www.ULTRASLOKO.com: Готин трип и победа в Бургас!


Новина: : Готин трип и победа в Бургас!
(Категория: Мач ревю)
Публикувано от webmaster
Tuesday 01 October 2013 - 09:22:40Очаквайте снимки!

За последните 8 (осем) мача, постигаме 3 (трета) победа! Имаме напредък, макар и не особено виден... Локомотивът бавно, бавно засилва и дано скоро набере скорост, достатъчна за една значителна серия!

Жертва на третия ни успех от 12 срещи бе Нефтохимик. Хубавото е, че тази победа постигнахме като гост в Бургас с 2:0! Въобще, морските дестинации, са любими за всички, които обичат дългите трипове. Макар и гадното време, шепа верни фенове на Локото, бяха на стадиона и подкрепиха отбора.

Имаше и време за културно-образивателна програма, освен спортнта по-късно на стадиона, а тоест - посещение на някои от кръчмите в града и поливане обилно с бира предстоящия успех! Културната част включваше и много приятна среща с бивш играч и треньор на Локомотив София. И след лафче, още бира и още бира и озовахме на стадиона!

Нама такъв свободен режим - никой за нищо не те проверява, никой не ти "образува нерви", никой не се заяжда безпричинно! Бургас е по-близо до Европа от София!

Разбира се, през целия мач подкрепата от наша страна беше на ниво! Много викане, много песни, много емоции! Пробвахме и нещо ново - предавахме на живо за lokosf.info. Получи се добре!

След края на срещата се случи нещо позабравено - целия отбор на Локо София отиде до оградите и ни поздрави! За миг се повувсвахме силно значими... фактор... Не, всъщност, винаги сме били фактор, но се почувствахме значими, защото онези от "зеления килим" (егати веселото клише) най-сетне се сетиха за нас!

Определено на тези по-далечни дестинации е по-весело! Всичко се получава - и пътуването, и веселбата, и играта. Другия път не си стой у дома, а ела с нас! Защото където сме ние, там е Локомотив София!

"Винаги верни!"
Новина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.477 )