Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2021 19:46 Заглавие: |
|
|
Тъпа загуба днес
Много слабо играхме.Дано се оправят нещата,но се съмнявам.
....и само ЛОКО! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2021 23:22 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Тъпа загуба днес
Много слабо играхме.Дано се оправят нещата,но се съмнявам.
....и само ЛОКО! |
Не бе по-слабо от другите мачове, хванахме гредите, подминаха и две ситуации за дузпа (Крачунов да не пипа топката), н-тите груби грешки в защита, а и Димитров ако почне да вкарва ...
Но као цяло не езнам какво си мислят някои хора, още от началото си знаем, че борбата е за оцеляване.
Имаме един футболист, който може да направи разликата - Октавио + шутовете на Александров. Останалите в отбора заслужават подкрепа и поздравления за духа и себераздаването.
Всяка победа/точка е радост, а който чака да бием наред и мачкаме за момента да си гледа мачове от отминали години. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 23 Окт, 2021 7:09 Заглавие: |
|
|
Тва да удаериш две греди и в двете ответни атаки да ти вкарат , може да се случи само на НАС!
Другото тъпо беше, че в атака много шаблонно и плахо. На това малко теренче треаше повече шутове от дистанция...Ама минало-бешело. Гледаме напред и верно дано се стегнат малко, че нещо сме на пързалката.
А що се отнася до селските пръчки. Аз чух, че са предложили 50 билета и наще са ги ОТКАЗАЛИ. И никой не пита "ЗАЩО!!??"  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Съб 23 Окт, 2021 14:24 Заглавие: |
|
|
Щото 50 билета пък били те и на 20 лв. цена са малко, ти ли ще определиш кой да вземе билет и кой не? Билетите трябваше да са продават от каруцарЕте на стадиона.
Друго е по-важното, наще подали ли са нещо официално до БФС за липсата на публика? _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 23 Окт, 2021 21:18 Заглавие: |
|
|
Отбора си го подкрепихме като маниаци,както винаги.
Другото независи от нас... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 24 Окт, 2021 5:57 Заглавие: |
|
|
Pride написа: |
Друго е по-важното, наще подали ли са нещо официално до БФС за липсата на публика? |
Подали са си анала за още една сесия...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|