Медиите за нас 2015
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 27, 28, 29  Следваща
 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lifes



Регистриран на: 03 Окт 2011
Мнения: 1774
Местожителство: Надежда

МнениеПуснато на: Пет 05 Юни, 2015 20:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:


"Локомотив" трябва да застане зад Гигов


По-добре е с него като президент, отколкото отборът да е в нищото

Румен Първанов
председател на фенклуба на "Локомотив" (Сф)


Ситуацията, в която изпадна любимият ни клуб, не се нрави на никого. Славен клуб като "Локомотив" не заслужава да бъде без лиценз и бъдещето му да не е ясно. Искрено се надявам "Локомотив" да го има, и то не къде да е, а в "А" група. Доколкото знам, задълженията, които има клубът, не са големи и съм почти на 100 % сигурен, че ще вземем лиценз.

Искам да кажа следното, и то като председател на клуба на привържениците. Ясно е, че за да се стигне до отнемането на лиценза, има и грешки в ръководството. Но, от друга страна, е по-добре да имаме президент като Николай Гигов, който така или иначе дава по 3 милиона лева на година, и то лични средства за клуба. Другият вариант е клубът да отиде в нищото и да ни няма на картата. Аз искам да питам хората представят ли си "Локомотив" да отиде ей-така в канала, да му дръпнем шалтера и да го няма. Аз лично не си го представям и ме е страх, дори да си го помисля. Та това е клуб, който е дал на България някои от най-големите футболисти, клуб, който значи много за доста хора. Не знам да има наплив от желаещи бизнесмени, които да помагат на клуба. Така че трябва да подкрепим г-н Гигов в усилията му да спаси любимия ни "Локомотив". Напоследък се говори само и единствено за ЦСКА, за техния лиценз и проблемите им, а ние сме някъде на заден план. Разбирам, че много хора ги боли за ЦСКА, но и на всички нас не ни е леко. Но никой не е тръгнал да се постави на мястото на Николай Гигов.

Ние не сме държавен отбор, не разчитаме на никого, камо ли на помощ от държавата. Знам, че сред нас феновете на "Локото" има и такива, които не подкрепят Николай Гигов, но като го изгоним, какво ще постигнем. Искам да сме единни в този труден момент, за да ни има и догодина, и то в "А" група, защото, ако се запази отборът, спокойно можем и догодина да се борим за сребърните медали. "Локомотив" заслужава да участва в европейските клубни турнири. Ние сме клуб с огромна история и сме на кръстопът. Дано тези проблеми да не откажат господин Гигов.

7 дни спорт


Румене, Локомотив няма да отиде в нищото, но шансът това да се случи се увеличава с всяка година под ръководството на въпросната личност.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пет 05 Юни, 2015 20:39    Заглавие: Отговорете с цитат

деееееееееееееееееъм
bad
Румба,като заслужаваме и заслужихме да играем в турнири, защо няма да го направим???
Питай Шефа, дееба.....
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lifes



Регистриран на: 03 Окт 2011
Мнения: 1774
Местожителство: Надежда

МнениеПуснато на: Пет 05 Юни, 2015 21:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:


С Малта между гредите ще застане

Божо Митрев - вечният пожарен вариант

Вратарят изчака момента си и ще дебютира с националната фланелка


Симеон Кичуков


Футболът е странна игра, това с пълна сила може да потвърди вратарят на националния отбор и "Локомотив" (Сф) Божидар Митрев. На 28 години стражът ще получи шанс да дебютира за представителния ни тим, след като в последната година беше викан за трикольорите с ясната представа, че е трети вратар. Сега обаче удари и неговият час.

В по-голямата част от кариерата си до този момент Божката е беше именно това - момчето, което помага на загрявката или гледа мачовете от трибуните. Особено в родния си клуб "Левски" Митрев пазеше много рядко, като по това време "сините" имаха Гошо Петков и Николай Михайлов. Той обаче изгря на футболния небосклон по един леко странен начин. Дебютът му в Европа беше в двубоя с "Вердер" от Шампионската лига през сезон 2006/07. Ники Михайлов си вкара автогол и пусна още 2 леки попадения и така на почивката трябваше да влиза 19-годишният Митрев. Той се представи блестящо, но това не беше всичко от него. Първият му пълен двубой беше с "Челси", и то на "Стамфорд Бридж", когато Петков беше контузен, а доверието от Михайлов вече беше свалено. Добрите изяви на Митрев тогава му спечелиха и нов договор на Герена. За съжаление на Божката обаче тези фойерверки в дебютния за него сезон в мъжете останаха и едни от малкото му изяви за първия тим. Кариерата му се стече така, че записваше по няколко мача на година, когато някой от титулярите беше контузен, но въпреки това винаги е намирал начин да блесне. Както срещу ЦСКА през пролетта на 2009 г., тогава "сините" биха с 2:0, Митрев направи голям мач, а "Левски" спечели последната си титла. По ирония на съдбата точно друго дерби с ЦСКА се оказа неговият последен цял мач за "сините". Митрев пази при загубата на Герена с 1:3 в първия пролетен кръг на 2011 г. и после се оказа изкупителната жертва. За следващия сезон 2011/12 записа само един мач, и то едва 34 минути в последната среща за годината (7:0 със "Светкавица").

Трансферът му в "Локомотив" (Сф) в същото това лято на 2012 г. се оказа най-силният ход в кариерата му. Въпреки тежките първи два сезона за тима от "Надежда" Божката показа напълно своите качества и доказа, че е бил пренебрегван на Герена. След като в началото в "Локомотив" си делеше отговорностите с любимеца на публиката Вальо Галев, сега Митрев е несменяем титуляр в "Надежда" и на свой ред се радва на обичта на агитката. Силното му представяне доведе дотам, че през този сезон роденият в ж.к. "Люлин" вратар няма пропуснат мач. Това не остана незабелязано от щаба на националния отбор и вече той е част от тима.

Точно след седмица се очаква Митрев да направи и официалния си дебют за отбора - в европейската квалификация с Малта. Напълно възможно е Ивайло Петев и треньорът на вратарите Любо Шейтанов да му дадат шанс да играе още срещу Турция, за да трупа минути със защитата пред себе си. Проблемите на Владислав Стоянов и Николай Михайлов отвориха широко вратата пред Митрев и изглежда, че той е готов да грабне този шанс. И ако отсъствието на Футболист №1 на 2014 г. беше ясно, то за Михайлов се разбра едва преди 2 дни. Не е ясно обаче дали Митрев нямаше да бъде предпочетен пред Николай с оглед на постоянството му за целия сезон, добрата форма, която демонстрира, за разлика от Михайлов, който има 2 мача за последните 3 месеца.

След като стигна дотук, Митрев определено може да излезе и да каже, че всичко си е извоювал сам. Макар и продукт на школата на "Левски", постиженията на стража са си зависими единствено от него, след като така или иначе на Герена получаваше малко шансове. "Сините" пропуснаха уникалната възможност да си отгледат и развият свой вратар, който да им реши проблемите, а да не търсят сега нов такъв. В "Подуяне" могат само да си блъскат главата защо не дадоха Митрев под наем 1 или 2 години някъде, където да трупа опит и мачове. В "Левски" не разбраха, че със стоене на пейката не се става футболист, Митрев също го разбра, когато отиде в "Локомотив" (Сф). А сега ще може да слуша и националния химн с фланелката с №1 на гърба си. Той сам си извоюва тази чест.



Успех Божка clapping
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kalin



Регистриран на: 16 Юни 2013
Мнения: 267
Местожителство: Волуяк

МнениеПуснато на: Съб 06 Юни, 2015 22:02    Заглавие: Отговорете с цитат

http://gong.bg/football-sviat/shampionska-liga/pobediteliat-v-shampionska-liga-pribira-15-miliona-331740

"УЕФА ще плати 15 милиона евро на победителя и 10,5 милиона евро на загубилия във финала на Шампионската лига между Локомотив Сф и Ювентус, който ще се играе на митичния Надежда стадион в София.

До този момент Локомотив Сф е спечелил от участието си в Шампионската лига общо 26 милиона евро, а Ювентус - 23,5 милиона евро."

Не мога да разбера как при тези цифри НАП отказва да вземе парите на президента ....
biggrin
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед 07 Юни, 2015 16:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Гранатата, която вчера уби американец и рани тежко още четирима души - американски гражданин, канадец и двама българи, е собственост на фирма „Алгънс“. Според „Дакси“ собственик на „Алгънс“ е 46-годишният Александър Димитров. Дружеството е регистрирано в София и е с предмет на дейност вътрешна и външнотърговска дейност с оръжие, боеприпаси и технологии с възможна двойна употреба.

ПИК научи, че Александър Димитров е изключително близък с Николай Гигов, който е собственик на фирма "Делта-Г" и футболен клуб "Локомотив" (София).

Медията ни узна, че двамата са се чули непосредствено след експлозията във ВМЗ "Сопот" и са обсъдили ситуацията в детайли. Малцина знаят, че кум на Гигов е не кой да е, а бившият премиер Пламен Орешарски.

Бизнесменът Гигов обаче е изключително повратлив и сега демонстрира близост със силните на деня. Той е и един от босовете, за когото се подозира, че иска да придобие знаковото предприятие "Кинтекс".

Приятелят му Александър Димитров участва в управлението на още 13 фирми, сдружение и фондация. Едно от дружествата е за търговия с риба, има и такива за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници.

Димитров е отбелязан и като бивш собственик на фирма "Алма-Д", чието име нашумя покрай взривовете в Челопечене през 2008 г. В някои медии дружеството се свързваше със Златко Баретата, но той категорично отрече да има общо с “Алма-Д”.

_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 07 Юни, 2015 21:20    Заглавие: Отговорете с цитат

lifes написа:
Цитат:


"Локомотив" трябва да застане зад Гигов


По-добре е с него като президент, отколкото отборът да е в нищото

Румен Първанов
председател на фенклуба на "Локомотив" (Сф)


Ситуацията, в която изпадна любимият ни клуб, не се нрави на никого. Славен клуб като "Локомотив" не заслужава да бъде без лиценз и бъдещето му да не е ясно. Искрено се надявам "Локомотив" да го има, и то не къде да е, а в "А" група. Доколкото знам, задълженията, които има клубът, не са големи и съм почти на 100 % сигурен, че ще вземем лиценз.

Искам да кажа следното, и то като председател на клуба на привържениците. Ясно е, че за да се стигне до отнемането на лиценза, има и грешки в ръководството. Но, от друга страна, е по-добре да имаме президент като Николай Гигов, който така или иначе дава по 3 милиона лева на година, и то лични средства за клуба. Другият вариант е клубът да отиде в нищото и да ни няма на картата. Аз искам да питам хората представят ли си "Локомотив" да отиде ей-така в канала, да му дръпнем шалтера и да го няма. Аз лично не си го представям и ме е страх, дори да си го помисля. Та това е клуб, който е дал на България някои от най-големите футболисти, клуб, който значи много за доста хора. Не знам да има наплив от желаещи бизнесмени, които да помагат на клуба. Така че трябва да подкрепим г-н Гигов в усилията му да спаси любимия ни "Локомотив". Напоследък се говори само и единствено за ЦСКА, за техния лиценз и проблемите им, а ние сме някъде на заден план. Разбирам, че много хора ги боли за ЦСКА, но и на всички нас не ни е леко. Но никой не е тръгнал да се постави на мястото на Николай Гигов.

Ние не сме държавен отбор, не разчитаме на никого, камо ли на помощ от държавата. Знам, че сред нас феновете на "Локото" има и такива, които не подкрепят Николай Гигов, но като го изгоним, какво ще постигнем. Искам да сме единни в този труден момент, за да ни има и догодина, и то в "А" група, защото, ако се запази отборът, спокойно можем и догодина да се борим за сребърните медали. "Локомотив" заслужава да участва в европейските клубни турнири. Ние сме клуб с огромна история и сме на кръстопът. Дано тези проблеми да не откажат господин Гигов.

7 дни спорт


Румене, Локомотив няма да отиде в нищото, но шансът това да се случи се увеличава с всяка година под ръководството на въпросната личност.


Леле, леле....и аз останах без думи...
АМАН ОТ ГНИДИ! aggressive2 aggressive2 aggressive2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
veni78



Регистриран на: 06 Май 2010
Мнения: 545

МнениеПуснато на: Пон 08 Юни, 2015 8:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Румене, ти наистина си като някой бивш партиен или комсомолски секретар. С какво право говориш от името на клуба на привържениците на Локомотив. Този клуб отдавна е спрял да функционира, а и едва ли вече бившите му членове мислят като теб и биха се съгласили с теб. Кажи истината : защо толкова държиш на Гигов??? не я крий защото всички я знаят. За жълти стотинки за лична облага си готов на всичко. Локомотив е най-малкото , което можеш да предадеш в името на " личното". Един ден - все някога този престъпник ще се махне или ще бъде изгонен позорно от клуба ни. Питам те : ти тогава какво ще правиш, с какви очи ще погледнеш хората около теб. Или може би пак ще правиш неистови опити да се присламчиш до новите хора начело на Локомотив. Ти и твоите 5 човека на кръст останали подръжници на Гигов ще бъдете разбити.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
veni78



Регистриран на: 06 Май 2010
Мнения: 545

МнениеПуснато на: Пон 08 Юни, 2015 15:26    Заглавие: Отговорете с цитат

стига насаждахте теорията, че като си отиде Гигов, няма кой да ни вземе и издържа и че Локо и по точно надежда ще остане само едно географско понятие. Всички отлично знаеме чии думи са това, кой им е автора, а ти ги повтаряш. Същия този човек не веднъж е декларирал пред нас и пред журналисти, че не му трябват никакви помощници за издръжката на клуба, че и сам можел да се справя. Е това ли му е справянето, като задлъжнее отбора. Тази година е с милион, догодина може да станат и два , че и повече. И тогава положението наистина да стане още по тежко. това ли искате вие- лакейчетата на Гигов. Няма що страшни локомотивци сте
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 09 Юни, 2015 12:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Е знаем си ги наведените тунеядци...И да ги изтрепаме пак ше е късно...

Ето поне един човек с позиция:

Цитат:
Митрев отряза Левски

09 юни 2015 | 08:27

Няма никакъв шанс Божидар Митрев да се върне в Левски. Вратарят на Локомотив (София) цяла пролет е бил атакуван от бившия си тим, но тези дни е дал окончателен отказ, пише "Тема Спорт".

Първа причина са относително занижените финансови параметри, предложени му от "Герена". А втората е оставането на сръбския страж Боян Йоргачевич, който е фаворизиран от щаба на Левски, а и доста се заиграва с публиката на "сините". В допълнение към това Митрев не е свободен агент и има действащ договор със столичните "железничари".

Така старши треньорът Стойчо Стоев и екипът му на този етап разполагат с 20-годишния Александър Любенов за втори вратар и Николай Кръстев като трети избор. Любенов през пролетта бе преотстъпен на втородивизионния Септември (Симитли).


boast boast boast
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kalin



Регистриран на: 16 Юни 2013
Мнения: 267
Местожителство: Волуяк

МнениеПуснато на: Вто 09 Юни, 2015 18:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Бронзовите медали от първенството, които Локо Сф спечели, но не получи веднага, за разлика от останалите медалисти Лудогорец и Берое, ще бъдат връчени на отбора на първата тренировка.

Дебютното занимание на тима е предвидено за 15 юни в 10 часа на стадиона в „Надежда“. Плановете за подготовката на отбора включат два лагера. Първият ще бъде във Велинград от 17 юни. Вторият вероятно ще бъде в Боровец.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kalin



Регистриран на: 16 Юни 2013
Мнения: 267
Местожителство: Волуяк

МнениеПуснато на: Вто 09 Юни, 2015 18:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Локомотив Сф започва от сряда предоговаряне с всички свои футболисти, чиито контракти изтичат.

Неизвестността около бъдещето на клуба засега стопираше преговорите, но новините са, че се очертава финансова стабилност, която ще запази отбора поне на 90 процента. Същевременно в Локомотив Сф продължават да са уверени в успешния край на сагата с лиценза след заседнието на Изпълкома на БФС.

Дванадесет са футболистите, които ще бъдат поканени да подновят договорите си, като сред тях дори са Гъргоров и Старокин.

Останалите десет са Ливраменто, Бранеков, Хаджиев, Иванов, Том, Галев, Велковски, Ранджелович, Гаджев и Тодоров.

Подобни разговори ще бъдат водени и с треньорския щаб, начело с Димитър Васев. След тях ще започне работа и по привличането на нови футболисти.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Вто 09 Юни, 2015 21:21    Заглавие: Отговорете с цитат

kalin написа:
Бронзовите медали от първенството, които Локо Сф спечели, но не получи веднага, за разлика от останалите медалисти Лудогорец и Берое, ще бъдат връчени на отбора на първата тренировка.

Дебютното занимание на тима е предвидено за 15 юни в 10 часа на стадиона в „Надежда“. Плановете за подготовката на отбора включат два лагера. Първият ще бъде във Велинград от 17 юни. Вторият вероятно ще бъде в Боровец.


Всички живи-умрели
на 15 юни на ст.Локомотив

Железни юнаци

гигоф инсайд biggrin
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Вто 09 Юни, 2015 21:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Ама всичкото буфер clapping
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 10 Юни, 2015 8:30    Заглавие: Отговорете с цитат

bulgarista написа:
Ама всичкото буфер clapping


Некой от НАП и от Прокуратурата нема ли да викнем...Е така за респект air_kiss
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
brat4eda



Регистриран на: 19 Юни 2008
Мнения: 907
Местожителство: СОФИЯ

МнениеПуснато на: Чет 11 Юни, 2015 16:40    Заглавие: Отговорете с цитат

След броени дни ЦСКА и Локомотив на практика няма да имат право да играят дори и във "В" група.

След като днес се появи информация, че от УЕФА не разрешават обединението между „червените" и Литеткс, съдбата на клуба от стадион „Българска армия" продължава да не е ясна.

Проверка в Зоналния съвет към БФС в София показа, че двата клуба все още не са подали заявка за участие в първенството на Югозападната „В" група или това на Софийска регионална група - СРГ, която е най-ниското ниво в българския футбол.

Срокът за третия ешелон е до 22-ри юли, а началото на шампионата е на 9-ти август.

От футболната централа нямат информация и дали от ЦСКА и Локомотив са поискали официално да вземат лиценза на някой от отборите в трета дивизия. В следващите дни и най-късно до понеделник ще разберем, каква ще е съдбата на ЦСКА и Локомотив..
ДО 22 юли срок има броени дни абе тия само глупости пишат всички въннннн.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 27, 28, 29  Следваща
Страница 16 от 29

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum