Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 13:19 Заглавие: Oцелул(Галац)-Локомотив София |
|
|
така:
първия мач на 15 или 16 е?????
ето има сайто:
http://www.otelul-galati.ro/ _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 13:22 Заглавие: |
|
|
би трябвало да е на 16ти ... гостуваме първия мач което според мен е по добре ...
първия мач са паднали като домакини от Клуж ... с 0-1 ... _________________
Последната промяна е направена от Ra4mO на Пет 03 Авг, 2007 13:30; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 13:26 Заглавие: |
|
|
тва е стадион,не като нащо :oops: с ясновидци и плочкаджии :twisted:
_________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pippo
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 13:32 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Локомотив София ще се изправи срещу румънския Оцелул Галац във втория предварителен кръг от турнира за купата на УЕФА.
Оцелул все още не е печелил първенството или купата на Румъния. Може да се похвали с достигането на финал за купата през 2004г.
Клубът завърши на 5 място в Лига 1, през сезон 2006/2007г. Най-доброто представяне на състава досега е, четвъртото място през 1988, 1997 и 1998г.
Оцелул влиза в Дивизия А през 1986 година. През 1988г. прави своя дебют в турнира за купата УЕФА, като тогава побеждава италианския гранд Ювентус.
От тази година, бившият играч на Литекс Живко Желев защитава фланелката на румънския отбор. | 16.Не се знае на 100% домакини или гости ще сме :cry: |
|
Върнете се в началото |
|
|
LOKO1929 Гост
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 13:33 Заглавие: |
|
|
kvi sa pa tiq :roll: |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 13:34 Заглавие: |
|
|
а що не цска да го издуха ...
Галац е град в едноименния жудец Галац, в регион Молдова, Румъния. Населението му е 327 000 души, което го прави 6-ия по големина в Румъния. _________________
Последната промяна е направена от Ra4mO на Пет 03 Авг, 2007 13:37; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 13:35 Заглавие: |
|
|
Това е Оцелул
03 август 2007 | 14:30 | Агенция "Фокус"
Галац. Оцелул е румънски отбор от град Галац Клубът е основан през 1964-та година. Клубът играе домакинските си срещи на стадион “Оцелул”, който е с капацитет 13.500 места. Президент на клуба е Мариус Стан, а треньор Петре Григорас. Миналата година Оцелул завърши на пета позиция в крайното класиране в румънското първенство.
В своята история Оцелул никога не е ставал шампион на страната си. Най-доброто им класиране е четвърто място в местния шампионат.
От този сезон Живко Желев се състезава за Оцелул (преминал от Литекс Литекс).
_________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
hamlet Гост
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 13:47 Заглавие: Re: Oцелул(Галати)-Локомотив София |
|
|
Нема начин, братче, скачай!!! Включвам се и аз-жребият не е лош. Принципно, Оцелул са не по-силни от Локото. Определено румънците имат по-силно първенство от България. Въпросът е: как ще изкараме в румъния. Както се видя, досега в контролите, Дарко Савич е незаменим в защита, така че дано се възстанови за мача в Румъния. Притеснява ме травмата на Марчо-дано е лека...Марчо този сезон ще е много важен. За мен отборът трябва да си играе 3-5-2-няма съмнение. Напред, от това което видях, Джилас и Цоко ще играят, но за мен Балдовалиев в момента е по-добър от Цоко. Мачовете ще са трудни. Преди годинин не искам за си спомням мачовете с Рапид. Тогава имахме също страхотни играчи, но нячахме отбор. Сега е обратното. Нека Силата е с нас!!! Само Локо! :lol: :idea: |
|
Върнете се в началото |
|
|
chavi
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 13:49 Заглавие: |
|
|
aaaaaaaaaaaaaaa
tragwam kam romania :twisted: _________________ 1929 |
|
Върнете се в началото |
|
|
hamlet Гост
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 13:52 Заглавие: SPONSORAT |
|
|
PILATA написа: | тва е стадион,не като нащо :oops: с ясновидци и плочкаджии :twisted:
|
Само забележете, че спонсор им е МИТАЛ!!!! Дееба индийски циганин, дееба... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Orange Loyalty Гост
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 14:16 Заглавие: |
|
|
Хубав жребий! Като гледам ще си изкарате яко в Румъния, успех срешу циганите. |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 14:27 Заглавие: |
|
|
Orange Loyalty написа: | Хубав жребий! Като гледам ще си изкарате яко в Румъния, успех срешу циганите. |
мерси и на вас
http://youtube.com/watch?v=Usz5Gf9hnnE&mode=related&search= _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pippo
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 14:41 Заглавие: |
|
|
Поне от фм разузнаването ,което им направих стигнах до следните няколко извода.
1-Финансово са на нащо дередже.
2-Като играчи не са нищо особено.Най-голямата им звезда е халф.Прави впечатление ,че нямат изявен нападател.Поне за мен шансовете са 80-20 за нас. |
|
Върнете се в началото |
|
|
tsetso Гост
|
Пуснато на: Пет 03 Авг, 2007 16:00 Заглавие: |
|
|
Абе не знам ама тия не са слаб отбор.Че се озориме ама ше ги биеме. :twisted: Имат си и стабилна публика.Не е сигура че гостуваме първия мач щото и чорбата са гости,а на 30-и нема как да домакинстваме и ние и те дори да сме на националния.пипо освести се малко бате.Ултраси в действие!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
|