Медиите за нас II
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 66, 67, 68  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Turo_Bufera
I.B.U.U.

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 02 Окт, 2011 20:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Иво Тонев: Не мога да приема това, което видях, тръгвам си
2 октомври 2011 20:37 Размер на шрифта: T- | T | T+
Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев заяви ексклузивно в интервю за Дарик радио, че напуска клуба след загубата от Левски с 0:4. Веднага след последния съдийски сигнал старши треньорът на отбора Диян Петков също обяви, че си подава оставката.

„Много ми е тежко и трудно да говоря в момента. Още на полувремето се обадих на президента Николай Гигов и му казах, че от утре искам да напусна. Това, което видях през първото полувреме не мога да го приема. По стечение на обстоятелствата животът в последните 30 години ми е свързан с този клуб и нещата ги приемам много лично“, коментира Иво Тонев.

„Не бих могъл да гледам мача и да си мисля, дали някой ни бойкотира и да тренира с извадени джобове. Може да има проблеми, но кой в днешно време няма. Мисля, че трябва да има морал и професионално отношение. Човек трябва да обича клуба, в който работи. На никой не сърдя, благодарен съм на всички хора и най-вече на Николай Гигов, който ми да даде възможност да работя в този клуб.“

„Няма да коментирам нищо повече. Утре ще се видя с Гигов. Искам да приспя и утре ще поговорим. Не мога да кажа дали оставката ми ще промени нещата, но аз ъм отговорен човек. И преди съм обмислял да напусна, нов въпреки всичко съм намирал време да работя, да продължа да се занимавам с отбора.“
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Turo_Bufera
I.B.U.U.

МнениеПуснато на: Нед 02 Окт, 2011 21:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Финансови проблеми тресат Локомотив София
2 октомври 2011 20:49 Размер на шрифта: T- | T | T+
© Gong.bg Финансови несгоди най-вероятно са основният проблем за Локомотив София, стана ясно след злополучния мач на столичните „железничари“ срещу Левски, загубен с 0:4.

За това намекна изпълнителният директор на тима Иво Тонев, който в ексклузивно интервю за Дарик радио обяви, че напуска клуба. Тонев е уведомил лично президента на Локомотив Николай Гигов за решението си още на полувремето на мача. Тонев също разкри, че вчера футболистите на отбора са тренирали с обърнати джобове в знак на протест за неполучени финансови възнаграждения.

На пресконференцията след мача, старши треньорът на Локомотив София Диян Петков, нито потвърди, но и не отрече информациите за финансови сътресения в Надежда. Петков също пое отговорност за слабите изяви на „червено-черните“ и също подаде оставка.
Върнете се в началото
Turo_Bufera
I.B.U.U.

МнениеПуснато на: Нед 02 Окт, 2011 21:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Диян Петков: Искам да си тръгна
2 октомври 2011 19:54 Размер на шрифта: T- | T | T+
© БГНЕС Старши треньорът на Локомотив София Диян Петков заяви след загубата от Левски, че иска да си тръгне и ще съобщи това на ръководството тази вечер.

„Ще помоля ръководството да бъда освободен от поста тази вечер. Аз поемем цялата вина. Според мен е нужна промяна в този отбор. Ние не се противопоставихме по никакъв начин на Левски през първото полувреме. Не спечелихме нито единоборство срещу Левски и не направихме нито един фаул. Не упреквам футболистите. Аз поемам вината, може би не ги тренирам правилно и не мога да им въздейства, не ги нареждам правилно”, коментира наставникът на Локомотив.

„Аз от ръководството не съм чул нито една лоша дума. Винаги са били зад гърба ми, никога не съм бил обвиняван от тях. Аз на полувремето казах на футболистите, че няма смисъл да стоя повече. Аз казах само това и излязох от съблекалнята. Разбира се, че аз водих до края мача. Няма смисъл да се продължава по този начин. Ръководството бе много точно към мен. Надявам се с друг треньор футболистите ще имат различна нагласа за игра. Имаме проблеми, в някои мачове и късметът не ни покри. Това, което обаче показахме днес е безобразие”, добави старши треньорът на „столичните железничари”.

„Питайте футболистите дали не им е плащано. Трябва да се направят промени и да се вземат млади футболисти, за да се обиграе отборът за следващия сезон. Винаги можеш да загубиш. Аз съм виновен, че не налагам Сашо Манолов. Той показваше качества, а аз винаги се опитвах да го предпазя и съм виновен за него. Извинявам се на феновете Искам да си тръгна, защото нещата изглеждат срамно. Не мога да срамя това име на Локомотив. Вина в играчите не виждам. Аз съм виновникът, футболистите не са и затова аз понасям отговорност”, каза още Диян Петков.
Върнете се в началото
Veskoloko

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 7:55    Заглавие: Отговорете с цитат

АБЕ ВСИЧКИ ГО ДАВАТ МЪЖКАТА ,АМА НИКОЙ НЕ КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ -ИМАМ ДА ВЗИМАМ ТРИ ЗАПЛАТИ И ДЖОБА МИ Е ПРАЗЕН И ЗАТОВА НАПУСКАМ ! bye ИЛИ ПЪК ИГРАЧИТЕ ,ИГРАЕМЕ ЗА ФЛАНЕЛКАТА... black_eye ЕЕЕЕ ,СПОРЕД ВАС АКО ТОВА-1-2 СЪС СЛАВИЯ,ЦСКА,ЛОКО ПД И ФИНАЛА ВЧЕРА 0-4...ОТ УЕФСКИ Е ИГРА ЗА ФЛАНЕЛКАТА И ЗА ЧЕСТТА...ЗДРАВЕ МУ КАЖИ !Е ЗАТОВА НИ ТРЯБВАШЕ НАШ,ТА ШКОЛА ОТ ГЛАДНИ АМАТЬОРЧЕТА КОИТО В БЕЗПАРИЧИЕ НЯМА ДА ГЛЕДАТ ДА БЯГАТ А ПОНЕ НЯМА ДА ПАДАТ НАЛЯВО И НАДЯСНО И С ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ(0-4 ПРИМЕРНО) bye
Върнете се в началото
PILATA

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 8:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Veskoloko написа:
АБЕ ВСИЧКИ ГО ДАВАТ МЪЖКАТА ,АМА НИКОЙ НЕ КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ -ИМАМ ДА ВЗИМАМ ТРИ ЗАПЛАТИ И ДЖОБА МИ Е ПРАЗЕН И ЗАТОВА НАПУСКАМ ! bye ИЛИ ПЪК ИГРАЧИТЕ ,ИГРАЕМЕ ЗА ФЛАНЕЛКАТА... black_eye ЕЕЕЕ ,СПОРЕД ВАС АКО ТОВА-1-2 СЪС СЛАВИЯ,ЦСКА,ЛОКО ПД И ФИНАЛА ВЧЕРА 0-4...ОТ УЕФСКИ Е ИГРА ЗА ФЛАНЕЛКАТА И ЗА ЧЕСТТА...ЗДРАВЕ МУ КАЖИ !Е ЗАТОВА НИ ТРЯБВАШЕ НАШ,ТА ШКОЛА ОТ ГЛАДНИ АМАТЬОРЧЕТА КОИТО В БЕЗПАРИЧИЕ НЯМА ДА ГЛЕДАТ ДА БЯГАТ А ПОНЕ НЯМА ДА ПАДАТ НАЛЯВО И НАДЯСНО И С ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ(0-4 ПРИМЕРНО) bye

съгласен съм с тебе,само тва за школата....заеби виж я школата къде я навре пак ТОЯ////

може и да ми се смеете но имаме не лош отбор,стабилни момчета,но знаеме къде е проблема...

!!!ГИГОВ ВЪТРЕ!!!
PILATA

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 9:11    Заглавие: Отговорете с цитат

"Гореща" новина във в-к Сега,

дали ако не бехме толко незначителни щяха да ни обръщат внимание?

замислете се....
Metala
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 11:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Само ни правят опело по тоя начин...Айде амин дето се вика angry2 aggressive2

Местожителство: СОФИЯ

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 11:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Veskoloko написа:

Много точно мнение!
Те си тръгват,защото не виждат светлинка в тунела-така,ама не смеят да кажат две думи че да натъртят за Гигов.Казват махам се-питат ги за кво бе-отговор еми е така писна ми!Па кажи тая истина да се чуе да му еба майката!
Гигов си остава на върха на пирамидата който е първо причината за всичко-и за победи и за падения.......
Metala
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 12:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Чекай...Колкот Васев каза нещо по тоя въпрос... chicken chicken chicken

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 13:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Sportni.bgКоментари 0
03.10.2011|13:43 часаВидяна 162|Размер на шрифта

Оставките на старши треньора на Локомотив София Диян Петков и изпълнителния директор на клуба Иво Тонев на този етап не са приети. Собственикът Николай Гигов си даде гратисен срок от 24 часа за размисъл, преди да се произнесе.

И двамата се решиха на този ход след тежкия разгром с 0:4 от Левски на "Герена". Тонев дори намекна за бойкот от страна на футболистите.

"Днес няма да взимам никакво решение. Искам да премисля спокойно ситуацията, за да не се стигне до прибързано решение. Ще имам среща с Иво Тонев, знам, че той е действал под влияние на емоцията.

Следващите 24 часа искам да размишлявам. След това ще обявя официалните си решения", заяви Гигов пред "Гонг".

Положението в Локомотив не е никак розово. Играчите се оплакват, че не са взимали заплати от три месеца и дори на последната тренировка са излезли с извадени джобове.

Те подновяват занимания във вторник следобед след загубата от Левски. Тогава се очаква и Гигов да дойде и да обяви какво е решил.

ДАЛИ ДА НЕ СЕ СЪБЕРЕМ НА СТАДИОНА ?
Върнете се в началото
Metala
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 14:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Не вервай само на медии дето чули, недочули.... black_eye bad

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 14:01    Заглавие: Отговорете с цитат

по скоро ще падне Тунгурския метеорит 2 отколко тоя "евентуално" да се яви,
на тея па журналисти дали ЕВЕНТУЛАНО не мога да им еба пичката лелина???? banned
ultrasjoreto

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 17:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Собственикът на Локомотив (София) Николай Гигов прие оставките на изпълнителния директор Иво Тонев и треньора на тима Диян Петков. Това стана ясно след днешното заседание на УС на клуба от "Надежда". Босът на "червено-черните" е бил крайно разочарован от представянето на отбора, като е обмислял да върне лиценза на клуба и да закрие Локо София в този му вид. На мястото на Иво Тонев застава досегашният спортен директор и бивш капитан на "железничарите" Георги Марков. Утре ще стане ясно кой ще застане на треньорския пост на мястото на Диди Пелето.
Върнете се в началото
Metala
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 19:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Успех на Дидо.Поне си каза нещата както са.
Макар и със смесени чувства и на Тонев...

Тия дето идват след тях...мале,мале... black_eye
I.B.U.U.

МнениеПуснато на: Пон 03 Окт, 2011 20:53    Заглавие: Отговорете с цитат

За мен Дидо беше готин човек и мъжкар.
Към Иво Тонев не бих имал смесени чувства ако не беше полягането на говедата през 2010,като може би тогава и той да не е бил замесен.Все пак на изпроводяк-Уважение за този човек,който е Локомотивец-според мен на него дължим значителна част от тези 4 класирания за лига Европа.След него с това ръководство според мен ни очаква потоп,дано се заблуждавам!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 66, 67, 68  Следваща
Страница 34 от 68

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети