www.ULTRASLOKO.com: Тази година ще спечелим първо място във Втора професионална лига!


Новина: : Тази година ще спечелим първо място във Втора професионална лига!
(Категория: Анонси)
Публикувано от webmaster
Wednesday 01 November 2017 - 12:48:39Продължаваме с оптимизма и да сме уверени, че догодина ще сме сред "най-добрите". Причините за това са доста, но основната все по-убедителните резултати (макар и с леки колебания) на отбора. Ако може да се раздели - крайните оптимисти са малко над 36% и те са убедени, че Локо София ще спечели първото място във Втора професионална лига тази година. По-умерените оптимисти са 58% от гласувалите, които смятат, че ще успеем да се класираме за баражите за класиране в по-горната дивизия. Не липсват и хора с мнението, че формата ни ще падне и ще изпаднем от Втора професионална лига другата година., но те са само два гласа и по никакъв начин не може да влязат в крайната оценка, че вярата ни за завръщане е все по-голяма!

През последните месеци сякаш Локо София намери верния коловоз и без много лъкатушене се придвижва бавничко, но убедително към по-горна дивизия. Да, съперниците ни не са "супер сила", но и ние не сме достатъчно убедителни. Даже показахме доста неубедителни резултати срещу някои от тях. Вероятно и умората си казва думата, защото играхме и за Купата на страната. Занапред остава един фронт - игра във Втора професионална лига и спечелване на първото място в нея, което със сигурност ще ни изкачи в Първа лига.

За жалост на всеки домакински двубой на Локо София има почти еднакво количество публика. Тя никак не е много и се виждат "обичайните заподозрени", особено сред ултрасите на отбора. Да, ще кажете, че през последните години има отдръпване на фенове и причините за това са много, но след преживяното "принизяване и възраждане" на Локомотив София, би трябвало да се връщат хората, като зрители на трибуните. Защо това е факт обаче и какво е Вашето мнение за тази "фенска незаинтересованост"? Предложенията за отговор в анкетата са следите:

  • Личното ми време е по-ценно от това да гледам на живо безинтересен футболен мач.


  • Футболистите на Локо София са бавни, мудни, слаби. Не ми е интересен неатрактивния футбол!


  • Метеорологичното време е причина - предпочитам да съм на топло/прохладно/сухо...


  • Билетите за домакинските срещи са ми скъпи. Т'ва са две-три бири!


  • Откакто не играем в евротурнирите спрях да ходя. За к'во ми е?


  • "Пребоядисах" се! Т'ва - животинските отбори са големата ми "лиубоф".


  • Старая се да бъда на стадиона - не винаги, но присъствам, когато мога.


  • Не важи за мен - на всеки мач на Локо София съм сред зрителите!


Гласувайте до края на месец ноември. Бъдете активни!Новина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.617 )