Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Нед 12 Фев, 2012 15:28 Заглавие: ПОМОЩ ЗА ШКОЛАТА |
|
|
С две думи Грашата Петков си каза това което знаем от години. Един чорап не е купен за последните 2 г. в това което все още се нарича "школа"и се всеобщо учудване е пълна с деца.
И понеже всички пак знаем,че ние клуб нямаме, а и да имаме целите и приоритети му са съвсем други, пак опира до нас да помогнем. А и все пак ЛОКО СОФИЯ ТОВА СМЕ НИЕ!Така че:
Предлагам да видим какви пари можем да съберем изначално и после да почнем да го правим регулярно. Да видим дали и някакви по-заможни наши фенове, не могат да помогнат. После събираме парите и решаваме какво да купим.Правя изричната уговорка,че пари на ръка на школата няма да се дават,защото знаете какви времена са и как потъва готовата пара. За тва само екипировка - топки, екипи,конуси ала бала каквото е нужно. И всичко ще се връчва директно и пред децата преди някой мач или трениворка. Да се види от кой,какво и колко. Пропагандата в такъв случай е задължителна, така че ще се казва и по няколко думи от нас.
Това е генералната идея. Сега трябва да се погрижим и за детайлите. Понеже аз си нямам никаква идея какво трябва на една школа и по колко,нека всеки който има инфо да дава тука и да обсъждаме. Ето например какви топки гледам че се продават по големите спортни вериги:
http://www.sportdepot.bg/products/games/football/futbolni-topki
http://www.intersport.bg/bg/products/football/football-hardware
Кажете кои стават за трениране и да зимаме...
Освен това предлагам тази инициатива да се разпърди доволно, за да може да има продължение като касички по време на мачовете да речем или нещо от сорта и да се види дори че при тоталното отсъствие на клуб има кой и има начини поне малко от малко да се грижи да дечицата. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Нед 12 Фев, 2012 16:59 Заглавие: |
|
|
Не можем ли да направим една доволна поръчка от sportdirect ... там уж са на по-ниски цени ... пък топките трябва да са съобразени с другите топки, с които играят ... но тва са допълнителни работи ...
Все пак трябва да знаем от какво конткретно се нуждаят и количеството ...
Аз бих отделил някакви средства и бих подпомогнал каузата ... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
tseko
|
Пуснато на: Нед 12 Фев, 2012 20:47 Заглавие: |
|
|
С оглед обстоятелствата подкрепям идеята и също бих се включил към каузата.Харесва ми и това че екипировката живот и здраве ще се връчва директно пред момчетата. _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Нед 12 Фев, 2012 21:41 Заглавие: |
|
|
Лично и аз ще дам пари...ама от Sportsdirect освен някакви топки,конуси и т.н. какво друго може да се вземе...
Абе...какво се чудим тука...Яяя "Васко" да направи един пълен списък и да видим къде може да се вместим...Кой ако не той ще знае за какво иде реч... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
brat4eda
|
Пуснато на: Пон 13 Фев, 2012 0:01 Заглавие: |
|
|
Аз съм ЗА!! за мача с прасетата най късно трябва да се доизясни всичко.. |
|
Върнете се в началото |
|
|
admin Site Admin
|
Пуснато на: Пон 13 Фев, 2012 10:38 Заглавие: |
|
|
Идеята много благородна и наистина има нужда от подкрепа (в случая и аз претендирам, че ще се включа също).
Призовавам ви да погледнете към e-bay и други подобни, където цените са много по-нормални и не са такива печалбари като наше идиоти (сайтове, магазини и т.н.)
Освен това, ако някой знае шивашка фирма, може да се попитат и сигурно предложат по-добри цени. |
|
Върнете се в началото |
|
|
EDS
|
Пуснато на: Вто 28 Фев, 2012 17:47 Заглавие: |
|
|
Аз имам познати в повечето онлайн магазини а и горе долу с това се занимавам и мога много да помогна.предлагам за мача с "Локомотив Пловдив" да се направи някаква инициатива за събиране на пари ,кой с каквото може да помогне.Аз лично ще се включа в това развитие на ДЮШ,да се види с какви пари разполагате и може да пишете какво точно трябва да се закупи и ще помогна с каквото мога |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Вто 28 Фев, 2012 21:02 Заглавие: |
|
|
кво точно ще видиш с кво "разполагаме" приятел?
отчети,счетоводен план нещо?
ти от кои си,може да не си говорим на Ви? _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
EDS
|
Пуснато на: Вто 28 Фев, 2012 21:13 Заглавие: |
|
|
Аз съм си самостоятелен вече.не съм към никоя организация вече.много добре ме познаваш
Последната промяна е направена от EDS на Вто 28 Фев, 2012 21:16; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Вто 28 Фев, 2012 21:16 Заглавие: |
|
|
Днес минах през пума магазина 45 лв фанелка на отбора 60 лв анцузите за бройки има намаление. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Вто 28 Фев, 2012 22:02 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Днес минах през пума магазина 45 лв фанелка на отбора 60 лв анцузите за бройки има намаление. |
Тоя на Ломско ли бе?!?!
Ииииииии много паднали...
EDS...кво значи "вече". Преди от кои си бил? Айде да не си говорим с недомлъвки _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
EDS
|
Пуснато на: Вто 28 Фев, 2012 22:12 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Pride написа: | Днес минах през пума магазина 45 лв фанелка на отбора 60 лв анцузите за бройки има намаление. |
Тоя на Ломско ли бе?!?!
Ииииииии много паднали...
EDS...кво значи "вече". Преди от кои си бил? Айде да не си говорим с недомлъвки |
Бях от НФК |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Вто 28 Фев, 2012 22:18 Заглавие: |
|
|
ок,
оферта ще ти бъде отправена на лични,без повече коментари _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
EDS
|
Пуснато на: Вто 28 Фев, 2012 22:42 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | ок,
оферта ще ти бъде отправена на лични,без повече коментари |
ок.не си мислете че имам нещо общо с НФК вече.даже смятам да се включа към вас ако ме приемете |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Сря 29 Фев, 2012 8:29 Заглавие: |
|
|
EDS написа: | PILATA написа: | ок,
оферта ще ти бъде отправена на лични,без повече коментари |
ок.не си мислете че имам нещо общо с НФК вече.даже смятам да се включа към вас ако ме приемете |
Както каза мастър Пи, личните си ти чети _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|