Георги Пеев
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 15, 16, 17  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
PILATA

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пон 28 Мар, 2011 8:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Георги Пеев се отказа от националния отбор на България. Халфът на Амкар е информирал Лотар Матеус за своето решение минути след края на вчерашния мач срещу Швейцария. Германският селекционер потвърди новината пред БНТ. Пеев остана резерва в европейската квалификация на стадион "Васил Левски", която завърши 0:0. С това реми националният ни тим на практика се прости с шансовете си да се класира за Евро 2012, което явно е убедило Пеев да вземе това решение. Така сега той няма да пътува с отбора за контролата с Кипър във вторник.

На 11 март юношата на Локомотив (София) навърши 32 години. Той осъзна, че не може да бъде титуляр в държавния тим, след като в последно време Матеус предпочита други футболисти пред него. Срещу швейцарците селекционерът заложи на Станислав Манолев като дясно крило, независимо че той действа като десен бек. Преди това пък на този пост се подвизаваше Димитър Рангелов.

не трябваше по този начин да се отказва от националния отбор-лично мнение... bye
Metala
Ultras Leader

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 28 Мар, 2011 9:47    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз така мисля ама...Не му провървя в този нацонал и тва си е. Нищо...

Един Геогри Пеев...само един Георги Пеев!!! clapping clapping clapping

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Пон 28 Мар, 2011 13:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Пеев: Можех да помогна срещу Швейцария, но Матеус така реши
Пон, 2011-03-28 11:25
Минути след края на мача с Швейцария Георги Пеев обяви, че напуска националния отбор. Полузащитникът на руския Амкар имаше кратък разговор със селекционера Лотар Матуес, пред когото обяви аргументите си. Пеев не записа нито минута в двубоя с Швейцария. Това логично накара доста хора да смятат, че халфът се чувства обиден. Дали наистина е така? Какви са причините талантливият полузащитник, играл няколко сезона в Динамо (Киев), да си затвори вратата към държавния тим? Георги Пеев даде интервю за „Меридиан Мач", в което хвърли светлина върху постъпката си.

- Георги, категорично ли е решението ви да прекратите кариерата си в националния отбор?

- Да, решението ми е окончателно. Не успяхме да победим Швейцария, с което губим големия процент от шансовете си да се класираме на европейското първенство в Полша и Украйна. При това положение аз не виждам смисъл да продължавам да играя за националния отбор. А и Перм е доста далеч от България. Още преди мача се бях решил на тази стъпка. Дори уведомих асистента на Лотар Матеус - Илия Груев.

- Матеус не се ли опита да ви разубеди? Как прие идеята ви да се откажете от националния отбор?

- Той видя, че решението ми е категорично. Усети, че няма смисъл да преговаряме. Тук е моментът да ви кажа, че си тръгвам с най-добри чувства към съотборниците ми. Всичко е коректно. Не го правя, защото не играх. Просто изпуснахме Швейцария и положението ни в групата е тежко. Искам да поздравя моя добър приятел Стилиян Петров. Неговият мач №100 се оказа моят последен в националния отбор. Това е някаква ирония.

- Какво ще кажете на хората, които смятат, че си тръгвате обиден, защото Матеус не ви пусна в игра? Обиден ли сте всъщност на някого?

- Не съм обиден, но ми беше неприятно, че не играх срещу Швейцария. Но това е треньорско решение. Мисля обаче, че имаше с какво да помогна на националния отбор. Още повече че представянето ми в Амкар е доста добро. Всичко в Русия е ОК около мен. Не знам въобще някой следеше ли какво се случва там. Но в крайна сметка има хора, които решават. Нещата не зависят от мен. Аз приемам всичко, което се случва.

- И други футболисти са се отказвали, а после са променяли решението си. Ако дойде друг селекционер и ви покани отново в националния отбор, ще приемете ли?

- Няма смисъл да се връщам. Не може да стане, след като веднъж съм се отказал. Но истината е, че във футбола няма млади и стари, а можещи и неможещи.

- Как оценявате представянето на националния отбор до момента? Преди години тимът бе по-стабилен, сега лъкатуши между слаби и по-добри игри?

- Последните квалификационни цикли можеше да се развият и по-добре. За съжаление не стана. През годините имаше моменти, в които не малко основни играчи напуснаха националния отбор. Дойдоха други на техните места. Текучеството бе голямо. То също попречи в някаква степен.

- Смяната на поколенията ли е единствената причина за кризата в резултатите на националния отбор?

- Не искам да обидя никого, но какво значи смяна на поколенията? В Холандия постоянно излизат нови футболисти. Постоянно някой дебютира в националния отбор. Това прави ли по-слаб холандския национален отбор? При нас просто не се получи така. Дано новите момчета, които сега играят за България, върнат класата на отбора.

- Има ли реална възможност този национален отбор да постигне някакъв успех?

- Ще стискам палци да се случи. Дано хората, които играят за България, се представят добре в следващите срещи. Но не мога да гадая какво ще стане в бъдеще. Далеч съм от футбола в България. Вижда се обаче, че нашите отбори не се представят добре в евротурнирите. Това е лошо и трябва да се промени. Но за да не бъдем крайни песимисти, трябва да признаем, че момчетата от "А" група, които намериха място в националния отбор за мача с Швейцария, не се представиха зле.

- Докога възнамерявате да играете сериозен футбол и може ли да завършите кариерата си в България?

- Няма да се върна в България. Ще завърша кариерата си в чужбина. И няма да е скоро. Възрастта при мен оказва позитивно влияние. Натрупах опит. Сега съм по-умен. Мисля, че поне 3-4 години още мога да играя сериозен футбол.

- Как оценявате кариерата си на клубно ниво?

- Доволен съм от постигнатото. Винаги може повече, но аз не съжалявам за нищо. С Динамо (Киев) изиграх 20 мача в Шампионската лига, което е мечта на доста футболисти. Станах и три пъти шампион на Украйна, което в интерес на истината сега ми липсва в Амкар. Но съм радостен, че съм в Перм. Щастлив съм, защото публиката ме обича. Играхме финал за Купата, участвахме в евротурнирите. Това не е малко.

- Имахте финансови проблеми в началото на сезона. Наред ли са вече нещата и какво мислите за прогнозите, че Амкар е сред фаворитите за изпадане?

- Доколкото ни уверяват, този сезон ще бъде още по-добре от финансово естество. Иначе всяка година четем, че сме фаворити за изпадане. Миналата година почти се сбъднаха тези прогнози, но в останалия период играхме силно. Вижте този сезон - в първите два мача играхме доста силно. Паднахме от ЦСКА (Москва) в първия, но после бихме друг местен гранд - Локомотив. Сега имаме мач с Криля Съветов, който, надявам се, че ще спечелим.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista

МнениеПуснато на: Пон 30 Май, 2011 17:49    Заглавие: Отговорете с цитат

FT
Amkar-Volga Novgorod 1-0

52 (1 - 0) Peev

78 Volkov

clapping clapping clapping
Върнете се в началото
venci

Местожителство: ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Пон 30 Май, 2011 18:32    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.blitz.bg/sport/article/94761

chicken clapping clapping

МнениеПуснато на: Пон 30 Май, 2011 23:01    Заглавие: Отговорете с цитат

и отново жоро пеев

http://www.novsport.com/video146014_1.html#comments

Какой мяч !
Върнете се в началото
martin

Местожителство: София Град

МнениеПуснато на: Чет 14 Юли, 2011 12:59    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=36511
Мръсни и груби говеда - ебати влизането в контролен мач.
Дано да е добре Жорката и некой ден да ги ебе говедата жестоко.

Местожителство: СОФИЯ

МнениеПуснато на: Нед 15 Яну, 2012 0:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Награда за Георги Пеев в Перм 20.12.2011, 16:44

[img]Снимка: Getty Images/Guliver Photos[/img]
Полузащитникът на руския Амкар и бивш български национал Георги Пеев се нареди на второ място в традиционната анкета "Футболист на годината" в Пермския край.

В допитването участваха 79 треньори, ветерани, съдии и журналисти от руската област, която е с население от над 985 хиляди души.

За най-добър футболист в региона за 2011 година беше избран вратарят на Амкар Сергей Нарубин със 122 точки.

Пеев остана втори със 113 точки, а трети завърши друг халф на Амкар Александър Коломейцев с 83 точки.

Все пак това е отстъпление за Пеев, който през миналата година бе избран за №1 в същата тази класация.
tseko

МнениеПуснато на: Нед 15 Яну, 2012 0:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Публикувано от Георги Стоянов - 01.08.2011 в 17:09 в zasada.bg

Георги Пеев: Скоро Мартин и Стилян ще се откажат от националния
Според халфа нивото на „А“ отбора ни спада и той не се чувствал щастлив там

Георги Пеев
32-годишният Георги Пеев заяви в интервю за „Спорт Експрес“, че след година и половина в Амкар Перм успял да стане титуляр в националния отбор на България, но след разговор с Лотар Матеус, той в крайна сметка решил да преустанови участието си за трикольорите.

Полузащитникът посочва като основна причина това, че тимът загубил шанс за едно от първите две места в квалификационната група за Евро 2012. Освен това, 32-те му години му тежали и той не виждал смисъл да продължава да прави дълги пътувания от Перм за родината си.
„Още повече, че след като нивото на националния отбор спадна, вече не се чувствам щастлив там. Мисля, че отборът се нуждае от нови играчи, но не смятам, че съм навредил на отбора. По-скоро съм помагал.“, споделя Пеев.
Той не се наема да прогнозира дали след време, когато се върне в България след края на кариерата си, ще бъде приет с негативизъм от феновете и от обществото. Футболистът е категоричен, че се е отказал за доброто на отбора, не за негово лошо.
„В близко бъдеще същото решение ще вземат и Стилян и Мартин Петрови, а това вече направи Димитър Бербатов. Виж, в отношенията ми с българската преса всичко може да се случи. Имал съм малко контакти с тях и те ми навредиха.“, казва още Гошко Пеев.
Turo_Bufera
I.B.U.U.

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 09 Фев, 2012 22:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Георги Пеев бележи за Амкар в контрола
9 февруари 2012 21:21Размер на шрифта: T- | T | T+

© Gong.bg, архив
Георги Пеев отбеляза гол от дузпа за Амкар Перм при равенството 1:1 срещу друг руски клуб - Урал Екатеринбург, в контролна среща, играна в Кипър.

Бившият български национал откри резултата с точен удар от бялата точка в 20-а минута.

Гогниев възстанови равенството малко преди почивката.

Пеев и другият български играч на Амкар - Захари Сираков, играха пълни 90 минути в контролата.
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Върнете се в началото
tseko

МнениеПуснато на: Пет 10 Фев, 2012 1:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде нащееее clapping
bulgarista

МнениеПуснато на: Вто 06 Мар, 2012 18:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Russia: Premier League - Relegation Group / 06-03-2012
FT
Amkar-Krylya Sovetov Samara
2-1
7 (1 - 0) Peev

23 Joseph-Reinette

40 Yakovlev

58 (2 - 0) Belorukov

69 (2 - 1) Petrov

80 Petrov

89 Kolomeytsev

clapping clapping clapping
Върнете се в началото
Pride

МнениеПуснато на: Сря 07 Мар, 2012 8:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво и на 40 пак така acute
venci

Местожителство: ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Съб 14 Апр, 2012 19:51    Заглавие: Отговорете с цитат

http://gong.bg/view_article.php?article_id=264947

clapping clapping

да си върнем Пеев и Генков boast + Дерек,а Златински и Камбуров при Иво Тонев blum2

Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Вто 17 Апр, 2012 8:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Левски взима Георги Пеев през лятото?

Георги Пеев е сред идеите на Левски за лятна селекция. Договорът на бившия национал с руския Амкар изтича през юни.

Халфът е вече на 33 години, но на "Герена" приемат, че на "сините" липсва опитен лидер, пише "Труд".

По принцип "А" група не е "мечта" за Пеев и шансът да приеме оферта от български клуб не е значителен.

Козът на Левски е в локомотивската връзка със "синия" началник Иво Тонев. Преди 12 години Пеев премина от "Надежда" в Динамо (Киев) срещу 3,2 милиона долара, а от 2006-а показва класа в Урал.

В "синия" списък влизат още Цветан Генков (Висла, Полша), Мартин Камбуров (Далиен, Китай), Христо Златински (Локомотив - Пловдив), Георги Терзиев (Черноморец), Росен Колев (Черно море) и още няколко имена от "А" група, но евентуални развръзки тепърва предстоят...

Ше земете на Гошето и на Цеци гегите, клефуци рогати.

Иво, Тонев - ега се скашкаш.
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 15, 16, 17  Следваща
Страница 10 от 17

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети