Левски - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 12.09.09 19:00 ст. Георги Аспарухов
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Отминали мачове
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
cveti_92



Регистриран на: 20 Авг 2007
Мнения: 295
Местожителство: там където сме ние-ДЯВОЛЪТ е на свобода !

МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 7:00    Заглавие: Отговорете с цитат

хехе видях и аз победа на герена :p вчера беше нещо великоооооо party
САМО ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 0014-lokooo
_________________
♥МОМИЧЕ С ЧЕРВЕНО -ЧЕРНО СЪРЦЕ♥
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 8:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Локо (Сф) пак удари Левски на Герена

Шампионите трагични, искат оставката на Ратко Достанич


Локомотив (Сф) продължи традицията да побеждава Левски, като този път постигна успех с 2:1 на Герена. Предишният мач на стадион "Георги Аспарухов" завърши 3:0 за червено-черните. След вчерашния мач Локомотив изпревари Левски в класирането, шампионите са с мач по-малко. След срещата недоволните фенове на Левски поискаха оставката на треньора Ратко Достанич.
В 10-ата мин Христо Йовов имаше шанс да отбележи след разбъркване в наказателното на Локомотив, но стреля на сантиметри от гредата след удар с левия крак. 2 минути по-късно този път след центриране на Йовов всички футболисти в наказателното се разминаха с топката, вратарят Галев също не реагира адекватно и кълбото се удари в страничната греда. Ортега опита добавка, но опитът му бе неуспешен. Локомотив отговори в 36-ата мин, когато след бърза контраатака топката стигна до Христо Златински и халфът нацели напречната греда.
Второто полувреме започна вихрено за Локомотив. 6 мин след подновяването на играта Караджинов овладя в половината на Левски, навлезе остро пред наказателното поле и стреля с левия крак - 1:0 за Локо. Радостта на гостите бе кратка. Христо Йовов намери плътно една топка на границата на наказателното поле и след точен изстрел направи безпомощен вратаря Галев. Минута по-късно обаче развоят на събитията отново се обърна. При първата атака на Локомотив, след подновяването на играта, бе отсъдена дузпа за нарушение срещу Асамоа. Камбуров застана зад топката и отбеляза, но съдията назначи ново изпълнение, поради навлизане на футболисти в наказателното поле. И при втория удар Камбуров не сгреши - 2:1 за Локо. Последва греда на Йовов.




ТАКТИКАТА
Локомотив (Сф) заложи на схема 4-4-2. Пред Галев в отбрана действаха Бандаловски, Марков, Пасков и Добрев. Връзването на играта в средата на терена бе възложено на Дяков, Караджинов, Златински и Асамоа. Камбуров и Балдовалиев водеха атаката. След втория гол за Локо отборът остана само с един нападател в лицето на Камбуров и заигра по-прибрано. Гостите се възползваха от грешките на Левски и дори можеха да победят с по-убедителен резултат.
ГРЕШКИТЕ
До средата на първото полувреме футболистите на Драгомир Окука изглеждаха стресирани и играха доста плахо. Лесно дадоха притежанието на топката на съперника и допускаха играчите на Левски да стрелят многократно. След гола на Камбуров гостите се прибраха в своята половина и само добрите намеси на Галев и шансът попречиха на Левски да изравни.
СЛЕД МАЧА
Драгомир Окука:
Не съм подценявал Левски, просто казах, че срещу този отбор е лесно да се играе, защото самият той играе футбол. Видяхте, че е точно така. Получи се много интересeн мач, видях доста качествени неща и от двете страни. Каква е рецептата да биеш постоянно Левски? Не знам, но е факт, че три пъти поред ги бих, не знам какво повече да направя в България, за да ме признаят. Имам перфектни отношения с Николай Гигов и не се притеснявам за поста си. Видя се кой е прав.
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
krasi



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 1190
Местожителство: SOFIQ

МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 8:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Честито на всички, които ОБИЧАТ ЛОКОМОТИВ!!! Трета поредна победа на"Герена"-Дай Боже поредицата да не приключва в близките 10 години!!!
И така........след като поотминаха малко емоциите мога наистина да кажа, че това което сътвориха наще вчера е равносилно на ПОДВИГ!!! Смачкахме тая долна утайка на БГ!!!! Разплакахме отбора на народа! Отбора на Бай Ганьо!!!! blum2 И който не е разбрал вчера към 21.00 в София отново са отворили Дисниленд! Но, върви само влакчето на Ужасите и го кара Гонзо като го зместват Йовов и Урсула! biggrin biggrin biggrin Голямо БЛАГОДАРЯ на Караджинов agree! ВЕЛИКИ!!!! Напред машина! Ебахме Левси в гъза да се подмива ЦСКА!!! blum2
_________________
ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 9:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Фенове на Локо (Сф) в ареста след сбиване в сектор "А"


Двама фенове Локо (Сф) са в ареста на 5 РПУ след инцидент по време на мача с Левски на "Герена". Фенове на Левски пък също са там да пишат обяснения за случая.

Десетина минути след втория гол на Локомотив (София) между ложата и ВИП ложата на стадиона за малко не стана тежък инцидент след конфликт.

В основата на скандала бяха привърженици на отбора на Левски, седящи в ложата и двама фена на Локо от ВИП-а на „Георги Аспарухов”. Между двете места се размятали бутилки и пакетчета семки, след което полицията установила ред и арестувала хората от Локомотив.

Версиите за инцидента са две. Според първата , казана от шефа на фенклуба на Левски Владимир Владимиров и фен на Левски, обадил се в Канал 3, двама души от ВИП-а са метнали бутилки по привържениците на Левски, след което обидени те тръгнали да влизат във ВИП-а и да търсят саморазправа. Освен това, според разкази, двамата фена на Локомотив били мутри от старата генерация. Единият от тях казал на полицаите да не го пипат и след това заплашил син привърженик, че ще го заколи. До въпросните хора бил и Саша Антунович, който допълнително дразнел феновете и казал, че за 10 000 лева на месец може да им стане нападател. В крайна сметка полицията се намесила и буйните хора от Локомотив били арестувани.

Според другата версия на изпълнителния директор на Локомотив Иво Тонев се е случило точно обратното. От ложата под ВИП-а са били хвърлени бутилки, след което скандалът се е разраснал, "настанало бутане" и органите на реда установили контрол.

„Аз съм човек спортист и нищо не съм чул, нито видял”, заяви Антунович пред Сащо Диков. „Гледах само второто полувреме и Левски имаше инициативата и изравниха. След това Локо веднага вкараха и това много им помогна. Друго не съм видял”, заяви още сърбинът.

След всички разкази в крайна сметка пак не става ясно точно какъв е бил инцидентът, а от МВР за момента не дават информация.


connie_29 има ли нещо истина в това некой да каже?
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ra4mO



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 4475
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 9:21    Заглавие: Отговорете с цитат

"Саша Антунович, който допълнително дразнел феновете и казал, че за 10 000 лева на месец може да им стане нападател"

ХАХА, брутален е ...

Май всичко горенаписано е верно !
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pepi svoboda



Регистриран на: 29 Яну 2009
Мнения: 1027
Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 11:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми маи е верно.Където е Цоко там са проблемите хаххаха.След мача беше наи-култовото- Цоко слиза по стълбите на А сектор, с една бира в ръката, а след него 20 полицаи.Тоя е по-голям фен на Локомотив от половината наши.Много е голям и заслужава огромно уважение от наша страна.Иначе тия мутри където беха ако скочат ше набият целия А сектор.КУР ЗА ЛЕФСКИ И СИНИ ПЕДЕРАСИ!!! clapping
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
koljo shopa
Гост





МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 11:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Respect za agitkata!
250 4OVEKA NADVIKAHTE 3000 GOVEDA.
Otnosno slu4aja v A sektor: Naletjaha ni 100 ludi kravi i rezultata e 2-ma arestuvani lokomotivci biggrin -sami si pravete izvodite.

Za poreden put se ubejdavam,4e govejdata publika e nai-oligofrenskata v Bg.Takova posreshtane ne sme imali i v nai-nashe selo!
A INA4E NEKOI GOVEDA SHTE SE ZAMISLJAT DRUGIA PUT PREDI DA VIKAT "CIGANI" aggressive2
Върнете се в началото
dickielokosofia
Гост





МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 13:26    Заглавие: Отговорете с цитат

честито на всички локомотивци!
чурбетата нещо сега се подиграват на кравите и за това искам и тях да ги ударим здраво, че и те ме дразнят много
иаче бяхме прилична агитка и се раздадохме както и играчите
окука велик
реално съдията не ни даде дузпа и малко повечко почна да дава фалове в тяхна полза и се опита да ни натика в нашата половина...
заслужено отново бихме!
поздрави на всички локомотивци и наздраве! Smile)))))))))))))
Върнете се в началото
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 14:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Локо (Сф) пак унижи Левски





„Червено-черните“ биха с 2:1 на „Герена“, „сини“ ултраси налитат на Николай Гигов



Левски спази традицията от последните години и отново загуби от Локомотив (Сф). "Сините" този път паднаха с 1:2 след много слаба и бездушна игра. Гостите откриха резултата в 51-ата минута чрез Караджинов, Христо Йовов изравни в 60-ата минута. Две минути по-късно Камбуров оформи крайния резултат след дузпа и Локо взе напълно заслужени 3 точки от „Герена“.

Левски започна по-амбицирано срещата. В 10-ата минута Христо Йовов навлезе в наказателното поле, финтира защитник на гостите, но би над вратата. Малко по-късно "сините" удариха греда отново чрез Йовов. Той стреля от пряк свободен удар, подобно на този, когато вкара гол срещу Баку, но този път топката срещна гредата. В 18-ата минута Йовов бе добре изведен в наказателното поле на Локомотив, но се замота и изгуби топката. Малко по-късно Зе Соарес, който бе сред най-активните за домакините през първото полувреме, премина през няколко футболисти на Локомотив, но ударът му мина малко встрани от вратата. Постепенно гостите започнаха да се поокопитват. В 36-ата минута Сърмов загуби една топката в средата на терена, от което последва опасна атака за Локо. Топката попадна в Златински, който от границата на наказателното поле би в гредата над Петков. В 39-ата минута след изпълнение на корнер Караджинов стреля технично, но топката излезе в аут. В 44-ата минута Жоазиньо изведе Зе Соарес в наказателното поле, но последният стреля над вратата в аут. В последната минута на полувремето Локомотив можеше да поведе, след като Асамоа проби добре в наказателното поле, но ударът му бе спасен от Георги Петков.

В началото на второто полувреме Сърмов бе сменен от Симонович заради контузия. В 51-ата минута Караджинов напредна през центъра на терена, заобиколи Топузаков и с хубав удар от границата на наказателното поле простреля Петков за 0:1. "Сините" се опитаха да натиснат по-скоро хаотично, отколкото с някакви мисъл в играта. В игра се появи Тасевски, който пораздвижи атаката на шампионите. В 60-ата минута най-добрият в този мач за Левски - Йовов, получи топката в дъгата на наказателното поле и с много хубав удар изравни. Домакините тръгнаха да нападат, но бяха наказани с една контраатака. Тогава Асамоа се измъкна зад гърба на Топузаков и бе повален в наказателното поле от Рабех. Реферът Николай Йорданов логично свири дузпа. Камбуров застана зад топката и я вкара. Съдията обаче нареди наказателният удар да бъде пребит, защото футболистите на гостите са влезли в полето. От втория опит Камбуров не сгреши и направи 2:1. Шампионите се хвърлиха отново в атака и отново нямаха идея какво да правят. В 77-ата минута Христо Йовов удари втората си греда в мача след изпълнение на фаул. Десетина минути преди края на мача Достанич смени Топузаков с нападателя Георги Христов и Левски заигра с трима защитници. До края Левски така и не създаде чисти положения освен удар на Симонович, който бе спасен от Галев.

Малко преди края на мача по трибуните на сектор А се разиграха грозни сцени, след като фенове на Левски се опитаха да нападнат президента на Локо (Сф) Николай Гигов и охраната му. В последната минута игралият трагично Ортега пропиля още едно положение, като не успя да засече топката с глава.
Привържениците на Левски изпратиха с викове „Оставка“ старши треньора Ратко Достанич.
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ЖСК СОФИЯ



Регистриран на: 08 Сеп 2006
Мнения: 2217
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 14:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами какво да кажа и аз след мач като вчерашния....огромни благодарности към целият отбор, към Окука, и за всички, които милеят за отбора. Дух, мъжество, класа, всичко което съм искал да виждам в играчите на Локомотив беше показано на Герена. Радвайте се и подкрепяйте Локомотив, другото момчетата си го могат и ще дойде само!

По желязо лази, Левски гази...що е то? biggrin
_________________
"Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
101% red-black
Гост





МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 14:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Интересно ми е кво му е било на онова леке шанкуУуУу biggrin
Върнете се в началото
valdes
Гост





МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 14:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Kur za Kenefski evropejski! congratulate
(sorry za latinicata no nema opraviq)
Върнете се в началото
Pippo



Регистриран на: 04 Сеп 2006
Мнения: 1292

МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 15:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Ииии вица на деня

Цитат:
След като вчера отупа сините с 2-1, наставникът на Локомотив София - Драгомир Окука - се е предложил на шефовете на сините, разбра donbalon.eu от отлично информиран източник. Сърбинът, който вече втори сезон води железничарите, бе пред изгонване от "Надежда", където е на "нож" със старите кучета в отбора. Окука обаче разби за трети път Левски, откакто води локомотивци и по пирнцип взе реванш над своите опоненти в "червено-черния лагер". И снощи, след победата над Левски на Герена сърбинът не скри, че Локомотив Сф не е "по неговата мярка" и в "Надежда" той се чувства "самотен и неразбран".

"Не знам, но е факт, че три пъти поред бих Левски и не знам какво повече да направя в България, за да ме признаят. Имам перфектни отношения с Николай Гигов и не се притеснявам за поста си. Днес се видя кой е прав и кой крив", загадъчно разкри Окука ситуацията в Локомотив Сф, където за никой не е тайна, че само оръжеен бос номер 1 стои зад гърба му, докато останалите членове на клубната управа работят за смяната му.

Така например снощи на "Герена" след края на мача Окука бе поздравен единствено от своя помощник и преводач Данило Дончич, докато останалите футболисти и хора от техническия щаб, като че ли умишленно го отбягваха. Минути преди рейса на Локото да отпраши към "Надежда" репортер на donbalon.eu дочу разговор между човек от щаб на червено-черните, който буквално каза на своя близък - "нищо не играхме, ама бихме"....

Желанието си да застане на кормилото на Левски Драгомир Окука е подхвърлил дори пред управата на сините, като е казал че е готов да се премести в Подуене, тъй като в Локомотив и без това не го искат. Според запознати сърбинът имал клауза в договора, която му позволявала да прекъсне договора си през зимата и да потърси друго предизвикателство.


хаахаххааххахахаххахахаххахахаххах
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pepi svoboda



Регистриран на: 29 Яну 2009
Мнения: 1027
Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 15:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе тия нащстници Дон Балон само глупости пишат. Ебати жълтия,вестник, да го духат. Иска им се Окука да е треньор на Левски,ама това никога няма да стане. Борат Батков е скъсан като блажен вестник sarcastic
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ЖСК СОФИЯ



Регистриран на: 08 Сеп 2006
Мнения: 2217
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 17:59    Заглавие: Отговорете с цитат


_________________
"Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Отминали мачове Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Страница 6 от 9

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum