Медиите за нас 2015
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Следваща
 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 19 Авг, 2015 10:19    Заглавие: Отговорете с цитат

парци написа:
Заставаме зад Бозата, както обещахме. Всеки с капчица акъл би сторил същото. Макар и с резерви предвид някои изказвания.


Ами крайно време и ние да барнем нещо като изявление, не само Чворчо и Тапаков agree
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
veni78



Регистриран на: 06 Май 2010
Мнения: 545

МнениеПуснато на: Сря 19 Авг, 2015 10:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, крайно време е и ние феновете , които обичаме този отбор да се вземеме в ръце и да направиме нещо стойностно и ефективно. Обединяваме се всички зад кандидатурата на Иван Василев и ако трябва през телата ни да минат, но да не допускаме мач в Неделя с Минъор да се състои на което и да е било игрище. Стига Касевци, Лъосковци , Аспаруховци и тем подобни лекета да си разиграват коня когато и както си пожелаят. И да играят всяка седмица на " тука има - тука няма". Аман!!!! black_eye
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Сря 19 Авг, 2015 13:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Капитанът на Локомотив (София) Васил Велев разказа за неволите на футболистите и спортно-техническия щаб в "червено-черния" клуб. "Чакаме обаждане от новия изпълнителен директор Ивайло Аспарухов. Научавам от медиите какво се случва с Локомотив. В момента в отбора има 21 футболисти, които са готови да играят за Локомотив. В началото новите собственици на отбора ми направиха добро впечатление, когато обявиха, че Валерий Дамянов ще бъде треньор, а Кристиян Добрев спортен директор. В един момент стана конфликт между собствениците и Добрев. Новите шефове ни обещаха много неща, но реално нямаше нищо. Само обещания, но аз като отида в магазина не мога да си купя нищо срещу обещания", разказа Велев пред Канал 3.

"Започнаха да се случват странни неща. Първо, нямахме екипи. Отидохме на лагер и изиграхме три контроли. Спечелихме и първия официален мач. Обещаха ни 200 лева премия, която не платиха. За мен това е много странно. След това научихме и за конфликт между ръководството и феновете", допълни халфът.

"Трябва да благодаря на майка ми. Тя и семейството ме храниха вкъщи, докато не ми плащат. Имам късмет, че съм от София. Всеки се спасяваше, както може. Никой не е отишъл в Локомотив, за да стане богат, всички отидохме заради емблемата", сподели полузащитникът.

"До момента никой не знае какво се случва в Локомотив. Доколкото разбрах ръководството иска да се разбере с отбора и да изчисти част от дължимите суми. Не поддържам контакт с никой от отбора, дори с Кристиян Добрев. Единствено с треньора Валерий Дамянов се чуваме. Г-н Дамянов направи страхотен колектив в Локомотив за 15 дни. Той вярваше, че ще се случи нещо позитивно с Локомотив, но беше излъган", коментира Велев.

"Според мен отборът трябва да се събере и да се разберем с ръководството. Другият вариант е новите собственици да намерят нови футболисти и да ги картотекират вместо нас. Това е подигравка и аномалия във футбола. Ако това стане, старите футболисти няма да можем да играем до Нова година. За мен това е убийство. Ако не играем до края на годината, ще ходим като клошари по улиците", каза още огорченият халф.

"Другият вариант е Локомотив да не играе мача в неделя. Ако това се случи, отборът ще бъде изваден от участие във “В“ група. В момента нещата в Локомотив въобще не са добре. Ние гладуваме", заяви още Велев.

"Феновете на Локомотив са малко, но много задружни. Те са готови да подкрепят тима дори в окръжните групи. В момента са обезверени, защото са излъгани", сподели футболистът."Очаквам да се случи нещо положително в този клуб. Много ми е тежко, защото съм свързан с Локомотив", завърши с надежда Велев.


_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kalin



Регистриран на: 16 Юни 2013
Мнения: 267
Местожителство: Волуяк

МнениеПуснато на: Сря 19 Авг, 2015 14:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Автобусът на Локомотив София е със счупено предно стъкло и надраскан с надписи срещу собствениците Льосков и Касев, това съобщиха за Gong.bg очевидци от стадиона в "Надежда".

Белият "Неоплан", който стоеше паркиран на пистата на стадиона в "Надежда" е бил открит с пукнато предно стъкло и със следните надписи: "Вън от нашия дом. Смърт! Мрете мърши".

На мястото на събитието веднага е пристигнал Петър Касев, Кристиян Добрев. Има полиция и някои фенове. Предполага се, че вандалският акт е вследствие продължаващото напрежение между новите собственици и феновете на "червено-черните".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Сря 19 Авг, 2015 21:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
„Този човек е взел пари, за да фалира клуба. Няма да казваме кой от къде му ги е дал, защото не можем да го докажем, но това е факт! Обществена тайна е, че те са подставени лица и си изпълняват ролята. Само че ние в този цирк няма да участваме и няма да им позволим да съсипят Локомотив. Както знаете вече има създадено ново дружество, което ние го припознаваме като наследник на стария и истински Локомотив и вскички фенове ще застанем зад новото дружество на господин Иван Василев”, заявиха те.

"Мога твърдо да заявя, че тези хора ще ги отстаним от тук по един или друг начин. Каквото ще да ни струва, ние ще ги разкараме от стадиона! Те нямат място на тази свещена земя! Тук е за истински фенове, за локомотивци. За мошенници и престтъпници тук място няма!", заканиха се за финал привържениците.

Какво още казаха "железничарите", може да видите във видеото:
http://btvnovinite.bg/article/sport/fenovete-na-lokomotiv-sofija-njama-da-uchastvame-v-tozi-cirk-pripoznavame-novoto-druzhestvo-video.html

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kalin



Регистриран на: 16 Юни 2013
Мнения: 267
Местожителство: Волуяк

МнениеПуснато на: Сря 19 Авг, 2015 23:18    Заглавие: Отговорете с цитат

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/multimedia/video/goliamata-depresiia-v-lokomotiv-sofiia-341553
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
KOzz



Регистриран на: 03 Сеп 2006
Мнения: 72
Местожителство: Надежда 2

МнениеПуснато на: Чет 20 Авг, 2015 10:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Подменят Локо (Сф) с отбор от магазина
20 август 2015 | 10:44







00001


Абсурден план за подмяна на всички футболисти от Локомотив (София) зрее в главите на ликвидаторите на клуба Кирил Льосков и Петър Касев, съобщиха от "Надежда". Играчите вече бойкотираха мача с Пирин (Гоце Делчев), под въпрос е провеждането и на следващия двубой с Миньор (Перник) в неделя. Ако и тази среща не се играе, Локомотив (Сф) ще бъде изхвърлен от "В" група. Затова Льосков и Касев вече имали идея откъде да намерят нови футболисти накуп, в случай че настоящите състезатели продължат бойкота.

За участие в двубоя щели да бъдат викнати група ентусиасти, които ритат в отбора на известна търговска верига от магазини! Склададжии, продавачи и шофьори от магазина били готови да се пуснат на мястото на истинските футболисти на Локомотив (Сф), само и само мач да има. "Това са хора, събрани буквално от улицата. Ритат за здраве, някои дори имат шкембета. Ако стане, ще е жива гавра с Локомотив. Никой няма да вика за тях, освен ако не докарат касиерките от магазина", коментират в "Надежда".

Пак оттам разкриха, че щурата идея се зародила в главата на Петър Касев, чийто син работел във въпросната търговска верига. Той и колегите му си имали отборче, което играе на малки вратички. Касев имал готовност да картотекира въпросната банда в петък на мястото на сегашните футболисти, които са категорични, че няма да играят срещу Миньор, ако не им бъде платено. Те чакат най-малкото по 200 лева за победата над Балкан (Варвара), съобщи капитанът на отбора Васил Велев. Той, изглежда, също е дочул за плановете за подмяна на сегашния състав с този от магазина.

"Другият вариант е новите собственици да намерят нови футболисти и да ги картотекират вместо нас. Това е подигравка и аномалия във футбола", каза Велев. Привържениците на Локо от своя страна не искат да има мач с Миньор, за да може клубът на Льосков и Касев да бъде изхвърлен от "В" група и да прекрати съществуването си. Феновете и ветераните, заедно с кръга баровци около бизнесмена и бивш футболист Иван Василев – Бозата, вече са подали документи за регистриране на нов Локомотив (Сф), който да почне участие в софийската четвърта лига. Там играят Требич, Биримирци, Войняговци, Доброславци, Иваняне и др.

"По-добре на село, но без Льосков и Касев", категорични са всички в "Надежда". Капитанът Велев добавя още, че в момента там цари страшна мизерия, а играчите ходят като клошари по улиците. Велев например се издържал с подаяния от майка си. Льосков и Касев, които поеха клуба по-рано това лято от Николай Гигов, обаче не смятат да се предават лесно. Те вече са поканили за нов треньор Адалберт Зафиров, след като вече уволниха досегашния наставник Валери Дамянов. Условието на Зафето обаче било да се плати всичко на играчите, както и да има гаранции за финансова сигурност до края на сезона. "Ако бойкотът на играчите продължи, Зафето едва ли ще се навие да води отбора с играчите от магазина", прогнозират в "Надежда".

"Всеки ден"

http://www.sportal.bg/news.php?news=562590
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Чет 20 Авг, 2015 10:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Козенщайн, смени си щипания краватар бе, мен. :(
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 20 Авг, 2015 14:00    Заглавие: Отговорете с цитат

парци написа:
Козенщайн, смени си щипания краватар бе, мен. :(


На часа!

Иначе магазина е Кауфланд копеле...ама не знам кой точно black_eye connie_29
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пет 21 Авг, 2015 8:46    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4934348
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lifes



Регистриран на: 03 Окт 2011
Мнения: 1774
Местожителство: Надежда

МнениеПуснато на: Пет 21 Авг, 2015 11:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:


Зафиров: Няма да тренирам Локо, няма да има и отбор

Спряганият за нов треньор на Локомотив (Сф) Адалберт Зафиров също потвърди, че тимът прекратява участието си във „В" група. Зафето обяви, че няма да работи в „А" окръжна.

Както е известно, има планове да бъде създадено ново дружетсво, което да започне от най-ниското ниво на футболната пирамида.

"Аз съм от хората, които искаха да помогнат на Локомотив. Не мога да приема, че мястото на отбора е в "А" окръжна. С Ивайло Аспарухов и футболистите искахме да защитаваме честта на клуба във "В" група, но собствениците не преведоха необходимата сума за завършването на полусезона. Моето условие да поема отбора бе тази сума да бъде осигурена, за да си получат играчите заплатите. При това положение нито ще има първа тренировка под мое ръководство, нито отбор", каза Зафето пред "7 дни спорт".


И ти си боклук като Аспарухов и Михаил Михайлов.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед 23 Авг, 2015 10:19    Заглавие: Отговорете с цитат

potvardeno, spreni sa im telefonite,
kakto na Rumen i na drugi operativnop interesni lica..... black_eye

Цитат:


Директорът на ДЮШ на Локомотив Сф Ангел Колев скочи на Петър Касев, който в интервю

попита кой е Ангел Колев, че е отказал участие в първенствата на юношеските формации U 19 и U 17.

„Аз лично не съм ходил в БФС да откажа участието на двата отбора, но е факт, че отказахме участието им в първенствата. Кой ще плаща пътуванията на тези отбори из страната? Касев ли? Имаме гостувания във Варна, в Русе, той ли ще ги плати? Искам да му кажа на г-н Касев, щом пита кой е Ангел Колев, да прочете малко книги за футбол и ще разбере кой съм и какво съм дал. Нека повече не споменава името ми, не ми е приятно.“

„И защо е спрял телефоните, които ние сами си плащаме? Ние сме истински локомотивци и в новото дружество Локомотив София са събрани именно такива хора“, заяви афектиран Ангел Колев.

Административният директор на клуба Андрей Димитров също поиска думата в тази връзка, за да каже, че преди да закрие партидата за електрозахранването,

Касев трябва да плати сумата от 3300 лева, колкото са натрупаните задължения.

„И кога той ще плати заплатите на хората, които съвестно си изпълняват задълженията?“, попита Димитров.


Той не очаква в неделя да има мач с Миньор, най-малкото, защото няма кой да плати разходите по организацията на двубоя. По неговите думи обаче от Миньор Пк ще пристигнат в „Надежда“, за да бъде регистрирана служебната им победа.
Локомтив София
БГ Футбол


_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пон 24 Авг, 2015 7:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Потъналият "Локо" (Сф) е с 3.15 млн. лв. дългове
Общите задължения на "Локомотив" (Сф) възлизат на около 3.15 млн. лв. Това обяви пред радио "Дарик" Петър Касев, който стана мажоритарен собственик на клуба, след като неговият партньор Кирил Льосков му преотстъпи своя дял. Касев обаче обясни, че по договора за покупка на клуба от Николай Гигов той се е ангажирал да плати само дълга към НАП - 1.35 млн., но не и останалите суми, дължими към бивши футболисти и служители.

"Локомотив" (Сф) очаква формалното решение на БФС да бъде изваден от Югозападната В група, след като не се яви за втори пореден мач - снощи срещу "Миньор" (Пк). Следващият ход на Касев е да спре тока и телефоните на стадиона в кв. "Надежда". По думите му там вероятно ще се настани новорегистрираният "Локомотив София 1929" АД на бизнесмена Иван Василев. Този отбор очаква да се включи веднага в IV дивизия. Треньор ще бъде Антон Велков.


http://www.segabg.com/article.php?id=766247
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kalin



Регистриран на: 16 Юни 2013
Мнения: 267
Местожителство: Волуяк

МнениеПуснато на: Пон 24 Авг, 2015 14:47    Заглавие: Отговорете с цитат

http://gong.bg/bg-football/drugi/multimedia/video/yellow/loko-sf-s-rekord-za-gines-342096
и от най-голямата дивотия може да излезе нещо положително
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Вто 25 Авг, 2015 8:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Новият наставник на Локомотив София Тони Велков коментира в интервю очакванията за новото начало на новия клуб.

"Усещам, че всички са доста уморени, отрази се на всички психологически, от Общото събрание до този момент преглътнахме доста унижения с нашия клуб какво се случва. Уморени сме от мисленето, но вдъхновени от идеята. Правиме го това ново начало, ще се опитаме да се върнем там където ни е мястото", заяви Велков.

"Основната причина се премълчава, има хора, или човек, които могат да отговорят на този въпрос. Футболът е индустрия, ако има правилна стратегия не могат такива неща да заличат историята на всеки един клуб", допълни той.

"Сложено е новото начало, убеден съм, че на които и от локомотивците да беше предложено, то той нямаше да откаже. Трябва да започнем да изграждаме нещата на базата тук, за да си задържим децата и да си върнем такива, които в момента играят за други отбори", продължи изказването си Велков.

"Трябва да потърсим младост и опит, за да се получи сплав за мъжкия тим. Всички футболисти ще играят заради идеята", коментира Велков на какви футболисти ще разчита той в мачовете от Столичната група.

Вижте какво още каза Велков във видеото.
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Следваща
Страница 25 от 29

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum