www.ULTRASLOKO.com: Локомотивските фенове всички спортове на клуба! Кой обаче е най-предпочитания?


Новина: : Локомотивските фенове всички спортове на клуба! Кой обаче е най-предпочитания?
(Категория: Анонси)
Публикувано от webmaster
Friday 02 June 2017 - 09:39:05Редовния сезон във Втора професионална лига приключи! След цели 30 кръга, отборът на ФК Локомотив София завърши на престижната 6-та позиция с 48 т. (след 13 победи и 9 загуби). Да, "изтървахме" важни точки, падахме от анонимници, но побеждавахме и класни съперници! Определено колебливата ни игра в началото се подобри в даден момент и остава надеждата за още по добро представяне догодина.

Не с това обаче беше свързан въпроса в анкетата ни през последния месец. Питахме нещо странично от основната тема - футбола, а кой друг спорт от школите на Локо София имате симпатии и подкрепяте активно. Интересното е, че споделяте пристрастията си към всички изброени спортове с марката "Локомотив". Логично обаче "силовите" са най-предпочитани, като бокса (с над 30% от гласувалите) е с превес пред волейбола (27%). Не липсват и фенове на джудото, самбото, ръгбито, че даже и на шаха! Определено футболът не е единствената страст на привържениците на Локо!

Във футболния "Локомотив" всичко се случва много бързо, изненадващо, динамично. В повечето случаи, поне в исторически план, това води до сътресения. Буквално преди часове изпълнителният директор на клуба Бойчо Величков съобщи, че Локомотив се разделя с треньора си Явор Вълчинов. Докато се "наместят пластовете", все се оказва, че закъсняваме с редица решения. Дали обаче решението за поредната треньорска смяна е такова ще решите вие, давайки гласа си в новата ни анкета. Предложенията за отговор в анкетата са следите:

  • Категорично! Треньорът не си свърши добре работата!

  • Донякъде оправдавам треньорската смяна. Има нужда от свежда промяна.

  • Не треньорът, а парите са основния проблем в клуба! Не подкрепям!

  • Голяма грешка! Определено Явор Вълчинов накара играчите да повярват в себе си!


Гласувайте до края на месец юни! Бъдете активни!Новина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.607 )