|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Veskoloko
|
Пуснато на: Чет 31 Май, 2012 21:48 Заглавие: |
|
|
Да ,аз бях !
Бърз разказ на случилото се -
повеждаме 2-0 и ни намаляват на 2-1 на полувремето.Второто става 2-2 ,после 3-2 след груба техна грешка (върната топка към вратаря спира в локва на терена и гол за нас...терена беше мокър и на места имаше локви !)после много левашки гол пуснат от нашия вратар... и накрая корнър за нас и ....гол с глава и свирка всички мислеха ,че е свирен фаул в нападение и....какво се оказа ???Дузпа за нас и 4-3 ! вече се виждаше края на мача и изведнъж отдясната част на трибуната страничният рефер побягна към центъра и след него трима назобени по 110-120 кг. шебеци се набраха и аз очаквах да набият централният рефер ,който избяга нанякъде към страничната врата... обаче тия се насочиха към скамейката на наште отсреща и се скараха с треньора като един от тях му шибна една тупалка(нищо сериозно)... На което наскачаха хора от нашта трибуна и отидох през терена да ги разтървават ,което и стана .Само че оня който шибна треньора ни ,нешто започна да говори ходейки за игра на точен резултат и че тренера си знае защо го е ударил...?!?
нещо спомена на висок глас за мач с Цска 5-1 на точен резултат ???
На няколко пъти пак се опитваше да нахлуе на терена и призоваваше рефера да прекрати мача ,което той и направи след около 10-15 минутна разправия....
И това е всичко което видях.Имаше инфо ,че е имало "хванати" наши двама играчи които треньора не е пуснал да играят ,имаше съмнения за играта на нашият вратар(пуснал много лесен трети гол....)
ВЪОБЩЕ СТАНА ЯСНО ,ЧЕ И ТУКА СЕ ИГРАЕ НА ТОЧНИ РЕЗУЛТАТИ И ЧЕ ОЩЕ ОТ ТУКА ЗАПОЧВА ДА ГНИЕ ПСЕВДОФУТБОЛА НАШ ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Чет 31 Май, 2012 22:12 Заглавие: |
|
|
Закривай!!! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Чет 31 Май, 2012 23:04 Заглавие: |
|
|
Veskoloko написа: | Да ,аз бях !
Бърз разказ на случилото се -
повеждаме 2-0 и ни намаляват на 2-1 на полувремето.Второто става 2-2 ,после 3-2 след груба техна грешка (върната топка към вратаря спира в локва на терена и гол за нас...терена беше мокър и на места имаше локви !)после много левашки гол пуснат от нашия вратар... и накрая корнър за нас и ....гол с глава и свирка всички мислеха ,че е свирен фаул в нападение и....какво се оказа ???Дузпа за нас и 4-3 ! вече се виждаше края на мача и изведнъж отдясната част на трибуната страничният рефер побягна към центъра и след него трима назобени по 110-120 кг. шебеци се набраха и аз очаквах да набият централният рефер ,който избяга нанякъде към страничната врата... обаче тия се насочиха към скамейката на наште отсреща и се скараха с треньора като един от тях му шибна една тупалка(нищо сериозно)... На което наскачаха хора от нашта трибуна и отидох през терена да ги разтървават ,което и стана .Само че оня който шибна треньора ни ,нешто започна да говори ходейки за игра на точен резултат и че тренера си знае защо го е ударил...?!?
нещо спомена на висок глас за мач с Цска 5-1 на точен резултат ???
На няколко пъти пак се опитваше да нахлуе на терена и призоваваше рефера да прекрати мача ,което той и направи след около 10-15 минутна разправия....
И това е всичко което видях.Имаше инфо ,че е имало "хванати" наши двама играчи които треньора не е пуснал да играят ,имаше съмнения за играта на нашият вратар(пуснал много лесен трети гол....)
ВЪОБЩЕ СТАНА ЯСНО ,ЧЕ И ТУКА СЕ ИГРАЕ НА ТОЧНИ РЕЗУЛТАТИ И ЧЕ ОЩЕ ОТ ТУКА ЗАПОЧВА ДА ГНИЕ ПСЕВДОФУТБОЛА НАШ ! |
То това за тая група е известно на нея се залага официално. От БФС мислеха да я закриват заради тотото. Сметай сега що няма прокуратора. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
lifes
|
|
Върнете се в началото |
|
|
парци
Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 31 Май, 2012 23:08 Заглавие: |
|
|
Не мога да разбера... преди да постнете никога ли не преглеждате прежните няколко мнения? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
belvedere
|
Пуснато на: Пет 01 Юни, 2012 8:16 Заглавие: |
|
|
не претендирам да съм най-големия експерт по историята на клуба, но някой знае ли какъв е този треньор на старшата Никола димитров и защо по никое време беше сложен на тоя отбор
друго да питам: не е само мача с прасетата 1:5, мисля, че и победата над Спартак Плевен е била така (4:1), защото чух едни момчета от малките (98, 99 или 2000 набор - идея нямам кои бяха) тръгващи си от тренировка и в трамвая да говорят, че двата отбора се карали кой да вкарва и кой да пуска голове |
|
Върнете се в началото |
|
|
lifes
|
Пуснато на: Пет 01 Юни, 2012 9:00 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Не мога да разбера... преди да постнете никога ли не преглеждате прежните няколко мнения? |
На pride мнението е в 23.04, моето в 23.06 |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пет 01 Юни, 2012 9:59 Заглавие: |
|
|
КОпелеее...за кво иде реч...А ние се борим школа да има... Некой от школата - най-вече шефот й, ще излезе ли официално да коментира това което се случило и очевидно се случва, някой ще поеме ли отговорността и да сезира продкурор!?!? Ще, ще , ще!?!?
А че тая тема се изврати е повече от ясно...Май си трябва раздел за школата, ама тоя форум ептен си стана официален и все по-малко ултра _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
парци
Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пет 01 Юни, 2012 10:04 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | ... Май си трябва раздел за школата... |
Дебел, какво друго да направиш? Просто ultrasloko e единственото място/форум където можеш да обсъждаш с последните мохикани, останали на трибуната. На Гонг форума е предимно за "разбирачи" (не че има лошо), те от там на мачове на малките не биха отишли. Виж че и тука 90% от хората си знаят само "футбола" и то не кой да е, ами "футболът в "А" група". _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Пет 01 Юни, 2012 16:45 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | КОпелеее...за кво иде реч...А ние се борим школа да има... Некой от школата - най-вече шефот й, ще излезе ли официално да коментира това което се случило и очевидно се случва, някой ще поеме ли отговорността и да сезира продкурор!?!? Ще, ще , ще!?!?
А че тая тема се изврати е повече от ясно...Май си трябва раздел за школата, ама тоя форум ептен си стана официален и все по-малко ултра |
На мача със Спартак Пл бях. Не знам какво са се карали, ама наще биха със зор това 4:1 стана в последните минути. Раздел за школата да. В гонг форума раздели няма, та камо ли да е "официален". Това е форума на локомотивците. Ако искате го преместете към инфото и тук да се направи нов ултра, но не виждам голям зор. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
bulgarista
|
Пуснато на: Сря 06 Юни, 2012 12:03 Заглавие: |
|
|
Локо София топи и други отбори за черно тото
Шефът на школата на Локомотив София Григор Петков призова и другите клубове да разследват юношите си за черно тото. Както е известно мач на "железничарите" срещу Спортист Своге беше прекратен при резултат 4:3, след като мутри нахлуха на терена и нападнаха съдията Адриян Петров и биха треньора на домакините Никола Димитров.
Президентът на Локо София Николай Гигов вчеч реши да освободи девет футболисти от юношеската формация на клуба до 19 години заради подозрения за участие в манипулации на мачовете.
"Другите отбори си мълчат като мишки и кротуват. Нека бъдат погледнати и техните резултати. Защо само нас гледат? Вижте какви резултати имат, а дума не обелват. Аз съм спокоен и чист пред себе си. Толкова много съм дал на Локомотив. Ако г-н Гигов реши, че не иска да остана в отбора, няма проблем, ще си тръгна", коментира Григор Петков.
"Ние така или иначе нямаше да разчитаме повече на освободените футболисти след края на шампионата. Тепърва ще има вътрешно разследване. Ако не ги бях освободил, веднага някой щеше да каже – "Явно ръководството е знаело за договорки и също е в играта". Сега ги освободихме и пак ние сме в устата на всички. Каквото и да направя, все нас изкарват виновни. А ние нашата работа си я свършихме. Победихме Спортист в най-важния мач за сезона. Това, че сме объркали сметките на някой, мен не ме интересува", каза още шефът на "червено-черната" ДЮШ.
"Има още един кръг до края и след това ще решаваме какво ще правим. Не знам дали аз ще остана. Не знам дали треньорът ще остане. Това се решава от г-н Гигов. Победителите не ги съдят. Ние си вършим работата, а нас все ни съдят", завърши с оплакване Григор Петков. |
|
Върнете се в началото |
|
|
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 11 Окт, 2012 15:36 Заглавие: |
|
|
Тука сега какво стана от трипа ни Пловдив?
Събраха ли се някакви пари ? |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Чет 11 Окт, 2012 16:56 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Тука сега какво стана от трипа ни Пловдив?
Събраха ли се някакви пари ? |
Да се обяви сумата, на кой е връчена или какво е купено с нея и на кого е връчено!!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Съб 01 Ное, 2014 4:21 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | https://www.facebook.com/groups/gogo1112/
Тва някой знае ли го!? |
Какво е това иска шибан вход? _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|