www.ULTRASLOKO.com: Слабото финансиране, новият треньор и средната класа на отбора ще ни оставят на същото ниво...


Новина: : Слабото финансиране, новият треньор и средната класа на отбора ще ни оставят на същото ниво...
(Категория: Анонси)
Публикувано от webmaster
Friday 08 September 2017 - 15:42:19Поради ред причини, старата анкета на сайта, престоя повечко време. Но и моментът, и анкетата са актуални и навременни. Изминаха малко повече от половин дузина изиграни срещи и продължавахме да питаме за Вашите очаквания за представянето на отбора през новия сезон от Втора професионална лига. Има много логика в този въпрос, защото и рокадите не бяха малко, а нагласите на феновете са една призма, която и доста точна. Преобладава мнението, че с липсата на финанси, новият треньор и средната класа на отбора, ще си останем на същото ниво, както и през миналия сезон. В това са уверени малко над 51% от гласувалите, което показва, че еуфорията няма място, когато питаме сериозни неща.

В новия месец се заговори за новите цени на билетите за домакинските срещи. Чуха се разнопосочни мнения, а се вижда, че и ръководството на Локо София, няма много ясна и твърда позиция. Вашето мнение по въпроса какви трябва да бъдат цените на билетите за домакинските срещи на Локомотив София какво е? Предложенията за отговор в анкетата са следите:

  • За мен няма цена всяка среща с Локомотив! Ще съглася с тези, които определи клуба.

  • Бих отделил 10 лв. за билет, защото ще гледам любимия отбор, на любимия стадион!

  • За мач от Втора професионална лига, мисля че 5 лв. са достатъчни.

  • Различни ценови категории - едни за феновете в "А" сектор, други за гостите, различни за ултрасите и драстично по-ниски за пенсионери и ученици!


Гласувайте до края на месец септември. Бъдете активни!Новина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.611 )