Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 07 Юли, 2010 15:55 Заглавие: |
|
|
Няма мнения в тази тема
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 07 Юли, 2010 15:56 Заглавие: |
|
|
Е вече има.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 07 Юли, 2010 15:58 Заглавие: |
|
|
заъртеха ме теория на конспирация
по темата :
кукербрейкденсмадафака
ахах _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
paradoxxx Гост
|
Пуснато на: Чет 29 Юли, 2010 21:21 Заглавие: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=7KXvb1NtGzo
Полицайчетата дойдоха и започнаха да джобят момчетата ,да търсят трева.Ако забележите към края почнаха да ровят в тревата ...ама карък  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chavi

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vujeto

|
Пуснато на: Вто 03 Авг, 2010 11:41 Заглавие: |
|
|
най-лесният начин да си прикриеш лицето , ако нямаш шал или маска на мач или кадето и да е ...
и при мене се получи пък и след тва супер бързо и лесно се слага тениската
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 03 Авг, 2010 11:57 Заглавие: |
|
|
Ебати култа!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 03 Авг, 2010 12:07 Заглавие: |
|
|
какъв е червения шал изотзадзе???  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vujeto

|
Пуснато на: Вто 03 Авг, 2010 12:17 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | какъв е червения шал изотзадзе???  |
на България _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 30 Авг, 2010 16:40 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Районният съд във Варна наложи глоби на 2 футболни запалянковци
30.08.2010 15:54
За противообществени прояви в нарушение на Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия, Районният съд във Варна наложи глоби на двама футболни запалянковци, съобщиха от съда. На 29 август т. год. 23-годишният Г. С. при излизане след края на мач на стадион “Спартак” във Варна, употребил обидни изрази по отношение полицейските служители, охраняващи изхода на стадиона. Младежът е с чисто съдебно минало и няма регистрирани досега криминални или противообществени прояви. В съдебната зала той публично е поднесъл извиненията си към служителите на реда и е наказан с минималната по размер санкция по Указа за борба с дребното хулиганство – глоба от 200 лв. 33-годишният Ж. С. е наказан с 500 лева глоба от съда, затова че отправял ругатни и нецензурни реплики към полицейски служители при опита им да предотвратят безредици по време на второто полувреме на футболната среща на стадион “Спартак”. Решенията и наложените от Районния съд административни наказания на двамата футболни запалянковци са окончателни и не подлежат на обжалване. /БГНЕС / |
В пресата бяха публикували пълните имена на двамата, нарочно съм ги оправил! НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ!
НАС КАТО НИ НАРЕКОХА ДИЛЪРИ И НАРКОМАНИ КОЙ НИ СЕ ИЗВИНИ???
Ма нищо де, така ще е докато си кютаме и си бъркаме по носовете (да не кажа дупките). _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Пон 30 Авг, 2010 21:05 Заглавие: |
|
|
Ем, тия пичове да съдят медията ...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 19 Сеп, 2010 10:42 Заглавие: |
|
|
Топим комшията за секунда в нов сайт на полицията
За секунда - само с едно кликване на мишката, вече ще можем да се оплачем от буйния съсед, катаджията рушветчия или магазинера, който ни лъже. Нов сайт на Охранителна полиция тръгва до седмица, съобщава АСН. В него ще има специален раздел за онлайн сигнали.
От 1 октомври на адрес www.gdop.mvr.bg ще може да се жалваме още от кварталния отговорник, ако не си гледа работата.
"На сайта ще има пълна информация за пътната обстановка", съобщи за "Стандарт" шефът на Охранителна полиция комисар Милчо Енев.
Той допълни, че до Коледа ще можем да проверяваме в нета и точките, останали ни в контролния талон, както и актове за нарушения. Пак онлайн ще си записваме часа, в който да получим шофьорската си книжка от КАТ.
Леле копеле за пореден път се убеждавам че бат ти Бойко си връща привичките от комунизма едно към едно само че в по-модернизиран и захаросан вариант...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 19 Сеп, 2010 11:30 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Топим комшията за секунда в нов сайт на полицията
За секунда - само с едно кликване на мишката, вече ще можем да се оплачем от буйния съсед, катаджията рушветчия или магазинера, който ни лъже. Нов сайт на Охранителна полиция тръгва до седмица, съобщава АСН. В него ще има специален раздел за онлайн сигнали.
От 1 октомври на адрес www.gdop.mvr.bg ще може да се жалваме още от кварталния отговорник, ако не си гледа работата.
"На сайта ще има пълна информация за пътната обстановка", съобщи за "Стандарт" шефът на Охранителна полиция комисар Милчо Енев.
Той допълни, че до Коледа ще можем да проверяваме в нета и точките, останали ни в контролния талон, както и актове за нарушения. Пак онлайн ще си записваме часа, в който да получим шофьорската си книжка от КАТ.
Леле копеле за пореден път се убеждавам че бат ти Бойко си връща привичките от комунизма едно към едно само че в по-модернизиран и захаросан вариант...  |
e тва ше се взима ли под внимание,
ако ти имам зъб нещо ше те кисна за щяло и нещало
хаха _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|