Георги Пеев
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 23 Яну, 2007 9:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Георги Пеев: Не исках да изпускам шанса си да премина в Амкар

23 януари 2007 | 01:07 | Агенция "Фокус"

Перм. Десният халф на българския национален отбор Георги Пеев, сподели в интервю пред руския вестник “Советский спорт”, че не е искал да изпуска шанса си да премине в отбора на Амкар (Перм), за да може да играе редовно. “Не исках да изпускам този шанс. Можех да премина и в други чуждестранни отбори, но те ме искаха под наем. Това не задоволяваше президента на Динамо Игор Суркис и имаше възможност той да не ме пусне никъде. Затова реших да приема офертата на Амкар, който беше единственият отбор с реално предложение за мен. Миналата година имаше интерес към мен от страна на Ростов, но аз тогава все още не бях готов да напусна Киев. Сега се радвам, че ще мога да играя с няколко мои сънародници – Захари Сираков, Мартин Кушев и Евгени Йорданов и ще ми е по-лесно да се адаптирам. Когато дойдох за медицински прегледи в Перм, не вярвах, че може да се стигне до трансфер и си бях взел вещи само за няколко дни, но ето, че всичко се получи. Очаквам жена ми Боряна и дъщеря ми Ванеса също да дойдат тук, но това ще стане може би чак през април”, сподели юношата на Локомотив (София). Той напусна отбора на Динамо (Киев), за да може да играе по-често и да продължава да попада в полезрението на националния селекционер Христо Стоичков
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Veskoloko



Регистриран на: 01 Сеп 2006
Мнения: 1514
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 24 Яну, 2007 14:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Георги Пеев дебютира за Амкар
Стефан Стоянов
24 януари 2007 14:35



Принтирай Изпрати
Националът Георги Пеев дебютира за новия си отбор Амкар във вчерашната контрола срещу молдовския Зимбру. Българинът започна като титуляр и игра едно полувреме заедно с другите ни сънародници в тима: Захари Сираков и Мартин Кушев. Руският състав спечели с 3:2 приятелската среща играна в турския курорт Белек.

Следващите съперници на Амкар са новосибирският Сибир и националният тим на Узбекистан.
:wink:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пон 05 Фев, 2007 13:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Георги Пеев: Ако треньорът реши, мога да играя дори в защита

05 февруари 2007 | 11:27 | Агенция "Фокус"

София. Футболистът на руския Амкар Георги Пеев заяви пред репортер на Агенция “Фокус”, че няма да има проблем да играе като бранител в някоя от контролите на националния отбор. Халфът се завърна от Турция, където бе на лагер с новия си клубен тим, за да отлети за Кипър с представителния състав на България. На летището Пеев каза: “Не бих се разсърдил, ако в някой от мачовете треньорът прецени, че трябва да играя в защитата. Лично аз обаче се чувствам най-добре в полузащитната линия”. Бившият играч на Динамо (Киев) допълни, че е радостен от завръщането на Мариян Христов в националния отбор, защото “той ще е много полезен”. Относно обстановката в Амкар Пеев призна: “Вече съм спокоен. Чувствам се добре и се надявам да играя често”.
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 29 Май, 2007 8:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Георги Пеев отказа поканата, Мъри не знае
28 май 2007 | 16:46


Полузащитникът на Амкар (Перм) Георги Пеев е отказал да играе за националния отбор в предстоящите 2 евроквалификации с Беларус. Самият селекционер Станимир Стоилов обаче разбра новината едва на днешната пресконференция. "Сега разбирам, Пеев нищо не ми е казал", заяви изненаданият специалист.

Бившият халф на Динамо (Киев) призна, че е отказал поради факта, че наставникът не му е обяснил лично, че ще бъде първа резерва и най-вероятно ще отпадне от групата. "Да, не съм разговарял с него лично. Казах на неговия съотборник в Амкар Захари Сираков да му предаде. Не мога да говоря с всички поотделно, няма и да карам никого насила", коментира наставникът.

Георги Пеев се очертава като един от най-проблемните футболисти в националния отбор от гледна точка на селекционерите. Пеев имаше конфликт с Пламен Марков по време на европейското първенство през 2004 година, когато отказа да играя като десен бек.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 17 Юни, 2007 21:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Георги Пеев асистира за първата победа на Амкар
17.06.2007
Спорт НетИнфо
Футбол



коментирай във форума: Футбол


Отборът на Амкар Перм надделя над тима на Спартак Налчик с минималното 1:0 като гост в среща от 13-ия кръг на футболното първенство на Русия, а българският полузащитник Георги Пеев асистира за единственото попадение.

Това е първи успех като гост на Амкар през настоящия сезон.

Победният гол в мача реализира Дмитрий Белоруков в 60-та минута след подаване на Пеев и неразбирателство в отбраната на домакините.

В състава на Амкар освен Пеев като титуляри играха и другите двама българи Захари Сираков и Мартин Кушев, като последният бе заменен 5 минути преди края на мача.

С този успех отборът на Амкар Перм се изкачи на 11-то място с 15 точки и мач по-малко, водят отборите на ЦСКА и Зенит с по 21 точки, следвани от ФК Москва с 20.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
1899



Регистриран на: 14 Апр 2007
Мнения: 39

МнениеПуснато на: Пон 06 Авг, 2007 15:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Георги Пеев: Състава на България го определят журналистите!
Пон, 2007-08-06 13:57
Амкар не е от ранга на Динамо (Киев), но тогава нямах друг избор, признава халфът

В извънстоличните футболни клубове на руската Премиер лига няма толкова много футболисти, които са играли на Европейско първенство и в Шампионска лига. Появата на Георги Пеев в Амкар преди половин година стана един вид малка сензация. Кореспондент на седмичника Футбол се срещна с Георги за да изясни какво му липсва за пълно щастие. Футболистът даде интервю за клубния сайта на Амкар.

- Когато през зимата на тази година дадохте първото си интервю в Русия, се наложи впечатлението, че не сте особено радостен от прехода си в Амкар (Перм).

- Не знам как е изглеждало отстрани, но това мнение е погрешно. Разбира се, няма да се заблуждаваме, Амкар не е отбор от ранга на Динамо (Киев), но тогава нямах друг избор. Имаше предложения от няколко клуба, които искаха да ме наемат, но само пермският клуб предложи да ме закупи. За мен най-важното беше да получа игрова практика, която нямах в Киев, заради което загубих и мястото си в националния отбор на България. В последствие, благодарение на Амкар се върнах при националите, макар и за кратко време. Не заради футболни проблеми, просто в България съставът на националите го определят журналистите, а те, меко казано, не ме харесват.

- Как така журналистите ще определят състава на националите?

- Вие не се обиждайте, но вашите български колеги нямат нищо общо с журналистиката. Те се отнасят много негативно към футболистите, а те, на свой ред, са недоволни от влиянието на журналистите над националните треньори. Не разбирам как Футболният съюз на България позволява такова нещо.

- Нима под натиска на пресата е попадал и Христо Стоичков, който доскоро беше на кормилото на националния отбор?

- Христо Стоичков беше гениален футболист, харесваше го цяла България. Не искам да кажа, че от него стана лош треньор, но фактът си остава - той също попадна под пресата на журналистите. И не само той. Всички преди и след него. Ще приведа следния пример. Стоичков го уволниха след нулевия резултат срещу Албания на квалификацията през март тази година, а на негово място, временно за два мача, беше назначен Станимир Стоилов, треньора на Левски. Няколко месеца преди това Стоилов настойчиво ми предлагаше да премина при него, но аз му отказах. Като стана треньор на националите, веднага забрави за мен, въпреки че преди това казваше, че според него съм един от най-добрите футболисти на България. Не мисля, че за тези месеци съм загубил формата си. Напротив, постоянно играя за Амкар, който според всички в Русия демонстрира привлекателен футбол. Така, че не само не съм недоволен от прехода си в Перм, а даже напротив. Домакинските мачове постоянно играем пред пълни трибуни, а това е допълнителна мотивация за всеки футболист.

- В Русия можехте да дойдете още миналата година, но предпочетохте Днепър. Не съжалявате ли, че забавихте идването си в нашата страна?

- Действително, след като загубих място в основния състав на Киев, ми предложиха да играя в Ростов. Предложението изглеждаше много достойно, но тогава още не бях готов за такива промени в кариерата си и затова предпочетох Днепър. Няма да коментирам правилна ли е била постъпката ми, но ще кажа друго: радвам се, че дойдох в Русия. Дори в Украйна признават, че руската Премиер лига е на по-високо ниво от техния шампионат. Тук често отбори от средно ниво побеждават лидерите, докато в Украйна средняците при среща с фаворитите разчитат най-много на реми и поначало изглеждат обречени. Ние, в Амкар, пред никого не пасуваме, винаги играем атакуващ, зрелищен футбол.

- Преди да поставите подписа си под договора, съветвахте ли се с българските легионери на Амкар Кушев и Сираков?

- Да, разбира се! Звъних на момчетата и не само на Кушев и Сираков. Позвъних и на Йорданов, който доскоро играеше тук. Един от главните въпроси, който ме интересуваше, това е спецификата на игра на терен с изкуствено покритие, което е поставено на стадиона в Перм. Честно казано, притеснявах се от синтетиката, но момчетата ме успокоиха. Добавиха, че работата в клуба е на високо ниво. Много хвалиха Рашид Рахимов и колектива. Искам да изкажа благодарност на колегите, които ми помогнаха да се адаптирам в отбора.

- В отбора много ли бяха учудени на великолепното ви познаване на руския език?

- Мисля, че не, все пак идвам от Киев, но знанието на езика силно ми помогна. Самото познаване на езика не е достатъчно, за да се адаптирам на новото място, ако колегите не те приемат добре. Мен ме приеха като свой. Сега единственото, което ми липсва, е отбелязаните голове. Не знам как да се боря с това. В последния мач със Спартак, Стипе Плетикоса като по чудо спаси удара ми, в последния мач с Динамо вече виждах топката във вратата, но уцелих гредата. Прав е Рашид Рахимов, че ни липсва благосклонност от небесата. След мача със Спартак казах на треньора, че някой ме е проклел. Никога не съм вярвал в тъмните сили, но когато малшансът стигне такива граници...

- Може би, трябва да отидете на църква?

- Вече ходих, но както виждате, нищо не се променя. Нула голове за Амкар.

- А други нетрадиционни методи за борба с неуспеха пробвахте ли?

- Не знам такива, може би вие ще ми подскажете. Аз просто ще продължа с работа на тренировките и ще усъвършенствам майсторството си.

- В Русия вече играхте с всички отбори в лигата. Къде поставяте Амкар във вашата класация?

- Винаги съм бил оптимист. Може някой да ми се смее, но виждам Амкар от трето до пето място в класирането. Помните ли какво каза преди време Валери Лобановски за бразилския нападател Роналдо? На въпрос на журналистите той отговори, че в Динамо има по-талантлив нападател – Андрий Шевченко. Всички тогава се смяха, но след две години Шева доказа, че наистина е велик футболист. Аз не съм Лобановски, но се старая да разсъждавам като него.

- Какво ще кажете за скандала след мача Беларус – България? Румънските журналисти твърдят, че имат информация за уговорка?

- Глупости, на всички е ясно, че на такова ниво няма договорени мачове. На Беларус тогава също бяха необходими точки. Целият шум раздуха румънските журналисти, които преди нашите мачове непрестанно обиждаха Христо Стоичков, но получиха от него достоен отговор. Това е като отмъщение на румънците към нас. В УЕФА работят умни хора и бързо стана ясно кое, как е. Надявам се, че без глупости ще минат и нашите журналисти, иначе рискуваме да пропуснем поредния голям футболен турнир
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pride



Регистриран на: 28 Сеп 2006
Мнения: 6717

МнениеПуснато на: Пон 20 Авг, 2007 12:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Явно Пеев се справя повече от добре в Русия. Почти всеки мач в последно време е сред най-добрите в отбора http://www.amkar.ru/best/default.asp , който за всички е приятната изненада на първенството им.


ПЕЕВ ИМА МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ, НО ЯВНО НА ГОВЕДАТА И ПРАСЕТАТА ИМ ПРЕЧИ :evil:

Репортаж от последния мач:


18 августа. 16:00. Пермь, стадион "Звезда"
"Амкар" 4-1 "Крылья Советов"
голы: Лаврик '16; Кушев '29 '80; Бобер '32 (пен); Пеев '71

"Амкар": Левенец, Сираков, Попов, Белоруков, Гаал, Пеев (Дринчич '78), Лаврик, Дуймович, Гришин (Кобенко '55), Кушев, Сикимич (Ахметзянов '66).
"Крылья Советов": Макаров, Ангбва, Бут, Лагиева, Филекович, Сквернюк (Муджири '46), Эскобар (Кинтеро '67), Швецов (Ковба '59), Бобер, Медведев, Топич.

предупреждения: Сираков '7; Кушев '23; Швецов '27; Ангбва '34; Бут '36; Топич '40
Судья: Александр Евстигнеев (Королев)


Как и предполагалось, «Амкар» стал атаковать с первых же минут, обладая территориальным и игровым преимуществом. Тем не менее, первый удар по воротам нанёс самарец Антон Бобёр со штрафного. Защитники хозяев немного нервничали, совершая ошибки, но сами же их исправляли.
«Амкару» всё же удалось забить в первые пятнадцать минут, - как раз на 15-й минуте. Лаврик хитро пробил с линии штрафной так, что мяч пролетел между ног защитника. Таким образом, он дезориентировал вратаря, а мяч от штанги отскочил в ворота.
Оказавшись в роли уступающей стороны, «Крылья» прибавили темпу и установили равную игру, но пермская оборона сбоев не давала. А вскоре подопечные Рашида Рахимова удвоили преимущество. На этот раз к взятию ворот привела комбинация, в которой участвовали три болгарина: Сираков, Пеев и Кушев. Последний в одно касание замкнул прострел, и без участия штанги вновь не обошлось.
В последующие четыре минуты самарцы, не желавшие проигрывать, провели две неплохие атаки. Первую из них благополучно ликвидировали защитники «Амкара», а вторая завершилась пенальти: Сквернюка свалили в штрафной площади. Антон Бобёр спокойно реализовал одиннадцатиметровый. Страсти накалялись.
На 35-й минуте Георгий Пеев вышел один на один, но удар у полузащитника не получился. Футболисты начали грубить, и к 40-й минуте судья предъявил уже шесть жёлтых карточек. До конца тайма игра проходила, в основном, в центре поля, в борьбе за территориально преимущество.
После перерыва вместо Сквернюка на поле появился Давид Муджири. Соперники обменивались атаками, но опасней атаковал «Амкар». На 49-й минуте Сикимич бил через себя с линии вратарской. Затем, команды не реализовали по выходу один на один. Со стороны «Крыльев» Топич перекинул и голкипера, и ворота, «Амкар» же ответил аналогичной ситацией, которую блестяще пресёк Макаров. На добивании Гришин с двух метров попал в Ангбву.
«Амкар» опять перехватил инициативу, правда, до голевых моментов не доходило. Были активны Скимич, вышедший на замену Кобенко, а также Пеев и Кушев. На 62-й минуте в штрафной «Крыльев» возникла неразбериха, потому как Макаров неудачно зафиксировал мяч после штрафного удара, исполненного Кушевым.
Третий гол должен был рано или поздно случится, и он произошел на 71-й минуте. Получив передачу от Кобенко, Пеев вколотил мяч в ближний угол, фактически предрешив итоговую победу хозяев. В следующей же атаке Кушев мог оформить дубль, но сделать этого ему не удалось. А «Крылья» ненадолго завладели преимуществом. И получили в свои ворота четвёртый гол. Дуймович длинным пасом вывел на свидание с вратарем Кушева, а тот переиграл Макарова и закатил мяч в пустые ворота.
Настроение гостей при этом серьёзно ухудшилось и последние минуты матча прошли в бесплодных и, в общем-то, ненужных попытках самарцев создать нечто продуктивное. «Амкар» в нападении выглядел уже помягче, хотя удару Дуймовича не хватило считанных сантиметров для того, чтобы обратиться в створ ворот.
Финальный свисток возвестил совершенно логичную победу хозяев. Пермь ликует, чего не скажешь о самарцах. И, похоже, проблемы «Крыльев» заключаются отнюдь не в главном тренере.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 21 Авг, 2007 16:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Пеев и Кушев с повиквателни за Холандия и Люксембург
Последна редакция: 21.08.2007, 16:22
Публикуване: 21.08.2007, 16:10


© Антон Узунов


От Момчил Кръстев, Топспорт.бг
Размер на шрифта: a a a
Нападателят на Амкар се завръща в тима след 10-годишно отсъствие
Георги Пеев и Мартин Кушев от руския Амкар (Перм) получиха повиквателни за националния отбор на България за предстоящите европейски квалификации срещу Холандия на 8 септември и Люксембург на 12 септември, съобщи официалният сайт на Амкар.



Ейййй много им бърка на някои хора в гз Жорката. Не ме интересува какво пишат дебилите - давай Жорка, ти си наш! Ние сме с теб! :D :idea:
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Сря 12 Сеп, 2007 19:42    Заглавие: Отговорете с цитат

със съжаление трябва да зявя, че с поведението си все повече започва да ми пада в очите... :(
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Pride



Регистриран на: 28 Сеп 2006
Мнения: 6717

МнениеПуснато на: Чет 13 Сеп, 2007 16:41    Заглавие: Отговорете с цитат

parcaleste написа:
със съжаление трябва да зявя, че с поведението си все повече започва да ми пада в очите... :(


защо толкова му се събра че.... ако някой игра в мача с Холандия бяха той и Тунчев, какво повече нито една атака не мина през него, голов пас харизан от Бербатов, фаул на изгодна позиция за нас, какво повече срещу Холандия това да не е Люксенбург

да правят вятър малките сини и червени човечета:!:
_________________
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
plehan4o



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 857
Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Вто 16 Окт, 2007 13:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Славолюб Муслин иска Георги Пеев в Химки
Българският халф Георги Пеев е трансферна цел на руския Химки, разкриват местните медии. В момента проектонационалът играе за друг тим от руската Висша лига - Амкар (Перм). След идването си от Динамо (Киев) Пеев се превърна в един от най-добрите играчи на своя тим. Това резонно привлече интереса на другите клубове. Любопитното е, че начело на Химки е бившият наставник на Левски Славолюб Муслин. Четири кръга преди края на руското първенство Амкар заема 10-о място, а Химки е на 11-о. В тима от Перм играят още двама българи - Захари Сираков и Мартин Кушев, който дори е голмайстор на отбора.
Още по темата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 11 Дек, 2007 11:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Пеев се присъедини към Локо (Сф)
:shock: :shock: :shock:
Бившият халф на Локомотив (София) Георги Пеев направи тренировка с „железничарите” на стадион „Надежда” днес. Националът обаче не смята да се завръща в родната „А” група, а просто направи тонизираща тренировка в бившия си тим, тъй като първенството на Русия, където той играе за Амкар Перм, е в пауза. Пеев ще тренира и утре с отбора на Стефан Грозданов, а в сряда ще отпътува до Гърция, за да се срещне с приятеля си и бивш съотборник в националния тим Милен Петков.


Да ги еба у дебилите! Като видях заглавието замръзнах! :shock: :?
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Shanko
Гост





МнениеПуснато на: Пет 25 Яну, 2008 10:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Георги Пеев: Надявам се да се завърна в националния отбор

24 януари 2008 | 17:29 | "Спорт Экспресс"

Българският футболист Георги Пеев даде интервю за руското издание "Спорт Экспресс", в което говори за бъдещите си планове в клубния и националния си отбор. Играчът заяви, че няма намерение да напуска Амкар, защото се чувства много добре в този клуб. „Спорт Экспресс” коментира, че Пеев е бил един от най-добрите български полузащитници и след болезнената си раздяла с украинския Динамо, се е озовал в скромния отбор на Амкар (Перм), откъдето обаче не мисли да се маха скоро.
- Как върви подготовката на отбора за новия сезон?
- Първият сбор е най-неприятния период за футболистите. Но без големи натоварвания през сезона не може. Така че всички се отнасяме с разбиране към тежките тренировки, като се стараем да изпълняваме всички изисквания, въпреки че не изпитваме никакво желание за това.

- Имаш ли претенции към себе си за миналия сезон?
- Искам повече да вкарвам. Имах много възможности през сезона но вкарах само две попадения.
- Феновете се притесняват, че след добрите ви изяви през миналия сезон може би вие и другите лидери на отбора ще предпочетете да преминете в друг по-голям тим. Минавали ли са ви такива мисли през главата?
- Динамо Киев, цветовете на когото аз защитавах, е велик клуб. През последната година обаче нещата там не ми се получаваха и попадах много рядко в основния състав. След това намерих отбор, в който да играя постоянно. Аз не само имам договор с Амкар, но имам и огромно желание да остана задълго тук заради радушния прием. Амкар и отношението на феновете са в сърцето ми. Мечтая да спечеля трофей с този клуб, например Купата на Русия, където вече достигнахме полуфинал. По-далеч засега не гледам.
- Трудно ли ви беше да свикнете с условията на работа в Амкар след Динамо (Киев)?
- Свикнах бързо. Помогнаха ми Захари Сираков и Мартин Кушев. Но и останалите играчи ме посрещнаха сърдечно. Във футболен план ми трябваха само три-четири мача, за да свикна с играта. В руския шампионат е интересно, той е по-силен от украинския.
- Как ви се стори организацията в Амкар на фона на Динамо?
- Сравнението не е правилно. Организацията в Динамо е създадена много отдавна. В това отношение клубът може да се сравнява с Манчестър Юнайтед, Реал (Мадрид) и Милан. Амкар е от неотдавна в Премиер лигата. Клубът се развива постепенно. И не се съмнявам, с времето клубът ще се изравни с водещите руски отбори.
- - Какво смятате за преминаването на треньора Рашид Рахимов в Локомотив (Москва)?
- Харесваха ми методите на работа при Рахимов, а и като човек е много симпатичен, но ние трябва да проявим разбиране към него, защото Локомотив е крачка напред в кариерата му. Амкар все още не е готов да битка за шампионската титла. Никой в нашия тим не се е обидил на Рахимов.
- Как ви се струва новият треньор Миодраг Божович?
- Той едва сега започна работа и все още не мога да правя сериозни изводи. Но първите му тренировки са много интересни, намира език с играчите, даже се шегува, макар че не владее добре руски. Според първоначалните ми впечатления с него ще постигнем големи резултати.
- Кушев ни разказа, че вашата съпруга е открила ресторант в Перм с национална българска кухня. Добре ли готви?
- Боряна е прекрасен кулинар. В момента заедно с петгодишната ми дъщеря е в България, тъй като до месец март рядко ще бъда в Перм. След това обаче домашният ни ресторант ще заработи отново.За българите е трудно да живеят без три-четири разнообразни вида салати и особено без приготвеното типично за България месо. На сънародниците ни толкова им е вкусно, че винаги оставят празни чиниите си, дори не е нужно да се мият след това.
- Какви са взаимоотношенията ви с националния отбор на България в момента?
- Самият аз не знам. Имам много приятели в националния отбор, а Стилиян Петров дори ми беше кум. Треньор отново е Пламен Марков, под чието ръководство стигнахме до Евро 2004. И сега отношенията ми с него са добри, въпреки че някой български журналисти направиха всичко възможно, за да ги развалят. Преди последния мач на европейското Марков ме помоли да играя като десен защитник, отказах, защото веднъж вече имам горчив опит на тази позиция. Някои вестници тогава ме обвиниха в предателство. Писаха всякакви глупости, например, че аз в комбина с Петров и Бербатов съм организирал отстраняването на треньора. Намериха си изкупителна жертва. Аз не затраях, отговорих и от тогава започнаха проблемите ми с националния – ту ме викат, ту не.
- Надявате ли се Марков отново да ви повика?
- Разбира се. Шампионатът на Русия е силен и тук човек има възможност да се изяви. Според мен ще получа повиквателна, въпреки журналистите против мен.
- Кушев и Сираков имат ли място в националния?
- През есента получиха повиквателни. Смятам, че и в бъдеще ще ги викат. Предишният помощник-треньор Димитър Димитров имаше идея да постави мен и Захари Зираков на десния фланг – така играем в Амкар. Но не успя.
- Как се отнасяте към слуховете, които пращаха Олег Романцев начело на България?
- Това не е слух. Кандидатурата на Романцев е била разглеждана заедно с още четирима-петима чужденци. Ако бяха избрали него, може би ние с Кушев и Сираков щяхме да имаме по-големи шансове да попаднем в състава на националния отбор.
Върнете се в началото
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 09 Юни, 2008 22:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Георги Пеев поднови договора си с Амкар Перм
Пон, 2008-06-09 19:22

Българският полузащитник Георги Пеев подписа нов договор с руския футболен отбор Амкар (Перм), съобщи официалният сайт на клуба.

Срокът на договора е за три години.

Пеев е един от основните играчи на Амкар заедно с другите два българи в състава - Захари Сираков и Мартин Кушев.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
tsveteto
Гост





МнениеПуснато на: Чет 12 Юни, 2008 11:09    Заглавие: Отговорете с цитат

ПЕЕВ ОБМИСЛЯ ДА СЛОЖИ КРАЙ НА КАРИЕРАТА СИ В НАЦИОНАЛНИЯ


Българският полузащитник на руския първодивизионен Амкар (Перм) Георги Пеев обмисля да сложи край на кариерата си в националния отбор.

"Честно казано ми омръзна ту да ме викат, ту да се отказват от мен. Сигурно вече съм рекордьор в това отношение в България. Обмислям дали да не кажа на треньорите на националния отбор да забравят за мен", заяви Пеев за "Спорт Експрес".

"Оставам в добри отношения със старши треньора на Пламен Марков. Едно обаче не мога да разбера: Амкар е на трето място в шампионата на Русия, а никой от нас (б.а. в Амкар играят още Захари Сираков и Мартин Кушев) не получава повиквателна за националния отбор. Все пак България не е Бразилия!", допълни той.

29-годишният полузащитник в понеделник продължи договора си за още три сезона с тима от Перм.

"Агентът ми водеше преговори с няколко достатъчно известни клуба, но това не означаваше, че горях от желание да напусна Перм. Бях много щастлив, че ръководството на Амкар ми предложи новия договор. Условията напълно ме задоволяват и не се поколебах да го подпиша. Още повече сега отборът е в подем и имаме шансове да се преборим за място в Европейските турнири", каза Пеев.

"Ако все пак някой по-голям клуб появи интерес към мен, в договора ми има клауза за прекратяването му срещу определена сума", допълни той.

[/b]
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Следваща
Страница 4 от 17

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum