www.ULTRASLOKO.com: За мач от Втора професионална лига 5 лв. са достатъчни!


Новина: : За мач от Втора професионална лига 5 лв. са достатъчни!
(Категория: Анонси)
Публикувано от webmaster
Saturday 30 September 2017 - 23:59:43Интересен въпрос зададохме в последната ни анкета, търсейки мнение за един доста широко дискутиран въпрос. А именно, какви пари бихте отделили за билетите за домакинските срещи на Локомотив София? Включиха се немалко хора в допитването и тяхното мнение е, че за мач от Втора професионална лига 5 лв. са достатъчни. Такова е мнението на половината, включили се в допитването. По около 23% са на мнение, че няма цена всяка среща с Локомотив! Ще съгласят с тези, които определи клуба, както и това, че цените трябва да бъдат в различни ценови категории - едни за феновете в "А" сектор, други за гостите, различни за ултрасите и драстично по-ниски за пенсионери и ученици.

Истината е някъде там, но преобладаващото мнение е за по-достъпни цени, а от там вероятно и за повее публика... Но да не се заблуждаваме изцяло с това - причината (причините) са много и цените на билетите едва ли са водещата сред тях. Да оставим размишленията за друг път, на други хора, в друго време. Ние сме просто фенове - фанатични и болни. За добро или лошо!

Логично е да продължим традиционното ни питане за първата половина на полусезона, особено на фона на ползотворните игри на Локо София напоследък: какви са шансовете на Локо София във Втора професионална лига? Предложенията за отговор в анкетата са следите:

  • Първо място във Втора професионална лига! Догодина ще мачкаме в "елита"!


  • Ще успеем да се класираме за баражите за класиране в по-горната дивизия.


  • Ще ни падне формата и ще завършим в средата на таблицата.


  • Сгромолясването предстои и ще изпанем от Втора професионална лига другата година...


Гласувайте до края на месец октомври. Бъдете активни!Новина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.613 )