www.ULTRASLOKO.com: Не треньорът, а парите са основния проблем в клуба


Новина: : Не треньорът, а парите са основния проблем в клуба
(Категория: Анонси)
Публикувано от webmaster
Sunday 02 July 2017 - 14:53:19Навън е горещо... И не само метеорологичната обстановка е такава, но и предсезонната в Локомотив - купуват и се продават футболисти, чертаят се планове и стратегии. За повечето от феновете на Локо София всичко се случва задкулисно и скрито, но в никакъв случай не порочно и прикрито. Едно от нещата, на които държи ръководството на клуба - да има прозрачност и разбирателство. Поне така е на преден план и се надяваме и занапред да бъде така.

През последния месец имахме питане, свързано с новия треньор на Локомотив София, а именно дали подкрепяте треньорска смяна в отбора, защото се яви поредната и на пръв поглед леко ненужна. Както се и очакваше, повечето от Вас разсъждават "трезво" и са на мнение, че не треньорът, а парите са основния проблем в клуба (над 58% от гласувалите). Като цяло мненията са с мнение че треньорската смяна е голяма грешка и определено Явор Вълчинов накара играчите да повярват в себе си за втората част от предния полусезон (29%).

Новото първенство скоро започва. Няма време за активна почивка - нито за играчите, нито за треньорите, нито за феновете! Факт е и треньорската смяна и няма смисъл повече да се питаме "защо и какви са причините за това". Фокусът трябва да е пренесен за очакванията за представянето на отбора през новия сезон от Втора професионална лига. Предложенията за отговор в анкетата са следите:

  • С новия треньор първото място ни е "в кърпа е вързано"!

  • Смятам, че ще играем добре, но малко няма да ни достигне да сме сред първите.

  • С липсата на финанси, новият треньор и средната класа на отбора, ще си останем на същото ниво.

  • Продължавам да смятам, че треньорската смяна беше грешка и това само даде тласък на отбора да затъне надолу...


Гласувайте до края на месец август! Бъдете активни!Новина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.609 )