Вихрен - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 05.04.08/17ч
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Отминали мачове
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lokoman



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 1886

МнениеПуснато на: Нед 06 Апр, 2008 9:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Веско с писания на интернет тигри ,които гледат англиийско и тем подобни първенства ,не ми се аргументирай! По същата причина може би купихме мача в Галац и Рен , а най добрата покупка беше равенството в Ротердам?

Каде си ти по триповете навън ? Правихме си як купон , все още пазя, една много яка наша снимка ! А тогава отбора беше много по безумен ! Краси го каза, все някога трябва да си върнеш вересиите !А това за копуването виж последните години синята лавина и прасетата колко такива мача имат купени? После идва Толуза, Мтк или Беверен и Тампере! Но пък локо все копувал!! В момента отбара е в криза и тази криза е много интересна от 7 кръга има 3 победи , 3 равни и 1 загуба ! Яко сме накупували с 2 мача като с Този с моряците и с акулите обявеуни за най стоностинте ! може да ме цитирпаш в този форум. Забарвили сме всички преди няколко години как сезона свършваше още на нова година и 2 полусезон се чудехме - дали ще изпаднем или кой ще спасим! И понеже все реват няки хоря тук и в пресета - Рома миналия кръг направи х с отбор застаршен от изпадане и падна на олипико он ман ю - въпрос към пикачите в форума - публиката ли им спря да ходи трениор ли изгониха ?
_________________
ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Majestic
Гост





МнениеПуснато на: Нед 06 Апр, 2008 10:38    Заглавие: Отговорете с цитат

интересно сравнение....
Върнете се в началото
lokoman



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 1886

МнениеПуснато на: Нед 06 Апр, 2008 11:37    Заглавие: Отговорете с цитат

ами да пич, по публика и по играчи нямяе нищо общо ,но по история много ! рома освен титлата преди години , намаха скудето 20 или 30 г.!
не бяха пстигали нищо в италия и в европа- вечно в сянката на милан и юве , мога да ти дам още примери - фиорентина , лацио които в ранната 1992 г. когато почнаха да дават калчо по всяка неделя бяха един обикновен средняшки отбор с луда публика от типа на катаня. има доста такива други отбори в европа севиля преди 4 сезона игра в секунда дивизон ! успокойте се всички ,защото имате уникалното право да гледате локо в европа за 3 пореден сезон , аз самия на 32 г ултрас от поне 20 г - чаках цели 10 г. ,а до тогава съм гледал много резили на любимия отбор! Но буфер доа края на живота си ! а ако този година отидем пак в европа ще е за 1 път в историята ни да го правим 3 поредни сезона!
_________________
ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ra4mO



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 4475
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед 06 Апр, 2008 12:38    Заглавие: Отговорете с цитат


ЛОКО СФ С ЖАЛБА СРЕЩУ БАНИЧКАТА ЗАРАДИ ДУЗПАТА



Локомотив Сф подаде жалба срещу съдията Цветан Георгиев – Малката Баничка, който ръководи мача на железничарите с Вихрен. На видеозаписите отчетливо се вижда как в 89-та минута защитникът на санданчани Танко Дяков скача и избива с ръка топката в наказателното поле на своя отбор. Реферът обаче си затвори очите и не отсъди нищо.

Това предизвика масови протести от страна на локомотивци, които дълго време се обясняваха с Георгиев след мача.

Коментарите обаче продължиха и днес на възстановителната тренировка. „Срещу Локо Сф се води кампания от всички посоки от началото на пролетния полусезон всячески се опитват да ни изкарат съдийски отбор, а фактите говорят съвсем друго. Освен за неотсъдената вчера дузпа не ни дадоха чиста за игра с ръка и срещу Ботев Пд, а съдиите всячески гледат да не ни дават фаулове в близост до наказателното поле, защото знаят, че Марчо Дафчев ги вкара. За съжаление в България е така. Понеже ние сме коректни и си мълчахме досега ни режат отвсякъде”, коментираха всички в отбора.

За пресилен жълт картон в мача срещу Вихрен Иван Пасков ще пропусне двубоя с Литекс, тъй като е натрупал пет официални предупреждения. С това проблемите на Стефан Грозданов в защита се увеличават с още един.

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Veskoloko



Регистриран на: 01 Сеп 2006
Мнения: 1514
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 06 Апр, 2008 13:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Чико,не ти давам аргументи а виж какво мислят и другите хора за нас и погледни по-далече от носа си !
Не казвам ,че купуваме мачове или ги уреждаме,ние просто ги продаваме( пример с Уефски 3-5..., с чорбата 1-4 и още).Мисълта ми е че отбора тази пролет а май и в първенството НИЩО НЕ ИГРАЕ ...!Ако изключиме мачовете с Черноморец 4-0,донякъде с Латекса 1-1 и с говедата 0-0 да се сещаш някой запомнящ се мач на отбора есента и пролетта...?!? :roll:
А що се отнася до гостуванията то последното ми беше на мача с Ботев 0-2 за купата...Те ме накараха да се чувствам на гости на нашия стадион,в мача на годината си(до момента поне) се изсраха на метено и показаха ЧЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА ПУБЛИКА И ОТБОРА !А отгоре натов и получиха премии след няколко дена за победа над "гранда" Мапек с 4-1.... :wink: и к,во стана нов резил с Путяф пак на наш терен...Значи аз и ти можеме да се раздаваме на 100 % на трибуните а тия наемници могат да ни се подиграват за това с играта си ...???НЕ СТАВА,ПИЧ :shock:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Veskoloko



Регистриран на: 01 Сеп 2006
Мнения: 1514
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 06 Апр, 2008 13:30    Заглавие: Отговорете с цитат

А що се отнася до мачовете в Европа съм напълно съгласен с теб.И наистина бяхме горди и с Фейенорд и с Гьорче Петров в Скопие и с Галац че сме българи и локомотивци,но се питам само:ЗАЩО ОТБОРА НЕ ИГРАЕ С ТАКОВА ЖЕЛАНИЕ ВСЕКИ МАЧ ?Ти ако си вършиш работата само няколко пъти в месеца ще те търпи ли някой ??? :roll:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
krasi



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 1190
Местожителство: SOFIQ

МнениеПуснато на: Нед 06 Апр, 2008 13:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Отново някъкви безмислени спорове се водят! Положението е такова и едва ли скоро ще се промени! Вчера бях много афектиран от факта, че освен Кичо и Златински никой не дойде да благодари за подкрепата под дъжда! Но, както досега така и занапред ние ще си подкрепяме Локомотив! Лошото е, че с това си поведение, а и със слабите игри за което има вина и ръководството доста хора се влиаят и ще спрат да идват! Но, ние сме взели една позиция, че трябва да сме с отбора и ще я следваме!
Тук според мен шефовете трябва да се замислят как да се промени ситуацията! Мисля, че е крайно време Гигов да спре с трици маймуни да лови и да се бръкне на полусезона наистина за качествени играчи, защото определено такива нямаме!
Ако примерно "А" група стане с 10 отбора и 2 изпадат тогава ще не ще Гигив трябва да направи боеспособен отбор, защото ще има по 4 мача с животните с Ловеч и Славия и тогава дори и оставането може да е на кантар! За да не живуркат отборите в БГ май ще трябва да се предприеме този вариант и шампионата ще е по интересн и по истински според мен де! :P
_________________
ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cveti_92



Регистриран на: 20 Авг 2007
Мнения: 295
Местожителство: там където сме ние-ДЯВОЛЪТ е на свобода !

МнениеПуснато на: Нед 06 Апр, 2008 18:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Мн слаба игра.И това тъпо време мн ме ядоса. Браво на малката част от публиката вчера ,която вика по време на мача. :D
Пътуването беше готино.Голям купон стана от зад :lol:
дано тази година с тая игра поне на 3 място да сме... :?: :?
_________________
♥МОМИЧЕ С ЧЕРВЕНО -ЧЕРНО СЪРЦЕ♥
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Нед 06 Апр, 2008 20:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Чудех се кога ще се сигне до тоя момент, щото от началото на пролетта отбора показва силна яловост като игра. Само че погледнете нещо друго: кой от "големите" отбори в първенството ни не се дъни срещу куцо и сакато последният месец? Лично имам чувството, че като цяло на "грандовте" им падна яко формата, докато някои отбори вдигнаха оборотите (Ботев, Черно море и Чернокнижец, на прима виста). Лошото е, че Кайчо не вади стотинки за играчи... Хубавото е, че ако Литекс ни измести от третото място (!), вземе купата и Славия не ни минат и те :roll: пак ще играем в Европата. Въпросът е, че отборът тотално се изчерпа, а с очакващите се продажби лятото, не виждам какво ще правим там...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Нед 06 Апр, 2008 21:29    Заглавие: Отговорете с цитат

ааааааааа ДОБЪР ДЕН ПЕНКЕ!аз отколко време ви говора за играта на отбора и въобше трансферната политика ,ръководството на клуба.футболистите толкова си могат.какво да ги виним тях.това е че ефекта от новите играчи не може да се усети.нито тоя дзаферович ,нито шпишич , нито лопеш , нито онова омче от Берое пак ( къде вкара в Дупница ) ......гони ни див карък.яко контузени ,резултати се търсят от коилов,марков,дончевите,орачa ,цоко си еба майката,младите златински,иво ,димо още не могат да се хвърлят с тая отговорност.
марчо го глеам куцаше след мача с вихрен ,постоянно играе контузен или с болки , според мен се обърка яко трансферната политика и не се подсигури отбора с достатъчно футболисти и сега си патим от това.ЕДНО ПРОТЕСТЧЕ ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО ДА ДАДЪТ ПОДАНСТВО НА САВИЧ ШЕ ИМ ЕБА ПУТКАТА МАЙЧИНА И НА ПЪРВАНОВ И НА ОНИЯ ДРУГИЯ БОКЛУК ДА ИМ СЕ ЕБЕ МАЙКАТА ДА ИМ СЕ ЕБЕ>ТОЯ ДЗАФЕРОВИЧ НЕМА ДА ГО ЧАКАМ ДОГОДИНА И НЕГО ДА ИМ ЕБА МАЙКИТЕ НА СИЧКИТЕ !!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LOKO1929
Гост





МнениеПуснато на: Пон 07 Апр, 2008 8:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Veskoloko написа:
Чико,не ти давам аргументи а виж какво мислят и другите хора за нас и погледни по-далече от носа си !
Не казвам ,че купуваме мачове или ги уреждаме,ние просто ги продаваме( пример с Уефски 3-5..., с чорбата 1-4 и още).Мисълта ми е че отбора тази пролет а май и в първенството НИЩО НЕ ИГРАЕ ...!Ако изключиме мачовете с Черноморец 4-0,донякъде с Латекса 1-1 и с говедата 0-0 да се сещаш някой запомнящ се мач на отбора есента и пролетта...?!? :roll:
А що се отнася до гостуванията то последното ми беше на мача с Ботев 0-2 за купата...Те ме накараха да се чувствам на гости на нашия стадион,в мача на годината си(до момента поне) се изсраха на метено и показаха ЧЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА ПУБЛИКА И ОТБОРА !А отгоре натов и получиха премии след няколко дена за победа над "гранда" Мапек с 4-1.... :wink: и к,во стана нов резил с Путяф пак на наш терен...Значи аз и ти можеме да се раздаваме на 100 % на трибуните а тия наемници могат да ни се подиграват за това с играта си ...???НЕ СТАВА,ПИЧ :shock:

[smilie=coolup.gif]
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Отминали мачове Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum