Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 22:07 Заглавие: ЛОКО СОФИЯ - ТОВА СМЕ НИЕ |
|
|
Наркобарона нема кинти,мухльовци бездарни са играчите,
срам неземен в наща история е тоя полусезон,
НО
НЕКА НЕ СЕ КАРАМЕ ТУКА ЗА ГЛУПОСТИ,НЕ СМЕ НИЕ ВИНОВНИ!!!
ВСИЧКО НИЕ ТУКА И НЕ САМО ОТ ТОЯ ФОРУМ ИСКАМЕ ЛОКОМОТИВ ДА ВЪРВИ НАГОРЕ И НАПРЕД ,ДА ПОБЕЖДАВА,ДА ВЗЕМЕ КУПАТА ,ЗА ШАМПИОН ИМАХМЕ ШАНСОВЕ -НЕ СТАНА
НО НЕ СЕ ОТЧАЙВАТЕ,
СЕГА ТРЯБВА ДА СМЕ ПО СПЛОТЕНИ ОТВСЯКОГА,
ЛОКОМОТИВ - ТОВА СМЕ НИЕ , НЕ ГЕЛОСАНИЯ ПОМАК ЗЛАТКАРСКИ ,НЕ ЛАМБУРОВ,НЕ РЕНДЬО,НЕ ШУМКАРСКИТЕ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ВАНЯ МАНЯ И БРАТ МУ....
НИЕ СМЕ И НИЕ щЕ БЪДЕМ ЗАВИНАГИ!!!
НЕКА НЕ СЕ ИЗПОКАРАМЕ СЕГА,ЧЕ РАЗДЕЛЕНО СЕЛО ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА,ДА БЪДЕМ ТВЪРДИ И ЕДИННИ!!!!
САМО НИЕ!!! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО

Последната промяна е направена от PILATA на Сря 12 Май, 2010 12:06; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 22:46 Заглавие: |
|
|
Еее брао! Поклон за екстрата тема.
И ме изпревари...аз щях да я озаглавя другояче,но идеята е същата. Аз искам само да кажа:
НЕ ИСКАМ ДА ПРАВИМ НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА В ИСТОРИЯТА СИ И ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ, ОТРИЧАМЕ, РАЗЕДИНЯВАМЕ И РАЗЦЕПВАМЕ.
Сега му е майката да си стегнем редиците, да се видим кои сме, да се консолидираме, да си оправим нещата и да посрещнем това което ни чака, защото според мен то няма да е никак леко.
Отсега съветвам всички през лятото да се отдадем на подготовка и решаване на задачите, които все отлагахме. Да се занимаем с наще си неща,защото агитка се става като се мине през огън и вода...
Разложим ли се...сме мъртви!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 22:52 Заглавие: |
|
|
ей аз си правя фланелките и си свършвам тва каквото съм обещал,ако всеки си свърши обещанието...най вече футбалерите, да сме на нивото поне на един от грандовете в България,ама за съжаление сме Локо Сф и самия ни президентт е известен с гръмките си обещания и после големи излагания И ЗАТОВА сме на това дередже......та затова викам вместо да се караме всеки да си прави това което му е приоритет и да свикне с мисълта,че обичта към Локо минава през МНОГО СТРАДАНИЕ И ЕДНО ГОЛЯМО ДАНО.....ДАНО НЯКОГА НИ ОГРЕЕЕ.....и да се не караме....САМО ЛОКО!!! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 22:55 Заглавие: |
|
|
Знаете аз колко време не ходех по мачове,ама копелетата ме озлобиха последните 2 месеца и на пук на тях почвам да ходя отново.Не знам за вас ама на мен лично ми дойде нахъсващо това нещо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 23:22 Заглавие: |
|
|
Ние няма от какво да се срамуваме! К'вото можахме този сезон, направихме...с чиста съвест може да се каже, че не сме се посрамили! Тия гелосаните на терена...за тях е срама!
МОЖЕ ДА СМЕ ЗЛЕ, НО НЕ НИ ЕБЕ!!! _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 23:42 Заглавие: |
|
|
Така ви искам пичове!!!
И Венцони - айде да не цапаме темата с приказки за Гигов, Мигов и чалга футбалерите...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Пон 10 Май, 2010 8:21 Заглавие: |
|
|
Напук на всичко което се случва трябва всички да ходим и да си викаме за нас ... не за някой друг ... ЛОКО СОФИЯ - ТОВА СМЕ НИЕ _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Пон 10 Май, 2010 10:08 Заглавие: |
|
|
Само заради вас пичаги си струва да се ходи по мачове САМО НИЕ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 10 Май, 2010 10:12 Заглавие: |
|
|
Заглавието на темата го направи как искаш,ясна е идеята.
сега като чета снощи какъв пост съм написал - не е истина.
Докараха ни до нервна криза тия малоумници,но друга е идеята ...
НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ИСКА
И НИЕ ЩЕ БЪДЕМ ВИНАГИ ЛОКОМОТИВ!!! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 10 Май, 2010 10:15 Заглавие: |
|
|
Аз предлагам да си гласуваме по 10 лв от касата за лексотан,валерян и валидол аххахаха.
Не е смешно. Животът продължава и мъртъвци са ония не терена. Ние сме константа. Нека го докажем!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 13 Май, 2010 0:13 Заглавие: |
|
|
Поне отразяват за какво го храниме тоя хрантутник.
Некой мина ли след тренировката да види дали са събрали Фафлите от земята? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jenia LCI

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 13 Май, 2010 9:22 Заглавие: |
|
|
Екшън в „Надежда“ Полиция пази Локо от фенове
Гигов може да си тръгне от клуба, прогнозира Дончо Донев
Голям екшън се разрази на вчерашната тренировка на Локо (Сф). Три патрулки с полицаи едва опазиха отбора от гнева на 50 фенове. За малко да го отнесе и главният мениджър Дончо Донев. Той се опита да разговаря със запалянковците, но бе посрещнат с обиди и заплахи.
Агитката дойде в „Надежда“, за да поиска обяснение от отбора за трагичното представяне. Футболистите обаче се скриха. Единствено Георги Марков се прояви като мъж и застана очи в очи с феновете.
Главният мениджър на Локо Дончо Донев пък прогнозира вчера, че президентът Николай Гигов може да си тръгне от клуба. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brat4eda

|
Пуснато на: Чет 13 Май, 2010 11:21 Заглавие: |
|
|
Абсолютно правилно точно сега е момента за нас да си стегнеме редиците надявам се след мача с пловдив да има яснота по въпроса какво ще се прави оттук нататък.
За мен трябва спешна среща с тонев ако е той или който ще бъде за да видим какво ще става в бъдеще време ще има ли стадио нема ли ще има ли футбол нема ли и така нататък както се казва право куме та в очи да не се крият като мишки  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|