Новините извън спорта ...
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 33, 34, 35  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
martin



Регистриран на: 03 Окт 2009
Мнения: 345
Местожителство: София Град

МнениеПуснато на: Чет 23 Юни, 2011 14:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Третият задържан – 18-годишен столичанин, бил спрян за проверка, докато карал мотопед. У него полицаите намерили три пликчета с марихуана с общо тегло един грам.


A.C.A.B.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Jenia LCI



Регистриран на: 25 Сеп 2006
Мнения: 1626

МнениеПуснато на: Пон 27 Юни, 2011 22:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Пиронкова се разправи с Винъс Уилямс и е на 1/4-финал на "Уимбълдън"
Фантастичната Пиронкова се разправи с Винъс Уилямс
Пиронкова прегази Винъс, влиза в ТОП 8 на "Уимбълдън"
Супер Цвети разби Винъс Уилямс, пак е на 1/4-финал на "Уимбълдън
Сензацията се превърна в традиция, Цвети пак ужили Винъс в Лондон
Цвети няма спирачки: Нова победа над Винъс и нов 1/4-финал на Уимбълдън
Българската тенис кралица разплака великата Винъс Уилямс
България ликува! Цвети Пиронкова отново прегази абоната си Винъс Уилямс - вълшебният сън продължава!
Принц Уилям и Кейт аплодираха на крака успеха на Цвети
blum2
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 27 Юни, 2011 22:21    Заглавие: Re: vvv Отговорете с цитат

Айдееееееее...сеа още манги за федарацията да федеросвате, нали? blum2 blum2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Pride



Регистриран на: 28 Сеп 2006
Мнения: 6717

МнениеПуснато на: Вто 28 Юни, 2011 11:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Jenia LCI написа:
Цитат:
Пиронкова се разправи с Винъс Уилямс и е на 1/4-финал на "Уимбълдън"
Фантастичната Пиронкова се разправи с Винъс Уилямс
Пиронкова прегази Винъс, влиза в ТОП 8 на "Уимбълдън"
Супер Цвети разби Винъс Уилямс, пак е на 1/4-финал на "Уимбълдън
Сензацията се превърна в традиция, Цвети пак ужили Винъс в Лондон
Цвети няма спирачки: Нова победа над Винъс и нов 1/4-финал на Уимбълдън
Българската тенис кралица разплака великата Винъс Уилямс
България ликува! Цвети Пиронкова отново прегази абоната си Винъс Уилямс - вълшебният сън продължава!
Принц Уилям и Кейт аплодираха на крака успеха на Цвети
blum2


Браво на момичето.

Женя тва е спорт biggrin Той тениса не е за гледане, а за игра. Само с плуването може да се сравни като цялостно натоварване.
_________________
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Вто 28 Юни, 2011 12:18    Заглавие: Отговорете с цитат

евала за успеха,
ама "българската тенис кралица" ми идва малко в повече,
тука сме царе на мощно възвеличаване и съответно оплюване.... connie_29

справка Христо Стоичков... bye
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пет 01 Юли, 2011 13:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Крайната десница намери пристан в интернет и по стадионите

Няколко скорошни инцидента - сблъсъкът пред софийската джамия "Баня Башъ", нападението срещу членове на сектата "Свидетели на Йехова" в Бургас и боят над участници в последния гей парад, извадиха отново на дневен ред въпроса за активизирането на крайнодесните у нас. Въпреки че тези прояви често привличат общественото внимание, досега това не е довело до задълбочена публична дискусия за характера и значението на дейността им днес, нито е провокирало сериозно напрежение.

В началото на миналия век страхът от надигащия се "призрак на комунизма" и разочарованието от традиционните буржоазнодемократични партии, довели България до две поредни национални катастрофи, подтикват мнозина от активните политически българи да потърсят радикална алтернатива на статуквото. Част от тях я откриват в надигащата се по това време в Европа мощна вълна от националистически движения със силно изразен антидемократичен, антикомунистически и етатистки характер. В резултат в междувоенния период


у нас се появяват множество крайнодесни групи,


партии и движения. Най-успешни от тях от политическа гледна точка са Националното социално движение (НСД) на проф. Александър Цанков и политическият кръг "Звено". НСД успява да се утвърди като водеща партия в десния спектър до преврата на 19 май 1934 г. Самият преврат е дело на кръга "Звено", който за кратко завзема властта.

НСД и "Звено" възприемат положително стопанските и социалните практики на фашизма, но отстояват своята самобитност и официално декларират, че не са негови последователи. В това има известна истина, доколкото НСД и звенарите не проявяват антисемитски и антимасонски настроения, които в цяла Европа са лакмусът за фашисткия характер на дадено движение, партия или режим. Другите две значими крайнодесни организации в България - Съюзът на българските национални легиони (СБНЛ) и Ратници за напредъка на българщината (РНБ), появили се през втората половина на 30-те години, когато страната вече попада в орбитата на нацистка Германия и изпитва силното влияние на националсоциалистическата идеология, активно агитират против юдеомасонството и юдеоболшевизма.

След като комунистическата власт ликвидира политическата опозиция в страната в края на 40-те години, на крайнодесния експеримент в България фактически е сложен край. След 10 ноември 1989 г. бивши легионери правят няколко опита да възстановят историческото си движение, но без да постигнат особен отзвук в публичното пространство.

Новите български крайнодесни обаче съвсем не забравят миналото. Личностите, историята и идеологията им от междувоенния период се експлоатират изключително добре в пропагандата на днешните екстремисти. Пример за това е почетното място, което заемат в крайнодесните сайтове и форуми СБНЛ и най-известният му водач ген. Христо Луков, убит през 1943 г. В памет на генерала от няколко години крайнодесни организации организират т.нар. Луков марш.


Това преклонение не е случайно


СБНЛ остава в историята като най-голямата открито антисемитска организация в България. А за разлика от крайната десница от междувоенния период, в която водещ мотив е дълбоката реорганизация на стопанския и социалния живот на страната, основна характеристика на днешните крайнодесни са техният отявлен расизъм и ксенофобия.

Трудно е да се определи фактическото състояние на крайната десница днес. Ако се съди по бурната дейност, която развиват в интернет, тя процъфтява - мрежата е буквално наводнена от сайтове, форуми и блогове, изповядващи краен национализъм, расизъм и ксенофобия, призоваващи към омраза и насилие срещу етнически, религиозни и сексуални малцинства, и разпространяващи литература и материали с откровено неонацистко съдържание.

Извън виртуалното пространство съществуват няколко организации с незначителна членска маса. Българската национално-радикална партия (БНРП) е най-старата сред тях - привържениците й твърдят, че е основана в нелегалност още през 1955 г. от бивши легионери. След 1989 г. БНРП претърпява краткотраен разцвет, като пикът й е на изборите през 1991 г., когато взима 1.13% от гласовете. Партията изповядва странна смесица от идеи, в която централно място заема теорията за световния заговор на юдеомасонството. През 2001 г. бившият ръководител на младежката структура на БНРП Боян Станков (Расате) създава Български национален съюз (БНС). БНС е политически по-добре ориентирана организация от БНРП и на изборите през 2007 г. се опитва неуспешно да яхне породената от "Атака" вълна на популисткия национализъм чрез създаденото за целта движение "Гвардия". Към движението се създават и доброволчески униформени отряди, сред чиито задачи е включена и борба със "17-годишния терор, който упражнява една малцинствена група у нас".

От БНС през 2010 г. се отделя екстремистката група "Национална съпротива - България", която се прочу с побоя над петима крайнолеви активисти по линията на трамвай 20 на 6 юни 2010 г. В сайтовете си тези организации


избягват да се определят като фашистки


или още по-малко като националсоциалистически, а предпочитат да се наричат "родолюбиви", "патриотични" и "националистически". Дори беглата проверка на програмите и посланията им, използваната символика и неприкритите връзки с международни неонацистки мрежи като "Кръв и чест" и "Национална съпротива" обаче издават тежнения към расизъм, отиващи далеч отвъд "опитомения" национализъм на ВМРО и "Атака", който публиката показа, че е склонна да преглътне.

През 2009 г. БНРП и БНС участват заедно на парламентарните избори и получават едва 0.09% от гласовете, което ги поставя в състояние на политическа кома. Този провал е резултат преди всичко от прекомерно расистката реторика, която действа отблъскващо за преобладаващо либерално настроената и толерантна българска общественост, както и от пълната липса на интелектуална опора сред българската интелигенция за разлика от междувоенния период.

Макар че е натикана в най-прашния ъгъл на политическата сцена, крайната расистка десница продължава да присъства на нея по специфичен начин. Множество епизоди от публичния живот демонстрират, че принадлежащите към нея агресивни групировки на неонацистки бръснати глави и радикални фракции на футболни фенове вече се използват като ударна сила за подклаждане на безредици, които да обслужват конюнктурни политически или дори криминални интереси. Изстъпленията по стадионите и улиците все повече заприличват на "сухи тренировки" за действия при масови протести, които могат да предизвикат сериозни обществени сътресения. За въвличането на крайнодесните в подобни "мероприятия" допринася близостта им както с политически организации, така и с различни криминални групи, които използват екстремистите като наемници. Така че въпреки политическата и обществената си маргинализация расистката десница днес прилича на зареден пистолет, който в ръцете на безскрупулни политици и гангстери е в състояние да нанесе тежки поражения на крехката българска демокрация.



Новите български крайнодесни обаче съвсем не забравят миналото. Личностите, историята и идеологията им от междувоенния период се експлоатират изключително добре в пропагандата на днешните екстремисти. Пример за това е почетното място, което заемат в крайнодесните сайтове и форуми СБНЛ и най-известният му водач ген. Христо Луков, убит през 1943 г


Изстъпленията по стадионите и улиците все повече заприличват на "сухи тренировки" за действия при масови протести, които могат да предизвикат сериозни обществени сътресения.
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Сря 06 Юли, 2011 10:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Футболистите от родния ни шампионат вече няма да демонстрират скъпите си коли, така както беше до скоро. От месеци, играчите треперят над лъскавите си коли, тъй като се носи страшна мълва.

Според „Стандарт" сред престъпните среди съществува спусък, в който фигурират имената на най-известните футболисти на „А" група. Целта на апашите е да свият скъпите им коли.

Първи изпищя националът от ЦСКА Апостол Попов, който се прости със спортен звяр петица. Довчерашният му съотборник Коста Янев изгоря с джип Х6.

Бандитите оставиха да ходи пеша дори кумеца на Димитър Бербатов - Тодор Кючуков, който фучеше с петица. Страховитият прякор Рендето на Георги Марков също не уплаши крадците. Бившият капитан на Локомотив (София) се събуди без любимия си джип Х6.


biggrin bye
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Veskoloko



Регистриран на: 01 Сеп 2006
Мнения: 1514
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 10 Юли, 2011 12:32    Заглавие: Отговорете с цитат

[b][b]Да обезоръжим войника от паметника[/b][/b] Публикувана: Събота, 2-ри Юли 2011, автор(и): Драгомир Драганов; прочитания: 3216; коментари: 41

Виж галерия 1 2 » Проф . ДРАГОМИР ДРАГАНОВ
ПРЕЗ 1944 г. Съветската армия не ни е освободила, защото е нямало от кого. Обратно - на 5 септември с.г. СССР обявява война на България, защото формално от 1 март 1941 г. ние сме съюзник на Германия, срещу която той воюва. И от тази гледна точка след това ни окупира.

Но всъщност не ни окупира тогава, защото ние сме единствената държава, в която не остават окупационни войски, като например в Полша, Унгария и Чехословакия. Реално ни “окупира” 3 години по-късно, когато налага тоталитарната си политическа власт и у нас.

В същото време обаче веднага след преврата от 9 септември новото българско правителство решава да включи войската ни във войната срещу Германия. И така чак до май 1945 г. рамо до рамо се бият “окупатори” и “окупирани”.

И не само се бият рамо до рамо, но “окупираните” дават и 30 000 убити за победата над хитлеризма. Които жертви после никой не ни признава.

Защото, ако фашистка Италия - най-верният съюзник на хитлеристка Германия, е призната от Антихитлеристката коалиция за “съвоюваща държава”, България със своите 30 000 убити е отпратена от нея в лагера на победените. С всички произтичащ от това последици.

Извинявайте за това кратко историческо въведение, но то е свързано с отново възникналия дебат за Паметника на Съветската армия.

“Освободител” или “окупатор” се радва на паметник в самия център на София? Ами да потърсим компромиса и да приемем, че можем да направим така, че да не е нито едното, нито другото.

А сега конкретно.

Най-горе на монумента стои войник с шмайзер във високо вдигната ръка. Ами да махнем не монумента, а само шмайзера! И да го заменим с пак високо вдигната, но отворена длан.

Нали той брани (а не освобождава и не окупира) мирни граждани (съответно работник и селянка, както пише в Уикипедия) от някакъв враг. Защо да не му възложим да продължи да го прави, но не с оръжие в ръка (шмайзер), а по мирен път (т.е. да ги предпазва с дланта си)?

Демонтажът на 37-метровия паметник вероятно ще струва ужасно много пари. А смяната на шмайзера с длан - много по-евтино. И няма да предизвика евентуални негативни реакции от чужда държава.

Колкото до широко коментираната изрисувана композиция пред паметника, също има вариант. Община Димитровград предприе прекрасната инициатива за изграждане на музей на тоталитарното изкуство (и аз съм сред подписалите се под нея).

Защото харесва ли се някому, или не, тоталитаризмът също е част от нашата история, която не трябва да забравяме. И Димитровград, като се започне от името му и се свърши със застрояването на центъра му, е прекрасен образец на тази част от историята ни.

Ами да демонтираме само тази композиция (това е много по-лесно и по-евтино) и да я изпратим в Димитровград. Но да не разрушаваме основите й, а върху тях да изградим нова композиция.

Предполагам, вече се досещате за предложението ми - да сътворим композиция, която да увековечи паметта на онези 30 000 българи, загинали във войната срещу хитлеризма. Така и техните души ще намерят своя вечен покой в центъра на София. А не разпилени из безименните гробища от Сърбия през Унгария до Австрия...

И, разбира се, тогава можем спокойно да сменим и надписа. Вместо "На Съветската армия освободителка" да сложим (примерно) "На героите от победата над хитлеризма".

Убеден съм, че и сини, и червени едва ли биха възразили, че тази победа откри пътя към демокрацията в цяла Европа. И тогава датата 9 май няма да разделя, а по-скоро ще обединява обществото.

Още повече че 9 май е и денят на раждането на обединена Европа...


[img][/img][
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
chavi



Регистриран на: 18 Окт 2006
Мнения: 226

МнениеПуснато на: Вто 12 Юли, 2011 12:46    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.vbox7.com/play:48c23764d9
_________________
1929
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tseko



Регистриран на: 02 Сеп 2008
Мнения: 1735
Местожителство: СОФИЯ

МнениеПуснато на: Нед 17 Юли, 2011 17:11    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.standartnews.com/news/details/id/109799/%D0%9A%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%9F%D1%83%D0%BB%D0%B5%D0%B2---13-%D0%BE%D1%82-13
http://www.standartnews.com/news/details/id/109803/%D0%9A%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BE%D1%88%D1%83-%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE
_________________
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tseko



Регистриран на: 02 Сеп 2008
Мнения: 1735
Местожителство: СОФИЯ

МнениеПуснато на: Пон 18 Юли, 2011 14:26    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.sportal.bg/news.php?news=316037

174 години от рождението на Васил Левски!
_________________
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Чет 21 Юли, 2011 13:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Към 1 февруари населението на България е 7 364 570 души, показват окончателните данни от преброяването, оповестени от Националния статистически институт. Почти 5.7 млн. се определят като българи, 590 хил. - като турци, 325 000 - като роми.
Жените са мнозинство - 3 777 999 или 51,3 процента, а мъжете са 3 586 571 или 48,7 %, предадоха "Фокус" и БТА. На 1000 мъже се падат 1053 жени.

Между преброяванията през 2001 г. и през 2011 г. населението на страната е намаляло с 564 331 души при средногодишен темп на намаление 0,7 на сто. Две трети от намалението се дължи на отрицателния естествен прираст, а една трета - на външна миграция, която се оценява на 175 244 души.

Най-голямо по брой е населението на област София и столицата, в която живеят 1 291 591 или 17,5 на сто от населението на страната. Най-малка е област Видин с население 101 018 души. Между двете преброявания се е увеличило само населението на областите София (столица) със 120 749 души или с 10,3 на сто и Варна - с 13 061 души или с 2,8 на сто.

Преброени са 255 града и 50 047 села. В 181 населени места не живее никой. В 21 % от населените места живеят от 1 до 50 души, а в 36 % от населените места живеят между 100 и 500 души. В 60 общини преброеното население е под 6000 души и в тях живее 3.1 % от населението на страната.

Българската етническа група обхваща 5 664 624 или 84,8 на сто от хората, декларирали етническото си самоопределение. Турската етническа група е втора по численост - 588 318 души с дял от 8,8 на сто от населението. Ромският етнос е трети и наброява 325 343 души с относителен дял от 4,9 на сто. Българският език е майчин за 85,2 на сто от населението.

Преброяването на населението се проведе през февруари, като за първи път имаше възможност и за попълване на анкетна карта в интернет.


Мен най-много ме изкефи е те тва инфо :

На 1000 мъже се падат 1053 жени. clapping

Еби българино жена си за да ти ражда деца biggrin

Сега малко по-сериозно не се смятам за някакъв голям капацитет,но всичките тези АБСОЛЮТНИ глупости ,които ги пишеха, че сме се турцизирали, че сме намалявали,че младите бягали и т.н. не са верни и именно това преброяване го доказва.Като процентно съотношение нещата се запазват ,както и във вероизповеданията. Най-добрата новина,която разбира се никой от наще малоумници не съобщава е че за пръв път от близо 20 години България има положителен естествен прираст( т.е. раждаемостта е повече от смъртността ).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Чет 21 Юли, 2011 14:01    Заглавие: Отговорете с цитат

bulgarista:

Цитат:
На 1000 мъже се падат 1053 жени.

Еби българино жена си за да ти ражда деца

Сега малко по-сериозно не се смятам за някакъв голям капацитет,но всичките тези АБСОЛЮТНИ глупости ,които ги пишеха, че сме се турцизирали, че сме намалявали,че младите бягали и т.н. не са верни и именно това преброяване го доказва.Като процентно съотношение нещата се запазват ,както и във вероизповеданията. Най-добрата новина,която разбира се никой от наще малоумници не съобщава е че за пръв път от близо 20 години България има положителен естествен прираст( т.е. раждаемостта е повече от смъртността ).



Еби бе ебачо,ние ебахме,

ти вярваш ли на тази стакмистика,
ако бай Асан от Шекер маала, се е писал българин христянин,го водят в нея така както се е писал,
аз ако съм се писал арменец ме водат арменец има в БГ 0,000876 % аремнци connie_29
бейби бума е 2008-2009 година и е отдавна в историята,в тази раждаемост има 60% циганчета,турчета и прочие,
раждаемостта спада в Бг още средата на 80-те години,та са се светнали да прават Възродителен процес....

истината е че има 1 500 000 цигани, 7-800 000 турци ,яко застаряващо население българи,и лошото е че младите и перспективни българи бягат навън.... bye
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7152
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Чет 21 Юли, 2011 14:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Ощеее ощеееее biggrin
Начи съгласен съм без да искам да прозвучи грубо , но бабите ни и дядовците ни се крепят на една плюнка живот дето се вика и наистина колкото и да ги мачкат, те не умират и не умират.Но когато дойде този момент ще намалеем поне с едно 200-250 000 души.
А колкото до тия дето бягат по чужбина си в жестока грешка.начи от моя клас аз бех единствения къде остана да учи в бг, другото си чупиха краката да ходят по чужбина да ми работят сервитьори и хамали и сега 10 години по-късно ВСИЧКИ,всички без изключение се връщат с подвити опашки.А иначе копачорите нека да ходят , по-добре у менфис и квебек отколкото в София.Тва че интелектите ни ги взимали в чужбина пък е тотааална лъжа , поради простата причина че при тая криза никой не назначава и разбира се какъв интелект може да е некъв къде мама и тати са му купили диплома магистър в Унсс а две кофи вода не мое да разпредели на 4 крави...
Иначе кой верва на такива статистики къде 6 месеца не могат да я обработят и така и не се пусна официална демографска статистика ,кой ,къде,по колко и т.н.........малоумници ! banned boast
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 21 Юли, 2011 14:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Всичко е мижи да те лажем...и нещата не отиват на добре..За къв бейбибум говорим бе...А и докато ние ги ебахме с цел детеродство ти и м чупеше крайниците така че айде стиха кухи призиви biggrin biggrin banned banned
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 33, 34, 35  Следваща
Страница 25 от 35

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum