www.ULTRASLOKO.com: Младен Додич до момента се справя много добре на поста главен треньор на Локо София!


Новина: : Младен Додич до момента се справя много добре на поста главен треньор на Локо София!
(Категория: Анонси)
Публикувано от webmaster
Thursday 01 March 2018 - 14:00:32Измина един месец от последното ни питане, свързано с играта на Локомотив София, и в частност игата на отбора и работата на (не толкова вече) новото треньорско ръководство на отбора. Потърсихме мнението Ви за това как се справя Младен Додич, като треньор на Локо София и одобрявате ли неговата работа.

Приличен брой взеха участие в допитването, като с малък превез се откри мнението, че Младен Додич до момента се справя много добре на поста главен треньор (почти 39% от гласувалите), но има още какво да се желае - резултатите и игрите на отбора са задоволителни (34%). Това са около 2/3 от гласувалите, които изразяват положителна оценка, но н липсват и такива, които са на мнение, че много рано да се дават оценки за работата му (малко над 20%).

Все по-актуална става темата за възможността Локо София да участва в Първа лига догодина и съвсем логично (и до известна степен провокативно) Ви питаме дали бихте посещавали мачове на Локо София, ако отборът не домакинства на ст. "Локомотив". За жалост все още не покриваме изискванията на Българския футболен съюз за наличие на осветление и това сериозно би ни "спънало" за амбициите да домакинстваме у дома. Какво е вашето мнение?. Предложенията за отговор в анкетата са следите:

  • Да, вече сме "го играли този мач".

  • Независимо къде ще домакинства Локо, аз ще съм сред подкрепящите го на стадиона!

  • Ще се съглася по-скоро на вариант за по-ранни мачове, но да са на ст. "Локомотив"

  • Имаме си дом и домакински двубои извън него е недопустимо!


Гласувайте до края на месец март. Бъдете активни!Новина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.626 )