www.ULTRASLOKO.com: Истерията около COVID-19 е глупост, на която не вярвам и ще продължа да подкрепям Локо, където и да е!


Новина: : Истерията около COVID-19 е глупост, на която не вярвам и ще продължа да подкрепям Локо, където и да е!
(Категория: Анонси)
Публикувано от webmaster
Friday 04 December 2020 - 15:19:34При не особено голяма активност премина поредната месечна анкета в сайта. Попитахме Ви за това как COVID-19 промени живота Ви като фенове на Локо София. Над 65% заявиха по категоричен начин, че цялата истерия е глупост, на която не вярват и ще продължат да подкрепят Локо, където и да е! За жалост от разстояние и/или по телевизията... Засега поне сме интересни на телевизиите и има пряко излъчване на някои срещи.

Дали подценяваме ситуацията или я надценяваме, времето ще покаже. Някои сред нас са с доказан позитивен резултат, други смятат, че са защитени и недосегаеми. Истината в случая е една и не е личен избор. Такъв е този, който правим, за да сме отговорни към другите. Затова - нека всеки да вярва в каквото прецени, но да уважава и мнението на заобикалящите го и не го съди, ако е прекалено предпазлив или безотговорен. Важното е да подкрепяме Локо - където и да е, когато и да е!

COVID-19 оказва сериозно влияние - на търговията, на услугите, на туризма, на спорта. Няма (надяваме се, че НЕ) да не засегне и нас (Локомотив София) по финансов начин. Оказа се, че публиката не е фактор на стадиона, но момчетата в червено-черно се борят на терена, а ръководството сигурно понaся големи загуби и се лишава от ползи, издържайки ФК Локомотив в този труден период. На една част им се струва измислица цялата пандемия, но тя има огромен икономически ефект, който няма как да не засегнe и българския футбол. Някои отбори даже не издържаха на натиска и (по ред причини) фалираха и прекратиха участието си в родното първенство. Да, футболът е скъп спорт, но здравето е най-ценnо.

През новия месец търсим мнението Ви "Ще издържи ли финансово клуба до края на сезона?". Гласувайте в новата анкета на сайта и изберете една от възможностите за отговор:

  • Категорично! Имаме желанието и ресурсите!

  • Да, въпреки трудностите, с някои лишения и преустройства ще се справим.

  • На фона на тежката икономическа ситуация ще е малко чудо, ако успеем...

  • Всичко около вируса ще се отрази пагубно за нас и ще се откажем от амбициите "влизане в Първа лига".

  • Прогнозирам, че даже ще фалираме и ще се забием отново на дъното...


Гласувайте до края на годината! Бъдете активни!Новина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.700 )