Българската Сцена! ІІ
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 131, 132, 133  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Metala
Ultras Leader

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 22 Сеп, 2011 12:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Безплатен вход за феновете на Черноморец
По материали от: ultras.bg

Ръководството на Черноморец реши да поглези своите най-запалени привърженици и пусна свободен вход за един блок. Така на стадион „Лазур" всич­ки, които имат желание да подкрепят отбора от блок 20, ще могат да влизат безплатно в не­го. Именно в тази зона на стадиона се събират най-много ултраси.

Въртеха,сукаха и пак до тва стигнаха... bad bye
I.B.U.U.

МнениеПуснато на: Чет 22 Сеп, 2011 16:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Заразата си е зараза.А на бас,че вече в този блок няма да има най-много ултраси,а от семки нема да има къде да се стъпи biggrin
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Вто 27 Сеп, 2011 14:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Българските ултраси няма да ходят на мач този уикенд ?

По всички форуми на българските футболни клубове трескаво се обсъжда идеята за национален протест в събота пред Народното събрание.

Ултрасите от най-големите организирани фен структури у нас - Ботев Пловдив, Локо Пловдив, ЦСКА и Левски, обсъждат идеята да не се ходи на мачовете на отборите през уикенда, а всички заедно да се съберат на площада пред Народното събрание.

Феновете искат мирно да изкажат позицията си, за да „ не се опорочават протестите и да не се дава повод на медиите да коментират само какви безредици е имало около протестите” .

Тази идея не е нова за България, но до сега не се е осъществявала.Много пъти в трудни моменти за българския народ, феновете са призовавали за обединение независимо от клубните пристрастия. Ако идеята се приеме ще е уникално събитие.

Междувременно излезе информацията, че общо 110 души са задържани при снощните протести в различни градове на страната, като голяма част от тях са футболни фенове.

Тва е добро и аз съм за!И без това кво ще му гледаме на мача със сганта
Ама няма да се учудя и да отложат кръга!

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Вто 27 Сеп, 2011 15:19    Заглавие: Отговорете с цитат

нема такова нещо.
Metala
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 20:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Венци Стефанов отново изригна срещу феновете: 10-15 шлякатарници не ме интересуват!
написана от FanFace размер на шрифта Печат Е-мейл Коментари (1)

Собственикът на Славия Венци Стефанов бе във видимо добро настроение след категоричната победа над Калиакра с 3:0.

"Доволен съм от резултата. От мача не мога да бъда доволен, защото той мина на ходом. Знам, че можем много повече и не съм доволен от това, което видях на терена."

"Не съм доволен от това, че през първото полувреме пропускахме аристократично срещу отбор, който идва да падне с колкото може по-малко. Така загубихме миналата година, а днес чета, че „Славия традиционно губела от Калиакра“. Каква традиция бе, момчета?“, коментира Стефанов в типичния си шеговит тон.

Босът на „белите“ коментира и феновете, които продължават да бойкотират отбора: "Изобщо не ме интересуват феновете. Истинските фенове са тук. Тия 10-15 шлякатарници много малко ме интересуват. Настроението в отбора е добро след три поредни победи.“

Тва дори вече не и смешно ебаси...Всички сме в един кюп явно... black_eye black_eye black_eye

Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Чет 06 Окт, 2011 19:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледам сега по Канал 1 в събота ли там, неделя ли, "65 години Локо Пловдив". Откъде си я измислиха тая история, не казвайте на никого. connie_29
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Чет 06 Окт, 2011 20:01    Заглавие: Отговорете с цитат

pa®tci написа:
Гледам сега по Канал 1 в събота ли там, неделя ли, "65 години Локо Пловдив". Откъде си я измислиха тая история, не казвайте на никого. connie_29

85 бе...нали си пренаписаха 10 години...Заеби..да се оправят...Тва сме го дъфкали 100 пъти banned bad
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 10 Окт, 2011 15:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Осъдиха футболни хулигани на Лудогорец

Двама пияни фенове са изведени по средата на първото полувреме на приятелската среща „ Лудогорец” -„ Динамо” (Букурещ) – съобщиха от полицията в Разград днес.

Двамата си пиели домашна ракия на стадиона.Феновете били толкова пияни, че полицаите ги забелязали и веднага ги извадили от „ Лудогорец Арена” . При проверката се оказало, че 39-годишният Ю.К. е с 3, 30 промила, а 36-годишният И.И. с 1, 20 промила алкохол в кръвта. И на двамата са съставени актове по Закона за борба с футболното хулиганство. Станаха ясни и наказанията за футболните хулигани от предишния мач на „Лудогорец” .

Районният съд в Разград е наложил по 200 лева глоба на тримата футболни хулигани, които хвърляха бутилки на терена. След мача на 25 септември бяха съставени 3 акта по Закона за опазване на обществения ред по време на спортни мероприятия и 1 акт по Закона за МВР за неизпълнение на полицейски разпореждания още на входа на стадиона.

Батееее...преди години в Пеуник за тия показатели ги връщаха да си допиват на стадиона...а сега... comando biggrin
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 10 Окт, 2011 16:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Феновете на Славия скочиха на Венци - бойкотират домакинските мачове на белите

Част от агитката на Славия взе решение да бойкотира домакинските двубои на тима за неопределен период. Това са феновете от фракциите "La Vecchia Scuola" и "Boys Sofia".

По този начин привържениците реагираха на изказването на президента на клуба Венцеслав Стефанов, който преди седмица ги нарече "шлякатарници".

"След поредните "добри думи" по наш адрес от така наречения президент на Славия, ние, ултрасите активно подкрепящи отбора, спираме своята подкрепа на домакинските ни мачове за неопределен срок от време. С тази клубна политика, състояща се от продаване на мачове и постоянни обиди към феновете, отборът ни не го чака нищо добро", се казва в официалното становище на ултрасите.

Еееееее да му еба майката тая съдба близка boast boast boast boast

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пон 10 Окт, 2011 16:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Metala написа:
Цитат:

Част от агитката на Славия взе решение да бойкотира домакинските двубои на тима за неопределен период. Това са феновете от фракциите "La Vecchia Scuola" и "Boys Sofia".

По този начин привържениците реагираха на изказването на президента на клуба Венцеслав Стефанов, който преди седмица ги нарече "шлякатарници".

"След поредните "добри думи" по наш адрес от така наречения президент на Славия, ние, ултрасите активно подкрепящи отбора, спираме своята подкрепа на домакинските ни мачове за неопределен срок от време. С тази клубна политика, състояща се от продаване на мачове и постоянни обиди към феновете, отборът ни не го чака нищо добро", се казва в официалното становище на ултрасите.

аха
ще се усети липсата на 50 човека,
нали?

за тва и ние си говориме connie_29
TSST

МнениеПуснато на: Вто 11 Окт, 2011 12:51    Заглавие: Отговорете с цитат

PILATA написа:
Metala написа:
Цитат:

аха
ще се усети липсата на 50 човека,
нали?

за тва и ние си говориме connie_29

И вас да ви плюят по разни знайни и незнайни сайтчета и вие ще реагирате така. Едно е да се прави, че ни няма, съвсем друго е селските му интервюта. Или кво решението е да направим мизерията, да ни изпозаключат, да ни пребият мутрите като чорбата и после "хей живот здравей, здравей" Иначе не се притеснявай не е тих протеста, кой каквото си е надробил ще го сърба ! bye
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Вто 11 Окт, 2011 13:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Хулигани от Плевен вилняха в Горна Оряховица
По материали от: Фокус

50 Ултраси на Спартак Плевен трошат стадиона.
Хулиганите били принудително изведени от стадиона, има 1 задържан за 24 часа.

Футболен фен е задържан, а трима са били принудително изведени от мач между “Локомотив” и “Спартак” в Горна Оряховица, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Срещата се е провела на стадион “Локомотив” в Горна Оряховица вчера от 16.00 часа, гостували са около 50 футболни фена от Плевен. Още с влизането си на стадиона те са започнали с хулигански прояви.

Страстите в плевенската агитка са се разгорещили в края на първото полувреме, което е наложило извеждането от стадиона на три лица – Т.В. на 46 години, К.И. на 21 години, В.И. на 21 години Их.Ц. На 19 години.

За срок до 24 часа по ЗМВР е задържан най-агресивният запалянко В.Т. на 21 години от Плевен, който хвърлил седалка на терена. Съставен му е акт за установяване на административно нарушение по закона за опазване на общественият ред при провеждане на спортни мероприятия. Материалите са внесени в районен съд – Горна Оряховица.

Я па тия...
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Вто 11 Окт, 2011 14:14    Заглавие: Отговорете с цитат

TSST написа:

И вас да ви плюят по разни знайни и незнайни сайтчета и вие ще реагирате така. Едно е да се прави, че ни няма, съвсем друго е селските му интервюта. Или кво решението е да направим мизерията, да ни изпозаключат, да ни пребият мутрите като чорбата и после "хей живот здравей, здравей" Иначе не се притеснявай не е тих протеста, кой каквото си е надробил ще го сърба ! bye

Цитат:
Венци отвръща на удара: Тези фенове да го духат!
написана от HELLMANTI размер на шрифта Печат Е-мейл Добавете коментар

Президентът на Славия Венци Стефанов се съгласи да говори за протеста на белите фенове.

На въпрос: "Господин Стефанов, как ще коментирате декларацията на ултрасите на Славия, в която се заканват да бойкотират домакинските мачове на отбора, наричат Ви т. нар. президент и определят политиката на клуба като "състояща се в продаване на мачове и обиждане на феновете"?

"Ще им кажа да го духат. Тези фенове да го духат. Тези, които са пуснали това нещо, не са никакви фенове, а обикновени шлякатарници. Истинските привърженици на Славия никога не се държат по този начин и винаги подкрепят отбора си. А тези, които носят званието "фенове", са една групичка малоумни олигофренчета, половината от които са наркомани. Аз се срамувам, че те се кичат със званието фенове на Славия. Те просто нямат място на стадионите. Безкрайно ще се радвам, ако изпълнят заканата си и повече не стъпват на стадион "Славия".

Те прогонват истинските фенове, а вие не плачете на чужди гробища - Славия никога не може да остане без привърженици, защото е клуб на 100 години. Славия я е имало преди мен, ще я има и след мен. А публиката по принцип е много малко на всички стадиони. Пропорционално публиката на Левски и ЦСКА е в пъти по-малко, отколкото на стадион "Славия", а славистите са много повече.

Колкото до тези малоумни олигофренчета, когато някой от тях извади два лева, за да си купи билет или с нещо да допринесе - един да дойде да даде пет лева само и да каже "аз ги давам от сърце за Славия".

Или пък да купи една фланелка за децата, или един чифт обувки, или каквото и да е. Тогава да дойдат и да седнат заедно с мен да обсъдим каква да бъде политиката на клуба. Ние даваме собствените си пари. Даваме милиони всяка година и двайсет олигофрени да казват кой да бъде президент на Славия и кой не - това е върхът на простотията. Рано или късно и това ще се надживее и ще дойде време, когато хората ще разберат за какво става въпрос. Ние даваме пари, за да градим база, школа и за да има добър и боеспособен отбор. Малоумните приказки на банда олигофрени и наркомани мен не ме касаят и никога и по никакъв начин не могат да ме притеснят. Така че да си пускат декларации, ако искат и до Светия синод".

Колоритният Венци Стефанов коментира и предстоящото гостуване на ЦСКА. За последно белите измъкнаха на "Армията" нещо преди девет години.

"Преди колко години е последната победа, я си помислете пак! Преди година ги бихме. (б.а. - това обаче стана на стадион "Славия").

"Овча купел", "Красна поляна", "Подуяне", все през ку*ец ми е къде сме ги били. Бой и е*ане нали знаете, че не се връщат?", завърши босът на Славия.

Ко риечи?! biggrin biggrin biggrin black_eye black_eye
Бахти тоя шопар нанай си феродо... comando comando comando

Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Вто 11 Окт, 2011 14:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Редко е нагъл, определено. Викам да се хващат с Кайчо под ръчичка и дружно да скочат от някъде по отвисоко.
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Сря 12 Окт, 2011 10:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Феновете на Ботев и Локо Пловдив,Левски и ЦСКА отказаха безплатни билети от БФС

Фенклубовете на пловдивските Ботев и Локомотив отказаха да гледат безплатно вчерашния мач между отборите на България и Уелс,който "лъвовете" загубиха с 0:1 и останаха на последно място в квалификационната група за Евро 2012. Пловдивчани са получили по 100 билета ,с които БФС се е опита да "подкупи" ултрасите.От феновете на жълто-черните никой не проявил интерес към срещата.

"Никой не взе безплатни билети за този мач. Момчетата не се интересуваха от двубоя и решиха да подкрепят по-сериозно юношеските национали срещу Босна и Херцеговина. В този отбор играе нашият Тодор Неделев", коментира председателят на фенклуба на Ботев Божидар Божилов.

ЦСКА и Левски получиха от БФС по 200 безплатни билета за срещата, но и те не са проявили сериозен интерес към гледане на България без пари, ако се съди по бройката на привържениците в секторите "Б" и "Г".

Честта и верноста не се продават! acute
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 131, 132, 133  Следваща
Страница 127 от 133

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети