Медиите за нас 2015
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 27, 28, 29  Следваща
 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
martin



Регистриран на: 03 Окт 2009
Мнения: 345
Местожителство: София Град

МнениеПуснато на: Чет 09 Апр, 2015 7:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Е така се създава напрежение. Абсолютно насочена статия срещу разбиването на колектива. На това въобще не трябва да му се обръща внимание.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Чет 09 Апр, 2015 7:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Още едно уникално ПРОФЕСИОНАЛНО интервю, този път от тЪп Спорт, този път с Бадемчето:

Цитат:
Емил Гъргоров не води зимна подготовка с никой отбор, но в петте мача, които изигра с Локомотив София през пролетта, показа, че е на познатото високо ниво. В понеделник железничарите приемат един от бившите му отбори Лудогорец. За двубоя, битката за Лига Европа и това къде ще продължи кариерата му след края на сезона атакуващият халф се съгласи да отговори на въпросите на „Тема Спорт".

Емо, след двете поредни нулеви равенства Локомотив София отново се върна на победния път - 4:1 над Берое. Толкова лесен ли бе мачът в Стара Загора, колкото изглеждаше на пръв поглед?
- Доволни сме, че пак печелим. Показахме добра игра и успехът ни е напълно заслужен. В Стара Загора се играе трудно. Надявам се в следващите мачове също да се представим добре. Най-радващото е, че след двете нулеви равенства сега реализирахме почти всички положения, които създадохме. Дано да продължим да вкарваме повече голове.

Сега ви предстои домакинство на лидера Лудогорец, с когото в редовния сезон направихте 2:2 в София. Може ли Локомотив София да измъкне трите точки?
- Ще се борим. При всички положения ще излезем да ги затрудним. Познавам ги много добре. Играят класен футбол и трябва да се съобразяваме с тях.

При победа над Лудогорец разликата помежду ви ще стане само 5 точки. Може ли да мечтаете за нещо повече от второто място?
- Целта беше да влезем в първата шестица. Оттук нататък каквото постигнем, е добре дошло. Играем мач за мач. За шампиони няма какво да се лъжем - далеч сме. Ако може да спечелим квота за( Лига Европа, ще е добре.

Споделяш ли мнението, че това е най-неубедителният сезон на Лудогорец в А група?
- Не искам да правя анализ на Лудогорец. Те си имат специалисти, които се занимават с това. Лудогорец няма какво да ги мислим, при тях всичко е наред.

Слабото представяне на ЦСКА от началото на годината ви дава отлична възможност да постигнете целта си - Лига Европа, само на 2 точки сте от тях?
- В интерес на истината и Лудогорец не играе много добре. И в двата отбора има спад, но постепенно нещата ще си дойдат на мястото. Рано или късно ще се вдигнат, не може постоянно да играят по този начин. Има още доста мачове до края, ще видим как ще се развият битките.

Най-сериозен е прогресът на Локомотив София, който преди година се бореше да не изпадне, а сега води битка за второто място. На какво го отдаваш?
- На отличния колектив. Всички работим за името на Локомотив. Стремим се да играем добър футбол и да радваме хората. Димитър Васев действа професионално, отборът върви и резултатите са налице. Васев се стреми да се развива и засега успява.

Очертава се Лудогорец да триумфира титлата за четвърти пореден път, заслужено ли ще е?
- Разбира се, но до края има още мачове. Всичко може да се случи, да не бързаме. Топка е, не се знае какво ще стане накрая.

Договорът ти с Локомотив София е до лятото. Може ли да се върнеш в ЦСКА?
- Не съм говорил с абсолютно никой за бъдещето си. Засега съм в Локомотив София. Имам договор до лятото, след това ще го мисля. На този етап нямам нищо предвид.

В ЦСКА ги няма вече Александър Томов и Стойчо Младенов... Може ли това да те накара отново да облечеш червения екип?
- Да, знам, но сега не мога да кажа нищо. Ще говорим през лятото. В момента искам да се концентрирам изцяло върху изявите си с Локомотив София и да помогна на тима в битката за Лига Европа.

В ЦСКА решиха да дадат път на млади треньори като Галин Иванов и Владо Манчев, как гледаш на това?
- Определено е много добре. Аз съм „за" това да се дава шанс на по-млади специалисти като тях двамата. Надявам се, че този път със сериозните хора, които са се заели да оправят ЦСКА, всичко в клуба ще бъде наред.

Лудогорец затворена страница ли е за теб?
- Ако има нещо, което се знае на сто процента относно това къде ще продължи кариерата ми след лятото, ще разберете. Засега няма нищо.

Левски остана във втората шестица, но утре (б.а. - днес) излиза в първи полуфинал за купата срещу Лудогорец. Може ли сините да елиминират разградчани?
- Ще им е доста трудно. Стойчо Стоев познава Лудогорец, но са два мача. Ако беше в един, шансовете на Левски щяха да са по-големи.

Вярваш ли, че и Ивайло Петев ще те вика в националния отбор, както Любослав Пенев?
- Надявам се. Ако е решил, ще ме викне, аз не се притеснявам за нищо. Не съм се отказал от националния отбор. Ако прецени, че ще му върша работа, съм готов да защитавам името на България и откликна на повиквателната. Той си преценява.

Сигнално жълто. connie_29
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Чет 09 Апр, 2015 8:24    Заглавие: Отговорете с цитат

martin написа:
Е така се създава напрежение. Абсолютно насочена статия срещу разбиването на колектива. На това въобще не трябва да му се обръща внимание.


Да пуснем декларация срещу непрофесионализма на драскачите...
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
martin



Регистриран на: 03 Окт 2009
Мнения: 345
Местожителство: София Град

МнениеПуснато на: Чет 09 Апр, 2015 8:52    Заглавие: Отговорете с цитат

PILATA написа:
martin написа:
Е така се създава напрежение. Абсолютно насочена статия срещу разбиването на колектива. На това въобще не трябва да му се обръща внимание.


Да пуснем декларация срещу непрофесионализма на драскачите...

Декларирам "кур за тех"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sim8onoff



Регистриран на: 08 Дек 2009
Мнения: 541

МнениеПуснато на: Чет 09 Апр, 2015 15:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Чичооооо Манчо - специалист,специалист clapping clapping biggrin
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Чет 09 Апр, 2015 20:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Бившият национал и шампион с ЦСКА Кирил Метков: Счупиха ми крака и намразих футбола
09 април 2015 | 12:581 0 0 1 2

Кирил Метков е роден на 1 февруари 1965 г. Започва кариерата си в "Локомотив" (Сф). Играе за "железничарите" от 1983 до 1991 г. През зимата на 1992 г. преминава в ЦСКА. С червената фланелка се подвизава до август 1993 г. Печели титлата и Купата на страната. След това преминава в японския "Гамба" (Осака). Метков е първият българин в Джей лигата. В "А" група има 264 мача и 70 гола. В националния отбор записва 9 мача и отбелязва веднъж. От няколко години работи като треньор в детско-юношеската школа на "Локомотив" (Сф). В момента е начело на отбора, родени 1997 година.
- Г-н Метков, треньор сте в школата на "Локомотив". Виждате ли бъдещите Начко Михайлов, Никола Котков и Емил Гъргоров сред децата, които тренират тук? 
- Има млади таланти, но има пречки да се развиват нагоре. Първо, условията са ужасни. Нямаме терени. Чакаме да започне строежът на така обещаните от ръководството игрища, защото ни е трудно. Второ, младите нямат достъп до мъжката съблекалня. Не могат да видят какво е да си в първия отбор. А разликата между него и юношеските формации е огромна. Трето, в отбора има много чужденци, които пречат на младите да направят последна стъпка и да влязат в мъжкия тим. По мое време пак имаше играчи от други държави, но бройката им беше ограничена. Налагаха се млади момчета за разлика от настоящето. Чужденците ядат главите на младите в България. Юношите не могат да преодолеят напрежението, ако само гледат отстрани. Не може да влязат на терена и да покажат пълния си потенциал. Трябва им време, за да свикнат с мъжкия футбол.

- Какво ви е дал футболът? 
- Най-вече емоции. Имал съм невероятни преживявания. Едва ли щях да ги изпитам, ако не бях станал футболист. Всичко останало е минало и заминало. Накрая ти остават само емоциите, които си изпитал.

- Не успявате да станете шампион с "железничарите". Тежи ли ви? 
- Да, в голяма степен. Начинът на мислене на отбора бе различен. Нямахме поставена цел да бъдем шампиони. Винаги съм искал да съм първи. Среднячеството не е за мен, затова реших да премина в ЦСКА.

- И ставате шампион с "червените".
 - Затова преминах на "Армията". Знаех, че те винаги се борят за титлата. Исках да стана шампион. И успях. Валентин Михов правеше така, че всички мачове да бъдат приятни. Беше добър ръководител. Имам много незабравими моменти с червения екип. Най-вече в съзнанието ми изпъкват мачовете срещу "Левски". Те бяха специални за всички играчи.

- През 1993 г. с ваш гол ЦСКА спечели Купата на България. На финала побеждавате "Ботев" (Пловдив) с 1:0. Как се почувствахте?
- Това е един от най-запомнящите се моменти в кариерата ми. Мачът беше малко по-различен от останалите. Все пак е финал. Беше ми приятно, че отбелязвам победния гол. Осъзнах, че с това попадение съм донесъл на отбора Купата на страната.

- Имало ли е оферти от други български отбори към вас?
- "Левски" ме искаха през 1989 г. Тогава беше трудно да преминеш от един столичен отбор в друг. Времената бяха такива. Ники Илиев беше говорил с мен. Бях готов да облека синия екип, но нямаше начин. Георги Василев също ме искаше в "Етър". Димитър Васев (сегашният треньор на "Локо" (Сф), с когото играем заедно от деца, по това време го искаха в ЦСКА. Отиде, но след една седмица го докараха с джип на стадион "Локомотив".

- Имате едва девет мача за националния отбор. Обиден ли сте на селекционера Борис Ангелов, че не ви е викал?
 - Не. Защо да съм му обиден? Каквото се е изисквало от мен на терена, съм го правил. Винаги съм играл на предела на възможностите си. Това, че не съм получавал шанс за изява в националния отбор, е, защото Ангелов така е преценил. Винаги сме имали добри взаимоотношения с него. Още се виждаме.
- Вие сте първият българин, който заиграва в Япония. Лесно ли се съгласихте да предприемете това предизвикателство?
- Трябваха ми около два-три часа да помисля. Израелски и германски мениджъри ми казаха, че от "Гамба" (Осака) имат интерес към мен. Нещата се развиха доста бързо. Условията там бяха невероятни. Японците са перфектна нация. Изрядни са във всяко едно отношение. Там думата е преди всичко. Щом са ти казали нещо, значи ще го изпълнят. В годините, които прекарах в Япония, са едни от най-прекрасните ми спомени.-
С изключение на един може би. Получавате доста тежка контузия. Помисляли ли сте, че ще "свършите" с футбола?
- Да. Счупих двете кости на пищяла на десния крак. Шест месеца бях в гипс. Претъпях няколко операции. След като мина известно време, разбрах, че е време да кажа стоп. Разбрах, че няма да мога да се завърна отново във футбола. Контузията сложи край на кариерата ми
.- Какво се случи след това?
- Бях два дни в ЦСКА при Пламен Марков, но видях, че нещата няма да се получат. След това отидох в "Локо" (Сф). Там прекарах една седмица и се махнах. После отидох за кратко в "Славия". Но видях, че няма да мога да играя на ниво. Тогава реших да изчезна от футбола. Нямах желание да се занимавам никога повече с него. Исках да го забравя. Дори спрях да гледам мачове.

- Как се съгласихте да станете треньор в школата?
- Съвсем случайно стана. Бях дошъл на един мач на "Локомотив". Не бях стъпвал на стадиона над 10 години. На тръгване срещах тогавашния изпълнителен директор на клуба Иво Тонев. Той ме покани и аз се съгласих.

- Учудва ли ви представянето на "Локо" (Сф) през сезона?
- Да, в голяма степен. Но повече взе да ме учудва, че никой отбор не може да се противопостави на начина, по който играе "Локомотив". На тимовете от "А" група им е трудно да измъкнат нещо от "железничарите", дори когато са домакини. През този сезон "Локомотив" играе грамотно благодарение на Димитър Васев. Той ги научи на много. Изпълняват неговите изисквания на 100%. С новите попълнения са още по-добър отбор.

- Имат ли шанс да играят в Европа? 
- Намират се в добра позиция да атакуват местата, даващи право на участие в Лига Европа. Но за там трябва да вдигнат още малко нивото.

- Следите ли какво се случва в ЦСКА?
 - Гледам какво се пише по медиите. Само това е. Болно ми, че нещата в ЦСКА са зле
.- Очаквахте ли България да измъкне нещо от Италия? 
- С нов треньор е нормално да вземем нещо. Момчета бяха мотивирани, нахъсани. Винаги е така, когато начело на отбора застане нов наставник. По-важното е да се върнат хората на стадиона. Ако няма публика, смисъл на футбола се губи. По мое време, а и преди това стадионите бяха пълни. А сега са празни.снимка: bgdnes.bgСимеон ДЕМИРЕВ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Съб 11 Апр, 2015 9:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Кайчо си е вдигнал телефона на Марки???
А за какво ни е?

Цитат:
Локомотив (София) работи по изненадващ трансфер, твърди "Тема Спорт". "Железничарите" са направили първи сондажи около привличането на Маркиньос. Бразилецът е получил обаждане от ръководството на "червено-черните" с предложение да се върне в "Надежда" през лятото. Договорът на полузащитника с ЦСКА е до края на кампанията, като засега няма индикации дали ще бъде подновен. Несигурната финансова обстановка на "Армията" и желанието на ръководството за понижаване на заплатите също може да окажат решаващо значение за бъдещето на халфа. Поне на този етап 32-годишният футболист не е склонен да остане в ЦСКА при по-ниско възнаграждение от настоящото си.

_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
krasi



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 1190
Местожителство: SOFIQ

МнениеПуснато на: Съб 11 Апр, 2015 9:55    Заглавие: Отговорете с цитат

http://donbalon.eu/exclusive6986.html
_________________
ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Turo_Bufera
I.B.U.U.


Регистриран на: 12 Сеп 2006
Мнения: 8504
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 14 Апр, 2015 12:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Емил Гъргоров е играч на 24 кръг
_________________
МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bobi1973



Регистриран на: 05 Апр 2009
Мнения: 141

МнениеПуснато на: Вто 14 Апр, 2015 16:01    Заглавие: Отговорете с цитат

За натрупани картони от ЦСКА за мача с нас на 20.04. отпадат Валентин Илиев и Стивън Сънди, което е добра новина!
ЛОКО НАПРЕД!НИЕ СМЕ С ТЕБ! clapping clapping clapping
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 16 Апр, 2015 16:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Васев се връща при отбора си в петък?



Старши треньорът на Локомотив Сф Димитър Васев се очаква да поднови работата си с отбора от петък, съобщи за Gong.bg неговият помощник в щаба Диян Петков.

Васев получи здравословни проблеми по време на мача с Лудогорец, поради което по спешност бе прегледан в „Пирогов“.


В крайна сметка съмненията за бъбречна криза не се оправдаха, а наставникът страда от прищипан нерв.

Той се лекува с инжекции и масажи, а по тази причина пропусна няколко занимания на тима през седмицата.

Контузените Ламжед Шехуди и Румен Трифонов подновиха тренировки, но няма да бъдат готови за дерито с ЦСКА, а надеждите са те да бъдат на линия за следващия кръг, когато Локо Сф приема Ботев. Иво Иванов също вече тренира с отбора, след като отсъства поради семейни проблеми.

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб 18 Апр, 2015 7:59    Заглавие: Отговорете с цитат

http://fanface.bg/news/item/11667-%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B1%D1%84%D1%81-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%83%D1%81%D1%87%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%B8-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B8-%D1%86%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%85%D1%82%D0%B5.html

acute acute 0002-fenove rtfm rtfm rtfm rtfm rtfm rtfm
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 20 Апр, 2015 23:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Кристиян Добрев: Целта е да побеждаваме във всеки мач

Спортният директор на Локомотив София Кристиян Добрев остана доволен от успеха на тима над ЦСКА постигнат на стадион "Българска армия" с 1:0 в мач от 26-ия кръг на елитната ни група.

"Знаехме, че днес няма да ни е леко, това е важна победа за нас, целта е да побеждаваме във всеки един двубой, целта е да участваме в Европа", заяви Добрев.

"Нашият терен пречи повече на нас, отколкото на останалите отбори, отборът ни има характер и лице", коментира още той.


Тва е все едно Фетел да каже "Абе малко ми прескачат оборотите на от втора на трета, ама ми е много готина каската и другите ги яд" black_eye
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 22 Апр, 2015 11:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Локо Сф губи капитана си за мача с Ботев

Бранеков: Искам да играем в европейските турнири
Локомотив Сф ще трябва да се лиши от услугите на капитана си Александър Бранеков за мача от 27-ия кръг срещу Ботев Пд в неделя.

Централният бранител натрупа 5 картона, а според правилника това ще му донесе наказание за една среща. Бранеков крепеше положение дълго време на 4 картона, но срещу ЦСКА получи петия, което бе всъщност и единственото официално предупреждение в мача.

При това положение на позицията на Бранеков в сърцето на отбраната се очаква да се завърне възстановеният от контузия Марко Ранджелович, който да си партнира с Траян Траянов. Другият вариант пред Васев е да постави Камен Хаджиев като централен защитник, а като ляв бек да се завърне Румен Трифонов.

От състава на Локо Сф, освен Бранеков, със сигурност ще отсъстват още трайно контузените Даниел Генов и Даниел Гаджев. Не е ясна ситуацията с Ламжед Шехуди, който поднови тренировки миналата седмица, но двете му контузии в кратки срокове на едно и също място на бедрото карат локомотивци да бъдат осторожни с пускането му в игра.


Айдеееее....па окуцяхме. Дано Марко е във форма boredom
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет 24 Апр, 2015 9:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Локо Сф вдига Генов на крака по-рано от очакваното


Локомотив Сф ще може да използва един от водещите си нападатели Даниел Генов по-рано от очакваното. Първоначалната прогноза за контузията в глезена на Генов беше, че тя ще му попречи да вземе участие в мачовете до края на сезона.

Съвременни медицински процедури обаче са помогнали на футболиста бързо да се почувства по-добре.

Новите прогнози са, че Генов ще успее да се възстанови по-рано и е възможно да бъде на линия за мача от 29-ия кръг, в който Локомотив Сф приема Берое. Срещата е програмирана за 11 май.


clapping clapping clapping clapping
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 27, 28, 29  Следваща
Страница 12 от 29

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum