Медиите за нас 2015
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29  Следваща
 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Turo_Bufera
I.B.U.U.


Регистриран на: 12 Сеп 2006
Мнения: 8504
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 14 Окт, 2015 12:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Вени е прав,най-слабо посетения мач беше с Черно море защото беше сряда 2 часа и беше студено-170 човека
_________________
МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 14 Окт, 2015 12:36    Заглавие: Отговорете с цитат

veni78 написа:
Метълче , по добре да ги надуват от колкото обратното. На левскарите как всеки път им ги надуват, умножават най-малко по 2 . Хубаво ли ще ни е, ако е точно обратното както по принцип практикуват разни псевдо журналистчета с нас като ни ДЕЛЯТ публиката най-малко на две, само защото сме Локомотив и така им е наредено - така трябва покорно да слушат и изпълняват. Или пък в повечето случай влагат личното клубно пристрастие и пак са далеч от истинските и реални цифри. Дори и в тази статия няма как да се съглася, че средната ни посещаемост на домакинските ни мачове през изминалия сезон е била около 100 човека, след като реално нямаме такъв мач с толкова ниска посещаемост. Поне аз не си спомням такъв мач.


Мене надутите цифри по вестниците на фона на смешното присъствие което виждам по трибуните ама никак не ме топли banned
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Сря 14 Окт, 2015 12:53    Заглавие: Отговорете с цитат

На фона на миналогодишното присъствие, сегашното си е много добра новина. Сигурен съм, че когато догодина се качим в горната група ще се засили още повече. По прости математически изчисления 20 години геноцид над публиката не могат да се оправят за няма и една година.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Сря 14 Окт, 2015 13:00    Заглавие: Отговорете с цитат

парци написа:
На фона на миналогодишното присъствие, сегашното си е много добра новина. Сигурен съм, че когато догодина се качим в горната група ще се засили още повече. По прости математически изчисления 20 години геноцид над публиката не могат да се оправят за няма и една година.


по горе ще е по интересно за публиката,
има Миньор,Вихрен,Велбъжд, а не Подгумер...

виждам го ,че нашата публика само може да израстне от това временно положение на отбора и да сме много по силни и сплотени,за нас е добре също че и чорбата са на ниско, един вид е фешън да праиш мазалото на село. biggrin
Но и трябва да се подхожда сериозно и да се държи нивото acute .
Колкото до цифрите-все тая, но така пропагандата работи за тебе, може да не ти се вярва но все още има хора които всеки ден си купуват Телеграф и вярват на цифрите по мачовете и какво казал Бойко...
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Сря 14 Окт, 2015 16:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Бившият футболист на Локомотив Сф Даниел Васев премина в друг Локомотив, този от Мездра, който играе в „Б“ група.

Това съобщи за Gong.bg авдокат Михаил Михайлов, който съдейства при осъществяването на сделката.

Очаква се синът на треньора Димитър Васев да дебютира за новия си отбор още в предстоящия кръг, в който Локомотив Мездра играе срещу Пирин Разлог.

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Сря 14 Окт, 2015 21:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
В "Надежда" показаха пътя

Тихо, кротко, без тюхкане, сополи и плач, 4-кратният шампион на България "Локомотив" (Сф) слезе в 4-та дивизия. Железничарите бяха на прага на закриването през лятото, но в крайна сметка почнаха от регионална дивизия Север. В "Надежда" не им е лесно - болката е голяма, парите са кът, само че там никой не започна да мрънка. Нито пък се оправда с някаква конспирация за ликвидирането на клуба за разлика от други. Железничарите здраво запретнаха ръкави и започнаха бавно да си подреждат къщата. В "Локото" решиха, че ще започнат не от нулата, даже под нея, но ще постъпят като достойни мъже и ще спазят закона. За да спасят любимия клуб - с работа, с достойнство, с любов.

Цитат:
Въпреки трудностите
За "Локо" (София) има живот и след "А" група
Железничарите започват да градят всичко от нулата със собствени кадри в 4-та дивизия

Асен Томов

Свикнали сме да казваме, че футболът е странна игра. Безспорно в България най-пресният пример за това е "Локомотив" (Сф). Само преди няколко месеца Железничарите взеха бронзовите медали в "А" група, завършвайки на трето място в шампионата. Вместо обаче днес "червено-черните" да бъдат в Лига Европа и да се радват на европейско участие, те са в 4-тата ни дивизия. Един парадокс, който едва ли има аналог другаде в Европа.

През лятото 86-годишният клуб, символ на история, успехи и традиции, беше на прага на закриването. Славният "Локомотив", който е дал път на гениални спортисти и футболисти за малко да беше затрит заради поредица от комични случки. Първо Николай Гигов се оттегли след почти 20 години управление в "Надежда", но най-страшното тепърва предстоеше. На хоризонта се появиха господата Касев и Льосков, които бяха оприличени от феновете на комедийните герои Лаурел и Харди. Дори и те обаче не успяха да погубят "Локомотив". Защото днес клубът е жив и отново го има.

В момента в "Надежда" всичко се ръководи главно от група локомотивци и идеалисти. Иван Василев, който пое футболния клуб, си подаде ръка с шефа на спортните клубове Даме Стойков, за да го има "Локомотив". Около тези двама души се събра едно голямо ядро от сподвижници и лека-полека всичко, което беше сринато, е възстановено. В "Надежда" взеха решение да минат през чистилището на регионалната аматьорска група Север, за да се върнат там, о където ги катурнаха в подножието на елитния връх.

С тежката задача се нае Антон Велков, който не се изплаши да скочи в дълбокото. Отборът му е от двайсетина души, главно юноши. Старата гвардия се води от ветераните Юли Петков, Калоян Караджинов и Дарко Савич, както и от сина на треньора - Костадин, който се върна от Германия. Всички те приемат мачовете в Иваняне и Требич като ново и необходимо начало, приемат го като единствено правилния и устойчив път от калта и мизерията до бъдещите успехи и подобаващо завръщане. Отборът всяка седмица има битки с отбори като "Левски" (Чепинци), "Спартак" (Подгумер) или "Надежда" (Доброславци). Те не приличат много на истински мачове, тъй като резултатите често са двуцифрени. Всички в лагера на "червено-черните" обаче не мислят да се отпускат и си поставят задача да вкарат 200 гола през сезона.

Посещавайки тренировка на отбора, се вижда истинската картинка на футбола у нас. В момента в "Надежда" всичко е натурално - терените са под всякаква критика, като централното игрище на стадион "Локомотив" се пази само за официални мачове. Помощното е разорано, защото на него кипи ремонт, а останалите са негодни за първия отбор. Затова съставът всеки ден пътува до Требич, където ползва двата терена на стадиона. Тони Велков и момчетата му пътуват с микробус, а в него треньорите са отстъпили място на малките момчета. Вижда се единствено сплотеност и единомислие. Няма тартори, няма звезди, всички мечтаят да сменят бусчето с нов автобус, но знаят, че пътят, по който са тръгнали, е дълъг. Този път минава през лошия терен в Требич, през калта и мизерията, но именно този път води до елита. В "Локомотив" най- сетне се настани разумът, най- сетне има здравомислещи хора, които обичат клуба, говорят с блясък в зениците за големите исторически успехи, но два пъти по-мотивирано работят в днешния ден и мечтаят на стадиона им отново да дойде "Динамо" (Киев), "Щутгарт", "Фейнорд".

Клубната легенда Ангел Колев говори за децата от школата като за родните си синове. Един от най-славните футболисти на Железничарите не крие гнева си за съдбата на любимия си клуб, за избягалите от школата таланти, за пропилените възможности. Колев обаче говори с пламенна надежда за светлото бъдеще, бърза да се похвали и да ни покаже ремонта на игрищата - "Ще ни бъде, да знаете - оптимист е шефът на школата . - Напуснаха едни от най-добрите ни деца заради фалита и немотията, но ще намерим други", завършва Ангел Колев. Ето за този пламък, за този идеал и за тази любов си струва хората да правят футбол, онзи истинския, далеч от светлините и камерите.

Цитат:
Бизнесмен дава парите, привлече легендите да помагат

Всичко в "Локомотив" (Сф) в момента се върти около бизнесмена Иван Василев. Бившият играч на Железничарите, който дълги години беше вицепрезидент по времето на Николай Гигов, сега е силният човек в "Надежда". Василев издържа сам "червено-черните" и до този момент не споменава абсолютно нищо за помощ от държавата. "За момента е започнат ремонт, но чакаме и наши партньори, с които да реализираме идеите си", каза той. Освен това Василев привлече в клуба и много легенди, които помагат най-вече с идеи и футболно мислене. Такъв е Бойчо Величков, който е вторият по важност човек в "Надежда".

Според боса Иван Василев най-важното в момента е "Локомотив" да си оправи базата и да възроди школата, от която са излезли толкова много футболисти. Ръководството запретна ръкави и вече работи сериозно по ремонтите на стадиона в „Надежда". Там първо подхванаха помощното игрище. Геодезисти вече работят на него, а на фирмата изпълнител е преведена първата вноска, която е от 17 хиляди лева. Идеята на собственика на новия клуб Иван Василев е въпросният терен възможно най-бързо да бъде приведен в ред и на него да играят мачовете си отборите от железничарската детско-юношеска школа. Предвидено е да бъде издигната и малка трибуна.

В самия стадион също са започнали ремонти. Стартира се със съблекалните на подрастващите футболисти, чиито първенства вече вървят. За тяхната реновация ще помогнат и феновете на "Локо", които ще съберат дарения.

Цитат:
Аматьор от Австрия е звездата

В "Локомотив" са събрани главно играчи, минали през школата в "Надежда", но има и такива, които са привлечени от други места. Такъв е случаят с Калоян Бонев, който прави най-голямо впечатление от началото на сезона. Централният нападател, който е голмайстор на "червено-черните", сподели пред "7 дни спорт" защо се пробва в отбора.
"Юноша съм на ЦСКА, но обстоятелствата протекоха така, че трябваше да замина в Австрия да играя футбол. Преди четири месеца се прибрах, бях решил да се занимавам с футбол в София, да остана в България, да играя. Отвори ми се шанс в "Локомотив" и затова останах. Доволен съм от тренировките, от състояние на отбора във всяко едно отношение. Дават ми перспектива, имам развитие и съм доволен", казва Калоян.
Той споделя, че в "Локомотив" всичко е много истинско, защото футболистите и треньорите са обединени от една цел. "Всички сме един колектив. Учим се от опитните футболисти. Всеки ден научаваме по нещо ново, те помагат в колектива, помагат в тренировките. Ние се движим нагоре все пак, но пътят, по който сме тръгнали, е наистина дълъг. Трябва да го извървим заедно като отбор, като колектив и вече докъдето стигнем. Вървим нагоре, постигаме в мач след мач все по-високи резултати, раздаваме се на сто процента и се надяваме това да доведе до един краен успех."
Бонев разказва и за опита си в Австрия, където също е играл за аматьорски отбори. "Условията са с 10-15 г. по-напред от България. Като цяло не видях в австрийците това желание, което имат българите, няма го това желание, с което ние играем. При такива условия, както се раздават младите момчета на сгурията, ако изведете австрийци тук, те няма да излязат, няма да се раздават. Те ще откажат да тренират и да играят за този отбор. Те са свикнали всичко да им е перфектно, за да излязат да играят. Най-лошият отбор от "А" окръжна група притежава тревен терен с публика около 10-ина хиляди седящи места плюс два-три тренировъчни терена", добавя нападателят.

Цитат:
Кайо Караджинов и Дарко Савич тренират децата

Двама от най-популярните футболисти на "Локомотив" (Сф) в последните 15 години Калоян Караджинов и Дарко Савич се завърнаха в отбора през това лято. Те бяха част от Железничарите при последното участие в Европа през 2010 г., а сега, макар и малко остарели и натежали, помагат с каквото могат.

Освен че Кайо и Дарко играят за "Локомотив" в регионалната дивизия, двамата са и треньори на децата в школата. Бившите съотборници водят хлапетата набор 2007 и 2008 в "Локомотив", като помагат в тренировките на Георги Бонев.

clapping air_kiss congratulate
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб 31 Окт, 2015 16:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Павел Дочев пил една бира и заспал пред телевизора след успеха за купата

Българският майстор в отстраняването на отбори от по-горни дивизии в турнира за Купата на Германия - Павел Дочев, е отпразнувал поредния си успех с чаша бира, а след това е заспал вкъщи пред телевизора. За последното признава самият специалист пред “Билд”. Воденият от него третодивизионен Ерцгебирге (Ауе) би 1:0 елитния Айнтрахт (Франкфурт) и се класира за 1/8-финалите.
Това бе общо осми противник от по-силна лига, който отбори на Дочев успяват да преборят. Сред тях са Хамбургер, Вердер (Бремен), Фрайбург, Дуисбург и Гройтер Фюрт. “Винаги казвам на момчетата, че не е важно дали ще продължим, а да играем добре. Не говорим за съперника”, разкрива рецептата си Дочев.
Интересното е, че изпълнителният шеф на Айнтрахт Хериберт Бруххаген през 1992 година като мениджър на Хамбургер привлича Дочев и Йордан Лечков от ЦСКА. След загубата той прегърнал и поздравил със заслужената победа българския треньор на Ерцгебирге
.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
lifes



Регистриран на: 03 Окт 2011
Мнения: 1774
Местожителство: Надежда

МнениеПуснато на: Съб 31 Окт, 2015 22:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:


Странните случаи в нашия футбол

Мястото на "Локомотив" (Сф) не беше в областната група и присъствието на клуба е вредно за всички


Борислав Борисов
Диема Спорт



Странният случай на "Локомотив" (Сф) и ЦСКА
Заради изборите мачовете от аматьорските дивизии в България трябваше да се играят в делнични дни, а не през уикенда. И играчите на "Локомотив" (Сф) се оказват изправени пред тежко препятствие – съперникът им не може да се яви за срещата, защото... играчите са на работа. Звучи комично, но всъщност е хубаво да се спрем и за момент да осъзнаем няколко простички неща. В нашия футбол има отбори, които работят на професионален принцип. "Локомотив" е един от тях, другият принцип е ЦСКА. Двата клуба бяха изхвърлени от професионалния футбол, но е също толкова ясно, че не са за дивизиите, в които се състезават. И ако за ЦСКА са казани всички приказки на света, то за Железничарите положението е различно.
Моят голям проблем в българския футбол е чиновническото мислене. Преди време са писани някакви нормативни документи, които нямат нищо общо с логиката на събитията в играта у нас за последната година дори. Добре, "Локомотив" трябваше да напусне професионалния футбол (както и ЦСКА). Но на всеки мислещ човек е съвсем ясно, че този клуб ще работи много близо до професионализма. А сега заради съперниците в областната група тези играчи на Железничарите, които, както се чува, работят с голямо желание и удоволствие, не могат да изиграят срещата си. За тях това не е събитие веднъж в седмицата, на което и да отидат, и да не отидат, не е чак толкова голям проблем. Не, за тях официалният мач е върхът на една цяла седмица работа. Това е драстична разлика!
Проблемът в този случай е липсата на мисъл в организацията и работата на нашия футбол. Всеки клуб има задължението да си изтърпи наказанието за безумното си управление. Само че наказанието не може и не бива да е самоцелно. Знам, че всички ще се нахвърлят срещу мен, че трябвало да се спазват законите. Но следването на буквичката на всяка норма е също толкова тъпо и безумно, колкото и да погазиш всички принципи, които си въвел. Просто мястото на "Локомотив" не беше в областната група. Присъствието на клуба там е вредно за всички. И каквито и да са законите, е редно един професионално действащ отбор да е поне във „В” група.
Българският футбол е изтъкан от странни случаи. Съзнавам, че не е нормално да искаме всичко да е нормално. Но някак започваме да се уморяваме от безумни противоречия, които законово може и да изглеждат правилно, но няма логика да са така. Нещо не е наред!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет 13 Ное, 2015 8:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Диего Симеоне ще учи Митко Васев на футбол

Наставникът ни на специализация в Атлетико


Димитър Васев заминава за Мадрид, където ще изкара кратък период на специализация в гранда Атлетико.

Треньорът ни, който изведе Локо (Сф) до бронзовите медали през миналия сезон, има шанс да замине за Испания още преди Нова година.

Васев ще бъде няколко дни неотлъчно до "дюшекчиите" и ще следи отблизо тренировъчния процес в тима, воден от Диего Симеоне.

Очаква се в близките дни българският треньор да получи повече яснота относно стажа в Атлетико. Бившият отбор на Любослав Пенев и Мартин Петров е момента е трети в Примера дивисион, изоставайки с 4 точки от лидера Барселона и с една зад градския съперник Реал.

clapping clapping clapping clapping clapping
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пет 13 Ное, 2015 8:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Metala написа:
Цитат:
Диего Симеоне ще учи Митко Васев на футбол

Наставникът ни на специализация в Атлетико


Димитър Васев заминава за Мадрид, където ще изкара кратък период на специализация в гранда Атлетико.

Треньорът ни, който изведе Локо (Сф) до бронзовите медали през миналия сезон, има шанс да замине за Испания още преди Нова година.

Васев ще бъде няколко дни неотлъчно до "дюшекчиите" и ще следи отблизо тренировъчния процес в тима, воден от Диего Симеоне.

Очаква се в близките дни българският треньор да получи повече яснота относно стажа в Атлетико. Бившият отбор на Любослав Пенев и Мартин Петров е момента е трети в Примера дивисион, изоставайки с 4 точки от лидера Барселона и с една зад градския съперник Реал.

clapping clapping clapping clapping clapping


кой го праща и кой му плаща?
иначе евала за Митко
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SashoMont



Регистриран на: 15 Сеп 2015
Мнения: 22

МнениеПуснато на: Пет 13 Ное, 2015 13:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Контролата със Симитли ще се дава по Sportal TV
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пет 13 Ное, 2015 14:53    Заглавие: Отговорете с цитат


_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SashoMont



Регистриран на: 15 Сеп 2015
Мнения: 22

МнениеПуснато на: Пет 13 Ное, 2015 15:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Играят добре момчетат, мача доста се различава от тези досега, но си трябва опит и по-здрави влизания.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
veni78



Регистриран на: 06 Май 2010
Мнения: 545

МнениеПуснато на: Пет 13 Ное, 2015 15:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Чудесно е, че сме победили. Гледайки репортажа в Спортал и Септември изтърваха положения, че и гредата веднъж ни е спасила. Ясно е, че за догодина във В групата ще трябва още да надграждаме като селекция и отбор, за което разбира се ще трябват и повечко финанси. Само Локо !!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Turo_Bufera
I.B.U.U.


Регистриран на: 12 Сеп 2006
Мнения: 8504
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет 13 Ное, 2015 20:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Победихме донякъде и с късмет!Но мача беше здрав,интересен и равностоен!САМО ЛОКО!
_________________
МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29  Следваща
Страница 27 от 29

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum