Медиите за нас 2013
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 41, 42, 43  Следваща
 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 06 Ное, 2013 0:07    Заглавие: Отговорете с цитат

pa®tci написа:
Цитат:
Гигов обеща бонуси в Локо за влизане в топ 7

Собственикът на Локомотив Сф Николай Гигов, изглежда, се е превъзбудил на тема първа седмица. Босът е обещал на футболистите си страхотни бонуси, ако те успеят да додрапат до топ 7. В момента червено-черните са на осмото място, а последният пред тях – Черно море, е на 4 точки разлика. Софиянци обаче имат по-лесна програма до края, което кара Николай Гигов да мечтае за място сред най-добрите.

ВИАГРА! ВИАГРА!


Опицвет,привет,привет!!!
Сеа ше ги видим още съботата колко действа тая виагричка...Да няма премачуър иджакулейшън connie_29
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Нед 10 Ное, 2013 17:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Левият бранител на Локомотив Сф Люк-Кристофър Матютю е бил опериран по спешност, научи Гонг. Тъмнокожият французин игра в мача срещу Черноморец снощи, но на път от Бургас за София се е почувствал зле.

Матютю е бил отведен във Военна болница, в столицата и се е оказало, че има киста на бъбрека , като веднага е бил опериран.

С разтежение от вчерашната среща пък е черногорорският защитник на Локо Сф Милан Йованович.

Междувременно от Локомотив Сф пуснаха жалба срещу съдията Радослав Станев, не отсъдил чиста дузпа в полза на железничарите в 89-ата минута на мача с Черноморец.
black_eye
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
lifes



Регистриран на: 03 Окт 2011
Мнения: 1774
Местожителство: Надежда

МнениеПуснато на: Вто 12 Ное, 2013 13:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Треньорът на Локо София Стефан Генов смята да върне сред титулярите Марко Ранджелович. Черногорецът изпадна от състава след идването на Милан Йованович. Последният обаче получи контузия срещу Черноморец (1:2), заради което няма да може да играе срещу Славия за купата. Двубоят е в петък от 13:30 часа в "Овча купел". В първия мач белите спечелиха в "Надежда" с 2:1. Извън сметките за мача е още и левият бек Матютю. Липсата му е голям удар за железничарите, защото в момента Стефан Генов няма друг вариант за поста, след като за дълго в лазарета е Румен Трифонов. Най-вероятно специалистът ще преквалифицира Александър Дюлгеров, а вдясно ще действа Илиян Гаров.



"Тема спорт"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Вто 12 Ное, 2013 14:13    Заглавие: Отговорете с цитат

демек отзад сме дантела bye
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Вто 12 Ное, 2013 21:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Администраторът на Локомотив Сф Николай Янкулов пожела да опровергае чрез Гонг обвинението, че е обиждал длъжностните лица на мача Черноморец – Локомотив Сф в Бургас. Янкулов бе наказан от БФС за 1 мач и с глоба от 500 лева, затова, че бил нанесъл обиди към тях.

„Това наказание за мен се базира на твърдение в доклада на съдийския наблюдател Неделчо Чакъров от Пловдив. Искам да кажа, че то е напълно скалъпено. По никакъв начин не съм обиждал длъжностните лица на срещата. С това си действие подозирам, че той иска да измести фокуса на вниманието от съдийските грешки на терена по време на мача в съвсем друга плоскост“, заяви потърпевшият Николай Янкулов.

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
lifes



Регистриран на: 03 Окт 2011
Мнения: 1774
Местожителство: Надежда

МнениеПуснато на: Вто 12 Ное, 2013 21:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:


Треньорът на Локомотив (София) Стефан Генов даде специално интервю пред TV7, в което говори за очакванията си от предстоящия реванш за Купата на България срещу Славия, както и за амбициите на "железничарите" в родното първенство.

- Загубихте първата среща за Купата от Славия с 1:2 като домакин, отписали ли сте реванша?

- Не, в никакъв случай, крайният победител се решава след втория мач. Имаме шанс, имаме 90 минути пред нас и ще се опитаме наваксаме това, което не успяхме да постигнем в първия двубой.

- Подготвен ли е отборът?

- Разбира се, подготвени сме за този мач, нямаме нужда от допълнителна мотивация за това дерби. Лошото е, че имаме доста кадрови проблеми. Милан Йованович има ангажименти с националния отбор на Черно гора, с контузии са Мартин Димитров, Румен Трифонов, Елтон дос Рейс и Люк-Кристофър Матютю. Йованович, Трифонов и Димитров отпадат със сигурност.

- Къде допуснахте грешки в първия двубой със Славия?

- Доминирахме през първото полувреме, създадохме ситуации, но не ги реализирахме. През второто полувреме допуснахме персонални грешки и това даде увереност на Славия. Важното е, че не бяхме надиграни и затова вярваме в шансовете си.

- Какво искате от тима си на реванша?

- Да са концентрирани през всичките 90 минути, нищо повече. Това ще е достатъчно!

- Изиграхте тежък мач срещу Черноморец, мач, в който отново имаше скандални съдийски отсъждания...

- Не съм аз човекът, който трябва да съди съдията. Но този рефер бъркаше само в една посока, а върхът беше неотсъдената дузпа за Локомотив. Потърпевши сме вече трети мач. Не искам да се оправдавам, но загубихме заради грешки цели 4 точки. Сега щяхме да сме с 26 точки. Пак казвам, това не е оправдание, но такива недоглеждания създават напрежение в отбора. А иначе аз си знам нашите кусури, правим пропуски, не вкарваме голове, допускаме грешки... Но това е нормално, все пак изграждаме тима в движение в хода на първенството.

- Ще имате ли сили да се преборите с Черно море и Берое за място в първата седмица на първенството?

- Много ще е трудно, но това е нашата голяма цел, да попаднем в първата седмица. Черно Море направи добра селекция, Берое е изграден отбор, но докато имаме възможности, ще вярваме, че може да сме в горната половина. Колкото за Купата на България – нека отстраним Славия, пък след това колкото по-далеч стигнем, толкова по-добре.


Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pippo



Регистриран на: 04 Сеп 2006
Мнения: 1292

МнениеПуснато на: Чет 14 Ное, 2013 13:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Не намерих темата, за това..
Цитат:
Бизнесменът Денис Ершов е новият изпълнителен директор на "Петрол Холдинг", става ясно от последните промени в Търговския регистър и актуалния устав на дружеството. Смяната в Съвета на директорите е извършена на 13 ноември късния следобед като досегашното ръководство на компанията е било променено, съобщи 3e-news.net.
От него са заличени имената на Митко Събев, Орлин Тодоров и Стоян Кръстев. Така в момента в Съвета на директорите, освен Ершов, който е и представител на дружеството, влизат още Александър Мелник, Кедилерли Арарат, Цветан Димитров и Мариана Брага.

Допреди две години по 47,5% от акциите притежаваха Денис Ершов и Митко Събев. Досегашното ръководство на холдинга е било изненадано от промяната и спешно са се опитали да "ограничат щетите", твърдят хора от ръководството.

Хората на Събев очевидно са били изненадани и цяла нощ са търсили нотариус, който със задна дата да разпишел сделки за вътрешно прехвърляне на собственост между фирмите на холдинга. Идеята е била да се преструктурира собствеността.

През 2012 г. Ершов прехвъри своите 47,5% на московския милиардер Кирсан Илюмжинов, а третият съдружник в холдинга Александър Мелник – своите 5%. В поредица от изявления преди година литовският бизнесмен Ершов заявяваше, че е джиросал акциите си на Илюмжинов, но през януари т.г. той изненадващо сезира Софийската градска прокуратура, че бил измамен и че е извършен опит за кражба на акциите му.

Спорът за легитимността на провежданите общи събрания на акционерите в холдинга върви от юли 2010 г., когато е направен първият опит за вписване на промени в седалището, адреса и управлението. Те бяха стопирани веднага от Митко Събев, след като бе доказано, че такова събрание не е провеждано и той не е участвал във вземането на такива решения. /БЛИЦ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 14 Ное, 2013 22:27    Заглавие: Отговорете с цитат

И кво сеа...Чичо Чечо обещава, Ершов присвоява и кво прайм ние? boredom connie_29
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет 15 Ное, 2013 20:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Бой между агитките на Славия и Локо Сф - Венци им се кара

Агитките на Славия и Локомотив (София) си спретнаха меле преди реванша от турнира за Купата на България. Боят обаче бързо е бил прекратен от дошлите полицаи. По този повод президентът на Славия Венцеслав Стефанов се скара на агитките на двата отбора, като им препоръча да не гледат от тези на Левски и ЦСКА. "Уникални простотии. Това нещо не трябва да се случва. Нашите агитки са достатъчно интелигентни и не трябва да гледат какво правят тези на ЦСКА и Левски. Не подкрепям подобни действия и смятам да проведа сериозен разговор с феновете ни", каза Стефанов в студиото на ТВ 7 преди началото на двубоя.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=458037



Чичо Венци ни се кара chicken chicken chicken
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Радко



Регистриран на: 20 Мар 2010
Мнения: 51

МнениеПуснато на: Пет 15 Ное, 2013 23:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Metala написа:
http://www.sportal.bg/news.php?news=458037

Чичо Венци ни се кара


Я кажете ,какво точно стана? aggressive2 black_eye
_________________
Завинаги червено- черни!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pride



Регистриран на: 28 Сеп 2006
Мнения: 6727

МнениеПуснато на: Съб 16 Ное, 2013 16:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Радко написа:
Metala написа:
http://www.sportal.bg/news.php?news=458037

Чичо Венци ни се кара


Я кажете ,какво точно стана? aggressive2 black_eye


http://lokosf.info/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D1%81-%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/241-%D0%B1%D0%BE%D0%B9-%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83-%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%8F
_________________
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Veskoloko



Регистриран на: 01 Сеп 2006
Мнения: 1514
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб 16 Ное, 2013 23:50    Заглавие: Отговорете с цитат

15 арестувани след боя между агитките на Славия и Локо Сф
16 ноември 2013 01:37
Двама привърженици на столичните железничари са настанени в болница
15 арестувани и двама фенове в "Пирогов" е резултатът след сбиването между агитките на Славия и Локомотив София. Както е известно, около 50 привърженика на двата тима си спретнаха меле непосредствено преди реванша от 1/8 финалите на турнира за Купата на България, спечелен от столичните железничари с 2-0.

Според очевидци, на привържениците на Локо Сф е била устроена засада от фенове на Славия. Вследствие на сбиването двама привърженици на Локо (Сф) са откарани в "Пирогов". Те са непълнолетни - И.Д. на 16 г. и П.Я. - 15-годишен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pride



Регистриран на: 28 Сеп 2006
Мнения: 6727

МнениеПуснато на: Нед 17 Ное, 2013 0:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Veskoloko написа:
15 арестувани след боя между агитките на Славия и Локо Сф
16 ноември 2013 01:37
Двама привърженици на столичните железничари са настанени в болница
15 арестувани и двама фенове в "Пирогов" е резултатът след сбиването между агитките на Славия и Локомотив София. Както е известно, около 50 привърженика на двата тима си спретнаха меле непосредствено преди реванша от 1/8 финалите на турнира за Купата на България, спечелен от столичните железничари с 2-0.

Според очевидци, на привържениците на Локо Сф е била устроена засада от фенове на Славия. Вследствие на сбиването двама привърженици на Локо (Сф) са откарани в "Пирогов". Те са непълнолетни - И.Д. на 16 г. и П.Я. - 15-годишен.


Глупости никой няма в болница и има 1 задържан от нашите.
_________________
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 17 Ное, 2013 0:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Тия как утроиха сичко за един ден connie_29 comando
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Вто 19 Ное, 2013 21:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Гигов раздава премии за купата

Босът на Локомотив Сф е останал много доволен от представянето на отбора в турнира за Купата на България. Босът на Железничарите е раздал и допълнителни премии за боя над Славия преди няколко дни и класирането на 1/4-финалите в надпреварата. Маркиньос и компания са прибрали по 1500 лв. бонуси за продължаването си напред.
Вчера Локомотив направи първата си тренировка за седмицата. В петък червено-черните приемат вкъщи Славия в третия мач между двата отбора за последните 15 дни.

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 41, 42, 43  Следваща
Страница 38 от 43

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum