ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ЛОКОМОТИВ
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет 13 Май, 2016 16:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Бааахти якоото comando clapping clapping
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 09 Юни, 2016 10:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
“Целта е изпълнена. Феновете могат да бъдат спокойни за бъдещето на клуба. На футболистите са им раздадени премии. Тръгнахме трудно в началото, но след това успяхме да влезем в ритъм и да изпълним поставената задача. Благодарни сме на “Активис”, че ни подкрепи в тази деликатна ситуация. Надявам се в най-скоро да успеем да представим обновената база”, заяви радостният Василев


congratulate congratulate congratulate congratulate congratulate congratulate
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Сря 22 Юни, 2016 14:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Спасих Локомотив три дни преди изчезването му
Боби Михайлов ни покани в елита, но отказах, не сме готови, разкрива клубният шеф

Собственикът на Локомотив София Иван Василев даде специално интервю за вестник "7 дни спорт", в което говори за тежкия, но сладък път, по който пое славният тим. От новия сезон "червено-черните" ще играят във "В" група. Ето какво каза Иван Василев за нашите читатели.

- Господин Василев, първо ви честитя успеха, който постигна Локомотив с класирането във "В" група?
- Благодаря. Действително това, което сме начертали като план, вече се случва. Факт е, че имаме много добър екип, вече сме пред завършване на базата и двата терена, направихме още подобрения по целия стадион, почти сме готови със съблекалните. С официалния терен в момента сме в заключителна фаза. Надявам се до десетина дни вече да приключат ремонтните дейности, с една дума, готови сме да започнем сезона. Както знаете, "В" група е аматьорска, но ние няма да бъдем на аматьорски принцип. Играчите не могат да бъдат с професионални договори, може би ще са граждански. Надяваме се да привлечем няколко футболисти, които биха ни вършили работа за по-горна група. В общи линии се стягаме и другата седмица ще започнем подготовка. Чакаме доста футболисти да дойдат на проби. Имаме си треньор - да гледа, да си прави състава, влизаме в по-горната група. Няма какво да се заблуждаваме, нещата са сложни и тежки. Дали ще успеем, времето ще покаже.

- Очевидно екипът ви работи изключително професионално, това, което направихте с базата, го показва доста отчетливо. Кой отбор виждате като пряк конкурент за спечелването на Югозападната "В" група?
- "София 2010" и Миньор Перник ще са най-тежките съперници, доколкото имам информация, Хебър Пазарджик също стяга редиците. Няма да е лесно, в никакъв случай. Дай боже, да вземем и някои добри попълнения, ще направим всичко възможно и ще се борим да влезем в "Б" група, това е целта. Ние сме в процес още на стабилизиране, за това се иска време. За всичко се иска време, дай Боже, да намерим и сериозни спонсори. В момента сме в преговори с една много добра маркетингова агенция, която да започне работа по управлението на клуба и стадиона. Така ще вървим като клуб, който се развива по западен модел. Иначе в момента аз и моят екип развиваме социална дейност, няма какво да се заблуждаваме. С много сили, с много тичане успяваме засега, дай Боже, да получим помощ от държавата.

- Каква е целта на договора с тази агенция?
- Целта е в близките години Локомотив да започне да се самоиздържа, защото сега е много трудно. Все пак Локомотив е голям клуб. Имаме 11 треньори в ДЮШ. Само 12-13 човека работят на стадиона. Допълваме футболисти, става една средна за Българи фирма. А тук е само даване, взимане няма, няма приходи.

- Чувствате ли се като да ремонтирате чужд апартамент, правейки тази инвестиция в базата на Локомотив?
- Разбира се, чувствам се, но това са нещата, аз не го правя за себе си, това е един социален проект.
Локомотив София не ми е забавление, за мен е кауза
Ако успея, успея, ако не - здраве да има, поне съм се опитал да направя нещо. Защото досега никой нищо не е правил в продължение на 30-40 години.

- Каква е историята с договорите за стадиона?
- В момента клубът е под шапката на дружеството, нямаме никакви проблеми, голямо съдействие имаме от председателя на дружеството Даме Стойков. Близо е до нас, дано заедно да успеем. Стадионът нито е на дружеството, нито е на футболния клуб, имаме разделителен протокол да го стопанисваме, да поддържаме терените, ток, вода, съблекални, офиси... Истината е, че това е голям стадион, голямо съоръжение и действително трябва помощ от държавата. Дори осветление нямаме.

- Министърът на спорта Красен Кралев е отворен към такава помощ, търсен ли е контакт с него?
- Ние сме още много млади, както се казва, още новородени, въпреки че историята си е история. Хората ни припознаха, модерна е тази дума сега - припознаване, но истината е такава, че се иска време. Не само като клуб, а и като ръководство. Говоря и за финансово стабилизиране. Защото досега бяхме в "А" окръжна, нямаше интерес за спонсориране, сега отиваме във "В" група и дано намерим. Доволен съм от себе си и от моя екип, от Иво Паргов, от Илия Пашов, защото и те доста средства вложиха в терена, в съблекалните, които направиха за децата.

- Има ли и други мисионери като вас, които да имат желание да помагат?
- Аз не съм имал амбиции нито да бъда собственик, аз съм израснал тук, обичам Локомотив и направих всичко възможно да го има и в момента.

- Къде виждате след 2-3 години клуба?
- Аз ви казах, Локомотив винаги има цел. Когато започнахме, за 3 дни трябваше да спасим клуба, за да го има. Целта ми беше ясна - влизане във "В" група. Сега в "Б" група. Това са нещата. Аз няма какво да крия.

- Получихте ли покана за новата първа професионална лига?
- Лично ми се обади Боби Михайлов. Аз му казах, че, първо, нямам тези средства за "А" група. Второ, не сме готови като организация, нито със стадион, защото трябва осветление. Къде да отидем да плащаме 12-13 хиляди лева за осветление, един мач ти излиза 17 хиляди лева! Все пак аз се занимавам с бизнес - не се изкарват лесно пари. Надали ще имаме 17 хиляди лева приходи, ако сме на "Васил Левски". Нали!

- Няма как!
- Е, затова му казах да не се спекулира. Просто си вървим по пътя и каквото се случи. За мен е важно, че в момента вървим както трябва, правим това, което трябва, а какво ще стане - Господ знае. Не мога да бъда Баба Ванга.

- Имате ли усещането, че липсва нормалността в българския футбол? Защо не се тръгне по пътя, по който вървите вие? Защо липсва желание това да стане?
- Така или иначе 8-9-10 отбора в "А" група не е нормално да има. Действително трябва да са 14 или 16.
Мнението, че бизнесът трябва да помага на футбола, е много грешно. Като се говори за футбол, първо се почва от ДЮШ. Да създадеш условия на децата, да се запалят. Из цяла България имаме локомотивци. Това нещо тръгва от децата, от родителите, да принадлежиш на този клуб, да го обичаш, както аз съм излязъл тук от сгурията. Трябва да имаш тръпка. Не всичко в живота е пари. Но да гледаш дечицата как се радват, за мен е удоволствие. Ето сега набор 2003 г. заминава за Гьотеборг, имаме световно първенство. Има ли по-хубаво от това: облечени като гълъбчета, да ги гледаш, да се радваш! Това е бъдещето - тези, младите. Защото юношите вече са изпуснати, без условия тренирали, без методика. Няма какво да им се сърдим, каквото им е дал Господ на тях, това имат. И пак добри момчета излизат. Ето, имаме в момента 5-6 в първия отбор. Може би в по-късен етап ще вземем още някое. Друго е да инвестираш, когато виждаш, че има отбор, който действително расте пред очите ти.

- Към момента колко дечица има в школата, успяхте да я спасите, защото и това беше важно?
- В момента имаме около 270, надяваме се да станат поне 400. Като отворим, живот и здраве, другия месец вече терените, всичко да е ОК. Надявам се доста деца да се върнат, защото мнозина избягаха. От елитна група миналата година, които станаха втори, половината отбор изчезна. Аз разчитах те да са новото. Но предпочетоха други отбори пред това да играят в регионалната група с нас, което за мен е голяма грешка. Друга тема на разговор.

- Тони Велков остава ли треньор на отбора?
- Да.

- Много спекула имаше и по този въпрос?
- Спекула, защото някои ваши колеги не ме разбраха правилно, но това е друга тема.

- На какъв етап е селекцията?
- Договорили сме се с някои футболисти, много е трудно, защото тези, за които говорим, отиват на проби в отбори от "Б" група, други - в "А". Пак казвам, гледаме напред. От тук нататък всичко трябва да е на ниво. Сили за всичко нямам, но на никого няма да позволя да прави произволни неща. Истината е, че за 7-8 месеца си бях оставил работа, за да оцелее клубът. Емоцията, сърцето бяха над всичко.

Това с Перуката не мога да го разбера - всеки месец различна версия. Сега ни канил в А група, преди беше, че не ни канил, защото дружеството било ново.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 22 Юни, 2016 15:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе нема значение групата бе...Е тва има значение:

Цитат:
В момента сме в преговори с една много добра маркетингова агенция, която да започне работа по управлението на клуба и стадиона. Така ще вървим като клуб, който се развива по западен модел


Всичко друго ще е само следствие acute
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Сря 22 Юни, 2016 15:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Огромно Уважение за Бозата acute
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 23 Юни, 2016 20:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Босът на Локо (София) с грандиозен ход! Бизнесменът иска да върне бронзовите медалисти в „Надежда“
Автор: Кирил Попов Публикувана на: юни 23, 2016


Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев е амбициран да върне колкото се може по-бързо железничарите сред елита на България. В понеделник столичани започват лятната си подготовка от 18 часа на стадиона в „Надежда“, но за момента в клуба нямат никаква представа в коя дивизия ще се състезават през новата кампания. Очаква се произнасянето на Изпълкома, затова дали могат да се включат директно от „Б“ група, а не от Югозападната „В“ група, закъдето извоюваха право.
7Dnifutbol.bg научи, че Василев иска на всяка цена да върне в „Надежда“ героите от Локо (София), които през сезон 2014/15 завоюваха бронзовите медали в „А“ група. Босът на железничарите вече е провел разговори с повечето играчи, но за момента никой от тях не е дал утвърдителен отговор. Причината е неяснотата около това къде ще играе тима през следващата кампания. Желаещите да се завърнат в „Надежда“ пък ще трябва да за задоволят с доста по-ниски финансови условия, тъй като Василев нееднократно е подчертавал, че сам ще му е доста трудно да издържа тима в професионалния футбол.


Чворе стайл...уауууууу biggrin
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет 08 Юли, 2016 12:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Локо София ще си сътрудничи с маркетингова компания

В очакване официално да бъде приет във Втора професионална футболна лига от ръководството на Локомотив София съобщиха, че са сключили договор с компания "MOKO Solution" - организатор на юбилейния мач на Христо Стоичков "50 години номер 8", която ще поеме маркетинга на клуба.

"Целта на сътрудничеството е да възвърне славата на футболен клуб Локомотив София като притегателен спортен център, да оптимизира връзката между клуба и неговите фенове и да помогне за развитието на младите таланти в школата на Локомотив", заяви новият маркетинг директор на клуба Антон Терзиев.

Терзиев е в сферата на футбола от 35 години. Той има бакалавърска степен със специалност "Маркетинг и реклама" от Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг - София.

Бивш футболист е на Славия, Монтана, Светкавица, Академик, Кремиковци, германския Мариенхайде и гръцкия Килкисиакос. Терзиев има опит повече от 16 години като съдия по футбол, последните 9 години от които в А ПФГ.




_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 10 Юли, 2016 15:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Бойко Борисов: Мога да отделя 100 млн. лв. за футбол, ако се работи като в Локо Сф

Премиерът на България Бойко Борисов похвали работата на хората в Локомотив (София), които днес откриха нов изкуствен терен.

"Теренът е прекрасен. Направеното тук трябва да служи за пример на всички президенти на футболни клубове. Ако се работи по този начин, догодина мога да отделя и 100 млн. лева за футбол. При 3,7 млрд. лева спестени от секването на контрабандата може да се отделят 100 млн. за футбол. Нужно е само от БФС и клубовете да идват обосновани идеи. Трябва да ни убедят заедно с министрите на финансите и спорта как ще се изразходват тези пари", коменитра Борисов на откриването на игрището, което ще се ползва от ДЮШ на железничарите.


Боко пак с купешките приказки на кило
black_eye banned
И аз мога да еба Джена Джеймсън ако бях като Бонбонко...Баси ташака beee
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Нед 10 Юли, 2016 16:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Издивях като го прочетох това. Добре че не отидох, че сигурно щяха да го заплюя в лицето тоя гнусен червен боклук. angry2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 10 Юли, 2016 16:41    Заглавие: Отговорете с цитат

парци написа:
Издивях като го прочетох това. Добре че не отидох, че сигурно щяха да го заплюя в лицето тоя гнусен червен боклук. angry2


И аз основно заради политическата клоунада не отидох banned
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед 10 Юли, 2016 20:09    Заглавие: Отговорете с цитат

А кой викнА за него?
Бе положителното е че случва нещо...
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 10 Юли, 2016 23:19    Заглавие: Отговорете с цитат

PILATA написа:
А кой викнА за него?
Бе положителното е че случва нещо...


Нямало нищо режисирано. Спонтанна реакция ма децата било. Все едно Боко е Мики Маус...
Заеби..все едно комунизма изобщо не си е заминавал bye bad bad bad
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 25 Юли, 2016 15:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Босът на Локо София: Трудно ми е, но няма как

Треньорите в юношеските школи трябва изцяло да променят стила си на работа, смята Иван Василев


Президентът на Локомотив София Иван Василев винаги е интересен събеседник. На фона на всички смислени и безсмислени драми около ЦСКА това лято, "червено-черните" и техният шеф очакват решението на БФС дали ще ги допусне в професионалния футбол и участие в "Б" група, след като една година ритаха по селата в четвърта дивизия.

BGfootball.com припомня, че това ще е прецедент за новосъздаден отбор, който все още няма и година история, тъй като настоящият Локомотив София няма нищо общо с ПФК, който спечели медали миналата година.

"Стандарт" гостува на Василев в офиса му близо до стадион "Локомотив", за да внесе повече яснота около бъдещето на "железничарите", развитието на ДЮШ на отбора, както и ситуацията в родния футбол като цяло.

- Да започнем с най-важния въпрос за феновете на Локомотив (София). В коя група ще играе отборът през новия сезон?
- Искрено се надявам да започнем в "Б" група. За там и се подготвяме. Целият ни план - тренировки, мачове, футболисти, е насочен към втория ни ешелон. Направили сме всичко необходимо. Ще подадем и последните документи, нужни за лиценза. Надявам се да няма проблем и да стартираме в "Б" група.

- Кога ще стане ясно?
- На 25 или 26 юли. Очакваме от БФС да се произнесат и да ни дадат право на участие. Смятам, че няма да има никакви проблеми, защото сме изрядни. На 99% мога да кажа, че Локомотив ще играе в "Б" група.

- А след това?
- Бъдещето ще покаже. За "А" група не можем да мислим към момента. Цел номер 1 пред Локомотив е да се стабилизира финансово. Това е много лесно да се каже, но е изключително трудно постижимо. В последната година хвърлихме с моите партньори огромен труд за клуба. Направихме безброй срещи и разговори. Доста съм уморен, признавам си. Но все пак направихме нещо, изградихме една основа. Цел номер 2 е отборът да бъде на ниво. Знаете, че има голяма разлика между четвърта дивизия на България и "Б" група. Ако успеем да изградим боеспособен тим, който да завърши над средата на класирането в "Б" група, ще е много хубаво.

- Търсите ли още помощ?
- Да, непрекъснато. Но няма много, да си призная честно. За съжаление към момента нямаме ясен бизнес план за години напред. Но имаме огромно желание. Вярвам, че нещата ще се оправят. За момента най-важно е и държавата да помогне.

- Разкажете за треньорската рокада?
- Антон Велков поиска да се развива на друго място. Нямаше никакви противоречия, нито негативни емоции. Проведохме с него подробен разговор и той заяви своето желание. Аз му благодаря за отличната работа, която свърши и му пожелавам успех в бъдеще. Надявам се новият треньор Ангел Колев да свърши още по-добра работа.

- Преди време казахте, че ще имате сили да се оправяте до "В" група с Локо. Сега как са нещата?
- Трудно ми е. Но това е положението. Със сигурност няма просто ей така да се откажа. Искам да видя Локомотив обратно където му е мястото. В елита. И да зала­га на таланти от школата си, както винаги е правил.

- А как върви именно възраждането на ДЮШ?
- Нещата се случват. Построени са доста неща вече. Искам да използвам възможността да благодаря искрено на Иво Паргов и целия екип на "Актавис", без който това нямаше да е възможно. Заради тях в момента знаете, че децата ни са на световното клубно първенство за малчугани, каквото представлява "Готя Къп". Сега преди малко ми се обадиха, че отново за победили. За четвърти път.

- Разкажете повече за самия турнир "Готя Къп", бяхте там миналата седмица.
- Нещо уникално е. Организацията е на повече от световно ниво. Има страхотно много публика. Само на откриването имаше над 60 000 души. А това е турнир за деца. В него участват над 1700 отбора. Представете си. Мечтая си някой ден и България да организира нещо подобно, разбира се в по-малки мащаби. Но важното е, че самите деца са радват. Усмивките им не слизат от лицата. Направо се раждат наново, като дойде време за мач. Горд съм наистина. Освен това "Готя Къп" е ценен опит за тях. Мирогледът им се разширява.

- Като заговорихме да детски футбол, смятате ли, че в България има достатъчно квалифицирани треньори, ко­ито да подготвят младите играчи за професионалния футбол?
- Първо искам да кажа, че за треньори на мъжки тимове имаме отлични специалисти. Вижте Станимир Стоилов, Димитър Димитров, Стойчо Младенов и други. За малка страна като нас това е голямо богатство. Има обаче един проблем. Всички те са българи и като таки­ва трудно пробиват на запад. Ако да речем Мъри Стоилов беше германец, то със сигурност лесно щеше да си намери работи и в отбор от Висшата лига на Англия, да речем. Колкото до треньорите при подрастващите, имам наблюдения, че има желание за работа. По-скоро методиката е сбъркана. Сега в Локомотив се опитваме да наложим такава от Аякс. Ще изисквам треньорите да работят по строго определен ред за всеки тренировъчен ден. А не който както прецени. В последните години всички треньори вече използват интернет, за да обогатяват арсенала си от познания. Но това не е достатъчно. Ако нямаш строго изградена методика на работа, трудно може да се получи нещо. Например имам наблюдения, че треньорите просто отиват на тренировката, хвърлят топката на децата и им казват: "Играйте мач" или "Тренирайте тази и тази комбинация". Според мен това не е правилният на­чин. Освен това самите треньори трябва да бъ­дат още по-добре подготвени. Сега отново благодарение на "Актавис" ще изпратим наши специалисти в чужбина да се учат. Но те не могат просто да отидат и да гледат. Трябва да знаят език, да имат по-подробна пред­става за това, което ще видят. Всичко това изис­ква подробна програма и план.

- Как гледате на настоящите събития в елита на българския футбол и по-специално това, което случва на стадион "Българска армия"?
- Като всеки човек, който следи подробно футболът у нас, имам мнение. Звъннаха ми хора от ЦСКА да ми кажат, че почват на чисто, както и нас. Аз миналата година ги чаках три кръга да започнат с нас от четвърта дивизия и не ги дочаках. Ако тогава го бяха направили, сега вероятно и двата отбора щяхме да сме в "Б" група. И пътят щеше да е много по-лесен и бърз към "А" група. Но те избраха друго развитие. Това е тяхно право.

- А какво е мнението ви за представянето на нашите отбори в евротурнирите?
- Положително. Лудогорец дава сериозна заявка. Смятам, че могат да отстранят Цървена Звезда. Играят много силен футбол. Приятен за гледане. Славия направи много силен първи мач срещу Заглебие. Бях на стадиона и останах много приятно изненадан. Хваля "белите", защото те налагат много юноши. Преди време те построиха терени и сега започнат да обират плодовете. Целта на Локомотив също е такава. Да изкарва максимално много де­ца и да ги продава. Винаги е било така.

- Какво мислите за внезапните изисквания за стадионите в "А" група, които реално оставиха половината отбори без дом поне до Нова година?
- Одобрявам го с две ръце. По-хубаво така да стане и клубовете да оправят стадионите си. Защото ако не бяха затегнали правилата, клубовете отново щяха да се ослушват. Правилата трябва да се спазват и сега вече нямат избор и ще си оправят стадионите, което е много добра новина. Но отново го казвам - много е важно държавата да помогне.

http://bgfootball.com/new.php?id=67471&blog_id=&s_id=
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 28 Юли, 2016 9:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Бойчо Величков: Иван Василев е спасителят на Локомотив Сф
27 юли 2016 16:52
Пропадна контролата на железничарите с Кариана Ерден

Изпълнителният директор на Локомотив 1929 София Бойчо Величков даде блиц интервю за официалната фейсбук страница на клуба.

Какво е за Вас Локомотив?
Локомотив е моят живот. От дете съм на стадиона, преминал съм през всички възрастови групи, така че мога спокойно да кажа, че целият ми живот е минал в Локомотив.

Какво Ви мотивира да поемете Локомотив?
Изключително голяма отговорност е, особено в този труден момент. Знаете каква беше ситуацията преди това. Започнахме от нулата, дори смея да кажа и под нулата. Тази година в процеса на създаването на условия, на организация, успяхме да надхвърлим очакванията си. Направихме много неща и вярвам, че ще се справим и с всичко предстоящо.

Кои са основните ценности, които искате да научат децата от школата на Локомотив София 1929?
Преди всичко важно е да станат дисциплинирани и отговорни.

Какъв трябва да бъде талисманът на Локомотив София 1929?
Интересен въпрос. Два са символите към момента. Единият е локомотив, другият – катеричка. Знаете за рефрена, който се пее от нашите привърженици.

Какво е Иван Василев за Локомотив?
За момента мога да кажа, че той е спасителят! Ако не беше поел Локомотив в онзи изключително труден момент, много се съмнявам, че щяхме да бъдем там, където сме в момента с възстановяването на клуба. Ако не беше той, нямаше да има и едно дете на стадиона, а всички виждаме как броят им постоянно расте. Той направи изключително много като човек и като локомотивец. Както и при мен, по-голямата част от живота му е минала на стадиона. Той се нагърби с голяма отговорност в един от най-тежките моменти в цялата история на Локомотив. Надявам се без катаклизми, стъпка по стъпка да се върнем там, където ни е мястото.

Какво да очакват феновете на Локомотив през новия сезон?
Първата ни цел беше да възстановим детско-юношеската школа и да върнем тези деца, които по една или друга причина бяха напуснали Локомотив. Мисля, че се справихме с тази задача. Знаете за мъжкия отбор, че тръгнахме от „А“ окръжна и си бяхме поставили задача да първо да изградим нашия дом и след това внимателно да атакуваме горните групи. Създаде се ситуация, при която правим голям скок - от „А“ окръжна, отиваме в „Б“ група, директно прескачайки „В“ група. Времето ни притиска, ситуацията е такава, че ние лека-полека трябва да градим отбор, който да се затвърди, да показва добър футбол, да радва публиката и в близко бъдеще при създалата се обстановка да се атакува и „А“ група. За момента основната ни цел е да изградим един млад отбор, който в бъдеще да показва хубава игра и добри резултати.

Черното тото е...
Бич Божи. Черното тото е нещо, което компрометира футбола. Вече виждаме, че го има и в други спортове, така че това е нещо, от което трябва да се пазим.

Бъдещето на Локомотив е…
В младите.

В същото време стана ясно, че обявената контролна среща между Локомотив София и Кариана Ерден в днешния ден няма да се проведе поради отказ на гостите от Ерден. От спортно-техническия щаб на карианци посочиха като основна причина за това тяхно решение многото контузени футболисти. Опитният Йордан Тодоров-Паро е с разтежение, заради което пропусна първите два мача от домакинския турнир „Кариана къп’2016”.

От двете срещи с Партизани Макреш и Бойчиновци пък с мускулни травми са Ангел Русев, Евгени Игнатов-Бамзе и Борислав Боянов. И четиримата са водещи футболисти в отбора на Кариана и по лекарски препоръки трябва да почиват няколко дни. Това е и основната причина третодивизионният тим да не пътува за спаринга със столичния Локомотив. В събота (30.07.2016 г.) от 18:00 часа Локомотив ще посрещне първия отбор на Витоша Бистрица на централния терен на стадион "Локомотив".


Видно е че новият PR се е заел сериозно със задачите си,което е много похвално. Както е и видно че Бойчо казва много истини, само дето не ми се ще да развиваме култ към личността, неприсъщ за нашите среди agree
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
veni78



Регистриран на: 06 Май 2010
Мнения: 545

МнениеПуснато на: Чет 28 Юли, 2016 13:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти стана по голям наивник и от мен , не мога да повярвам. Че Ванката Василев ни спаси - това е факта неоспорим, казвал съм го много пъти и то доста по отдавна . Но не по малко важното е какво се случва сега и какво ще се случва от сега нататък. Да не стане нещо типично по български : изграждаме нещо с много труд и усилия и след това с лека ръка го разваляме рушиме.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Страница 7 от 9

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum