Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SmAcK Гост
|
Пуснато на: Пет 07 Сеп, 2007 9:27 Заглавие: |
|
|
Дано дано ;) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Jiten boys Гост
|
Пуснато на: Пет 07 Сеп, 2007 13:56 Заглавие: |
|
|
Знаете ли какво си мисля?Според мен като цяло този трансфер на Цецо Генков в Русия беше грешка,не казвам непоправима но грешка!И така-моето мнение е следното:
Ако си го взимаме Генков да си го вземем за постоянно- да му откупим обратно правата :!: 8) А не само да го вземем под наем и кво за 2,3,5 или 10 мача в Европа и после пак тои да тъне в мизерна Русия,това е тъпо според мен!!!
PS:Не е моя работа това,(моита е на трибуната 8) :!: :!: ) но все пак по добре да си го купим обратно пък с течение на времето даи боже да отиде в Англия,Германия и т.н.
Иначе по темата:ВСИЧКИ НА МАЧОВЕТЕ С РЕН 8) :evil: |
|
Върнете се в началото |
|
|
loko_mz Гост
|
Пуснато на: Пет 07 Сеп, 2007 14:08 Заглавие: |
|
|
Определено е грешка - дано се върне и помогне на Локо Сф!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Пет 07 Сеп, 2007 14:30 Заглавие: |
|
|
това са глупости че ще се връща,вестниците пак си пълнят страниците ... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Съб 08 Сеп, 2007 7:50 Заглавие: |
|
|
150 французи идват от Рен
Над 150 фенове на Рен се очаква да пристигнат в България за мача с Локомотив (Сф) от турнира за Купата на УЕФА. Това заяви пред "7 дни спорт" изпълнителният директор на червено-черните Иво Тонев.
- Постигнахме споразумение за цената на билетите - каза още шефът в Надежда. - Пет евро ще струват пропуските както в България, така и във Франция.
По същия начин Локомотив процедираха и при мачовете с Оцелул.
- Вече има и телевизии, изявили желание да предават мача с Рен. Засега обаче не мога да кажа повече подробности. Все още се водят преговори - допълни Иво Тонев.
:roll: _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
lifes Гост
|
Пуснато на: Съб 08 Сеп, 2007 8:54 Заглавие: Цецо Генков |
|
|
Крайния срок за картотекиране на футболисти в UEFA e бил 01.09.2007, така че това за Генков са вестникарски истории. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Jiten boys Гост
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Сря 12 Сеп, 2007 9:10 Заглавие: |
|
|
Тия ще дойдат 150 колкото мамалигите беха триста или макетата 200. 50 човека макс им давам....
Само че нас това не ни е проблем. А проблемът ние колко ще сме...И кога ще се пускат билетите? 8) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Jiten boys Гост
|
Пуснато на: Сря 12 Сеп, 2007 10:51 Заглавие: |
|
|
Рефер от Северна Ирландия идва за мача Локо (Сф) - Рен
Нион. Реферът от Северна Ирландия Дейвид Малкълм ще ръководи двубоя от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА Локомотив (Сф) - Рен, съобщи официалният сайт на европейската футболна централа (www.uefa.com). Асистенти на Малкълм в София ще бъдат Джон Макдоуъл и Анди Регън, а четвърти съдия Адриан Маккорт. Двубоят ще започне на 20 септември от 20,30 часа на стадион "Българска армия".
Сега пък човек от NORTH IRELAND :roll: Не знам вече кво да мисла.....,Дано да ни е на късмет 8) :P |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Сря 12 Сеп, 2007 10:52 Заглавие: |
|
|
Освен това в Частния форум вече има тема за записване за РЕН - който се интересува да ходи да зяпа.... :wink: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Сря 12 Сеп, 2007 14:02 Заглавие: |
|
|
Jiten boys написа: | http://lamah.connection.free.fr/Breizhstourmer
Намерих некъв ULTRA саит на 1 от техните груперовки-""BREIZHSTOURMER"".....
Мисля че може да ви е интерестно 8) ! |
кви са тея хомлеси със знаме на Ливан бе ахах :lol: _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Чет 13 Сеп, 2007 8:28 Заглавие: |
|
|
Балдовалиев аут за Рен
:shock: :shock: :cry:
Зоран Балдовалиев пропуска мача на Локомотив (Сф) срещу Рен. Македонецът се контузи по време на лагера на националния отбор. Той се прибра в София по-рано.
Срещу Черноморец утре няма да играе и ветеранът Христо Коилов. На линия обаче е вратарят Урош Голубович, който получи контузия в реванша с Оцелул.
Е да им еба майката.... :evil: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pippo
|
Пуснато на: Чет 13 Сеп, 2007 11:09 Заглавие: |
|
|
Е незнам...Много кофти новина :cry: :cry: :cry: :cry: Мамицата им Македонска ,е за тва трябваше там да е дупка.Все пак може Рангелов ,да ни изненада приятно ,знае ли човек? |
|
Върнете се в началото |
|
|
loko_mz Гост
|
Пуснато на: Чет 13 Сеп, 2007 14:55 Заглавие: |
|
|
На Европейското железничарско в Чехия бележи :-) |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Пет 14 Сеп, 2007 8:44 Заглавие: |
|
|
Балдовалиев:
Ще съм готов за Рен
Нападателят на Локомотив (Сф) Зоран Балдовалиев заяви, че най-вероятно ще бъде на линия за важния мач с Рен в първия кръг на УЕФА. Както е известно, той получи контузия по време на лагера на македонския национален отбор преди ден. Балдовалиев обаче отпада за мача с Черноморец.
- Още не мога да кажа нищо конкретно около контузията ми. В момента съм в Скопие и ще мина през ядрено-магнитен резонанс. Докторът на македонския национален отбор ми каза, че имам хематом в крака и частично скъсване на мускулни влакна - разясни голмайсторът.
Той е оптимист за скорошното си възстановяване.
- Предполагам, че до десетина дни ще съм готов. Най-вероятно ще съм на линия срещу Рен - призна Балдовалиев
8) _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|