www.ULTRASLOKO.com: Ден на отворените врати на стадион Локомотив


Новина: : Ден на отворените врати на стадион Локомотив
(Категория: Събития)
Публикувано от webmaster
Tuesday 01 November 2016 - 13:59:36Локомотив (София) и Столична Община, район "Надежда", канят всички почитатели на спорта на Ден на отворените врати на стадион "Локомотив". Събитието ще се проведе на 12 ноември (събота) от 9:30 часа и ще предложи на присъстващите много активности и специални гости. Инициативата ще даде възможност на всички включили се да направят обиколка на базата на Локомотив - да видят отблизо терените, съблекалнята на представителния отбор и залата на славата на клуба. Специални гости ще бъдат именно легенди на Локомотив, които ще водят тура на стадиона (от 11:00 ч. и от 13:00 ч.) и ще разкажат за историята на клуба и неговите отличия.

В рамките на инициативата ще се проведе и аматьорски турнир, в които 6 (шест) отбора ще премерят сили за Купата на Локомотив. Форматът на срещите ще бъде Футбол 6, като мачовете ще са в две полувремена по 15 минути.

Турнирът ще се проведе от 10:00 до 15:00 часа на изкуствения терен на клуба. Гостите на стадиона ще имат възможност да станат част и от официалното откриване на клубното заведение на железничарите. Loko's Cafe е мястото, от където вече ще могат да бъдат закупувани и официалните фен артикули на червено-черните.

Инициативата "Ден на отворените врати" е част от социалната програма на Локомотив (София), която цели да "запали" децата по спорта, както и да насърчава любовта към футбола у най-малките. Идеята на организаторите е събитието да се превърне в ежегодна практика с традиции и нарастващи последователи. Преди години такава практика за първи път в България въведе Черноморец (Бургас), когато там треньор беше легендата Красимир Балъков.

Програма:
9:30 ч. – Официално откриване на инициативата и представяне на „Loko’s Cafe“
10:00 ч. – 15:00 ч. – Футболен турнир за аматьори
11:00 ч. и 13:00 ч. – Обиколка на стадион „Локомотив“ с представител на ветераните на клуба

ВКЛЮЧИ СЕ В АМАТЬОРСКИЯ ТУРНИР ЗА КУПАТА НА ЛОКОМОТИВ

В рамките на събитието Ден на отворените врати на стадион „Локомотив“, 12 ноември, ще се проведе аматьорски турнир, в който участие могат да вземат, както фенове на клуба, така и любителите на футболната игра.
Стани и ТИ част от голямата надпревара и запиши ОЩЕ СЕГА теб и твоя отбор за участие!

КАК?

Изпрати ни като лично съобщение в страницата ни във Фейсбук - ФК Локомотив София 1929 - Официална Страница, до 8 ноември (вторник):
- име на отбора;
- телефон за контакт на капитана;
- всеки отбор трябва да е съставен от 6-има играчи и 3 резерви.

ОЧАКВАМЕ ТЕ!

Форматът на срещите ще бъде Футбол 6, като мачовете ще са в две полувремена по 15 минути. Турнирът ще се проведе от 10:00 до 15:00 часа на изкуствения терен на клуба.

Info: SportalBg, ФК Локомотив София 1929 - Официална Страница във FacebokНовина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.594 )