www.ULTRASLOKO.com: Декларация на феновете на Локомотив София


Новина: : Декларация на феновете на Локомотив София
(Категория: Акции)
Публикувано от webmaster
Tuesday 23 June 2015 - 09:54:07Уважаеми господа футболни деятели,

привържениците на Локомотив сме хора с гордост и достойнство. Няма как да е иначе, при положение, че носим традициите на отбора на Котето и Начко, на Спиро Дебърски и Доктор Кох, на стотиците заслужили спортисти на Локомотив, на прочутата Локомотивска школа. Нашата гордост, нашата чест и нашето достойнство не ни позволяваха до този момент да вземем отношение към безбройните сюжети, изнесени в медийното пространство, описващи фалити, сливания, придобивания, припознавания и други подобни глупости. През годините ние, привържениците на Локомотив, многократно сме показвали своето отношение към т. нар. акционерно дружество, управлявано от г-н Николайчо Гигов. Отношението ни към изпразнения от съдържание "П"ФК" лесно може да бъде проследено в декларациите, които сме публикували през това време, в скандиранията ни на стадиона, в позициите, зад които сме заставали през последните години.

Бихме искали да напомним на ръководителите на т. нар. "професионален" футболен клуб", че сме "наблизо" и следим много внимателно случващото се с него. Готови сме да извървим пътя до края - дори това да означава Локомотив да не е част от професионалния футбол. Дължим го на поколенията преди нас, тези, които не допуснаха безумието ЖСК Славия преди повече от 40 години! Тези които, не се поколебаха да се изправят срещу режима и да отстояват любовта си към Локомотив! Наясно сме, че сега е особено модерно всички да се изкарват дисиденти и да обясняват с превъзбуден патос, как са псували (на ум) режима, поради дадено сливане или обединение. Факт: в онези години, само и единствено привържениците на Локомотив не позволиха отборът им да бъде изкуствено обединен с отбора на Строителни войски, Славия.

Поради ред обстоятелства, ние сме последните, които знаем какво е Локомотив. Наше е задължението и отговорността да го опазим чист и доколкото е възможно - неопетнен. Тази наша декларация е насочена към всички почитатели на футболната игра в България - наясно сме, че поради ред причини (отрицателен коефициент на интелигентност, завишена концентрация на алкохол в кръвта, тотална безхаберност, тотална корупция и т. н.), подобен текст не е във възприемателните способности на ръководителите на всякакви ПФК-та, БФС-та и пр. абривеатури. Поради гореизложеното се налага да обобщим в кратък и синтезиран вид: НИКОГА, ПО НИКАКЪВ ПОВОД И НА НИКАКВА ЦЕНА не бихме и няма да приемем обединение/сливане/преименуване и т. н. с ЦСКА, ЖМСКА или който и да било друг клуб! Готови сме да платим най-високата цена за изгонването на наложеното ни недоразумение Николайчо Гигов от нашия клуб и нямаме никакво намерение да правим компромиси с нашите принципи и ценности си.

Локомотив е само един!

Ние сме Локомотив.

Само Ние, само Локо!Новина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.546 )