Берое-ЛОКО-СФ,07.08.09(петък)-18:00,Ст.Загора,ст.Берое
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Следваща
 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Отминали мачове
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pussy_killah
Гост





МнениеПуснато на: Вто 04 Авг, 2009 18:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Beroe написа:
Metala написа:
Beroe написа:

3. Метал, не говори наизуст за хореографии и т.н., защото вие никога не сте направили.


П.П.2 Zaspalan, кой го казва за крадените песни. biggrin


Мисля че е време да извадиш вазелина и да си пуснеш www.ultrasloko.com. Успех! bye chicken


Не желая да гледам 10-20 дебелака да се мъчат да викат. biggrin


Еи Старозагорски хуйове що не пишете глупости на друго място ааааа???
Кой знае ти какъв красавец си и финен кат фиданка,със торта от кравите по обувките.Аре палете a118 a118 a118 a118 a118 a118 a118 a118 a118 a118 a118
Върнете се в началото
Beroe
Гост





МнениеПуснато на: Вто 04 Авг, 2009 19:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Поне не съм в категория 150+ кг. biggrin
Върнете се в началото
valdes
Гост





МнениеПуснато на: Вто 04 Авг, 2009 19:34    Заглавие: Отговорете с цитат

biggrin
Върнете се в началото
ЖСК СОФИЯ



Регистриран на: 08 Сеп 2006
Мнения: 2217
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Вто 04 Авг, 2009 21:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Не виждам за какво е това напъване и от двете страни?!! Защо им обръщате внимание на старозагорци? То си личи, кой е комплексиран в случая, регистрират се в нашия форум с някакви уникални никове и бълват глупост след глупост, с малки изключения разбира се.
Стара Загора е футболен град, спор няма, колко сме ние не виждам какво ви интересува!!

Айде поспрете се малко
_________________
"Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BEROEfan
Гост





МнениеПуснато на: Сря 05 Авг, 2009 0:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Берое - Левски(зелена Хореография) http://www.bgvip.tv/play.php?vid=101023
Берое губи драматично от Левски, 15 хиляди на стадиона под Аязмото 8 март 2008 http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=231705&comments=1
Това е малък отговор на нападките ви срещу града и отбора ни - СТАРА ЗАГОРА Е ФУТБОЛЕН ГРАД С ПУБЛИКА НА 2РО МЯСТО ЗА СТРАНАТА ЗА ПО-МИНАЛИЯ СЕЗОН!
Относно концертите на Планета и Слави - има много публика, факт, но те са предимно от околностите на града и новопришълците, заралии и беройците не са фенове на тази музика - малко факти отново - този уикенд тук имаше мотосъбор, имаме страхотни бирен и рок фест, и току-що приключило международно ендуро състезание за мотори и бъгита... За хипхоп и брейк състезанията и групите тук - няма нужда да говорим. Чалгаджиите не са със зелени сърца, както и Стара Загора не е градът на чалгата!!!
Освен красивите жени, сме на 5то място в страната и по икономически растеж на 2ро след София преди 1 година, както и с повишен кредитен рейтинг преди дни, признати и за модерен и бързоразвиващ се град от ЕС с представителство в Брюксел, няма нужда от хулене - ние уважаваме Локо Сф! Особено в сравнение с т.нар. грандове!
Излишни са обиди, псувни, заплахи! Ще се изкефим взаимно на готин мач на терена! УСПЕХ! НЕКА ПО-ДОБРИЯ ПОБЕДИ И НАКРАЯ - ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ - ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
П.П. В отговор на клипа Умри - закачка с готин клип с моя тип музика и наздраве със Загорки от мен biggrin http://vbox7.com/play:81f0a3c5
Върнете се в началото
Beroe anto
Гост





МнениеПуснато на: Сря 05 Авг, 2009 8:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Black&Red or DEAD написа:
Не виждам за какво е това напъване и от двете страни?!! Защо им обръщате внимание на старозагорци? То си личи, кой е комплексиран в случая, регистрират се в нашия форум с някакви уникални никове и бълват глупост след глупост, с малки изключения разбира се.
Стара Загора е футболен град, спор няма, колко сме ние не виждам какво ви интересува!!

Айде поспрете се малко

Най-накрая мнение което подкрепям, следя от скоро форума, но не виждам защо се зачна с обиди към градът ни, стадиона ни, публиката ни, даже и отбора ни. Момчета защо я има тази злоба у всички публики в Б-я. Не е ли по0готино двете агитки да седнат преди мач в една кръчма да пият и да пеят, да отидат дагледат мача било заедно било отделно после пак да пият заедно. Нека всеки да подкрепя своя любим отбор без да обижда и нагрубява другия.
Нека след два дена по-добрия да спечели.
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
п.п. в отговор на един от потрибителите, не само Ювентус, а и Билбао(тогава са били един от най-силните отбори в Испания, като пребавим и 4-ма нациоли в състава им начело с Ирибар), Аустрия Виена (най-силния отбор на Австрия съставен изцяло от национални състезатели.), четери балкански клубни купи. Момчета това не е комплексарско, защото това е историята.
Успех в петък и на Локото, и дано да стане готина среща.
Върнете се в началото
unsworth



Регистриран на: 24 Фев 2007
Мнения: 258
Местожителство: Люлин сити

МнениеПуснато на: Сря 05 Авг, 2009 10:06    Заглавие: Отговорете с цитат

fuckside написа:
Ста̀ра Заго̀ра е град в Южна България, един от големите български градове, важен икономически център


- Стара Загора е важен икономически център, на който спирам да се изпикая на път за морето (разбира се - в специално създадените за целта места).

Ж.К. Люлин, където живея аз, е по статистика 200 000 жители, а не по статистика - 250 хиляди. Така че дай да не мерим кой колко и откъде. Локомотивци има и в Подуене, и в Овча Купел, че и в Заарата...
_________________
ALEA IACTA EST

Локо София - това сме ние!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Сря 05 Авг, 2009 10:07    Заглавие: Отговорете с цитат

виж са.да тръгнем да сравняваме локо с берое като традиции,успехи, титли и т.н. е смешно,както е смешно и да коментираме посещаемостта на двата отбора в настоящия момент.мисля две неща,които заемат съответно място в двете противоположни страни и можем да сме съгласни по другите въпроси за рок,бира,хип-хоп и т.н.
определено не видях нещо в тея клип4ета освен метане на ленти което е мноо яко
good

предвижване на знаме размер метър на 100 из сектора

connie_yoyo УУУУАууууу тук вечиии напраоуууУУУ !

connie_29

иначе живи и здрави нема лошо аз имам поне 30-40 познати заралии мноо то4ни хора специални поздраи на Дон Венци се изкъртиме след ма4а boast имате доста фенове,но и много от тези които ходят на ма4а са си левскари и цесекари ако ги питаш.хубаво ше е наистина да се о4истите от тия и тогава ако СВЕТЪТ то поне градът да Е БЕРОЕ ! locomotive
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 05 Авг, 2009 10:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Ребята давайте жить дружно, а? Ахахаха! Аре стиа хипарии. И аз не съм за безпочвените псувни и заяждането ама некакси става.

И BEROEfan - аре малко влезни в час какво е корео и тогава пускай линкове. blum2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Сря 05 Авг, 2009 11:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Нищо лично за никой.
Сядането на една маса с Берое сме го правили и .... серете на метеното,нали ?
който е запознат знае за какво става въпрос-нема да се обеснявам сега.И аз имам колеги и приятели от цяла България-има свестни хора навсякъде,но и ме кълнат по всички стадиони и псуват ,особенно под Аязмото-толко злоба в Петрич и Перник няма. black_eye
регистрират се тука някакви с никове "Локо прасета","Кур за Локо" пък искате нормално отношение -я малко се стегнете. angry2
Относно изпадането ви преди 2 години,с нищо не сме ви виновни,БФС ви извади,на нас ни трябваше победа за медали/3 място/, 100 000 лв.
ни давали за тоя мач,да ги бяха разделили тея пари на предишни съперници.Като легнеш на някой си "курва'' иначе пак -я сиктер бе banned .

Да имате традиция,фенове - не сте толко лоши-дерзайте и тва е живи и здрави acute .
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lokoman



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 1886

МнениеПуснато на: Сря 05 Авг, 2009 11:53    Заглавие: Отговорете с цитат

изписа се толкова тъпотия тук от хора които даже нямат смелост да се напишат с прякорите си в агитката. Една скоба юнаци туй е ultras форум , а не казионен сайт . Групата Железни Бригади е ultars union , а не семкарска гилдия. Хореографиите ни са идейни и качествени съобразени с числеността ни , за 10 г история сме били на свои разноски на всички места на които любимия отбор играе - Вие идвате в София само ако клуба организира безплатен автобус. Няколко пъти сме се виждали на маса и тогава сте по тихи от водата в съотношение 1 към 5 във ваша полза. След това почна омразата - 2 се опитвате с помощта на куките да нахлуете в сектора под предлог ,че разменяте шалове , с нож разкъсахте знамето на фенклуба . По- проста и зле организирана шайка в България няма. Вие не сте ултраси , а привърженици от селски тип и макар че плюете по говеда и чорби сте много по- зле от тях - те поне имат доказани групи на българската сцена. Заключение нищо против за един от най- красивите градове в България , за един традиционен футболен център , дал доста на родния футбол , за готините мацки които виреят там . НО ЕДНО ГОЛЯМО ПРОТИВ ПАПЛАЧТА КОЯТО СЕ ИЗКАЗВА ТУК - ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ГРАДА СИ , СРАМ ЗА СЦЕНАТА В БЪЛГАРИЯ . НЕ СТЕ УЛТРАСИ И ПО НИЩО НЕ СЕ ОТЛИЧАВАТЕ ОТ ПУБЛИКАТА НА ПАЙНЕР .
_________________
ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Beroe
Гост





МнениеПуснато на: Сря 05 Авг, 2009 12:09    Заглавие: Отговорете с цитат

lokoman написа:
изписа се толкова тъпотия тук от хора които даже нямат смелост да се напишат с прякорите си в агитката. Една скоба юнаци туй е ultras форум , а не казионен сайт . Групата Железни Бригади е ultars union , а не семкарска гилдия. Хореографиите ни са идейни и качествени съобразени с числеността ни , за 10 г история сме били на свои разноски на всички места на които любимия отбор играе - Вие идвате в София само ако клуба организира безплатен автобус. Няколко пъти сме се виждали на маса и тогава сте по тихи от водата в съотношение 1 към 5 във ваша полза. След това почна омразата - 2 се опитвате с помощта на куките да нахлуете в сектора под предлог ,че разменяте шалове , с нож разкъсахте знамето на фенклуба . По- проста и зле организирана шайка в България няма. Вие не сте ултраси , а привърженици от селски тип и макар че плюете по говеда и чорби сте много по- зле от тях - те поне имат доказани групи на българската сцена. Заключение нищо против за един от най- красивите градове в България , за един традиционен футболен център , дал доста на родния футбол , за готините мацки които виреят там . НО ЕДНО ГОЛЯМО ПРОТИВ ПАПЛАЧТА КОЯТО СЕ ИЗКАЗВА ТУК - ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ГРАДА СИ , СРАМ ЗА СЦЕНАТА В БЪЛГАРИЯ . НЕ СТЕ УЛТРАСИ И ПО НИЩО НЕ СЕ ОТЛИЧАВАТЕ ОТ ПУБЛИКАТА НА ПАЙНЕР .


Ех, че веселяк. biggrin
Върнете се в началото
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 05 Авг, 2009 12:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Аре стиа верно хранили вече. Който е запознат с какво е ставало преди "по масите" и по секторите знае. Другото е храна. Всеки се мисли за по,по,най и може би така треа да е. Доказването предстои. blum2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
BEROEfan
Гост





МнениеПуснато на: Сря 05 Авг, 2009 12:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Metala написа:
Ребята давайте жить дружно, а? Ахахаха! Аре стиа хипарии. И аз не съм за безпочвените псувни и заяждането ама некакси става.

И BEROEfan - аре малко влезни в час какво е корео и тогава пускай линкове. blum2

Тази хореография точно беше в спортал.бг на началната страница, като красива, но може би не ви е удобно да признаете, че е супер след толкова обиди по нас и отбора и града ни, спокс, всичко е 6 - като сте в Б група и с отбора по села и паланки на разрушени стадиони подкрепата за отбора е както на БЕРОЕ, бих се радвал за вас.
Относно основната фенска маса - айде да бъдем обективни, ок? Надежда и Люлин да хвалите е меко казано смешно - това са гета, работническо-селски квартали, за нивото на престъпността и мизерията там, дори не споменавам. А много истински заралии, предимно кореняци, дори говорят по-правилен български език, от жителите на тези квартали, повечето новодошли или 1во поколение софиянци, лични познати и наблюдения имам, така че нека спрем по темата. Аз лично живях доскоро в центъра на София, така че нека спрем по темата. София е била 20 000 миналия век, неслучайно кореняците софиянци на шега казват, че са от най-голямото село в България.
А за това, че има фенове на стадиона ни, т.нар. ХРАМ, фенове и на други отбори - възможно е, но те не са беройците, които подкрепят отбора си навсякъде, което доказахме миналия сезон. Да си бероец е потомствено и е кауза на града ни, неслучайно общината и бизнесмените издържат отбора и базата. Имаме и силни юношески школи.
Важното е да има красив и стойностен футбол на стадионите в България, нали?
Нека стане готин сблъсък на добри и нахъсани отбори на Храма, моята прогноза е равен или победа за нас с минимална разлика, все пак имате Камбуров и бивши беройци в тима ви! НАЗДРАВЕ и до петък!
Върнете се в началото
fuckside
Гост





МнениеПуснато на: Сря 05 Авг, 2009 13:02    Заглавие: Отговорете с цитат

bulgarista написа:

иначе живи и здрави нема лошо аз имам поне 30-40 познати заралии мноо то4ни хора специални поздраи на Дон Венци се изкъртиме след ма4а boast имате доста фенове,но и много от тези които ходят на ма4а са си левскари и цесекари ако ги питаш.хубаво ше е наистина да се о4истите от тия и тогава ако СВЕТЪТ то поне градът да Е БЕРОЕ ! locomotive


1. От тук излиза, че ти лично познаваш всички точни заралии, а всички останали сме селяни, орки и примати, както твърдят останалите ти приятелчета.
2. Явно изобщо не познаваш фен масата в Стара Загора щом твърдиш, че и тук битува феномена - фен на 2 отбора. За да ти разсея опасенията ще ти кажа, че Стара Загора и Пловдив са двата града (в по - малка степен Перник, двуомя се за Горна Оряховица и Враца, която е червена по - скоро), където местните отбори са подкрепяни изключително активно и където мнозинството (да не говоря в проценти, но със сигурност над 80 %) хора обичащи футбола, обичат само и единствено Берое. Изключвам елемнти появили се последните 10 години от други селища, които в момента осъзнават какво означава Берое. Червено-синята мъгла тук не вирее, поради силния местен патриотизъм и поради простия факт, че Берое винаги се е борило с бившите грандове (може да се каже изключително успешно, има статистики за справка) и поради тази причина, отбора не веднъж е страдал от съдийски и организационни аванти в полза на тези два измислени отбора. Като дори е бил ваден от А група заради говедата, наказван с 6 мача без домакинство заради чорбата и така нататък. Няма нормален заралия, който да е роден тук, родния му отбор да играе всяка седмица пред очите му, да вижда как се подиграват тези два отбора с Берое и с целия ни футбол, и въпреки това да ги подкрепя. Това е присъщо за градове с по - малки футболни традиции, та дори и за градове като Варна и Бургас, където има огромни сини и червени маси и фенклубове.
Според мен няма смисъл да си мерим успехите, защото са минали. Можем само да се гордеем с тях и да се стремим да ги надминем. В момента сте по - силен отбор (бих казал най - силния заедно с Черно Море), но бъдете сигурни, че няма да ни напълните "секторчето", а нашата публика ще изравни силите на терена. Знаем какво е хореография, както знаем че хвърлянето на ленти не е такава. Това не ни пречи да създадем неповторима атмосфера, така че още веднъж вземете си камерките в Петък ако всичко е наред няма да съжалявате.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Отминали мачове Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Следваща
Страница 5 от 12

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum