Батакът български "футбол"
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, ... 49, 50, 51  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Нещата от живота
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Вто 19 Апр, 2011 13:34    Заглавие: Отговорете с цитат

На мач от 21 часа? Не, благодаря!
Пламен Иванов / 19 април 2011 11:12Размер на шрифта: T- | T | T+

© Sofia Photo Agency
Има една народна поговорка - видяла жабата, че подковават коня, че и тя вдигнала крак. Такава е работата и с нашите футболни мачове от 21 часа. Чул някой, че някъде в Европа ритат топката по късни доби и решил, че и у нас ще стане същото. Да, ама не, както казваше един уважаван колега. Едно, че страните, където играят късно вечер са много малко и второ, те са далеч по-топли и по-уредени от родната ни татковина.
Да отидеш на шампионатен мач в България от девет вечерта, си е чиста проба мазохизъм. Необходими са ти много топли дрехи, сериозна доза смелост и задължително спрей против кучета. Плюс желание да се лишиш от голяма част от нощния си сън и до отидеш на работа с кръвясали очи.
Иначе правим кръгли маси за хулиганството. А мачовете сложени в идеалния за всички лумпени отрязък от денонощието. Да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли...
Въобще присъдата на любителите на футбола над експеримента „мачове от 21 часа“ е повече от категорична: НЕ, благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Вто 19 Апр, 2011 13:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Идеята на тази кръгла маса и среща е да се провокира дебат към всички заинтересувани страни по въпроса с футболното хулиганство, както и за сигурността на хората, които искат да отидат на мач, заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, който участва в дискусията.
Той каза още, че инициативата за законодателни промени-изменение и допълнение на Закона за футболното хулиганство или пък за евентуално изготвяне на нова административна и нормативна база, трябва да дойде от Министерството на физическото възпитание и спорта и посъветва Свилен Нейков неговото ведомство да бъде водещо.
Всички предложения от днес обаче трябва да бъдат събрани, разгледани внимателно и в рамките на един месец да бъдат анализирани внимателно от работна група, която предстои да бъде създадена.
Освен Цветанов и Свилен Нейков, участваха президентът на БФС Борислав Михайлов, заместник-министърът на МВР Веселин Вучков, главният секретар на МВР Калин Георгиев, кметът на София Йорданка Фандъкова, Президентът на ПФЛ Стефан Капралов, Председателят на Държавната агенция за закрила на детето Надя Шабани, както и представители на клубовете и фенклубовете на Берое, Ботев, Левски, Локомотив Пд, Миньор, Пирин, ЦСКА и Черно море.
Обсъдено беше създаването на Национален клуб на стюардите, както и създаването на национална комисия по лицензирането, която да замени общинските такива, които действат в момент. От някои фенклубе дошла идеята да се възстанови и националния
координационен център в МВР, какъвто имало по-рано, както и за по-добра работа между полицията и фенклубове на отбори от страната. Министър Цветанов похвали съвместната работа между СДВР и клубовете на привържениците на Левски и ЦСКА.
"Аз поемам ангажимента от страна на МВР да се поправи този пропуск. Освен това трябва да се чуят внимателно идеите за изграждане на сектор за лица, които не са навършили пълнолетие. Защото децата трябва да ходят на спортни събития, тъй като това ги мотивира и е напълно реално след това да решат да се занимават със спорт”, допълни вътрешният министър.
Трябва да бъдат вложени повече средства за подобряване на видеонаблюдението на стадионите, тъй като това е един от начините да бъдат установявани нарушители и тези материали от камерите да бъдат използвани като доказателство пред органите на реда и в съда. Изискване за минимален брой камери със сигурност ще залегне пък в документите за лицензиране.
"Намесата на полицията да бъде крайна мярка, и дори да не бъде с физическо присъствие на самата футболна среща, която се провежда. Анализът на ситуацията и българският манталитет показват, че за съжаление, за момента полицията не може да стои извън периметъра", завърши Цветанов.


Смех баткоооо,смееееееееех bye
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет 29 Апр, 2011 12:51    Заглавие: Отговорете с цитат

http://fanface.bg/tema/item/1163-как-се-прави-футбол-напук-в-българия.html
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Veskoloko



Регистриран на: 01 Сеп 2006
Мнения: 1514
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб 30 Апр, 2011 6:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Даааа я вижте и ФЕНСКИЯ ХЛЯБ "БЕРОЕ".... clapping !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто 03 Май, 2011 11:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Отново ниска посещаемост по българските стадиони

Миналата седмица ви съобщихме за антирекорда по посещаемост на столичното дерби между Локомотив (София) и Академик, което бе посетено от едва 80 зрители. В 24-ия кръг на "А" група това уникално посещение бе подобрено. Вероятно за никой няма да бъде изненада, че и този път е намесен отборът на Академик.
Домакинският двубой на "студентите" бе изгледан от едва 60 зрители, които незнайно как се бяха престрашили да дойдат на стадиона в Овча купел. Другият най-безинтересен, според феновете, двубой от кръга бе в Бургас, където едва 300 души изгледаха домакинската загуба на Черноморец от Монтана.
Вероятно очаквано за мнозина най-горещо бе във Варна, където 4090 души изгледаха двубоя между Черно море и Литекс. ЦСКА-Локо (Сф) и Локо(Пд) също привлякоха сериозен за нашите стандарти интерес.
В генералното класиране на класацията на Football24.bg продължава да води Черноморец, който до този момент е привлякъл 60 329 свои фенове на стадиона или средно по 5027 на мач. Втори е Левски с 47 180 (3931), а трети излиза Локомотив (Пд), който измества Миньор (Перник).
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Чет 05 Май, 2011 11:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Край с мачовете по телевизията?
Левски, ЦСКА и останалите от ”А” група искат минимум 7,5 млн. лева на година

10:30 / 5 май 2011
Редактор: Юлиан Ангелов


Излъчването на мачове от "А" група по телевизията увисна като прани гащи вчера. Преговорите с БТВ тръгнаха към провал, пари няма.

Левски, ЦСКА и останалите от "А" група искат минимум 7,5 млн. лева на година. Те са категорични, че или ще вземат парите, или камерите няма да са на стадиона. Това трябваше да се каже на срещата на футболните шефове с БТВ вчера. Нямаше обаче на кого да го кажат. Телевизията прати свой представител който каза, че нито има хабер от договора, нито е упълномощен да преговаря.

"Нито ще преговаряме, нито ще приемем по-малка сума. Просто няма да има мачове по телевизията и толкоз", казаха президентите на отбори.

В момента нито един канал в България не е в състояние да извади исканата сума. Никой не знае какво ще стане. "7 дни спорт" научи от вътрешни източници, че bTV иска да се измъкне от ситуацията елегантно, поради което няма да прекрати преговорите, а просто ще предложи обидно ниска цена.

В офиса на телевизията се яви възможно най-представителната извадка от футбола - президентите на БФС и ПФЛ Боби Михайлов и Стефан Капралов, Гриша Ганчев, Иво Иванов от ЦСКА, Венци Стефанов, Константин Баждеков. Дойде и Вальо Михов, който винаги е посредник. След час и половина всички излязоха с увиснали носове и смутолевиха, че нещата се отлагат за по-нататък. Само че по-нататък може да няма.

Какво всъщност се случи? На срещата БТВ изпраща свой представител, който обяснил, че нито е в час с футболния договор, нито има правомощия да води преговори.

Футболните шефове са много недоволни от работата с тази телевизия. Те са принудени да играят в 21.00 ч., което оставя трибуните празни и публиката е недоволна. То и петдесетина души публика ли са? Защото никой нормален човек няма да си пусне детето да се прибира в 23.30 ч от "Борисовата градина" или откъдето и да е. Клубовете обвиняват телевизията в произволно тълкуване на договора за правата. Закупени са права само за пряко излъчване на мачове. Картината обаче се използва и като архив за обзорни студия. Понякога направо се пускат цели стари мачове. От БТВ казали, че това "се подразбира" от договора.

"Не сме продавали права за магазинно предаване, навсякъде в Европа това се договаря отделно и си има допълнителна цена" - контрират футболните шефове.

Другият конфликт пламна още преди две седмици, след като БТВ сложи неустойка от 200 000 лева за мача Калиакра - Левски. Той всъщност се игра, но като контрола с 30 минути закъснение. Телевизията излъчи над два часа от Каварна, пусна си и рекламите. Рейтингът на предаването излезе по-висок от този на мача Литекс - Локо (Пд). Само че от медията сега търсят начин да не платят, предаде livesport.

"Ние питаме каква глоба ще плати БТВ за неизлъчения мач Черноморец - Монтана" - обявиха клубовете.
От телевизията се оправдали, че има проблем със сателита.
"Сигурно е така, ама нас това какво ни засяга?", питат клубовете.
Те не са се договаряли телевизията да проваля предавания и да не плаща. Криза е, рекламите намаляват, пари няма. При тази ситуация ясно е едно - футбол по телевизията няма да има. На когото му се гледа, да ходи на стадиона.

Какво ще стане нататък? Има много варианти. Единият е футболните клубове да си направят свой канал, по който да се излъчват мачовете и те сами да си събират рекламите за тях. Това ще отнеме поне година. Друга възможност е срещите да се предават от няколко канала, които да си разпределят срещите всяка седмица. Трета възможност е да се продадат правата само за интересните мачове, но тогава малките отбори загиват.

Никой не знае какво ще стане...

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Чет 12 Май, 2011 9:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-накрая , някой да не се погнуси да размирише и да даде гласност на една от ,,миризливите '' тото схеми у нас, за която се говори поне в Пловдив от одавна и на никого до момента не прави впечатление!
http://sportline.bg/news/77783/chernoto-toto-koko-srestu-loko
.............
Трябва ти един тегел по Главната в Пловдив, за да се откажеш от футбола. Няма кафе, в което да не се коментира случващото се с юношеските формации на "Лаута". Защо падат с по 3, с по 4, с по 5 гола. Това ли е бъдещето на един от най-обичаните футболни отбори в България?
.....на 19-и април, един от най-срамните дни въобще в историята на българския футбол. Тогава моралът в него бе разстрелян не с прашка, а с базука. Защото се посегна на едни деца. Воден от получаващия 6 000 евро заплата Семир Бенжеюн, подсилен от взимащия почти толкова Драги Коцев и с още двама души от първия състав - Абушев и Садъков, Локомотив падна от Литекс с 0:5 в елитната юношеска група. При това най-възрастния в състава на "оранжевите" бе 17-годишният Янаки Смирнов! На велики вторник да накараш едни невръстни момчета да се отвратят от футбола е велика свинщина. Нямало ли е делегат, който да напише, че защитниците на Локомотив асистират за головете и бутат съперниците си сами да вкарат, да сигнализира БФС, че 10 минути преди срещата пристига тъмен джип, от който излизат двама души и уведомяват отбора, че трябва да падне с поне 5 гола разлика!?......
...Ето и "най-знаменитите" мачове на отбора в групата, на които имаше възможност да се залага "на живо":
3 кръг Локо - Берое 3:3
4 кръг Локо Сф - Локо 7:2
7 кръг Етър - Локо 2:3
9 кръг Добруджа - Локо 5:0
12 кръг Локо - Пирин 3:3
14 кръг Локо - Черноморец 4:2
17 кръг Любимец - Локо 3:2
19 кръг Локо - Славия 1:4
20 кръг Берое - Локо 4:1
21 кръг Локо - Локо Сф 1:4
24 кръг Локо - Етър 3:2
25 кръг Литекс - Локо 5:0
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Чет 12 Май, 2011 9:46    Заглавие: Отговорете с цитат

ФИФА ни изми очите за Естония


БФС няма вина за нагласения мач между България и Естония (2:2). "Интерпол" и ФИфА измиха очите на родната федерация, като потвърдиха, че отговорни за скандала са двама сингапурци. Става дума за Антъни Сантия Раж и съучастникът му Уилсън Раж Перумал. Те бяха обвинени в манипулация на контролите България - Естония и Латвия - Боливия (2:1) в Анталия. Както се знае, всичките голове паднаха от дузпи, а на реферите, ръководили срещите, бяха спрени правата.

Първият от обвинените мафиоти е потънал вдън земя и е обявен от Интерпол за международно издирване, а вторият вече лежи в следствения арест във Финландия и чака да му бъдат повдигнати и други обвинения за манипулиране на мачове. Според източник на в. Straits Times последните две седмици беглецът Антъни Сантия Раж се подвизавал в Австралия. В понеделник отговорникът по сигурността към ФИФА Крие Ийтън определи сингапурците като манипулатори от "средно ниво", които са активни в международна мрежа.

Антъни е далеч по-малко известен от именития си съучастник, който има богато полицейско досие. 45-годишният Уилсън започнал криминалната си кариера като дребен търговец на наркотици, докато не направил скок в тото мафията и влязъл в бизнес за милиони, пише още Straits Times. В Сингапур е известен като Робин Худ, защото често давал пари на бедните.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Чет 12 Май, 2011 18:08    Заглавие: Отговорете с цитат

http://gong.bg/view_article.php?article_id=202083

Добре бе мое ли такоа нещо бе ! angry2
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пет 13 Май, 2011 8:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Концертът на Роксет на стадион “Георги Аспарухов” на 29-и май и решението на Спортно-техническата комисия към БФС да премести мача между Левски и Монтана от 30-я кръг на А група да се играе от 18 на 28-и май на стадион “Васил Левски” заплашват обществения мир в София.

По наредба всички мачове от последните три кръга в А група трябва да се играят по едно и също време.

На 28-и май (събота), когато е последният 30-и кръг в А група се падат по едно и също време (от 18 часа) да играят Левски и ЦСКА на стадионите “Васил Левски” и “Българска Армия”, което е взривоопасно, като се има предвид, че двата стадиона са много близо един до друг, а феновете на двата отбора не се обичат. Освен това 28-и май е и работен ден.

За ужас на полицията в същия ден от 18 часа е и малкото столично дерби между Славия и Локомотив София.

Полицията вече е алармирала БФС и телевизията, която държи правата, но решение за разместване в програмата няма.

Още през следващата седмица в сряда (18 май) полицията ще бъде вдигната на крак, когато от 18 часа Левски посреща Славия на стадион “Георги Аспарухов”, ЦСКА приема Пирин, а Академик София е домакин на Локомотив Пловдив.

Добре, че не сме "домакини". biggrin biggrin biggrin
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб 14 Май, 2011 13:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Не превръщайте София в бойно поле!


В четвъртък следобед екипът на Спортно шоу "Гонг" по "Дарик" повдигна изключително важен въпрос, касаещ оставащите мачове до края на първенството. По програма и според наредбата на БФС срещите от последните три кръга от "А" група трябва да се изиграят по едно и също време. Тук обаче идва големият проблем!

Още за следващата седмица е насрочен междинен кръг, който крие опасни мини. На 18 май от 18:00 часа в София ще трябва да играят Левски и ЦСКА, съответно срещу Славия на "Герена" и Пирин на "Армията". Сами се досещате какво ще се случва по малките, а и големи улици на столицата в делничния ден, независимо от факта, че двата стадиона са на няколко километра един от друг.

За капак в същия кръг Локомотив (Пд) гостува на Академик на стадиона в "Овча купел", което значи, че по традиция ще има стабилна агитка от Пловдив, която меко казано не обича столичани (особено пък тези с червени шалчета).

Ужасът за жителите на София обаче тепърва предстои. В последния XXX кръг на 28 май на разстояние от няколкостотин метра ще играят двата ни гранда. ЦСКА приема Академик на "Българска армия", а Левски посреща Монтана на Националния стадион заради заетостта на "Георги Аспарухов" покрай концерта на Роксет на следващия ден.

Тук дори няма нужда от коментар, особено на фона на това, което се случи по време и след последното издание на "вечното дерби" преди три месеца. На всичкото отгоре ще има и столично дерби между Славия и Локомотив, чиито фенове не питаят топли чувства едни към други.



Искрено се надяваме това безумие, което е на път да се случи, да бъде предотвратено от когото трябва. Явно тук трябва да се нарушат всякакви подписани договори и наредби на телевизия и футболен съюз и да се вземе предвид сигнала от полицията, тъй като става въпрос за сигурността не само на феновете, но и на обикновените граждани.

Всички добре помним какво се случи в края на февруари. Не давайте повод това да се повтори, че дори и потрети в следващите две седмици!

От FanFace.bg ще си позволим да отправим конкретно предложение за разрешаване на проблема, което да бъде максимално безболезнено за всички страни.

Двубоите, които имат пряко отношение за титлата, да бъдат преместени, както следва:

XXVIII кръг

Във вторник (17.05.) или четвъртък (19.05.) от 18:00 или 20:00 часа (тъй като и двата стадиона разполагат с осветление)

Левски - Славия
Литекс - Монтана

* В краен случай двата мача може да се проведат в сряда, но задължително в 19:00 или 19:30 часа, за да има разминаване на агитките на Левски и ЦСКА

XXX кръг

В петък (27.05.) или неделя (29.05.) от 18:00 или 20:00 часа

Левски - Монтана
Литекс - Калиакра

* Тук изключваме възможността да са в събота поради опасната близост на стадионите "Васил Левски" и "Българска армия"

FanFace.bg като фенски и също така отговорен сайт се надява и разчита на добрия разум на хората, от които зависи осъществяването на тези промени. Накрая призоваваме само едно:


НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ СОФИЯ В БОЙНО ПОЛЕ!
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Вто 17 Май, 2011 18:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Хронология на живота на един фалирал "Фараон" и мошеник, върхът на пирамидата Йордан Лечков:

1. Училище

Успех 3.20 /поради факта, че не може да мине с 2 !/

Извод за бъдещето му – всичко с което се захване ще бъде доведено до пълна разруха и фалит.

2. Спорт - футбол

в гр. Сливен – фалит

в Германия – изгонен - фалит

във Франция изгонен - фалит

Турция - изгонен - фалит

от ЦСКА изгонен - фалит

лишен от състезателни права от ФИФА и с наложена глоба от 200 000 долара – фалит

3. Бизнес :

Застрахователна компания „Зора Инс” - фалит

Дискотека Империа гр. Пазарджик - фалит

Хотелски комплекс на Златни пясъци - фалит

Хотелски комплекс Елените - фалит

Дискотека в курортен комплекс Китен - фалит

Хлебозавод в гр. Ямбол - фалит

Дискотека в гр. Ямбол - фалит

Хотел Империа- фалит

Дискотека Империа - фалит

Кафе коктейл бар /до магазин Албена/- фалит

Кафе коктейл бар /срещу битака/- фалит

Пицария /бивш ресторант Гера/ – фалит

Китайски ресторант /срещу областна управа/ -фалит

Фитнесцентър и спа /срещу областна управа на ъгъла с Инвестбанк/ - фалит

Пицария / до тенис корта/ - пред фалит

Ресторант Спортпалас - пред фалит

Хотел Спортпалас - пред фалит

4. Други дейности

- Футбол - пълен фалит

- Фирми :

„Промишлено газоснабдяване” ООД – пълен фалит и задължения за над 13 000 000 лв.

„КОНСОРЦИУМ ЛТБ - БЪЛГАРИЯ ХГ" ООД" – фалит задължения за над 2 500 000 лв.

„Лукском” ЕООД и „Топстрой декор” ООД – тотален фалит над 1 000 000 лв. Задължения

„Ружа” ООД – фалит задължения над 800 000 лв.

5. ПОЛИТИКА И КМЕТУВАНЕ

Пълен фалит – Наследил Община Сливен без задължения и с над 500 000 лв. средства в касата

След 7,5 години управление на лечков резултата е задължения за над 80 000 000 лв. и сключени необезпечени договори за над 300 000 000 лв. – тотален фалит.


Източник: sedmica.sliven.net


пфффффффффффффффффффффффффффффффффф


АлЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ тоя по колко тупа на ден бе леЕЕЛЕе!

clapping clapping

A престаате ли си ако на Гигсън му теглиме една черта ква сметка ше излезе? banned
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 18 Май, 2011 9:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Батееее...на чичо Лечо енфието е легендарно още от младежките ми години...Ама така и не се видехме да вземе да почерпи biggrin
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Чет 19 Май, 2011 12:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Прокуратурата: Уговарянето на мачове не е престъпление в България



Борис Велчев


Уговорените мачове, по-скоро уговорката за крайния изход от даден мач, не представлява престъпление според Наказателния кодекс. Това обяви на брифинг говорителят на главния прокурор Борис Велчев - Стелияна Кожухарова.

"Ние по никакъв начин не можем да въздействаме, да повдигаме обвинения, защото няма такъв текст. Ако има връзка с измами, пране на пари, тогава говорим за други престъпления, но уговарянето на мачове не е престъпление в България - поясни тя. - А в обществото от дълго време се говори: "Прокуратурата да докаже". Прокуратурата обаче доказва тогава, когато разследва престъпление. Прокуратурата не прави опити да доказва нещо, което е морално укоримо, но не е престъпление".

Кожухарова обаче добави, че никога не става въпрос само за уговаряне на резултат - обикновено винаги това е свързано и с друга незаконна дейност около т. нар. черно тото. И въпреки това вече се подготвят законодателни промени, обяви пък Николай Георгиев, прокурор във Върховната касационна прокуратура. Още на 31 март е внесен законопроект, в който се предлага да се въведат наказания, когато има въздействие върху развитието на резултат от мач, когато някой обещае, предложи или даде или съответно получи и приеме уговорени средства. Предлага се и инкриминиране на залозите, когато те стават под заплаха или чрез измама.



кво повече да се коментира,
в България не е престъпно да се вдигне телефон и да се каже,
"слушай ,да да ти дам едни пари и да взема трите точки"
в Бг не е престъпление и далеч други неща , та камо ли това comando
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 19 Май, 2011 12:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Легализирайте белото и курвите и да става Рай! black_eye black_eye black_eye bye bye bye
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Нещата от живота Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, ... 49, 50, 51  Следваща
Страница 2 от 51

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum