Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Вто 24 Юли, 2012 14:33 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Супер !
Имаме изпълнено желание номер 1 !
|
Да ти акам в уста Аз пък Иво винаги много съм го харесвал и ме е яд че пак го пратихме да си оди _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
venci
|
Пуснато на: Вто 24 Юли, 2012 15:17 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Супер !
Имаме изпълнено желание номер 1 !
|
ами радвай се тогава на Мартин Димитров,Тони Велков е на светлинни години от треньорската професия........ти,ако кажеш че Иво Иванов и тва бекче Коев не стават,кой ли става??????
пълна простотия е освобождаването им _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
pepi svoboda
|
Пуснато на: Вто 24 Юли, 2012 16:03 Заглавие: |
|
|
toa plevenski dis nikoga ne e imal mqsto v Lokomotiv. Ot 3 godini v Lokoto toa 2,5 e kontuzen. Da si hodi i da ne se vrushta nikoga _________________ http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI |
|
Върнете се в началото |
|
|
venci
|
Пуснато на: Вто 24 Юли, 2012 16:08 Заглавие: |
|
|
pepi svoboda написа: | toa plevenski dis nikoga ne e imal mqsto v Lokomotiv. Ot 3 godini v Lokoto toa 2,5 e kontuzen. Da si hodi i da ne se vrushta nikoga |
ей ай стига с глупости,бе кой ти изнесе двата мача със Шльонск....е верно изпусна дузпа ама си остави дробовете на терена,с Фейнорд кой бе играч на мача.......не ви разбирам сериозно......идоли да са Ви Урош и тем подобни,а тоя и Камбуров / н.р./ щот не ти плеснал или не ти казал здрасти бил дрис и т.н. еми
айде тия ще Ви плескат и във В група,щот само за там стават _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 24 Юли, 2012 16:12 Заглавие: |
|
|
Иво Иванов никога не ни е уважавал нас феновете на Локомотив, както и емблемата.В мачовете със Слоск съм силно резервиран относно мнението на Венци ,че бил най-добрия, но всеки има право на мнение.
Моето мнение е че Иво Иванов е едно голямо лайно !
Стига толкова !
Давайте по темата. |
|
Върнете се в началото |
|
|
venci
|
Пуснато на: Вто 24 Юли, 2012 18:50 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Иво Иванов никога не ни е уважавал нас феновете на Локомотив, както и емблемата. |
лично го познавам и гарантирам на 1000%,че е локомотивец!!!!!!Баща му е сложил в НАП,където работи календар на Локо от 2011 год.,щото нямаме читав за 2012 год. и човека го боли за Локо,колкото и всеки от нас.....та по-добре да спрем _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 24 Юли, 2012 18:53 Заглавие: |
|
|
Вечно беше контузен!Според мен не става за футбол с марка А група,и то при положение,че и марката не е като хората! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Veskoloko
|
Пуснато на: Вто 24 Юли, 2012 19:08 Заглавие: |
|
|
Подкрепям Венци ,че Иво беше най-добрият в София с поляците ,но също така търо е прав ,че за 4или 5 вече години в Локото е контузен поне в 2,5 от тях... Жалко за него с тоя късмет,но си мисля ,че и той направи твърде малко за да се развие при престоя си в София и наблегна май повечко на нощните клубове отколкото на тренировките на терена... а като пристигна беше юношески национал на България...Но не можа да направи трудната крачка от юноша към голям играч при мъжете !Дано помогне на Спартак поне. |
|
Върнете се в началото |
|
|
парци
Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Вто 24 Юли, 2012 19:38 Заглавие: |
|
|
venci написа: | ... Камбуров... |
Ай за тоя точно бек селски да не отваряш дума, а? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Вто 24 Юли, 2012 20:05 Заглавие: |
|
|
Еееееееее аре стиа бе...Венци, кои сме ние и кои сте вие? Нали сме се разбрали за тва, че всички сме НИЕ?! Сеа дай да седнем да се караме за тоя и оня...Ами май си имаме по-значими проблеми от това.... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 24 Юли, 2012 20:54 Заглавие: |
|
|
To и аз съм локомотивец ама съм свършил с футбола |
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Сря 25 Юли, 2012 5:23 Заглавие: |
|
|
venci написа: | bulgarista написа: | Иво Иванов никога не ни е уважавал нас феновете на Локомотив, както и емблемата. |
лично го познавам и гарантирам на 1000%,че е локомотивец!!!!!!Баща му е сложил в НАП,където работи календар на Локо от 2011 год.,щото нямаме читав за 2012 год. и човека го боли за Локо,колкото и всеки от нас.....та по-добре да спрем |
Питай го тогава каква беше тая лепенка на Ботев Пловдив в гардероба му на стадион Локомотив. Много голям талант беше, ама Локо му бе през ура. Няма как да съжалявам такива. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Сря 25 Юли, 2012 6:52 Заглавие: |
|
|
Цитат: |
Локо (Сф) приюти Румен Трифонов
25 юли 2012 | 07:15 0
Игралият през последните две години и половина в ЦСКА Румен Трифонов ще продължи кариерата си в Локомотив (София). Снощи той бе очакван в лагера на "железничарите" в Боровец. Футболистът пробва да си уреди трансфер в полския Погон, но се върна от там без да подпише договор. Така от Локомотив се възползваха от ситуацияат и му предлoжиха контракт за следващите 2 години.
Междувременно пък халфът на Локо Васил Велев започна проби в израелския Бней Шахнин, който в момента е на подготовка в България. Той ще остане там няколко дни преди ръководството да реши дали да му предложи договор. "Железничарите" пък решиха да се разделят с Иво Иванов и Мирослав Колев, които бяха освободени от отбора. |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Сря 25 Юли, 2012 9:28 Заглавие: |
|
|
За мен на Иво му приляга най-много названието " бившия младежки национал " ... иначе благодарим му за стореното за Локомотив ... Успех! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Сря 25 Юли, 2012 10:49 Заглавие: |
|
|
"Меридиан мач": Локо (Сф) взима Румен Трифонов
Игралият през последните две години и половина в ЦСКА Румен Трифонов ще продължи кариерата си в Локомотив (София). Снощи той бе очакван в лагера на "железничарите" в Боровец. Футболистът пробва да си уреди трансфер в полския Погон, но се върна от там без да подпише договор. Така от Локомотив се възползваха от ситуацията и му предложиха контракт за следващите 2 години. Междувременно пък халфът на Локо Васил Велев започна проби в израелския Бней Шахнин, който в момента е на подготовка в България. Той ще остане там няколко дни преди ръководството да реши дали да му предложи договор. "Железничарите" пък решиха да се разделят с Иво Иванов и Мирослав Колев, които бяха освободени от отбора. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|