www.ULTRASLOKO.com: Мислим за дългоочакваното класиране в Fbet лига!


Новина: : Мислим за дългоочакваното класиране в Fbet лига!
(Категория: Анонси)
Публикувано от webmaster
Tuesday 02 February 2021 - 14:23:08Не може да ни се отрече - оптимисти сме! Винаги! Дори и в трудни и неясни моменти, не сме унили и вярваме в успехите на отбора! Естествено, че не само вярата във възможностите на "червено-черните" ни позволяват да вярваме, но и добрите игри напоследък. Резултатите са добри и "зимуваме" на първо място във Втора професионална лига. Това ни дава увереност да мислим за дългоочакваното класиране в Fbet лига! Това е и мнението на 68% от гласувалите в последната ни анкета в сайта - къде са по-големи шансовете на Локо София за успех през тази година? Не липсват и умерените оптимисти, че ще имаме сили за участие в баражите за класиране (25% от гласувалите). Най-радостното е, че се заформя една устойчива тенденция на оптимизъм и вече няма нито един песимист!

Наскоро излезе дългоочакваната новина (според "Витоша нюз”), че все пак на ст. Локомотив в София ще има осветление! Отдавна знаем за намеренията на клуба, но според горепосочената медия и техен отлично информиран източни, на 4 февруари ще излезе разрешителното за слагане на осветление. Дано, че сме едни от малкото без такова, а имаме все по-убедителни признаци да влезем сред "елитните" отбори.

Всичко обаче си има цена, а за Локо София те ще бъде да изиграем началните си домакинства на други близки стадиони. Като варианти са разглеждани досега комплекс “Царско село” и стадион “Витоша” в Бистрица. Крайно неприемливо, но "необходимото зло", за да сме в адекватни часове за игра и апетитни за телевизиите. Вие на какво мнение сте? Готови ли сте да подкрепите Локо София в домакинствата му на друг стадион? Гласувайте в новата анкета на сайта и изберете една от възможностите за отговор:

  • Не! Ст. "Локомотив" е нашия дом!

  • Да, въпреки че за мен "домакинските гостувания" ще бъдат ужасни...

  • Ще продължа да подкрепям Локомотив само в гостуванията им.

  • Все ми е едно! Важното е да ги дават по "телевизоро"!


Гласувайте до края на месец февруари. Бъдете активни!Новина от www.ULTRASLOKO.com
( http://ultrasloko.com/news.php?extend.705 )