www.ULTRASLOKO.com: Мутрите срещу футбола в България и Локомотив София


Новина: : Мутрите срещу футбола в България и Локомотив София
(Категория: Събития)
Публикувано от webmaster
Saturday 30 November 2019 - 22:05:29Уважаеми журналисти и футболни деятели,
помните ли SMS-а, с който олицетворителя на мутрофутболния кръг над околовръстното на София от Драгалевци до Бояна заплаши вицепрезидента на Локомотив? В него той се закани "какво чака Локомотив" през следващите години. Ние питаме: защо никой не разследва това?

Локомотив вече втора година е обект на съдийски терор в името на Селото и съседа му (в този мач днес на гостите бяха спестени половин дузина картони, отсъдени спорни фалове, подмина се дузпа за Локомотив, а изравнителният им гол падна след две неотсъдени нарушения на техни играчи в центъра на терена). Всичко това ескалира; ясно е че феновете на Локомотив няма да търпят, а за мутрофутболните комисии на БФС това е добре дошло.

Ние питаме: къде е държавата, къде е прокуратурата, защо не се разследват мутрофутболни президенти? Индивиди като самозабравилите се днес пазарджишки елементи, купили си чернодрешковци и мислещи, че им е позволено да обиждат и плюват обикновения Човек от низотата на мутренския си джип?

Г-н Борисов, махането на Борислав Михайлов е нищо, трябва да се отреже главата на мутрофутболния кръг на БФС въобще, за да има бъдеще, а не срам за футболна България.

Клуб на привържениците на Локомотив СофияНовина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.672 )