www.ULTRASLOKO.com: Василев направи много за Локо София в последните години и той трябва да продължи да бъде собственик на отбора


Новина: : Василев направи много за Локо София в последните години и той трябва да продължи да бъде собственик на отбора
(Категория: Анонси)
Публикувано от webmaster
Sunday 01 July 2018 - 16:06:20   Измина месец от мача в Пловдив, плейофът за влизане в Първа лига. Мачът, загубен злощастно и нелепо от Витоша Бистрица в последните секунди, въпреки дузпите. Провалихме се още преди тях, защото бяхме "отворили вратите" си към споменатата лига, но малко ни оставаше и загубихме концентрация. Погледнато назад, могат да се намерят много, много причини и виновни за заубата и пропуснатия шанс да сме сред най-добрите и отново да се превърнем във фактор. Даже след болезнената загуба се заговори за оставки и раздяла с Локо София. В такъв момент беше важно да потърсим и Вашето мнение за човекът, даващ финансовия живот на отбора - собственикът на отбора. Попитахме Ви, трябва ли Иван Василев да продължи да бъде собственик на Локомотив София?

   Не се учудваме на резултата, а именно, с преобладаващи мнения (51% от гласуваните), че Василев направи много за Локо София в последните години и той трябва да продължи да бъде собственик на отбора! Ако добавим и крайно положителните мнения, че 27% не виждат причини да не бъде такъв, то определено феновете на Локо гласуват огромно доверие на Василев.

   Съвсем логична бе и смяната на треньора Додич. Може би не е само той виновника за проваления шанс, но човекът с най-голяма "заслуга" за провала. Не желаем да търсим изкупителна жертва. Виновен не е само един човек. Виновни са всички за пропуснатия шанс, но сме отбор с традиции и голяма история, която ни е научила да си вземаме поуки от провалите, а не да намираме някой, който трябва да "опере пешкира"!

   Новият треньор на Локо е стар познаник на отбора. Освен футболна легенда на клуба, Ангел Колев е бил вече трикратен предводител на тима. Надяваме се, че сегашното му предизвикателство с Локо София ще остави трайна следа, каквато беше кариерата му в отбора. Вашето мнение за това какво е? Какво мислите за преназначаването на Ангел Колев за старши треньор? Предложенията за отговор в анкетата са следите:

   • Удачен избор, предвид "новото начало".

   • Подкрепям решението и се надявам отбора да се "надъха" от тази легенда!

   • Имам известни резерви, но в момента Колев е най-подходящ.

   • Не смятам, че има треньорските умения и Локо София ще "закъса" под негово ръководство...


   Гласувайте до края на месец юли. Бъдете активни!   Новина от www.ULTRASLOKO.com
   ( http://ultrasloko.com/news.php?extend.636 )