Медиите за нас 2015
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 27, 28, 29  Следваща
 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Pride



Регистриран на: 28 Сеп 2006
Мнения: 6727

МнениеПуснато на: Вто 23 Юни, 2015 21:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Онзи ден тренираха на Требич.
_________________
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Вто 23 Юни, 2015 21:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Трън и БулгарЪн:
http://btvnovinite.bg/video/sport/sport-centralna-emisija-23-06-2015.html
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 23 Юни, 2015 23:07    Заглавие: Отговорете с цитат

парци написа:
Трън и БулгарЪн:
http://btvnovinite.bg/video/sport/sport-centralna-emisija-23-06-2015.html


Трън звучеше много метълски!!! clapping clapping clapping
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Сря 24 Юни, 2015 22:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Разпадането на "Локомотив" (Сф) започна от вторник вечер. Тогава в рамките на 20-ина минути УЕФА обяви, че няма да допусне по никакъв начин да бъде преразгледан отказа на лиценз на "железничарите", камо ли някакво трансформиране в отбор, който да бъде кръстен ЦСКА. Веднага след това президентът на "Локомотив" Николай Гигов обяви, че се оттегля не само от клуба, но и от футбола.

"Аз категорично повече няма да се занимавам с футбол. И позицията ми пред Изпълкома беше същата - или получаваме пълен лиценз за А група, а не частичен, или се оттеглям", заяви той пред радио "Дарик".

Собственикът на клуба уточни, че е готов да преотстъпи безвъзмездно марката, емблемата и акциите. Има заявен интерес от бизнесмени, които да поемат управлението на "Локомотив". Това може да стане на 9 юли, за когато е насрочено общо събрание. Във вече обявения му дневен ред Гигов бе включил точки като промяна на името и седалището на клуба и това се изтълкува като стъпка към преобразуването в нов ЦСКА.

Сега, по обясними причини, ще настъпи промяна в дневния ред, а самият Гигов категорично отрече да е планирал подобна стъпка за ЦСКА, заедно с Гриша Ганчев. Той даже изтъкна, че на два пъти е бил молен да преотстъпи лиценза на "Локо" в полза на ЦСКА, но е отказвал.

Президентът допълни, че единствената финансова изгода за него е да получи парите от трансферите на футболистите в отбора, чиито права притежава. Това са няколко играчи, а всички останали стават свободни агенти от 1 юли и ще се разбягат от "Локомотив". Вече напуснаха Емил Гъргоров, Орлин Старокин, Румен Трифонов и Марко Ранджелович. Така отборът ще е принуден да играе основно с юноши в Югозападна В група.

Раздялата между играчите бе предшествана от тъжно събитие, което първоначално беше планирано като скромно тържество. Снощи на футболисти и треньори бяха раздадени бронзовите медали за третото място през изминалия сезон в А група.
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 24 Юни, 2015 22:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе защо дееба в 2/3ти от медиите се представя атмосферата като на панахида!!! angry2 angry2 angry2 angry2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Сря 24 Юни, 2015 22:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Били са на друго представяне на медали. angry2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
brun4ev



Регистриран на: 14 Авг 2009
Мнения: 674
Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Чет 25 Юни, 2015 10:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Кирил Метков: Всички отбори ги чака съдбата на ЦСКА и Локо (Сф)


Един от най-добрите халфове в Бълга­рия през 80-те и 90-те години Кирил Мет-ков даде интервю за „Меридиан Мач". Някогашният любимец на феновете на Локо (Сф) и ЦСКА и по настоящем тре­ньор в школата на „червено-черните" ко­ментира съдбата на двата отбора, в които се изгради като личност. Той не скри бол­ката си от ставащото, но остава оптимист за бъдещето и изрази надежда, че ще продължи да тренира деца в квартал „Надежда". Ето какво каза той пред нас:

Господин Метков, какво става в Локомотив (Сф)?
- Много е непри­ятно и тежко поло­жението. Всички и аз включително, сме с нагласата, че скоро ще ни е последният работен ден.

Чува ли се дали отборът ще го има въобще, дори и в долните дивизии?
- Никой не идва при нас. Нищо не ни се казва. За съжале­ние всяко начало си има и край. Но пък аз си оставам опти­мист. Затова мисля, че след края ще има и ново начало. Убе­ден съм, че Локомо­тив дори и да бъде пратен в най-долни­те нива на футбола -пак ще го има. Шко­лата ни също.

Вие и колегите ви в школата има­те ли да получавате заплати?
- Мисля да ти от­говоря лаконично. Вече осем години съм в школата на Локомотив. Ако бях дошъл тук за пари, много отдавна щях да съм си тръгнал. Имало е периоди в тези години, в които сме били добре, но е имало и други теж­ки. Включително и финансово.

Наборът, който вие водите в Локо­мотив (родени 1997) единствен е на полуфинал. Пре­ди два дни загубих­те от ЦСКА с 2:3, но на фона на усло­вията, при които работите, това че стигнахте дотук, май се отчита като героизъм...
- Чак героизъм не бих казал. Загубих­ме наистина с 2:3, но има и реванш, в кой­то всичко може да стане. А за условия­та - вярно е, че са много тежки. Като за държава от Евро­пейския съюз са ужасни.

Какво ще пра­вите сега, след като Локомотив е на път да бъде затрит?
- Както вече ка­зах, надявам се, че той няма да спре да съществува. Ако школата продължи да развива дейност, имам желание да остана.

Николай Гигов откога не е гово­рил с вас лично и интересувал ли се е от случващото се в школата?
- Мисля, че от около една година не сме говорили. А ина­че не знам - може и да се е интересувал. Това, че не е идвал точно при мен не значи, че не се инте­ресува.

Защо спо­ред вас Локомотив (Сф) се докара до това състояние?
- Ясно е, че Нико­лай Гигов вече не може да издържа клуба. Когато стане така, се случват не­щата, които станаха с Локомотив сега.

Не е ли именно Николай Гигов от­говорен за всичко което стана?
- Аз на него няма за какво да му се сърдя. В крайна сметка благодарение на Гигов си вадя хляба тук осем годи­ни. Локомотив (Сф) стигна дотук, защо­то трябва генерално да се промени моде­лът, по който същес­твуват футболните клубове в България. Те не са организира­ни така, че да бъдат печеливши. Разчитат само на готови пари от собствениците си. Те изливат, изливат и в един момент им омръзва и се стига до разпад. Един шеф на футболен клуб не може да спечели ни­що освен уважение и авторитет. Това трябва да се проме­ни. Преди всички от­бори бяха държавни. Сега то­ва няма как да стане, но има начини пак дър-жавата да пома­га. За мен не може в София да има 4-5 големи стадиона. Клубовете трябва да си поддържат са­мо тренировъчни те­рени, на които да се готвят. Така ще спес­тят много разходи, а дербитата да се иг­раят само на един стадион. Вярно е, че феновете си искат клубните стадиони. И аз ги разбирам. Никой не иска да се откаже от нещо, с което е свикнал. Могат и доста дру­ги промени да се направят, за да ста­не футболът пече­ливш.

Другият от­бор, в който нап­равихте име като играч - ЦСКА, съ­що не получи ли­ценз. Какво бихте казал за него?
- Жалко, много жалко, че точно по едно и също време се случи такова ужасно съвпадение. Доста хубави спо­мени имам от ЦСКА. Бяха добри времена, имахме си прекрасен пре зидент като Вален­тин Михов. Не съм вътре в клуба и не мога да кажа кой е виновникът. Едно е ясно. И
в ЦСКА някои хора безразборно са давали пари, други безразборно са ги получавали, за да се стигне до се­гашното положение.

За кой от двата отбора, на вас лич­но ви е по-тежко и трябваше ли да се направи компро­мис, и да ги пуснат в „А" група?
- Тежко ми е и за двата. Играл съм много години в тях. За ЦСКА вече казах, че имам само хубави спомени. В Локомо­тив съм вече 8 годи­ни и ми е много теж­ко и за него. Жалко, че след толкова си­лен сезон, в който момчетата се класи­раха трети сега се случи всичко това. А за компромиса - не трябваше да се случ­ва. Компромисите само отлагат проб­лемите и ги задълбо­чават. Има си прави­ла и те трябва да се спазват от всички. Искам да ви кажа, че този модел, по който съществуват клубо­вете сега, рано или късно ще доведе и останалите отбори до състоянието, в ко­ето са ЦСКА и Локо­мотив (Сф) в момен­та. Така че и другите ги чака същото.

Имаше вари­ант, при който Ло­комотив (Сф) да получи лиценз за „А" група и с него да играе ЦСКА. Как ви се струва на вас този вариант?
- Чух за него. Да­же се шегувах с мои­те момчета и с коле­гите в школата, че сега на полуфинала, който играхме не сме излезли срещу ЦСКА, а срещу себе си. Извън шегата, това за мен са пълни глупости и несериоз­ни неща, които не трябва да се случват.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 25 Юни, 2015 11:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Метката е 100% прав че и другите дето сега ни се хилят са следващите на пързалката bye bye bye
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kalin



Регистриран на: 16 Юни 2013
Мнения: 267
Местожителство: Волуяк

МнениеПуснато на: Чет 25 Юни, 2015 13:15    Заглавие: Отговорете с цитат

В суматохата това съм го пропуснал, ако някой го е пуснал преди време се извинявам.

Секира след компромисите, морал след аморалното

В Локомотив Сф чакат последната секира от Изпълкома. Онази секира, която окончателно ще отреже надеждата. Сатърът, който с голяма вероятност ще закове завинаги на 85 години историята на железничарския клуб. Или в малко по-добрия вариант ще му отреди живуркане в аматьорския футбол от типа „Септември“ или „Академик“.

Всички признават, че най-новата история на футбола ни е низ от компромиси. Години наред се затваряха очите за редица несправедливости.

Но явно сега е дошъл моментът за секирата след компромисите и за морал след аморалното. Естествено, тази справедливост ще се сгромоляса с целия си товар върху по-малкия, върху Локо Сф. Едва ли някой си прави илюзиите, че безкрайното протакане на заседанието на Изпълкома се прави заради Локо Сф. Естествено, че не. Прави се заради ЦСКА, другият нелицензиран клуб. Търсят се трескаво вратички, лицензи за преотстъпване, варианти, схеми. За Локо Сф схеми няма. От „Надежда“ предложиха на НАП още в началото на сагата 200 000 лева от тв-правата плюс план за разсрочване на дължимия остатък от въпросния 1 милион, но им бе отказано. Или цялата сума, или пълно обезпечаване, или нищо. В крайна сметка – нищо, няма лиценз, марш към аматьорските дивизии!

Локомотив Сф обаче запази достойнството си в екзистенциалната ситуация. Не започна да хленчи, не тръгна да търси чужди лицензи, феновете му не редят декларация след декларация. Направи каквото можа и сега чака присъдата. Все се изтъква, че привържениците на този отбор, на 4-кратния шампион на България Локомотив Сф, са един вагон хора. И какво от това? Нима те нямат чувства, нима тях не ги боли?

Локомотив Сф е виновен за неплащането на този дълг до момента, няма спор. Но е виновен някъде от порядъка на 1:30 пъти по-малко от други, или 1:13 пъти по-малко спрямо държавата.

Но тъй като явно не е важен клуб, сега си чака секирата на справедливостта. Нищо, че именно тази година на фона на предишните четири показа значително финансово стабилизиране, извади и план за пълно изчистване на дълга към НАП за 12 месеца. А това, че стана трети в първенството след няколкото фотофинишни спасявания от изпадане, няма никакво значение. Спортно-техническият момент не се отчита при лицензирането, уви.

Чака се понеделник. Или там деня, когато най-сетне се събере Изпълкомът.

В Локомотив ще приемат съдбата си.

Публикувана в 10:15 на 20 юни 2015 Светослав Табаков
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Чет 25 Юни, 2015 15:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Някъде линк от студиото по tv7 сутринта? Ровя от едно десет минути и хойославек.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
martin



Регистриран на: 03 Окт 2009
Мнения: 345
Местожителство: София Град

МнениеПуснато на: Пет 26 Юни, 2015 9:07    Заглавие: Отговорете с цитат

парци написа:
Някъде линк от студиото по tv7 сутринта? Ровя от едно десет минути и хойославек.

Ето, то в той сайт си е ебало майката. Верно са лоботомисти Дучето и Тити 0038-00007

[url]http://tv7.bg/Добро-утро-България-/Катастрофира-ли-българският-футбол-_l.102_i.10193784.html#.VYz57-lEiAg[/url]

Нещо не става линка да е активен-копирайте го
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пет 26 Юни, 2015 9:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Премного благодаря. clapping
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
brun4ev



Регистриран на: 14 Авг 2009
Мнения: 674
Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Пет 26 Юни, 2015 9:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Димитър Васев: БФС се издържа от футбола, а не работи за него


Доскорошният треньор на Локомотив София, кой­то сме свикнали да говори високо, сега бе по-тих, умерен, а разочарование­то, усещащо се в гласа му, бе огромно. Все пак 49-го-дишният специалист на­мери сили да коментира по темата с отнетия ли­ценз, напускането на Ни­колай Гигов и силния сезон, който изпрати тима. Ето какво сподели Васев пред "Тема Спорт".

Г-н Васев, Локо София не получи лиценз за А група и от следващия сезон ще играе в аматьорския футбол. Така силното ви представяне и спечелената евроквота ня­мат никаква тежест. Как виждате цялата ситуация?

- Моят труд е 6впоследна­та година, преди това колко хора, авторитети, легенди са минали през този клуб, оста­вили са си живота и са запеча­тали имената си... Не знам какви са причините Локомо­тив да бъде изваден, а и не ис­кам да ги разбирам. Но това, което се получи, е голяма тра­гедия.

Локомотив и ЦСКА опре­делено ще липсват много на елита...

- Зависи за кого. Докато за­палянковци управляват бъл­гарския футбол, така ще е.

Може ли да се стигне до­там, че клубът тотално да изчезне от картата?

- В България всичко е въ­зможно. Кое е по правилата в тази държава, че да се надя­ваш на нещо законно, нещо смислено?! Всичко е една паро­дия. Като прибавя и края на шампионата, защото никой не обърна внимание на един елемент от него. Мога да по­питам как така футболният съюз отиде в Разград да раздава медали на Берое?! Ако бяха паднали, а ние както биехме срещу Ботев и напри­мер Литекс да спечели на „Бъл­гарска армия", какво щеше да стори БФС? Какво правят в Разград да раздават медали и купи?! Обяснете ми. Нека се замислят някои хора, все пак обществеността не е про­ста. Колкото и да са запалян­ковци, колкото и да си подкре­пят отборите, хората не са става. Само че някои са тол­кова самовлюбени, говоря за президенти и управляващи, че не виждат нищо. Докъде я до­кара футболът ни...

Болката сигурно е много голяма?

- За тези, които обичаме Локомотив, болката е голяма, но питайте останалите дали мислят същото. Просто по­редният ден, който е минал и с нищо не го свързват.

Николай Гигов обяви, че си тръгва и няма да издържа по­вече клуба. Виждате ли свет­лина в тунела при това поло­жение?

- Надявам се. Има хора с въ­зможности, които обичат Ло­комотив. Дано нещо се случи, не знам точно какво, но това в крайна сметка е дъното.

Може би от БФС също трябваше да се намесят...

- Кой, кой?! Аз не знам какво направи БФС, тъй като не съм запознат с причините. Те, ако искаха да помагат на футбо­ла, можеха да имат съвсем различна политика. БФС май се издържа от футбола, а не работи за него. Грозни неща се случват в българския футбол и , както знаете, виновни ня­ма, а всяко чудо е за три дни.

Не е ли удар по целия фут­бол, че такива клубове с ис­тория отиват в блатото?

- Традициите са за по-старото поколение. Там има до­стойнство, има и чест. Тези хорица, които сега започват и говорят за по-младите, май при тях тези неща липсват. Всичко стана строго матери­ално. Всеки се интересува са­мо от парите и не гледа дру­гите неща, които са много по-важни.

Може ли Николай Гигов да промени мнението си?

- Не знам. Имам чувството, че след толкова години аз то­зи човек не го познавам. Странни неща се случиха в Ло­комотив през последния ме­сец. Ставаш трети и никой не се радва, изключвам футбо­листите. Необясними неща се случиха, сигурно и никога няма да намеря отговорите. Не съм толкова запознат, че да кажа кой е виновен.

Казвате, че в последния месец са станали странни не­ща. Какво имате предвид?

- Мислите ли, че в България всичко се изнася. Бих казал точно обратното, че всичко остава скрито и наяве излиза това, което искат да се знае, и обикновено истината е дал­еч назад. Жалко ще е, ако за такива пари (б.а. - малко над 1 млн. задължения към НАП) се затри такъв клуб. Това е смешно. Щели да ни раздават медалите... Малко грозничко е след погребение да си взимаме медалите Това е другата пародия. Вижте по кое време са се се­тили да ни дават отличията. Ние се разпаднахме... Имаше си момент за това награжда­ване. Както и да се замисля, не мога да намеря отговор.

Може ли на някой да са пречили Локо София и ЦСКА?

- Нямам идея. Това са се­риозни неща. Сега вече двата клуба са запратени в трета глуха. Казах ви, че всичко е за-палянковщина. На някои хора следващото първенство ще им е много интересно. Дали в Стара Загора или Пловдив ще се замислят, че Локомотив го няма. Говоря за нашия клуб, за­щото ми омръзна да слушам всеки ден за ЦСКА, като че ли няма отбор със същите про­блеми. Всички предавания бяха за лиценза на ЦСКА - какво ще стане. Да, наистина всички се вълнуват от ЦСКА, но поне да бяха споменавали Локомотив.

Цялата история на Локо­мотив може да се загуби...

- Може и така ще стане. Се­га сигурно ще се измислят но­ви клубове, ще се пререги­стрират нови дружества... Абе, въобще само „хубави" не­ща. Човек да се отврати от този футбол. По такъв начин се работи, че нямам думи.

Бяхте на пет точки от първото място, но не посег­нахте към титлата. Защо?

- Това са стари неща. Аз знам какво изпуснахме. Не слу­чайно казах, че искам малко подкрепа в последните мачо­ве, но не я получихме.

За това ли ви е най яд?

- Не! Яд ме е, че Локомотив го няма вече в професионалния футбол. Моят труд и това, което съм постигнал, ме рад­ва, правил съм го с удовол­ствие, но въпросът е, че оча­квах друго развитие за клуба, особено след такава силна го­дина. Сега какво да се радвам, че сме трети или на това, че същата година Локомотив из­чезва от картата... Мога ли изобщо да се усмихвам след такова нещо. Много е жалко за хората, които са си дали живота за клуба. Жалко е и за всичките лъжи, които чухме тази година. Единствените хора, които заслужават приз­нателност, са футболисти­те, защото бях свидетел как­во изтърпяха, колко обещания останаха неизпълнени и какво им костваше да са всеки ден концентрирани и да са истин­ски професионалисти.

Оттук насетне вие нак­ъде ще поемете? Бихте ли водили отбора във В група?

- Някой знае ли в България накъде. Къде - на борсата. Ча­каме да видим развитието на клуба от тук нататък. Чест­но казано, не знам каква е на­деждата за Локомотив. Дай Боже да се намерят хора и да се спаси клубът. Реално ще зна­ем какво се случва на 9 юли след Общото събрание. Там може би ще се стане нещо, но дали ще е положително, ще видим. След това вече ще се знае какъв път поема Локомо­тив и кой Локомотив, защо- то и това не е ясно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пет 26 Юни, 2015 10:14    Заглавие: Отговорете с цитат

^ Интервюто с леки правописни корекции.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пет 26 Юни, 2015 10:19    Заглавие: Отговорете с цитат

brun4ev написа:
Димитър Васев: БФС се издържа от футбола, а не работи за него


Доскорошният треньор на Локомотив София, кой­то сме свикнали да говори високо, сега бе по-тих, умерен, а разочарование­то, усещащо се в гласа му, бе огромно. Все пак 49-го-дишният специалист на­мери сили да коментира по темата с отнетия ли­ценз, напускането на Ни­колай Гигов и силния сезон, който изпрати тима. Ето какво сподели Васев пред "Тема Спорт".

Г-н Васев, Локо София не получи лиценз за А група и от следващия сезон ще играе в аматьорския футбол. Така силното ви представяне и спечелената евроквота ня­мат никаква тежест. Как виждате цялата ситуация?

- Моят труд е 6впоследна­та година, преди това колко хора, авторитети, легенди са минали през този клуб, оста­вили са си живота и са запеча­тали имената си... Не знам какви са причините Локомо­тив да бъде изваден, а и не ис­кам да ги разбирам. Но това, което се получи, е голяма тра­гедия.

Локомотив и ЦСКА опре­делено ще липсват много на елита...

- Зависи за кого. Докато за­палянковци управляват бъл­гарския футбол, така ще е.

Може ли да се стигне до­там, че клубът тотално да изчезне от картата?

- В България всичко е въ­зможно. Кое е по правилата в тази държава, че да се надя­ваш на нещо законно, нещо смислено?! Всичко е една паро­дия. Като прибавя и края на шампионата, защото никой не обърна внимание на един елемент от него. Мога да по­питам как така футболният съюз отиде в Разград да раздава медали на Берое?! Ако бяха паднали, а ние както биехме срещу Ботев и напри­мер Литекс да спечели на „Бъл­гарска армия", какво щеше да стори БФС? Какво правят в Разград да раздават медали и купи?! Обяснете ми. Нека се замислят някои хора, все пак обществеността не е про­ста. Колкото и да са запалян­ковци, колкото и да си подкре­пят отборите, хората не са става. Само че някои са тол­кова самовлюбени, говоря за президенти и управляващи, че не виждат нищо. Докъде я до­кара футболът ни...

Болката сигурно е много голяма?

- За тези, които обичаме Локомотив, болката е голяма, но питайте останалите дали мислят същото. Просто по­редният ден, който е минал и с нищо не го свързват.

Николай Гигов обяви, че си тръгва и няма да издържа по­вече клуба. Виждате ли свет­лина в тунела при това поло­жение?

- Надявам се. Има хора с въ­зможности, които обичат Ло­комотив. Дано нещо се случи, не знам точно какво, но това в крайна сметка е дъното.

Може би от БФС също трябваше да се намесят...

- Кой, кой?! Аз не знам какво направи БФС, тъй като не съм запознат с причините. Те, ако искаха да помагат на футбо­ла, можеха да имат съвсем различна политика. БФС май се издържа от футбола, а не работи за него. Грозни неща се случват в българския футбол и , както знаете, виновни ня­ма, а всяко чудо е за три дни.

Не е ли удар по целия фут­бол, че такива клубове с ис­тория отиват в блатото?

- Традициите са за по-старото поколение. Там има до­стойнство, има и чест. Тези хорица, които сега започват и говорят за по-младите, май при тях тези неща липсват. Всичко стана строго матери­ално. Всеки се интересува са­мо от парите и не гледа дру­гите неща, които са много по-важни.

Може ли Николай Гигов да промени мнението си?

- Не знам. Имам чувството, че след толкова години аз то­зи човек не го познавам. Странни неща се случиха в Ло­комотив през последния ме­сец. Ставаш трети и никой не се радва, изключвам футбо­листите. Необясними неща се случиха, сигурно и никога няма да намеря отговорите. Не съм толкова запознат, че да кажа кой е виновен.

Казвате, че в последния месец са станали странни не­ща. Какво имате предвид?

- Мислите ли, че в България всичко се изнася. Бих казал точно обратното, че всичко остава скрито и наяве излиза това, което искат да се знае, и обикновено истината е дал­еч назад. Жалко ще е, ако за такива пари (б.а. - малко над 1 млн. задължения към НАП) се затри такъв клуб. Това е смешно. Щели да ни раздават медалите... Малко грозничко е след погребение да си взимаме медалите Това е другата пародия. Вижте по кое време са се се­тили да ни дават отличията. Ние се разпаднахме... Имаше си момент за това награжда­ване. Както и да се замисля, не мога да намеря отговор.

Може ли на някой да са пречили Локо София и ЦСКА?

- Нямам идея. Това са се­риозни неща. Сега вече двата клуба са запратени в трета глуха. Казах ви, че всичко е за-палянковщина. На някои хора следващото първенство ще им е много интересно. Дали в Стара Загора или Пловдив ще се замислят, че Локомотив го няма. Говоря за нашия клуб, за­щото ми омръзна да слушам всеки ден за ЦСКА, като че ли няма отбор със същите про­блеми. Всички предавания бяха за лиценза на ЦСКА - какво ще стане. Да, наистина всички се вълнуват от ЦСКА, но поне да бяха споменавали Локомотив.

Цялата история на Локо­мотив може да се загуби...

- Може и така ще стане. Се­га сигурно ще се измислят но­ви клубове, ще се пререги­стрират нови дружества... Абе, въобще само „хубави" не­ща. Човек да се отврати от този футбол. По такъв начин се работи, че нямам думи.

Бяхте на пет точки от първото място, но не посег­нахте към титлата. Защо?

- Това са стари неща. Аз знам какво изпуснахме. Не слу­чайно казах, че искам малко подкрепа в последните мачо­ве, но не я получихме.

За това ли ви е най яд?

- Не! Яд ме е, че Локомотив го няма вече в професионалния футбол. Моят труд и това, което съм постигнал, ме рад­ва, правил съм го с удовол­ствие, но въпросът е, че оча­квах друго развитие за клуба, особено след такава силна го­дина. Сега какво да се радвам, че сме трети или на това, че същата година Локомотив из­чезва от картата... Мога ли изобщо да се усмихвам след такова нещо. Много е жалко за хората, които са си дали живота за клуба. Жалко е и за всичките лъжи, които чухме тази година. Единствените хора, които заслужават приз­нателност, са футболисти­те, защото бях свидетел как­во изтърпяха, колко обещания останаха неизпълнени и какво им костваше да са всеки ден концентрирани и да са истин­ски професионалисти.

Оттук насетне вие нак­ъде ще поемете? Бихте ли водили отбора във В група?

- Някой знае ли в България накъде. Къде - на борсата. Ча­каме да видим развитието на клуба от тук нататък. Чест­но казано, не знам каква е на­деждата за Локомотив. Дай Боже да се намерят хора и да се спаси клубът. Реално ще зна­ем какво се случва на 9 юли след Общото събрание. Там може би ще се стане нещо, но дали ще е положително, ще видим. След това вече ще се знае какъв път поема Локомо­тив и кой Локомотив, защо- то и това не е ясно.


уникално точен и прям,
прав е за мас медиите и промиването на мозъци,
изкарва се в публичното пространство само това което им изнася на някой хора.....
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 27, 28, 29  Следваща
Страница 19 от 29

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum