www.ULTRASLOKO.com: За жалост искаме повече от колкото са ни възможностите


Новина: : За жалост искаме повече от колкото са ни възможностите
(Категория: Анонси)
Публикувано от webmaster
Wednesday 03 January 2018 - 14:48:24Здравейте, приятели! Не сме се "виждали" от миналата година и е редно да си пожелаем успешна и щастлива 2018 година, която да ни донесе хубави мигове и заедно да подкрепяме любимото Локо София навсякъде, където играе!

В последната ни анкета за 2017 година, на въпроса каква оценка на Локомотив София бихте поставили за играта им през изминалия полусезон, се включиха много хора с преобладаващото мнение, че за жалост искаме повече от колкото са ни възможностите. Дано зимната селекция подобри играта ни (повече от 55% от гласувалите). Не липсваха и оптимисти, че играчите на Локо София се справиха отлично и само късмет не ни достигна да сме първи, както и на умерените такива, с мнение, че конкуренцията бе силна, а Локо бяха неубедителни във важните двубои (по 20%).

Съвсем логично е да следваме последователността и да търсим мнението Ви в новата анкета на сайта: Какви са очакванията Ви от зимната селекция в Локомотив София? Предложенията за отговор в анкетата са следите:

  • Очаквам в Локо София да се привлекат стойностни играчи!

  • Зимната селекция е идея без необходимото парично (най-вече) покритие...

  • Да се напълним с некадърни "говеда".

  • За какво ни е селекция, ние си имаме всичко.


Гласувайте до края на месец януари. Бъдете активни!Новина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.621 )