1.3.1.2
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 55, 56, 57  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Нещата от живота
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 25 Апр, 2013 20:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Loko do Grob написа:
Току-що получих информация от въпросния 'вандал' който задържаха заедно с брат му ... Каза ми ,че днеска в съда му дали 2 години забрана за посещение на мач,и няколко месеца там обществен труд ... Ако някой може да помогне с нещо да помогне ,и търсете в снимките от мача ,ако видите снимка с момче ,което държи факлата веднага да я покажем на въпросните 'пазители на реда' и да спасим момчето...От малките за последните 4,5 години минаха много ,но тея които останахме верни сме малко...Нито за миг не се разклати вярата и любовта ни към Локомотив...А тъпите ушаци забрани дават angry2 angry2 angry2 0009-acab 0009-acab 0009-acab 0009-acab 0009-acab


Е не!!! Това вече на нищо не мяза!

П.С. Пиши ми на лични и ми дай скайп или фейс да се разберем какво може да се направи acute
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Съб 27 Апр, 2013 8:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Цветанов купил 12 автомобила за подслушване за една година

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е купил 12 автомобила за подслушване за една година - 2010 г., съобщава в. "Стандарт". Закупуването става по-малко от година след като той застава начело на МВР, съобщава ежедневникът.

Девет коли са на разположение на СДОТО и ДАНС, а три от тях са дадени на звеното на Гранична полиция в Драгоман и се използват за слушане на радиоефира по външната за ЕС българо-сръбска граница. Пет от автомобилите са дарени чрез фирмата на МВР "Безконтактни мултиплексорни вериги". Става дума за американска техника "Моторола", оборудвана с израелски софтуер. Останалите четири автомобила са купени с европейски пари и са доставени от консорциума "Лирекс-Ломини" през 2010 г.

Последният 12-ти автомобил, сив "Крайслер Вояджър", остава на разположение на прокуратурата, която разследва незаконното подслушване отпреди 2 седмици след сигнала, внесен от лидера на опозицията Сергей Станишев. В рамките на това разследване с обвинения се сдобиха двама бивши шефове на СДОТО и двама сегашни директори от службата.

От записите, пуснати вчера, от думите на Бойко Борисов става ясно, че при първото подслушване отпреди 2 седмици се използва английски софтуер. Най-вероятно става дума за подразделението "Пауъруеър" на британската "Ийтън корпорейшън". Според Борисов, когато не успял да изтрие записите с помощта на отвертка, служителят на СДОТО Радко Димитров взел паролата от администратора от английската фирма.

На другата сутрин в 7:58 ч. изтрил всички файлове с незаконните записи.

connie_29
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Съб 27 Апр, 2013 19:28    Заглавие: Отговорете с цитат

къде се мерне Крайслер Вояджър паве по него,
дърво да си си купил такава кола biggrin

яко АСАВ в нета,иначе

Цитат:
Рехав протест срещу полицейщината
Едва 20-тина души се сърбаха на протест в „триъгълника на властта" срещу полицейщината и подслушванията.
Ангел Славчев - едно от лицата на февруарските протести и инициатор на днешното събитие обясни протеста като провокация към гражданското общество и партиите. Организаторите изрично са настоявали в него да се включат само граждани, не и политически формации.

_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пон 29 Апр, 2013 11:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Жена на министър набира телефона му. Отговаря и автоматичен сигнал и записано съобщение:
"Поради проблеми с бюджета на МВР в момента не ви подслушваме. Обадете се по-късно. Вашият разговор е важен за нас!"

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пон 29 Апр, 2013 16:17    Заглавие: Отговорете с цитат

хац

http://www.blitz.bg/sport/article/174965
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 29 Апр, 2013 16:26    Заглавие: Отговорете с цитат

PILATA написа:
хац

http://www.blitz.bg/sport/article/174965


Така такаааа...тва са прословутите знамена на Ред Лионс Татарли ...Обаче куки-чорбари,чички VS пуберс....Филмотеката е за Оскар boast boast boast boast
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Вто 30 Апр, 2013 8:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
МВР крие колко харчи за СРС-та

Абсолютно противозаконо МВР отказа да отговори колко пари е изразходвало за СРС-та от 2009-2012г., както и дали е подслушвало политици и журналисти. От вътрешното ведомство не дават отговор на този въпрос на БГНЕС, макар и изпратен по Закона за достъп до обществена информация.
С този акт служебният министър Петя Първанова публично призна зависимостта си от Цветан Цветанов.

Въпросите по Закона за достъп, сред които и този за парите, които ведомството харчи за подслушване бяха изпратени още на 21 март, т.е. много преди да се разрази скандалът с незаконното подслушване. Още тогава, а и преди това в общественото пространство се коментират две цифри за това колко от нашите пари отиват, за да се подслушва. Всички експерти говорят за над 100 млн. лв.

За да намери официалния отговор на въпроса колко от парите на държавата в годините, в които пицата беше постна се дават за СРС-та, БГНЕС изпрати официално конкретния въпрос до министерството, което сега се оглавява от служебния министър Петя Първанова. Попитахме: Какви средства е изразходвало МВР от 2009г. – 2012г. за СРС като цяло и по години? Колко средства са изразходвани в първите месеци на 2013г.? Прилагани ли са СРС-та по отношение на журналисти и политици?
Отговорът на вътрешното министерство да не каже колко пари са дадени е меко казано странен, особено като се има предвид, че и предишният вътрешен министър Цветан Цветанов и сегашният Петя Първанова вече казаха, че "се дават около 20 млн. лв." какъвто е бюджетът на СДОТО. Изказването особено това на Цветанов бе доста нервно и при последната си пресконференция като министър дори остро реагира на въпроса и попита как са пресметнати тези 100 млн. лв. за подслушване, които се тиражират. Затова и отказът на МВР да даде тази информация поражда повече въпроси, отколкото дава отговори. Единият от тях неизменно е прав ли е бившият министър да говори за 20 млн. след като от доскоро оглавяваното от него, МВР не казват официално, че цифрата действително е тази?

Мотивът на силовото ведомство да не даде тази обобщена информация при това, за пари, които се взимат от джоба на всеки българин, като се посочват два други закона за класифицираната информация и за СРС-та е неприложим, според юристи. Те посочват, че има и осъдителни решения за България в тази посока. От МВР казват, че "в чл. 33 от ЗСРС е разписана императивната забрана за всички лица, да разгласяват станали им известни факти и сведения за специални разузнавателни средства, използвани при условията и по реда на този закон. След като по силата на изрична законова разпоредба е забранено разгласяването на информация за използвани СРС, налице е хипотезата на чл.4, ал 1 от ЗДОИ, която предоставя приоритет на специалния закон, когато в него е предвиден специален ред за търсене, получаване и разпространяване на информация".

Нито са приложими тези закони, нито прилагането им е допустимо, нито пък имат превес над обществената информация и няма никакво съмнение, че този текст е абсолютно неотносим за вашето искане, тъй като той се отнася до използването на конкретни СРС-та, категоричен ръководителят на правния отдел на програма "Достъп до информация" Александър Кашъмов. Адвокатът посочи, че се иска обобщена статистическа информация за парите, а тази информация трябва да бъде обществена като всяка информация за бюджетни разходи.

Кашъмов посочи и решения на Европейския съд по правата на човека (ЕСПЧ) в Страсбург. Едното е решението на съда в Страсбург от 2007г., другото е решение от миналата година по делото Хаджиев срещу България. "Няма никакво съмнение, че отказът да бъде предоставена дори конкретна информация след изтичане на определено време за приложени СРС-та е противоречащо на Европейската конвенция за правата на човека. Конвенцията предвижда дори в определени моменти, в определени условия и след изтичане на определено време дори хората, които са били следени да имат правото да научат за това, а камо ли да се крие обобщена информация за средствата, които са били дадени", обясни Кашъмов.

По делото от 2007г., на колегата му Михаил Екимджиев и Асоциацията за европейска интеграция и права на човека, съдът казва, че е недопустимо да липсва статистическа обобщена информация относно прилагането на СРС-та в България. Освен всичко друго според практиката на съда в Страсбург, ако един път една информация е оповестена, тя повече не може да бъде задържана легитимно в тайна. "За мен няма съмнение, че е от обществен интерес да бъде предоставена тази информация и смятам, че може да се обърнете и към съда", каза адвокатът.

Така е странен и отказът на МВР да отговори поне на въпроса дали са подслушвани журналисти или политици още повече, че на 27 март лично главният секретар на МВР Калин Георгиев каза, че няма журналисти в България, обект на подслушване или разследване заради професионалните им ангажименти. /БГНЕС /

Къде живеем ний, може бий boast (част ~поредна connie_29 ).
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 30 Апр, 2013 13:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Не виждам какво се учудваш? Всички тия т.нар "властници" са посткомунистически мекерета откърпени с така характерната за всички комунари параноя. КОмунистите още от времето на Троцки и Берия са известни с пословичната си параноичност,че все някой крои да им вземе властта, все някой прави заговори и завери , и за тва има такива огромни апарати за репресии и подслушване. Е за кво другаря Джугашвили е пратил толко народ на екскурзия за нема нищо.
Та и тука...Комшията снасяше за съседа, партийният секретар за колегата, жената за мъжо си. И то само ЩОТО ГИ Е СТРАХ комунарите...страх ги е от мислещи и хора с мнение....

А тука скийте го па тоя калмук какво се оправдава:

Цитат:
МВР: Полицията не толерира, служителите могат да са фенове в извън работно време!
написана от SPQR размер на шрифта Печат Е-мейл Добавете коментар

По повод изпратения анонимен сигнал от представил се за полицейски служител, който твърди, че e направен опит да бъде прикрит случай, в който се толерират фенове на ЦСКА от пазарджишки полицаи, говорителят на Областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов заяви:

На първо място държа да заявя пред вас, че всеки, без значение дали е служител на МВР или не, има право да симпатизира на определн футболен отбор , но го прави извън работно време.

За въпросната съботна вечер, в интерес на истината , от вас научих за това събитие, защото при нас това не беше отразено в бюлетина, като се има предвид, че няма извършено престъпление от общ характер или грубо нарушаване на обществения ред, защото колегите са реагирали изключително адекватно.

Стоянов представи случая със завръщащите се фенове след мача Левски - ЦСКА, като посочи, че е получен сигнал за очаквана група от фенове на гара Пазарджик и е възможно да се получи конфронтация. От влака обаче слезли само петима. Всички екипи на дежурните автопатрули били на място.

Междувременно става ясно, че по-голямата част от феновете са слезли на други гари. Когато петимата напускат гарата, на няколкостотин метра, скрити в храстите, изскачат двайсетина фенове на противниковия отбор. Ситуацията се нажежава до степен на сбиване. Но такова не е допуснато от намесата на полицейските екипи. Арестувани са 8 човека. На 7 от тях са съставени актове по Наредбата на Община Пазарджик за нарушаване на обществения ред, а на един - и акт по Закона за МВР за неизпълнение на полицейско разпореждане.

Няма данни служителите на РУП Пазарджик по време на действията си да са открили у въпросните лица бухалки, ножове, боксове или други предмети, които да им дадат насока, че ще извършат саморазправа, с цел нанасяне на телесни повреди на фенове от противников отбор, съобщи Стоянов.

Единственото нещо, за което бих бил укорим аз самият, и поднасям своите извинения, е че не бях запознат с този случай. Но той не е сведен до моето знание, имайки предвид факта, че нямаме нанесена някаква телесна повреда или извършено престъпление или грубо нарушаване на обществения ред. Т.е. предприети са били необходимите мерки, така че да бъдат установени въпросните лица.

Всякакви твърдения, в случая анонимни, за пристрастия на полицейски служители към въпросните отбори и на база на тези пристрастия - неизпълнение на служебните ангажименти, са несъстоятелни, заяви регионалният говорител на полицията. Той напомни, че всеки полицейски служител, ако е станал свидетел на нерегламентирани, неправомерни действия от страна на свой колега, съгласно Закона за МВР, е длъжен незабавно да докладва на висшестоящите си началници и повтори, че всеки има право да бъде фен на който си иска отбор, но когато се касае за работа , се действа безпристрастно и в рамките на закона, както е действано във въпросната вечер.

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 13 Май, 2013 10:21    Заглавие: Отговорете с цитат



Добре ли е!? biggrin
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 16 Май, 2013 19:44    Заглавие: Отговорете с цитат



biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Усет към красивото blum2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
chavi



Регистриран на: 18 Окт 2006
Мнения: 226

МнениеПуснато на: Чет 16 Май, 2013 21:16    Заглавие: Отговорете с цитат

metal,tova e emblemata na b.o.pe, spec policia ot rio de janeiro
http://fatonovo.com/wp-content/uploads/2011/04/bope.jpg
_________________
1929
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет 17 Май, 2013 1:32    Заглавие: Отговорете с цитат

chavi написа:
metal,tova e emblemata na b.o.pe, spec policia ot rio de janeiro
http://fatonovo.com/wp-content/uploads/2011/04/bope.jpg


Начи интернета работи! boredom
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет 07 Юни, 2013 14:55    Заглавие: Отговорете с цитат


_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Вто 25 Юни, 2013 11:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Италианската данъчна полиция иззе документи от офисите на 41 футболни клуба, в това число 18 от Серия А, по подозрения за пране на пари и укриване на данъци, съобщиха местните медии.

Аворитетното издание "Гадзета делло Спорт" съобщава, че документи са иззети от офисите на грандовете Ювентус, Милан, Наполи и Лацио.

Освен тимовете от елита са били направени обиски в 11 от Серия В и 12 от по-долните дивизии. Сред заподозрените фигурират също 12 футболни агенти. Полицаите са иззели нужната документация по искане на прокуратурата в Неапол, която подозира клубовете в укриване на данъци и машинации с агенти. Съобщава се, че от офисите са иззети всички документи, касаещи контрактите на играчите и плащанията на агенти.

В мащабното разследване са въвлечени още Палермо, Пескара, Аталанта, Юве Стабиа, Беневенто, Дженоа, Каания, Специа, Пиаченца, Ливорно, Бари, Виченца, Сиена, Реджина, Парма, Киево, Фиорентина, Портогруаро, Триестина, Сампдория, Тернана, Лече, Губио, Гросето, Чезена, Мантова, Торино, Албинолефе.

Документите иззети от финансова полиция имат за цел да разгледат професионалните взаимоотношения между клубове и играчи, които пряко или косвено се отнасят до дейността на спортните агенти Алехандро Мацони и Алесандро Моджи.

Скоро и у нас? connie_29
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 26 Юни, 2013 11:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Е то имаше...покрай НАП black_eye
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Нещата от живота Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 55, 56, 57  Следваща
Страница 47 от 57

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum