Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
demode
|
Пуснато на: Вто 04 Окт, 2011 11:29 Заглавие: Антон Велков е новият старши треньор на Локомотив Сф |
|
|
Антон Велков е новият старши треньор на Локомотив Сф, обяви официално пред Гонг назначението президентът на клуба Николай Гигов.
„Следобед ще представя Тони пред отбора. Договорът му няма срок, ако може да води отбора 10 години, добре дошло. Дали сме му възможност сам да си избере помощници, което ще стане в близките ден-два“, сподели Гигов.
Велков е бивш футболист и помощник-треньор на Локомотив Сф в щаба на Стефан Грозданов. Като старши той води отборите на Миньор и Черноморец. Роден е на 15 юли 1968 година в София.
Извинявам се, не исках като нова тема да го пускам. Може да го преместите в някоя тема |
|
Върнете се в началото |
|
|
ЖСК СОФИЯ
|
Пуснато на: Вто 04 Окт, 2011 11:48 Заглавие: |
|
|
Успех на Тонката(въпреки че вече почти никой не се интересува от футболните резултати на клуба, с оглед на ситуацията). Тони е чистоквръвен локомотивец и най-после си идва у дома. _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
|
парци
Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Вто 04 Окт, 2011 11:49 Заглавие: |
|
|
ЖСК СОФИЯ написа: | ... Тони е чистоквръвен локомотивец и най-после си идва у дома. |
В най-възможно неподходящият момент - да падне жертвен агнец. Здрасти. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
tseko
|
Пуснато на: Вто 04 Окт, 2011 12:09 Заглавие: |
|
|
pa®tci написа: | ЖСК СОФИЯ написа: | ... Тони е чистоквръвен локомотивец и най-после си идва у дома. |
В най-възможно неподходящият момент - да падне жертвен агнец. Здрасти. |
Може и да не си прав.Ще видим. _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Вто 04 Окт, 2011 12:12 Заглавие: |
|
|
не сега
не в този момент
????
УСПЕХ ТОНИ
ЖЕЛЕЗЕН ЗАВИНАГИ!!!! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Вто 04 Окт, 2011 12:12 Заглавие: |
|
|
Гигов постигна целта си ... опоричи и малкото останали истински локомотивци ... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
lifes
|
Пуснато на: Вто 04 Окт, 2011 12:28 Заглавие: |
|
|
Успех на Тони Велков |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Вто 04 Окт, 2011 13:49 Заглавие: |
|
|
Ra4mO написа: | Гигов постигна целта си ... опоричи и малкото останали истински локомотивци ... |
Абсолютно съгласен. Сега вкара и Тони в кюпа и ще го използва и него. Вече го виждам как се е изтъпанчил с думите "Е какво искате бе?! Нали тренера е локомотивец". Е да,ама президентО не е....
Тази смяна реално не променя нищо. Успех само на Тони и много ще трябва да го подкрепяме срещу продажните хиени от т.нар. "ръководство" _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Jenia LCI
|
Пуснато на: Вто 04 Окт, 2011 13:54 Заглавие: |
|
|
Успех на Тони!
От една страна се радвам, че ни става треньор.
От друга го съжалявам, честно.... |
|
Върнете се в началото |
|
|
lokomotiv_sofia_iztok
|
Пуснато на: Вто 04 Окт, 2011 17:45 Заглавие: |
|
|
ТОНИ ДОБРЕ ДОШЪЛ ОТНОВО В ЛОКОТО !!! УСПЕХ ДАНО НИ ИЗВЕДЕШ ОТ КРИЗАТА В КОЯТО ПОПАДНАХМЕ !!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
ЖСК СОФИЯ
|
Пуснато на: Вто 04 Окт, 2011 21:49 Заглавие: |
|
|
Никой няма право да поставя под съмнение отдадеността на Тони Велков към Локомотив като клуб! Повече от ясно е, че са настанали тежки времена пред нас, проблемите ги знаем всички и именно поради това Тони трябва да го съхраним. Дискусии от типа на дали това е правилният момент са ненужни!
ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА НЕГО И ИГРАЧИТЕ! _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Сря 05 Окт, 2011 8:26 Заглавие: |
|
|
Сега трябва да сте наясно че след чистката която се предвижда в отбора,най-вероятно ще се борим за изпадане. Което значи че след 3-тия мач "специалистите" ще са го емнали. Ако и този път не им затворим устите със шут, ама така брутално, значи за нищо не ставаме и не заслужаваме такъв голям локомотивец и човек да ни е начело _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Сря 05 Окт, 2011 11:18 Заглавие: |
|
|
От него и от нас зависи дали Тонката ще бъде похарчен от Змея-горянин.
Дано не се случи...
още веднъж успех на Тони Велков начело на любимия отбор _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Сря 05 Окт, 2011 12:24 Заглавие: |
|
|
Успех Тони!
Тони е много истински човек.Оставям дори настрана факта,че е
локомотивец.Ерудиран,възпитани и стилен човек,който живее за Локомотив!
Пълен съпорт за Тони,каквото и да става! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
ЖСК СОФИЯ
|
Пуснато на: Сря 05 Окт, 2011 14:26 Заглавие: |
|
|
Чисто човешки как приемата завръщането си в Локо София?
- Като у дома. Мога да кажа само, че това означава много за мен. Локомотив е сбъднал мечтата ми да бъда футболист на този отбор, да мине цялата ми кариера в този тим, Локомотив ме е учил и възпитавал, и ако извън клуба съм показал нещо, което се е харесало на хората, то аз съм го научил в Локомотив. Повече да казвам какво значи този клуб за мен е излишно.
Нека всеки прочете тези думи, да ги знае и помни и в нито един момент да не позволява отношението ни към ръководството да се пренесе и върху Тони Велков. _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
|
|