Медиите за нас II
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 66, 67, 68  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Чет 30 Юни, 2011 15:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Сърбинът Славко Лукич е напуснал лагера на Локомотив в Банско и няма да подпише договор с клуба. За сметка на това подписани контракти вече имат Любомир Божинов и македонският нападател Мариян Андонов. Това заяви изпълнителният директор на "червено-черните" Иво Тонев.

Владимир Владимиров от Видима-Раковски пък продължава да бъде на проби, тъй като треньорското ръководство още не е решило дали да го привлече.
Локомотив София стартира срещу ЦСКА на 6 август.

"ЦСКА, който срещаме в първия кръг, е просто един от всички останали отбори в "А" група. С него така или иначе трябва да играем някога. Жребият може да бъде добър, може да бъде и лош, зависи как си го направим сами", коментира Тонев.

Стана ясно, че за новия сезон "железничарите" са заявили като домакински два стадиона - "Васил Левски" и "Българска армия". Стадион "Локомотив" в Надежда остава затворен засега.

angry2 comando connie_29 aggressive2
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Чет 30 Юни, 2011 15:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Е то това се очакваше, с всички тия реститути и путки майни. bye Набийте си го в главата - останахме и без стадион. Догодина и отбор няма да имаме, и така. to_become_senile
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 30 Юни, 2011 15:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Ха!...Това АКО е вярно нали са наясно някои хора че на домакинство никой нема да им стъпне за първенство.. angry2 aggressive2 aggressive2 aggressive2 aggressive2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Чет 30 Юни, 2011 19:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Локо (Сф) освободи сърбин
От Топспорт.бг
От "Надежда" не коментираха жребия

Последна редакция: 30.06.2011, 17:35 Публикуване: 30.06.2011, 17:25 Размер на шрифта: a a a

Снимка:
wtv.bg


ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ)
Сезон 2010/11
Локомотив (София) освободи сърбина Саша Лукич, който изкара няколкодневни проби на стадиона в квартал "Надежда". Лукич не е впечатлил спортно-техническото ръководство на "железничарите" и се прибира у дома. Междувременно македонецът Мариан Андонов и Любомир Божинов подписаха договори с клуба.

„Жребият може да бъде добър и лош. Всичко зависи от това как си го направим сами. По въпросите за стадиона трябва да се обърнете към президента Николай Гигов. Засега за домакинствата сме заявили „Васил Левски“ и „Българска армия“, каза Тонев.

Тази сутрин група от фенове на Локо (Сф) поднесе цветя на паметника на Гунди и Котков на Витиня.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пет 01 Юли, 2011 8:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Парцал това за реституцията се знае от 234 години,
обаче сега това е последния коз от ръкава който се вади и се цака с него туз каро,най мощната карта.Вече държавата е ОК ,Бойко нещо ги плакна по срещи,обаче сега дееба и реституцията....
Само ще ти кажа че половината УНСС,част от двора му са реституирани от некви наследници от Симеоново ли откъде незнам,ами работи си университета,не са го затворили и те така,
сам си прави изводите....
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
findo-loko



Регистриран на: 01 Фев 2008
Мнения: 184
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет 01 Юли, 2011 16:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Безумие на ст. "Локомотив" - бутат сините фенове сред ултрасите на железничарите
Страшни размирици грозят представянето на Левски, алармираха за donbalon.eu запалянковци на футбола. Както е известно, за утрешната контрола с Локо Сф, която ще се играе на стадиона в квартал "Надежда" и е със свободен вход, ръководството на червено-черните ще отвори само сектор "А" на съоръжението. Тази трибуна е едва за 3 хиляди зрители и тя ще трябва да бъде поделена както от сините фенове, така и от привържениците на столичните железничари.

Това е първи мач от новия сезон на двата тима пред софийска публика и се очакват поне няколко хиляди запалянковци да се стекат към стадиона, за да посрещнат любимците си и да им вдъхнат кураж преди битките в евротурнирите.

Очаква се сините ултраси да направят истинска инвазия към стадиона до "Илиенци", тъй като доста от тях са нетърпеливи да видят на живо изявите на наследника на Гара Дембеле - холандския голмайстор Шюрд Арш. Допълнителна причина за очаквания наплив от фенове е, че утрешния ден е почивен, а и според прогнозите на синоптиците се очаква времето да бъде слънчево и приятно.

Това най-вероятно ще подтикне много привърженици на Левски и Локо Сф да посетят мача, който макар, че ще има приятелски характер, никога не е застрахован от ексцесии по трибуните между двете агитки. Още повече, че охраната за двубоя ще бъде силно редуцирана, понеже става въпрос за неофициален мач.

Фенклубът на червено-черните "Железни бригади" също стяга сериозна организация за спаринга, тъй като искат да изпратят подобаващо своя любимец Георги Марков. Утрешният мач ще бъде бенефис за него. Отделно от това, феновете на Локо-то жадуват да посрещнат футболистите на Диян Петков в своя дом, от който бяха прокудени поради липса на лиценз. Припомняме ви, че през миналото първенство клубът на Николай Гигов играеше срещите си от първенството на националния стадион "Васил Левски" и на стадиона на ЦСКА - "Българска армия".
_________________
.....The World, Chico, and Everything in it ....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Нед 03 Юли, 2011 11:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Я, че то можело и без полиция
Светослав Табаков / 3 юли 2011 09:10Размер на шрифта: T- | T | T+

© снимка: Sofia Photo Agency
Столично дерби, два отбора, само една трибуна. 2000 локомотивци, 2000 левскари, общо 4000 в единствения отворен за публика по понятни причини сектор „А”. И никакво разстояние между тях. Не, дори нямаше буферна зона на така наречения „Буфер парк” в северната част на София. Локомотивците отдясно, левскарите отляво – това беше разположението, без повече усложнения. А още по-интересното е, че нямаше дори един полицай вътре на стадион „Локомотив” по време на бенефиса на Георги Марков. Нямаше и стюарди, каквито стана модерно да се използват. Нито пък сотаджии.
Да, отвън имаше униформени полицаи. Длъжни са да присъстват. За всеки случай, ако се наложи. Но не се наложи. На нелицензираното спортно съоръжение в „Надежда” при 4000 зрители от два отбора, които са седнали в един и същи сектор, за 90 минути не се чу нито едно заяждане между агитките. Не полетя нито една обида, не гръмна нито една бомбичка. Но хората се кефиха. И всеки подкрепяше своите, без да дразни другите.
Чакайте, това в България ли се случва? Ами да, в България. Вярно, феновете на Левски и Локомотив Сф не са чак най-непримиримите врагове, но не са и най-големите приятели. Едно време наистина се скандираше: „Левски, Локо все едно...”, но в средата на 90-те години след онзи шамар 0:8 от „сините” младите привърженици на Локото се настроиха срещу тима от „Герена”. Двубоят-бенефис не беше официален, но на колко по-мижави контроли са ставали инциденти, нали така...
Но сега имаше общо положително настроение на единствената отворена трибуна. Всички аплодираха един – Гошо Марков. И никой не се сети да прави глупости.
Я, че то можело и без полиция...Не, не опитвайте този номер вкъщи. Полиция и охрана на мачовете са нужни, но най-важна е настройката на публиката. Отидеш ли на стадиона с добро настроение, отдадеш ли се на положителни емоции, можеш да търпиш до себе си дори инакомислещия. Спомнете си, едно време и на Левски – ЦСКА ходехме заедно на „Васил Левски”. И сядахме един до друг. Чак пък толкова да е озверял българинът за 20 години, не ми се вярва.
Можем да бъдем коректни един към друг, можем и да се уважаваме взаимно. Не е толкова трудно. Показаха го феновете на Локо Сф и Левски заедно. Знам, че и останалите го могат. Със или без полиция.

boast
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 03 Юли, 2011 11:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Ебати тъпотията...Май Табаков не е наясно че търкалът си беше на косъм , а ние нонстоп бяхме нащрек щото отвсякъде цъвфаха говеда, а повечето от наще се измишкуваха и не дойдоха да викат или си тръгнаха като видяха за какво иде реч. Еми споко, господа. Видяхте ги всички колко са страшни говедата. Не знам само кога ще проумеете че само ако се държим всички заедно няма кой да ни бутне bb biggrin connie_29 connie_29 connie_29
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
joreto.lokosf_fan



Регистриран на: 15 Окт 2008
Мнения: 259

МнениеПуснато на: Нед 03 Юли, 2011 11:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Metala написа:
Ебати тъпотията...Май Табаков не е наясно че търкалът си беше на косъм , а ние нонстоп бяхме нащрек щото отвсякъде цъвфаха говеда, а повечето от наще се измишкуваха и не дойдоха да викат или си тръгнаха като видяха за какво иде реч. Еми споко, господа. Видяхте ги всички колко са страшни говедата. Не знам само кога ще проумеете че само ако се държим всички заедно няма кой да ни бутне bb biggrin connie_29 connie_29 connie_29
аз лично си тръгнах щото имах ангажимент а не защото съм "мишкувал"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 03 Юли, 2011 12:01    Заглавие: Отговорете с цитат

joreto.lokosf_fan написа:
Metala написа:
Ебати тъпотията...Май Табаков не е наясно че търкалът си беше на косъм , а ние нонстоп бяхме нащрек щото отвсякъде цъвфаха говеда, а повечето от наще се измишкуваха и не дойдоха да викат или си тръгнаха като видяха за какво иде реч. Еми споко, господа. Видяхте ги всички колко са страшни говедата. Не знам само кога ще проумеете че само ако се държим всички заедно няма кой да ни бутне bb biggrin connie_29 connie_29 connie_29
аз лично си тръгнах щото имах ангажимент а не защото съм "мишкувал"


Ти си се доказал...Аз говоря за масовото..Щото на стадиона бехме толко народ колкото не сме били от година две..ама всеки некъде се скътал и си трае...Иначе можехме да се съберем такава агитка че като се развикаме на рогатите да не им се верва...Ама пуста локомотивска овчедушност и комплексарщина...Както и да е...Не е сефте,нема да е и за последно bye bye
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
tseko



Регистриран на: 02 Сеп 2008
Мнения: 1735
Местожителство: СОФИЯ

МнениеПуснато на: Нед 03 Юли, 2011 23:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Още едно такова мнение и ше ти е за пръв път!
_________________
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
brun4ev



Регистриран на: 14 Авг 2009
Мнения: 674
Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Вто 05 Юли, 2011 12:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Кристиян Добрев: Място в тройката ще ни отива




В началото на втория подготвителен лагер на Локомотив (Сф) "7 дни спорт" потърси Кристиян Добрев. Капитанът на тима говори за предстоящото участие в Лига Европа, селекцията и плановете на отбора му за новия сезон.




Кристияне, как се чувствате преди началото на новия сезон?

- Чувствам се нормално. Подготовката протича добре. За този период е нормално натоварвания-та да са малко по-големи, защото трябва да сме готови за новия сезон. От вчера тече и вторият лагер в Правец. Мисля, че свършихме по-големия обем от работа в Банско, където наблегнахме на физическата подготовка. Тук в Правец ни остава да изградим игровия си облик и да доизчистим детайлите. Времето до първия мач с Металург (Скопие) не е много, така че трябва да сме готови в най-скоро време. Мисля, че сглобяваме един добър отбор, но резултатите ще го покажат.


- Какво можете да кажете за съперника Металург (Скопие)?
- До момента имаме впечатления само от пресата, четем какво са направили, как се готвят и какви резултати постигат. Не сме им гледали мачове, но хора от нашето ръководство са били на техни срещи. Сега мисля, че ще играят с Партизан и ще ги разучим по-детайлно. Знаем, че са добър отбор, а и ние имаме впечатления от македонския футбол. Там влизат по-здраво в единоборствата, а и като цяло имат малко по-различна нагласа спрямо нас. Може би македонците подхождат по-шовинистично


- Може ли да има подценяване от ваша страна?
- В никакъв случай. Не може да става дума за това, защото не сме някакъв супер отбор, който да си позволи да подценява който и да е. Не става дума само за Металург, а и за отборите в "А" група. Готвим се сериозно, знаем кои са слабите и силните ни страни. Имахме някои проблеми във вкарването на голове, но сега с новите момчета се надяваме да решим това. Каквото зависи от нас, ще го направим, но за подценяване не може и да става въпрос.


- Как ви се виждат новите попълнения в Надежда?
- Мисля, че са добри футболисти. Щом са привлечени в нашия отбор, значи са направили впечатление на ръководството. Надявам се с общи усилия и най-вече с помощта на нас, по-старите момчета, да се адаптират по-бързо. Колкото по-бързо се осъществи тази връзка, ще бъде по-добре, защото не разполагаме с много време за обиграване. Аз обаче не мисля, че това ще е трудно. Повечето момчета са играли в "А" група, другите пък идват от близки страни, езиците ни са сходни, така че нямат проблеми с аклиматизацията. В момента имаме и едно момче от Унгария - Ма-йорош, който е на проби. Не знам какво ще стане с него, но мисля, че е добър футболист. Общо взето, мога да кажа, че съставът ни е окомплектован.


- Как ви се видя контролата с Левски?
- Проличаха си старите ни проблеми с трудното вкарване на голове, играта обаче не беше толкова лоша. Все пак не може да се изисква чак толкова много от качеството, защото сме на ранен етап от подготовката. И двата отбора се постараха да играят добре и се получи хубав мач. Имахме 2-3 положения, които не реализирахме. Все пак играхме с Левски, които са сериозен съперник. Мисля, че с по-скромните съперници няма да имаме проблеми с вкарването на голове.


- Вие сте от най-опитните в тима, играли сте в евротурнирите, давате ли съвети на по-младите си съотборници?
- Опитваме се да помагаме с каквото можем. И аз, и Марчо гледаме да ги подготвяме и да им кажем, че турнирните мачове нямат нищо общо с тези в "А" група. Говорим си, но аз мисля, че приказките малко или много са излишни. Ако футболист няма мотивация за европейските мачове, едва ли ще я намери в срещите от "А" група. Всички се надяваме да победим Металург и на първо четене сме една идея по-добри. Всичко обаче ще се реши на терена.


- Следите ли селекцията на другите отбори?
- Да, запознат съм със ставащото в "А" група.
От ЦСКА са доста активни на трансферния пазар, но това вероятно е продиктувано от факта, че в последните 2 години Литекс стана шампион, а двата най-успешни отбора са с празни ръце. Те нямат друг избор, освен да засилват конкуренцията. Нямам впечатления от ЦСКА. С Левски играхме вече, направили са добър отбор, срещу който ще бъде трудно на всеки. На тях също няма да им бъде много лесно, защото, когато има текучество на футболисти, е нужен по-голям период на адаптация и обиграване на състава. Но това са си техни работи, а ние трябва да гледаме да си разрешим нашите проблеми.


- Къде виждате Локомотив (Сф) през новия сезон?
- Надяваме се да се представим добре, както и през миналия сезон. Гоним и запомнящо се представяне в евротурнирите, но в никакъв случай няма да отписваме "А" група. Мисля, че едно място в челото ще ни отива, защото Локомотив е сериозен отбор. Иска ни се да зарадваме всички хора с добри игри.


- Имате трудна програма в началото на сезона, така ли е според вас?
- Резултатите ще покажат дали мачовете са трудни. До първия ни шампионатен двубой с ЦСКА вече ще сме изиграли 2 срещи с Металург (Скопие). Може би ще влезем малко по-обиграни от съперника. Уверен съм, че можем да се представим добре и да ги затрудним. Ако срещнем някаква сериозна съпротива от тях обаче, едва ли ще е фатално, защото това е ЦСКА. Във втория кръг играем с Локомотив (Пд), там може би не са много добре. Знам, че имат голям брой футболисти. Според мен мачът с Локо (Пд) ще бъде по-лесен от този с ЦСКА.
След това имаме една поредица от 3-4 мача срещу отбори, където не трябва да имаме проблеми да ги победим. Дали обаче ще е трудна, или лесна програмата, ще си го направим само ние. Не може само да побеждаваме, така че вероятно в един период ще ни се види и трудно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Вто 05 Юли, 2011 15:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Жълтата карта на босненския нападател на Локомотив София Мирза Мешич пристигна днес, а утре се очаква да излезе работната му виза за България, научи Гонг. Така той ще може да бъде картотекиран в отбора за мачовете с Металург Скопие от Лига Европа.

Все още се чака жълтата карта на македонеца Мариян Андонов, но за сметка на това, той има и български паспорт и не се нуждае от работна виза.

Унгарецът Арпад Майорош, който също е пред договор с Локомотив Сф, е уверил, че бързо ще получи футболния си паспорт, за да бъде картотекиран навреме, когато парафира.

Локо София има правото да впише 25 имена в картотеката си и да направи промени в нея евентуално за третия предварителен кръг в Лига Европа, ако преодолее македонците от Металург.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
brun4ev



Регистриран на: 14 Авг 2009
Мнения: 674
Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Вто 05 Юли, 2011 16:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Коста Янев: Локо Сф е фаворит за подписа ми
Светослав Табаков / 5 юли 2011 15:46 Размер на шрифта: T- | T | T+ © Sofia Photo Agency Още по темата:Коста Янев вече официално не е футболист на ЦСКА
Халфът Коста Янев официално разтрогна договора си с ЦСКА и към този час е свободен агент. Гонг потърси футболиста, за да внесе повече яснота около бъдещето си.

„Разтрогнах преди около час. Това е най-важното за мен. Разбрал съм се с ЦСКА за всичко. Имам един-два варианта за продължаване на кариерата си, до часове трябва да стане ясно къде ще играя. Фаворит за подписа ми е Локомотив Сф, мисля, че ще се разбера с ръководството на клуба и ще играя в него“, сподели Янев.
Локомотив София трябва да картотекира футболистите си в УЕФА до полунощ на 8 юли и бърза да уреди всички свои нови попълнения, за да могат да вземат те участие в мачовете с Металург Скопие.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
brun4ev



Регистриран на: 14 Авг 2009
Мнения: 674
Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Чет 07 Юли, 2011 16:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Шок за Локо - Марчо Дафчев аут и за Металург Скопие
07 юли 2011 15:41
Фотограф: Десислава Комарова
Халфът на "железничарите" все още не може да се възстанови от контузията си
Локомотив София ще трябва да мери сили с македонския Металург Скопие без ключовия си полузащитник Марчо Дафчев, научи donbalon.eu от отлично информиран източник.

Срещата между двата тима в Лига Европа е следващата седмица, а Дафчев продължава да лекува своята мускулна контузия.

Асът получи травмата още преди няколко месеца и не успя да изкара нормална лятна подготовка. Болките в крака на Дафчев обаче все още са на лице и той ще отсъства от терените поне още десетина дни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 66, 67, 68  Следваща
Страница 18 от 68

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum