с г-н Николай Гигов и смятам, че се разбрахме за повечето от нещата, които бяха важни за мен. Той е един амбициозен човек и трябва да му се отдаде нужното уважение за това, че толкова години дава собствени средства за футбола. Знаете, че имаме малко проблеми около стадиона, но се надяваме, че те скоро ще бъдат разрешени. Определено мястото, което заема в момента Локомотив във временното класиране, не му се полага, тъй като това е един от грандовете в българския футбол и съставът има много по-голям потенциал", каза Велев.

"Аз сега бях в съблекалнята и им казах откровено на момчетата, че не ми харесват нещата и смятам, че продукцията, която те изнесоха, не е задоволителна. Те усетиха моя по-твърд тон. За мен въпросът е чисто психологически и считам, че мога да мотивирам този отбор. Знаете, че в началото на сезона бяха обявени други цели, за влизане в Лига Европа, а сега ще трябва да се борим за мястото си в елита. Ще бъде трудно, защото знаете, че 4 отбора изпадат тази година. Мога отсега да обещая, че Локомотив няма да изпадне, защото аз затова съм дошъл. Не искам да изпадам с никой отбор, още по-малко с Локо (София)”, допълни Кокала.

"През зимната пауза ще се привлекат доста футболисти, но и някои ще напуснат. Първо обаче искам да ги видя как се справят на тренировките. Искам да се подсили отбора, което е нормално за един нов треньор с нови виждания. Нямам никакви проблеми с моя предшественик Тони Велков, с него сме приятели. Смятам, че имаме нужда от нови футболисти във всички линии! Обещана ми е качествена селекция, но точният бюджет не мога да ви го кажа. Важно е да се трупат точки. Споделих и с господин Гигов, че Мартин Камбуров е добре дошъл в Локомотив (София). Той вкарва доста голове и ако е мотивиран, ще дойде при нас”, продължи новият треньор.

"Мисля, че феновете на Локомотив ще ме приемат добре, защото съм много прям и откровен човек. Нямам никакви проблеми с публиката на тима и смятам, че те добре подкрепят своя отбор. Естествено, феновете не са толкова много, но това зависи и от резултатите на отбора. Ако направим няколко поредни победи, ще идват повече хора по трибуните”, допълни още новият наставник на Локомотив, който преди това води още два софийски отбора – Левски и Славия, а в заключените бе попитан дали може да направи своеобразен Голям шлем от столични тимове и отговори с усмивка:

"Не, не мисля. Освен, ако Академик (Сф) не влезе в "А” група".
_________________
МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 20 Ное, 2012 16:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Идиот, галфон, дебил!!! Какви ги говори тоя бе!?! Нямал проблеми с публиката!? Кой го иска тоя говедарски тъпак бе! Вече виждам името на новата групировка - ОПРЕДЕЛЕНИ blum2

А иначе за Каламбура ебати гнусотията...Тоя бел ден нема да види тука aggressive2 aggressive2 aggressive2 banned
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Turo_Bufera
I.B.U.U.


Регистриран на: 12 Сеп 2006
Мнения: 8504
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 20 Ное, 2012 19:08    Заглавие: Отговорете с цитат

ВИДЕО: След Нова година Локо Сф вдига бюджета си, разкри Георги Марков

Светослав Табаков / 20 ноември 2012 16:34Размер на шрифта: T- | T | T+
© Gong.bg
Бюджетът на Локомотив Сф след Нова година ще бъде повишен, разкри изпълнителният директор на железничарите Георги Марков. Предвижда се да бъде направена сериозна селекция, като ще се наблегне най-вече на българските футболисти, но ако си заслужава, ще бъдат привлечени и конкретни чуждестранни имена.

„Още от вчера сме започнали да работим в тази посока. Що се отнася до това защо отборът не върви, проблемът е психологически. И Велев им го каза в съблекалнята. Тук са събрани играчи с по над 200 мача в „А“ група. Не отива на Локомотив Сф да бъде на 13-о място с едва 11 спечелени точки след 13 кръга.“

Марков добави, че на 99 процента след Нова година отборът ще се завърне на своя стадион в квартал „Надежда“.





Брей брей вече няма 100%.Станаха 99%
_________________
МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
voyagerx



Регистриран на: 01 Май 2007
Мнения: 427

МнениеПуснато на: Вто 20 Ное, 2012 22:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Turo_Bufera написа:
Брей брей вече няма 100%.Станаха 99%

Като падне на 75%, тогава ще се случат нещата. biggrin
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 73, 74, 75  Следваща
Страница 65 от 75

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum