Батакът български "футбол"
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 49, 50, 51  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Нещата от живота
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет 07 Авг, 2015 13:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Бобчо си играе с мутрите и може да игра сиртаки седнал на шише скоро.. black_eye
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
martin



Регистриран на: 03 Окт 2009
Мнения: 345
Местожителство: София Град

МнениеПуснато на: Пет 07 Авг, 2015 13:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Споко, тия немат проблеми. Ще им се нареди всичко, а и даже си мисля, че го правят нарочно, за да им дават по телевизията мача.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пет 07 Авг, 2015 13:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Може пък да се опитва да наложи "закона". air_kiss banned connie_29
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 10 Авг, 2015 10:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Скандал! Заплашили Б.М да не регистрира ФК-то на Ганчев


Скандал! Заплашили Б.М да не регистрира ФК-то на Ганчев
Росен Петров-Животното извади любопитни детайли около драмите за картотеките на армейците



Един от популярните привърженици на ЦСКА Росен Петров-Животното каза силни думи пред bTV по повод драмите около картотеките на армейците.

Петров даде достатъчно ясни намеци за натиска, който се оказва върху определени личности с цел да се пречи на ЦСКА.

В първата част от изказването си Животното говори за внезапния отказ на футболния съюз да регистрира играчите на червените през новото дружество.

"За мен това е една политическа пропаганда. В момента се случва жестока манипулация в обществото. Някой е яхнал вълната. Усетиха се, че могат да направят дребна интрижка и феновете на ЦСКА да излязат на улицата. Не им извървя номерът. Сега да започват да обясняват защо са го направили", заяви Петров.

"Според думи на господин Б. М. били му звъннали и го заплашили: "Ако администрираш новото ФК, ще ти пратя прокурори". Името няма да го назовавам, защото нямам доказателства, нямам запис, да не ми заведат някое дело. Но се е оплакал", добави Животното.

"В 16 часа комисията, която трябва да реши казуса с картотеките, се събира в присъствието на господин Ганчев. Дава се гаранция, че мач ще има. Чакат го господин Ганчев в 18 часа да излети в чужбина по бизнес дела. И в 19 часа, в извънработно време, след като ни е обяснено, че тогава не могат да се взимат решения, изведнъж се обявява ново 20! Не може през новото дружество. Защо? Защото някой се обадил на господина и му казал, че ще му прати прокуратура", разкри скандални подробности още Петров.

"Нека сега да му се прати прокуратура да провери законно ли той не е разрешил на ЦСКА да играе с това ново ФК и ако той го е направил на своя глава и е незаконно... Защото той със сигурност не е юрист и не знам как така го е решил сам. Няма юридическо образование. Може да е прочел някоя друга книга, но със сигурност не е юрист. Та той да обяснява на прокуратурата защо го е направил", добави Животното.


boast boast boast
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пон 10 Авг, 2015 10:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Животното па откога стана юрист?
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 12 Авг, 2015 15:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Ликвидират фалиралия Спартак (Вн)
От Топспорт.бг
Иван Петров със съобщение до феновете


Шефът на УС на Спартак 1918 Иван Петров излезе с декларация, с която обяви, че ще насрочи Общо събрание за ликвидиране на клуба.

Поместваме мнението на Петров без редакторска намеса. Вижте какво казва той:

Скъпи спартаклии,

С малко талант и много труд станах футболна личност на Варна и основател на първата в България частна футболна академия - Феър плей. Бях централен нападател и най-добрият голмайстор с глава на някогашния велик футболен клуб Спартак Варна. Аз вярвам в Бог и в доброто, чувството и спартаковския дух завинаги остават в моето синьо сърце. Сега, на 15.07.2015 г., те - футболните хора ме избраха за председател на УС на един наистина фалшив и фалирал ФК Спартак 1918, който продължава да бъде използван от Спортен комплекс "Спартак" АД за лични, партийни и ко
рпоративни интереси. За това, ние хората от УС единодушно решихме да разформироваме отбора и да определим дата за свикване на Общо събрание, което да избере ликвидатор на този клуб.

Хора, спартаклии и всички други, които безкористно обичате тази божествена игра, наречена Цар футбол, искам правилно да ме разберете. Аз не се страхувам да кажа открито цялата истина. Защото бях свидетел как през 2006 г. тогавашният кмет Кирил Йорданов създаде незаконосъобразен и в конфликт на интереси Спортен комплекс "Спартак" АД, който ограби всичката ни клубна собственост. Тази свещенна земя, която е напоена с много пот и кръв от редица поколения легендарни футболисти, носили с достойнство и чест святата синя фланелка на "соколите".

Сега, в този най-труден миг за нашия любим и роден клуб, призовавам хилядите достойни, честни спартаклии, да се обединим. Само заедно, единни можем да възродим великия "Спартак" отново! А на властимащите искам открито да кажа: през последните 25 години за втори път ми се случва, със сълзи на очи, да обявя пред младите футболни таланти, че те трябва да напуснат храма на Цар футбол. Ужасно! Нали?

Уважаеми господин Кмете, дами и господа общински съветници,

Такова жестоко футболно престъпление аз трети път няма да допусна. За това, обявявам гражданска подписка, под надслов: Искаме да бъде свикана извънредна общинска сесия, на която да се реши този толкова важен обществен казус - връщане на клубната собственост на автентичния футболен клуб Спартак (ф.д. № 2192/1992 г.). Това е пътят на истината - да върнем вярата и радостта на децата, както и удоволствието на хората.

Да живее великият "Спартак" Варна!

ФЕЪР ПЛЕЙ в спорта, живота и политиката! Това е моята човешка кауза, която ще защитавам до края на земния си път!

За свободата трябва да си силен и да се бориш!

Моята мисия е ясна - спартаковският дух да е вечно жив


Е тва ни чака и нас...ама в по-кратки срокове boast
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Съб 15 Авг, 2015 10:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Отсъстващият президент
Борислав Михайлов ли управлява футбола или само изпълнява чужди нареждания
14-08-2015 Стоян ГЕНОВ, ПР АГЕНЦИЯ КОТА


Кой управлява българския футбол? Кой взима решенията? Кой носи отговорност за състоянието му? Тези въпроси все по-силно вълнуват привържениците на играта у нас в условията на тотален хаос във футбола ни и при тоталното отсъствие на формалния ръководител Борислав Михайлов от публичното пространство. Логично се подхранват съмненията, че той или има интерес от поддържането на статуквото, или просто няма думата за евентуална промяна. А може би и двете.

Клубните ни отбори приключиха участието си в евротурнирите още преди плажуващите да са направили тен, а националният отбор се срива в класациите с темпове, които скоро ще го поставят в една урна със Сан Марино и Гибралтар.

Но Михайлов мълчи защо е така.

ЦСКА бе пратен с лекота в аматьорската група по административни причини, а Локомотив Пловдив заплашва, че ще отиде там по собствена воля, за да се отърве поне за кратко от терора на БФС, чиито комисии четат правилниците както дяволът чете евангелието. Президентът Боби няма позиция. Излишно е да споменаваме, че в немотия тънат десетки детски школи и емблематични клубове, а други просто изчезнаха в периода на управление на Михайлов. За сметка на това се пръкнаха безброй нови, чиято спортна дейност обаче се изчерпва с вдигането на бюлетина при гласуванията на конгресите на БФС.

В този му вид и с този му президент българският футбол е привлекателен за „инвеститори“ като Касев и Льосков – те се вписват чудесно в обстановката, пасват й като дялан камък. Другите, със сериозни намерения и планове, получават от фуболния съюз ясен знак, че не са желани, ако посягат на статуквото.

Затова срещу тях се насочва целия арсенал от атаки на приближени медии, политически натиск и правна дискриминация. А през това време във футболния съюз само кимат одобрително по телефонната слушалка.
Явно Боби е окей и с условията по стадионите, които са все така мизерни, неудобни за феновете и дори застрашаващи техния живот. За капак мачовете се насрочват по програма за дни и часове, в които метеоролозите предупреждават да си останем вкъщи заради опасни горещини, а Михайлов и подопечните му казват на играчите да тичат, а на феновете да стоят на слънце... Но на Боби му е добре на сянка. Него на мачове от А група не го виждаме. БФС и президентът му объркаха почти всичко, до което се докоснаха и за което им стигна времето дотук. А обяснения няма, няма оправдания, няма и виновни... мълчанието е пълно.
След всичко това няма как футболната общественост да не зададе въпроса „Къде е президентът?“.

Ако беше ученик, Михайлов щеше отдавна да е изключен заради натрупани отсъствия.

Боби го няма когато клубовете имат нужда от помощ, отсъства и когато трябва да дава обяснения, насоки или да порицава. Вместо да поема отговорност, важните решения във футбола ни се приписват на администрацията, която често ги оповестява в късните часове. Човек остава с впечатлението, че БФС е просто сайт и фейсбук профил, които някой управлява за удоволствие и пълни със съдържание в извънработно време.

Необяснимо е къде беше Борислав Михайлов, когато най-титулувания клубен отбор стигна до ръба на оцеляването. Търси ли той най-добрия изход за българския футбол заедно с всички юристи на БФС и УЕФА, оповести ли публично кой вариант за излизане от кризата футболният съюз ще приеме за легитимен? Защото случаят с ЦСКА не е частен, той разтърси българския футбол из основи, а вторичните трусове, които предстоят, може да се окажат далеч по-разрушителни.

Не можем да не попитаме още и къде, с кого и какво прави президентът на футболния съюз всеки петък, събота и неделя, когато се играят мачовете от първенството? Ако тогава го боли глава и се възстановява от любимото си занимание, можеше да отиде поне на финала за Суперкупата в работен ден и да коментира защо тоталният хегемон в клубния ни футбол предизвиква интереса на едва две хиляди души в близо милионния по това време на годината Бургас. И тази година ли Михайлов ще се появи за пръв път на роден стадион в последния кръг, примамен не от интерес към състоянието на футбола, а от политико-икономическото присъствие, от концерта на някоя чалга звезда или от богатия кетъринг в ложите... В големи международни компании съществува успешна бизнес практика собствениците да влизат в роли на нискоквалифицирани работници, за да видят от първо лице какви са проблемите на персонала, а и какво мислят служителите и клиентите за самите тях. Но как Боби Михайлов да разбере в какви условия се трудят футболните хора, какви препятствия срещат феновете по пътя към трибуните и какви опасности ги дебнат там, какъв е продуктът, който виждат на терена, след като кракът му не стъпва на стадионите? Страх ли го е как ще го посрещнат феновете из цялата страна? Ако го е страх, задава ли си въпроса защо е така?

Ако си го задава, какво си отговаря?

Ако си отговаря правилно, какво още прави на този пост?

Всички тези въпроси и техните логични за трезво мислещите хора отговори засилват публичните съмнения, че Борислав Михайлов е по-малко футболен президент, в пълния смисъл на думата и повече параван за нечии чужди интереси – футболни и не дотам футболни. Може би затова не счита за нужно да поема отговорност и да се появява публично, за да отговаря на въпроси. А феновете на футбола имат много въпроси към него. В такава ситуация, за да защитят името си, доблестните мъже имат само един изход – да напуснат. И затова ли ще чакате нареждане, господин президент?

clapping
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пет 04 Сеп, 2015 21:43    Заглавие: Отговорете с цитат

dokato se zakrivat shkolite na Lokomotiv i Cska
teq 4ikii se razwiwat comando


"Доволни сме от Milan Junior Camp, който се провежда в България. Искаме да развием талантливите български деца, които получават шанс да се докоснат до нашата школа. Правим такива кампове в 108 страни по света. Идеята е не само да развием футболния талант на децата, но и да ги направим по-добри като личности. Да ги научим да бъдат отговорни", заяви Брони.

Над 80 деца, сред които и едно момиченце, тренират на Milan Junior Camp в "Царско село" под ръководството на петима италиански специалисти и трима български асистенти. Сред последните е бронзовият медалист от САЩ'94 Златко Янков. Кампът завършва утре.

http://www.sportal.bg/news.php?news=564967
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 07 Сеп, 2015 13:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Единият асистент е Владо Манолков доколкото виждам black_eye blum2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 08 Сеп, 2015 17:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Оставка, Бобииии, #ОставкаБФС!


Преди дни гледах страхотен филм за корупцията във ФИФА по ESPN. Все едно гледах филм за БФС. Същият нагъл тип като нашия. Бившият му съветник каза, че само сектантите гласуват непрекъснато за един и същ лидер без да се съобразяват с провалите му.Нашият лидер на БФС е печално известен с некласирането на голям форум, участието на националния отбор в черно тото и тоталната анархия и алкохолизъм, които царят в БФС.

Докога разни малоумни селяндури ще гласуват за Борислав Михайлов и престъпната му клика срещу няколко топки, кебапчета и ракия? Толстих падна в Русия, Блатер падна във ФИФА, остана само нашият диктатор, който вече 10 год. не вижда грешката в себе си!

Той е необразован, невеж, нагъл, злобен и отмъстителен. Сам няма да си тръгне. Вместо да се оплаквате от БФС след всеки мач, свикайте извънреден конгрес и гласувайте да си тръгне от БФС!Събудете се, празни кратуни! Господ помага, но в кошара не вкарва.

#ОставкаБФС

Георги Градев

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пет 11 Сеп, 2015 10:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Obnovili sa centralnata tribina na Petar Turnowo...
da im e 4estit....nashiq koga??? connie_29



_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2015 7:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Не си фактор бе момче...не разбра ли...

А и такива излишни наколенки....айде нема нужда...

http://www.fanface.bg/news/item/12741-%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%E2%84%96-13-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2.html

bad bad bad
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 23 Сеп, 2015 12:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
"В България не ми се получи, тъй като част от футболистите бяха с връзки. Един - син на президента на футболния съюз, друг - женен за дъщеря му, трети - с подобни неща. Постоянно чувствах намеса: вземи този, вземи друг. Така и не разбрах тази страна на българския манталитет", споделя Матеус в интервюто за руските медии.


Ша са сетиш biggrin
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Pride



Регистриран на: 28 Сеп 2006
Мнения: 6727

МнениеПуснато на: Сря 23 Сеп, 2015 14:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Metala написа:
Цитат:
"В България не ми се получи, тъй като част от футболистите бяха с връзки. Един - син на президента на футболния съюз, друг - женен за дъщеря му, трети - с подобни неща. Постоянно чувствах намеса: вземи този, вземи друг. Така и не разбрах тази страна на българския манталитет", споделя Матеус в интервюто за руските медии.


Ша са сетиш biggrin


Този пък ... а що спа кто беше тук, а не си каза?
_________________
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Сря 23 Сеп, 2015 15:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Предвид някои ситуации при нас от последния месец: ха - ха.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Нещата от живота Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 49, 50, 51  Следваща
Страница 31 от 51

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum