www.ULTRASLOKO.com: Ради Здравков ще се задържи в Локомотив Софи до края на сезона.


Новина: : Ради Здравков ще се задържи в Локомотив Софи до края на сезона.
(Категория: Анонси)
Публикувано от webmaster
Monday 03 February 2020 - 16:19:30"Преживяхме" поредна треньорска смяна в Локомотив София. Преживявали сме и го-големи катаклизми и сътресения. Да се надяваме, че конкретната замяна с новия тренер, няма да окаже въздействащо в отрицателна посока. По-голямата част от Вас (малко над 51%) смятат, че Ради Здравков ще се задържи в Локомотив София до края на сезона. Сигурно са си направили изводите, че той (Здравков) има желание, но все не му достига капацитета за това да се задържи за дълго. Или пък играчите не са подходящи? Да видим...

Промяната се направи, като чели в подходящ момент, за да може новия треньор да свикне с отбора преди предстоящия сезон, а и тимът да се запознае с новите изисквания към тях. А няма да бъдат малко! Поне на това се надяваме, привържениците на Локо София, защото има доста "трески за дялане".

И понеже смяната се случи в паузата между два полусезона, съвсем редно е да има редица контролни проверки, за да може новия наставник да си "свери часовника" и да нареди отбора за предстоящите срещи във "Втора професионална лига". Новото ни питане ще бъде свързано с тази тема, а именно "Какви са очакванията Ви от контролите, които играе в момента Локомотив София"? Гласувайте в новата анкета на сайта и изберете една от възможностите за отговор:

  • Определено са отлична подготовка, която ще ни направи водещия отбор в групата през пролетта!

  • Положителни! Ще си направим нужните изводи.

  • Предвид силата на противниците, смятам че няма да са ни от голяма полза...

  • Контролните срещи с аматьорски отбори са загуба на време!


Гласувайте до края на месец февруари! Бъдете активни!
Новина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.677 )