www.ULTRASLOKO.com: Категорично мястото на Локо София е в Първа лига! Уви... съдбата реши друго. Или...?


Новина: : Категорично мястото на Локо София е в Първа лига! Уви... съдбата реши друго. Или...?
(Категория: Анонси)
Публикувано от webmaster
Friday 01 June 2018 - 11:28:05   Футболният сезон за Локо приключи. Не по най-добрия начин и това, че бяхме на 10 секунди от Първа лига никак не ни утешава. В зрелищен двубой с Витоша Бистрица, отпаднахме на последното стъпало на баража за влизане в елита. Анализи и изводи направиха мнооого хора - футболни естети, фенски капацитети, завистливи индивиди и милеещи за клуба привърженици. Не е нужно да се казват неща, които е можело да се направят. Фактите са такива, че Локо София не съумя да се добре до Първа лига и ще опита това през новия сезон.

   Повечето от привържениците на клуба са на мнение, че Локо категорично има място в Първа професионална лига (53% от гласувалите). Нещо, което вероятно отново ще бъде цел No 1 за новия футболен сезон.

   За това обаче трябват обаче не само добри футболисти и верни фенове, но и добро ръководство в клуба. Силно се надяваме, че Иван Василев ще преживее разочарованието си и ще продължи да бъде собственик и основен спомоществовател на куба. С това е и свързан следващия ни въпрос в анкетата: Трябва ли Иван Василев да продължи да бъде собственик на Локомотив София? Предложенията за отговор в анкетата са следите:

   • Естествено! Не виждам причини да не бъде такъв.

   • Василев направи много за Локо София в последните години и той трябва да продължи да бъде собственик на отбора!

   • Въпреки неубедителния сезон на Локо, Василев е най-малко виновния и в момента е нужен на отбора. Трябва да остане в него!

   • Не, Локо не се справи добре тази година и вината трябва да се поеме от Василев!


   Гласувайте до края на месец юни. Бъдете активни!   Новина от www.ULTRASLOKO.com
   ( http://ultrasloko.com/news.php?extend.635 )